Άγγελος Αναστασιάδης
- Περιπτερος
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Μετά την φάπα από το Αγρίνιο έγραψα ότι αυτοί είναι ικανοί να χάσουν και από τον ΟΦΗ ... .
Δεν υπάρχει κανένα θέμα τακτικής.
Μια χαρά έβγαιναν τα εξτρέμ ... αλλά έδιναν την μπαλα στον αντίπαλο.
Μια χαρά μπαλίτσες έπαιρναν οι επιθετικοί αλλά τις πουλούσαν. Στο ένας προς ένα δεν θέλεις προπονητή ... .
Ούτε ο προπονητής είναι υπεύθυνος που σκόπιμα έδωσαν 20 φορές αβίαστα την μπάλα σε αντιπάλους για να φύγουν μπροστά.
Αν δεν είναι σκόπιμο είναι άχρηστοι.
Ούτε θα σου πει ο προπονητής πως κάνεις έξοδο, πως καλύπτεις τον αντίπαλο, πως δεν τρακάρεις ... .
Ούτε αν είσαι αμυντικός θα σου μάθει προβολή και τάκλιν ... . Αυτά υποτίθεται ότι τα ξέρεις.
Εγω είδα παίκτες που δεν έκαναν τίποτα σωστά.
Μου μάρκαραν κυρίως με τα μάτια ..., που ... που ... που... .
Αν γινόταν θα έδιωχνα τους παίκτες.
Αλλά αυτοί είναι "περιουσία" , ενώ ο προπονητής είναι αναλώσιμος.
Απλά ξεφτιλίστηκαν και οι περισσότεροι δεν έχουν θέση στον ΠΑΟΚ.
Δεν κοιτούσαν στο παιχνίδι να κάνουν το σωστό, αλλά σκέφτονταν πως θα κάνουν το λάθος.
Ούτε ρόστερ υπάρχει, ούτε αλλαγές, ούτε μεσοεπιθετικοί, ούτε εξτρέμ ...
Σε αυτό έχει συνευθύνη και ο Αναστασιάδης. Αυτό του το χρεώνω.
Δεν μπορείς φίλε να κατεβαίνεις να παίζεις με τον Μαντούρο που είναι πιο αργός από χελώνα και να μην παίρνεις Ουσέρο και Ιγκλέσιας.
Δεν μπορεί φίλε να μην έχεις μεσοεπιθετικό να μοιράσει παιχνίδι και να αρκείσαι στο Νομπόα που είναι 8άρι(που προσπάθησε είναι αλήθεια).
Φέρνεις τον οποιονδήποτε από την Αργεντινή ή αλλού.
Δεν μπορείς να έχεις μείνει χωρίς 2ο αριστερό μπακ.
Αυτα είναι και συνευθύνη του προπονητή.
Φταίς Αγγελε για το ρόστερ και όχι για όσα κουλά κάνουν αυτοί που έχεις μέσα στο γήπεδο.
Γιατί αυτά δεν είναι ζητήματα τακτικής είναι ζητήματα ατομικής ανεπάρκειας ή πρόθεσης.
Δεν υπάρχει κανένα θέμα τακτικής.
Μια χαρά έβγαιναν τα εξτρέμ ... αλλά έδιναν την μπαλα στον αντίπαλο.
Μια χαρά μπαλίτσες έπαιρναν οι επιθετικοί αλλά τις πουλούσαν. Στο ένας προς ένα δεν θέλεις προπονητή ... .
Ούτε ο προπονητής είναι υπεύθυνος που σκόπιμα έδωσαν 20 φορές αβίαστα την μπάλα σε αντιπάλους για να φύγουν μπροστά.
Αν δεν είναι σκόπιμο είναι άχρηστοι.
Ούτε θα σου πει ο προπονητής πως κάνεις έξοδο, πως καλύπτεις τον αντίπαλο, πως δεν τρακάρεις ... .
Ούτε αν είσαι αμυντικός θα σου μάθει προβολή και τάκλιν ... . Αυτά υποτίθεται ότι τα ξέρεις.
Εγω είδα παίκτες που δεν έκαναν τίποτα σωστά.
Μου μάρκαραν κυρίως με τα μάτια ..., που ... που ... που... .
Αν γινόταν θα έδιωχνα τους παίκτες.
Αλλά αυτοί είναι "περιουσία" , ενώ ο προπονητής είναι αναλώσιμος.
Απλά ξεφτιλίστηκαν και οι περισσότεροι δεν έχουν θέση στον ΠΑΟΚ.
Δεν κοιτούσαν στο παιχνίδι να κάνουν το σωστό, αλλά σκέφτονταν πως θα κάνουν το λάθος.
Ούτε ρόστερ υπάρχει, ούτε αλλαγές, ούτε μεσοεπιθετικοί, ούτε εξτρέμ ...
Σε αυτό έχει συνευθύνη και ο Αναστασιάδης. Αυτό του το χρεώνω.
Δεν μπορείς φίλε να κατεβαίνεις να παίζεις με τον Μαντούρο που είναι πιο αργός από χελώνα και να μην παίρνεις Ουσέρο και Ιγκλέσιας.
Δεν μπορεί φίλε να μην έχεις μεσοεπιθετικό να μοιράσει παιχνίδι και να αρκείσαι στο Νομπόα που είναι 8άρι(που προσπάθησε είναι αλήθεια).
Φέρνεις τον οποιονδήποτε από την Αργεντινή ή αλλού.
Δεν μπορείς να έχεις μείνει χωρίς 2ο αριστερό μπακ.
Αυτα είναι και συνευθύνη του προπονητή.
Φταίς Αγγελε για το ρόστερ και όχι για όσα κουλά κάνουν αυτοί που έχεις μέσα στο γήπεδο.
Γιατί αυτά δεν είναι ζητήματα τακτικής είναι ζητήματα ατομικής ανεπάρκειας ή πρόθεσης.
Ενω ηταν πασιφανες οτι ο Αναστασιαδης ειχε χασει τα αποδυτήρια και ενω δεν ειναι κρυφο οτι το αντιθετο απο οπαδος του ειμαι (και περα απο το οτι ενοειτε πως δεν πρεπει να αλλαζουν σα τα πουκαμισα οι προπονητες στη μεση της χρονιας), εγω τελευταια δεν ειχα καμια απολυτος διαθεση να ζηταω να φυγει κτλ.
Και το γιατι ειναι το τραγικο της υποθεσης. Και αυτο ειναι το οτι εχω χασει καθε πιστη και εμπιστοσυνη οτι μπορουν να φερουν καλυτερο προπονητη.
Και το γιατι ειναι το τραγικο της υποθεσης. Και αυτο ειναι το οτι εχω χασει καθε πιστη και εμπιστοσυνη οτι μπορουν να φερουν καλυτερο προπονητη.
Εχει δικιο ο αδερφος και να ειναι περαστικα!
Μετα τον Παναιτωλικο ολο το βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω απο την πιεση που ενιωθα στο κεφαλι. Δεν θα μας πεθανουν στα 28 μας!
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΙΑ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ!
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΦΥΓΕΙ!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ!
Μετα τον Παναιτωλικο ολο το βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω απο την πιεση που ενιωθα στο κεφαλι. Δεν θα μας πεθανουν στα 28 μας!
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΙΑ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ!
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΦΥΓΕΙ!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ!
- Περιπτερος
- Amon Tobin
georgedoulk2008 έγραψε:Δεν εχεις να πας πουθενα.
Θα φυγουν πρωτα αυτοι που καναν συστημα να τρων προπονητες.
Εσυ θα βγαλεις την χρονιά και μετα κανε οτι θες.
Οχι φίλε δεν εχω... Όμως...teod1980 έγραψε:Αρισκ σίγουρα φταίει ο προπονητής.
Έχεις όμως καμιά εμπιστοσύνη στους γύρω τυ στην ομάδα;
Παίκτες, ΤΔ (χαχαχα) Πρόεδρο για να λεμε οτι λειτουργει κατι;
Όσον αφορά τον τεχνικό διευθυντή, είτε μας αρέσει είτε όχι, κρίνεται απο την εικόνα των παικτών που φέρνει... Και τουλαχιστον φετος, οι παικτες που εχει φέρει, έχουν αποδώσει ολοι, περισσότερο απο οτι έχουν κοστίσει... Και ειναι αστείο να αποδίδουμε τις καλές επιλογές παικτών στον Άγγελο, μιας και ειναι γνωστό οτι οι παικτες ειναι επιλογές Βρυζα... Επίσης, όσον αφορά τις θέσεις που δεν καλύφθηκαν, ειναι επίσης γνωστό οτι ο Βρύζας και το καλοκαίρι και τώρα έδωσε πολλές επιλογές στον Άγγελο, οι περισσότερες εκ των οποίων απορρίφθηκαν με αστεία κριτήρια... Ο ενας ήταν μεγάλος, ο άλλος ήταν μικρός, ο ενας έπαιζε στην Αραβια, ο άλλος ήταν κακό παιδί... Παράλληλα, υπήρχε και η αρνητική άποψη του Αγγελου για τις μεταγραφές, που την εξέφρασε επανειλλημένα και στον μεγαλομέτοχο και στον πρόεδρο, οποτε τι να κανει ο Βρύζας, να πει "ο προπονητής σας λέει οτι δεν χρειάζεται στόπερ και εξτρεμ και οτι δεν θα αποδώσουν, αλλα εγώ θα πάρω με το ζόρι"...? Το έκανε μια φορά με τον Ρικαρντο Κοστα, δεν μπορούσε να το κανει και δεύτερη με το εξτρεμ...
Δε μου αρέσει ο Βρύζας, σίγουρα μπορούμε να βρούμε κάποιον καλύτερο, όμως πρώτον δεν ειναι αυτος το κύριο πρόβλημα μας για τους λόγους που προανέφερα και δεύτερον για να τον κρίνεις σωστά πρέπει να ειναι ελεύθερος και όχι καπελωμένος μια απο τον Τσιστισκοφ και μια απο τον Άγγελο... Παρόλα αυτα, φατον αν θέλεις, αλλα δεν θα λυθεί κάποιο προβλημς αν συνεχίσεις να έχεις τον Άγγελο να σου λέει "εχω 9 στοπερ", "δεν θελω μεταγραφές το χειμώνα", "δεν ειναι καλός χαρακτήρας ο τάδε"... Αν ειναι καλό παιδί να τον κεράσουμε μις πάστα, όχι να τον πάρουμε στον ΠΑΟΚ...
Όσον αφορά τους παικτες, υπάρχει πολύ καντιμάς στην ομαδα, πολλοί ειναι για σουτ, αλλα οι περισσότεροι ειναι προστατευόμενοι του προπονητή (Σαλπιγγιδης, Κατσικάς, Τζανδαρης) εκτός απο δυο (Τζαβέλλας, Σπυροπουλος)... Οποτε καταρχήν τι να κανεις, να διώξεις όλη την ομαδα...? Και επιπρόσθετα αφου ο προπονητής λέει οτι ειναι καλοί και του κάνουν και με αυτούς θα πάρει πρωτάθλημα, τι να κανεις, να τους διώξεις με το ζόρι...?
Συνοψιζοντας, θεωρώ αρχικά οτι το υλικό μας δεν ειναι κακό... Υπάρχουν χτυπητά κενά και σημαντικές αδυναμίες σε νευραλγικές θέσεις, αλλα υπάρχει η μαγιά, υπάρχει μια καλη βάση να χτίσεις πάνω...
Έχεις δυο καλούς τερματοφύλακες, σου λείπει ενας πρωτοκλασάτος... Έχεις δυο καλα στόπερ, Ρικαρντο Κοστα και Βιτορ, σου λείπει άλλος ενας, μαζί με τον Παπαγιαννοπουλο να συμπληρώσεις... Στο πλάι έχεις δυο καλα μπακ, Ρατς και Σκόνδρα, αν μπορούν να παίξουν ο Κίτσιου ή ο Κωνσταντινιδης ως αναπληρωματικοί σου λείπει ενα μπακαπ αριστερά... Στα χαφ έχεις Νομποα, Κάτσε, Τζιόλη, Γκολασα, Τζανδαρη (που σαν αναπληρωματικός του αναπληρωματικού ειναι μια χαρά, σαν βασικός θα ήταν το πρόβλημα), ενα επιθετικογεννης συμπλήρωμα ίσως σου λείπει... Στα εξτρεμ εισαι τρύπα, έχεις το Μακ και σου λείπει ενας ακόμη Μακ απο την άλλη πλευρά και δυο αναπληρωματικοί, αυτα που λένε για "εκ των έσω κάλυψη" και ίσως ενα εξτρεμ ειναι παπαριες, άντε παίρνεις έναν και χτυπάει, ντεφορμαρεται, παίρνει κάρτες, ποιος θα παίζει πάλι ο Σαλπιγγιδης ή ο Αθανασιαδης...?
Μπροστά έχεις Κλαους-Περειρα που ειναι πιστόλια, Παπαδόπουλο που για τρίτος ειναι ok, ο Κουλουρης έρχεται απο πίσω ως ταλέντο, εισαι μια χαρά, εκτός αν βρεις το κάτι παραπάνω...
Οποτε το ρόστερ σου, εκτός του οτι δεν γίνεται να αλλάξει όλο, ειναι και καλούτσικο, δεν ειναι χάλια, πινελιές του λείπουν, ουσιαστικές και ποιοτικές μεν, πινελιές δε...
Οποτε τι μένει να αλλάξει...? Και προσεξε, το θέμα δεν ειναι οτι δεν στηρίζονται οι προπονητές, το κύριο θέμα ειναι οτι δεν κάνουμε καλές επιλογές και δευτερευόντως οτι δεν στηρίζουμε τις επιλογές μας...
Ο Άγγελος δεν εχει στηριχτεί...? Τρεις μήνες τρώει ντόρτια και τριάρες, αποκλείστηκε απο την κερκυρα και την καλαμαρια, αποκλείστηκε απο την Γκινκαμπ και δεν εχει ανοίξει ρουθούνι... Και σήμερα μόνος του έθεσε θέμα παραίτησης, δεν το έθεσε η διοίκηση... Ποιος άλλος θα αντιμετωπιζόταν έτσι και σε ποια ομαδα...?
Ο Σαντος στηρίχτηκε μέχρι τέλους... Απο τη λινάτσα το Δωνη τι να στηρίξεις...? Ο μόνος που δικαιούται να εχει παράπονο ειναι ο Μπόλονι... Ο Στεφενς ήταν σωστή σαν επιλογή, αλλα είχαμε την ατυχία να τα εχει παρατήσει, να εχει ουσιαστικά παραιτηθεί απο την προπονητική, βαρεθεί την μπαλα, δεν εχει σημασία τι ακριβώς, η ουσία ειναι οτι δεν ενδιαφεροταν να δουλέψει...
Κάνε μια αληθινά καλη επιλογή (τύπου Στεφενς) και στήριξε την...
-
Ακριβως γιατι υπηρχε μια καποια πειθαρχεια στο ποδοσφαιρικο τμημα, λογω Σαντος, αλλα και διοικησης που ηταν ακομα ισχυρη και ειχε ερεισμα στον κοσμο αλλα κυριως στηριζε τον προπονητη. Τα τελευταια χρονια δεν υπαρχει τιποτα απο τα παραπανω. Το καθε τσουτσεκι μπορει να κανει την ομαδα παιδικη χαρα ανα πασα στιγμη.παοκαρα23 έγραψε:αυτα γινοντουσαν κι επι σαντος..ο μουσλι ενα μπουκαλι oυισκι καταβαζε,με τον γκαρσια μαλωναν αλλα τετοιες διαρροες δεν υπηρχαν..ουτε οι παιχτες κατεβαιναν στο γηπεδο και πετουσαν χαρταετο..PAOKhead έγραψε:
Βασικα ο καθενας κανει οτι γουσταρει στον ΠΑΟΚ. Αλλος περπαταει στο γηπεδο, αλλος αντιμιλαει, αλλοι μπεκροπινουν, αλλοι κοιτανε τα τρενα να περνουν κτλ.
- navigator11
Δε δείχνει πως μπορεί να συμμαζέψει την κατάσταση. Δεδομένα, με όσα γίνονται από τις αρχές Δεκεμβρίου και μετά, θα'ναι γελοίο να υποστηρίξει κανείς πως το εγχείρημα αυτό είναι απλό. Δεν πείθει, ωστόσο, πως μπορεί πρώτος ο ίδιος να το διαχειριστεί. Γενικά, δείχνει τρικυμία στο νου.
Ειλικρινά, για το θέμα των (μη) μετεγγραφών καλοκαίρι και Γενάρη δεν ξέρω τι έχει γίνει. Μάλλον, το υγιέστερο, έστω κι αν ενδεχομένως να'ναι άδικο για τον έναν, θα'ναι με το που τελειώσει ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς να αποχωρήσουν και οι δυο τους.
Πρέπει, μεταξύ πολλών, να ανακτήσει κι ο κόσμος την πίστη του στην προσπάθεια για να'ναι πιο πρόθυμος να απομειώσει την πίεση από ομάδα και διοίκηση!!!
Ειλικρινά, για το θέμα των (μη) μετεγγραφών καλοκαίρι και Γενάρη δεν ξέρω τι έχει γίνει. Μάλλον, το υγιέστερο, έστω κι αν ενδεχομένως να'ναι άδικο για τον έναν, θα'ναι με το που τελειώσει ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς να αποχωρήσουν και οι δυο τους.
Πρέπει, μεταξύ πολλών, να ανακτήσει κι ο κόσμος την πίστη του στην προσπάθεια για να'ναι πιο πρόθυμος να απομειώσει την πίεση από ομάδα και διοίκηση!!!
[quote="Περιπτερος"]Ο μόνος προπονητής που διακρίνεται φέτος είναι αυτός της Ξάνθης.[/quot
Θα συμφωνησω.Εχω δει μερικες φορες την Ξανθη και μου αρεσε αυτο που προσπαθει αν παιξει.Συγχρονο ποδοσφαιρο,επιθετικο μεν,αλλα οχι αφελες.Ο λουτσεσκου εχει δειξει καλα στοιχεια,ειναι νεος,ταλαντουχος και επσιης εχει και 3 κυπελλα στο παλμαρε του,.Α ειναι και γνωστης της περιβοητης Ελληνικης πραγματικοτητας.Μαζι με Χαβο οτι καλυτερο κατα την γνωμη μου.
Θα συμφωνησω.Εχω δει μερικες φορες την Ξανθη και μου αρεσε αυτο που προσπαθει αν παιξει.Συγχρονο ποδοσφαιρο,επιθετικο μεν,αλλα οχι αφελες.Ο λουτσεσκου εχει δειξει καλα στοιχεια,ειναι νεος,ταλαντουχος και επσιης εχει και 3 κυπελλα στο παλμαρε του,.Α ειναι και γνωστης της περιβοητης Ελληνικης πραγματικοτητας.Μαζι με Χαβο οτι καλυτερο κατα την γνωμη μου.
εμεις τι φταιμε ρε παιδια να βλεπουμε τζανδαρη στην ενδεκαδα βρεξει χιονισει, τον σαλπι εξτρεμ, τον Κλαους αρ. χαφ, τον Περειρα εξτρεμ και τον σκονδρα αρ μπακ?Amon Tobin έγραψε:georgedoulk2008 έγραψε:Δεν εχεις να πας πουθενα.
Θα φυγουν πρωτα αυτοι που καναν συστημα να τρων προπονητες.
Εσυ θα βγαλεις την χρονιά και μετα κανε οτι θες.
οχι δεν γουσταρουμε πια αλλο αυτο το σιχαμα που δημιουργησε ο Αγγελος, ομαδα κανονικη θελουμε με τα 6 αρια της τα 8αρια της και τα εξτρεμ της...
αν ο Αγγελος θελει να κανει οικονομια στην τσεπη του ιδιοκτητη ας διαλεξει αλλη ομαδα, ο ΠΑΟΚ λεφτα εχει..
- back in black
Το περιεργο είναι ότι σήμερα φαίνεται να τρυπιέται απο παίκτες που αυτος στήριξε (Τσανδάρης, Γλύκος, Κατσικάς).
δικιο εχεις.το κυριοτερο βεβαια ειναι η εμπρακτη στηριξη μιας ισχυρης διοικησης στον προπονητη ωστε να μπορει να επιβαλλει την πειθαρχια..οχι να τελειωνει τον παικτη και να του τον φερνει η διοικηση να συμβιβαστουν..με κατι τετοια χανονται τα αποδυτηρια και βλεπουμε μετα το γνωστο εργο<παιζω στον ΠΑΟΚ,κανω οτι μου καπνισει>..!!PAOKhead έγραψε:Ακριβως γιατι υπηρχε μια καποια πειθαρχεια στο ποδοσφαιρικο τμημα, λογω Σαντος, αλλα και διοικησης που ηταν ακομα ισχυρη και ειχε ερεισμα στον κοσμο αλλα κυριως στηριζε τον προπονητη. Τα τελευταια χρονια δεν υπαρχει τιποτα απο τα παραπανω. Το καθε τσουτσεκι μπορει να κανει την ομαδα παιδικη χαρα ανα πασα στιγμη.παοκαρα23 έγραψε:αυτα γινοντουσαν κι επι σαντος..ο μουσλι ενα μπουκαλι oυισκι καταβαζε,με τον γκαρσια μαλωναν αλλα τετοιες διαρροες δεν υπηρχαν..ουτε οι παιχτες κατεβαιναν στο γηπεδο και πετουσαν χαρταετο..PAOKhead έγραψε:
Βασικα ο καθενας κανει οτι γουσταρει στον ΠΑΟΚ. Αλλος περπαταει στο γηπεδο, αλλος αντιμιλαει, αλλοι μπεκροπινουν, αλλοι κοιτανε τα τρενα να περνουν κτλ.
- back in black
Ο Λουτσέσκου είναι πραγματικά καλός προπονητης με σύγχρονες αντιλήψεις. Όταν ανέλαβε την Ξάνθη ήταν μια μικρή έκπληξη με βάση το όνομα που είχε αρχισει να φτιάχνει.sporos123 έγραψε:Περιπτερος έγραψε:Ο μόνος προπονητής που διακρίνεται φέτος είναι αυτός της Ξάνθης.[/quot
-
Ισχυει. Στρωτη μπαλα παιζει η Ξανθη.Περιπτερος έγραψε:Ο μόνος προπονητής που διακρίνεται φέτος είναι αυτός της Ξάνθης.