71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Ο Ραπτόπουλος, είχε πει παλιότερα πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει τέρμα και ποτέ δεν είχε κάτι πραγματικά αξιόλογο.
Θα συμφωνήσω, δυστυχώς για την ομάδα. Φιλότιμος ο Χαλκιάς, ψυχή ο Τοχούρογλου, συμπαθητικός ο Κρέσιτς, αλλά ποτέ δεν ήταν κάτι σπουδαίο, κάποιος που θα σου εμπνέει εμπιστοσύνη.
Εν έτει 2015, το ίδιο. Δικό μας παιδί ο Γλύκος, καλός σε ορισμένα πράγματα ο Ιτάνζ, όμως δεν κάνουν για ομάδα που θέλει πρωτάθλημα. Και οι δύο, θα'ταν ιδανικοί για back-up όμως, όχι για βασικοί σε ομάδα που θέλει ομίλους Τσου Λου και πρωτάθλημα.
Στο συγκεκριμένο ματς, ευθύνη έχει και ο Άγγελος που έριξε μέσα τον Γλύκο μετά από τέτοια απουσία, περιμένοντας καλή εμφάνιση.
Θα συμφωνήσω, δυστυχώς για την ομάδα. Φιλότιμος ο Χαλκιάς, ψυχή ο Τοχούρογλου, συμπαθητικός ο Κρέσιτς, αλλά ποτέ δεν ήταν κάτι σπουδαίο, κάποιος που θα σου εμπνέει εμπιστοσύνη.
Εν έτει 2015, το ίδιο. Δικό μας παιδί ο Γλύκος, καλός σε ορισμένα πράγματα ο Ιτάνζ, όμως δεν κάνουν για ομάδα που θέλει πρωτάθλημα. Και οι δύο, θα'ταν ιδανικοί για back-up όμως, όχι για βασικοί σε ομάδα που θέλει ομίλους Τσου Λου και πρωτάθλημα.
Στο συγκεκριμένο ματς, ευθύνη έχει και ο Άγγελος που έριξε μέσα τον Γλύκο μετά από τέτοια απουσία, περιμένοντας καλή εμφάνιση.
Ναι όντως, ειναι αληθινό, ειναι δικό του το χέρι... Όσο και να μην θελουμε να το πιστέψουμε... Μιλαμε για κανονικό φελο...
Καλά, αν είναι να ανεφέρουμε τον Μελόπουλο ας πουμε και τον μπαλαδόρο, τσομπάνη τον ανέβαζε τον Αγγελο, σχιτζή τον κατέβαζε. Να πούμε ότι δικαιώθηκαν κι αυτοί.
Ο Γλύκος βρέθηκε σε κακή μέρα και μέχρι ένα σημείο είναι λογικό αφού μπήκε να παίξει μετά από μακροχρόνια απουσία και ήταν ανέτοιμος μόνο και μόνο γιατί ο Αγγελος ήθελε να κάνει ροτέισιον. Ροτέισιον στους τερματοφύλακες κάνεις σε κανα κύπελλο, καμμια Ευρώπη, τετοια, όχι σε κρίσιμο παιγνίδι πρωταθληματος.. Γενικά είναι καλός τερματοφύλακας.
Ο Γλύκος βρέθηκε σε κακή μέρα και μέχρι ένα σημείο είναι λογικό αφού μπήκε να παίξει μετά από μακροχρόνια απουσία και ήταν ανέτοιμος μόνο και μόνο γιατί ο Αγγελος ήθελε να κάνει ροτέισιον. Ροτέισιον στους τερματοφύλακες κάνεις σε κανα κύπελλο, καμμια Ευρώπη, τετοια, όχι σε κρίσιμο παιγνίδι πρωταθληματος.. Γενικά είναι καλός τερματοφύλακας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Τετ 04 Φεβ 2015, 20:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ο ΟΦΗ το ήθελε περισσότερο το ματς
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ!!!!!!!!!!
Έχω μείνει άναυδος!!!... Γιατί δεν το θέλατε εσείς το ματς, ρε "παλικάρια";;;
Πηγαίναμε ή όχι για πρωτάθλημα;;... Θέλαμε ή όχι ψυχολογική τόνωση πριν το γαύρο;;;
Από τη ΒΛΑΚΕΙΑ σου σου ξέφυγε η πιο ΣΑΦΗΣ αν κι έμμεση παραδοχή του ΣΧΕΔΙΟΥ φαγώματος του ΑΑ...
Για άλλη μια χρονιά, το ΙΔΙΟ έργο από τους ΙΔΙΟΥΣ πρωταγωνιστές...
ΩΣ ΠΟΤΕ ρε αδέρφια;;;;;;;;;;;;;;
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ!!!!!!!!!!
Έχω μείνει άναυδος!!!... Γιατί δεν το θέλατε εσείς το ματς, ρε "παλικάρια";;;
Πηγαίναμε ή όχι για πρωτάθλημα;;... Θέλαμε ή όχι ψυχολογική τόνωση πριν το γαύρο;;;
Από τη ΒΛΑΚΕΙΑ σου σου ξέφυγε η πιο ΣΑΦΗΣ αν κι έμμεση παραδοχή του ΣΧΕΔΙΟΥ φαγώματος του ΑΑ...
Για άλλη μια χρονιά, το ΙΔΙΟ έργο από τους ΙΔΙΟΥΣ πρωταγωνιστές...
ΩΣ ΠΟΤΕ ρε αδέρφια;;;;;;;;;;;;;;
Ντροπή δεν έχεις πάνω σου ρε;;;;;;;;;;;;
Φεύγει τώρα αν υπάρχει διοίκηση!!!
Σήμερα, όχι αύριο!!!
Άκου το ήθελε πιο πολύ ο ΟΦΗ!!! Άρα μας έστησες ε;;;;;;;;;;;;;;;;; δεν το ήθελες και φάνηκε ζώον!
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Φεύγει τώρα αν υπάρχει διοίκηση!!!
Σήμερα, όχι αύριο!!!
Άκου το ήθελε πιο πολύ ο ΟΦΗ!!! Άρα μας έστησες ε;;;;;;;;;;;;;;;;; δεν το ήθελες και φάνηκε ζώον!
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Τι λες βρε παιδακι...τι λες βρε αγορινα μου που το ηθελε ο ΟΦΗ περισσοτερο!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! στο ΠΑΟΚ δεν γινεται να κανεις τετοιες δηλωσεις που το ηθελε ο ΟΦΗ παραπανω...θα παθουμε καρδια εμεις στα 28 μας επειδη εσυ εισαι στο παπαρι σου!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! στο ΠΑΟΚ δεν γινεται να κανεις τετοιες δηλωσεις που το ηθελε ο ΟΦΗ παραπανω...θα παθουμε καρδια εμεις στα 28 μας επειδη εσυ εισαι στο παπαρι σου!
Μην το ψάχνεις αφού λεει ότι θα το παλέψουμε για τίτλο. Την Κυριακή θα έρθουν οι γαύροι για το 0-0. Θα το πάρουν να μας κάνουν και πλάκα.
- Περιπτερος
Εμενα ο Λόρια μου φαίνεται καλύτερος.spyretto έγραψε:Καλά, αν είναι να ανεφέρουμε τον Μελόπουλο ας πουμε και τον μπαλαδόρο, τσομπάνη τον ανέβαζε τον Αγγελο, σχιτζή τον κατέβαζε. Να πούμε ότι δικαιώθηκαν κι αυτοί.
Ο Γλύκος βρέθηκε σε κακή μέρα και μέχρι ένα σημείο είναι λογικό αφού μπήκε να παίξει μετά από μακροχρόνια απουσία και ήταν ανέτοιμος μόνο και μόνο γιατί ο Αγγελος ήθελε να κάνει ροτέισιον. Ροτέισιον στους τερματοφύλακες κάνεις σε κανα κύπελλο, καμμια Ευρώπη, τετοια, όχι σε κρίσιμα παιγνίδι πρωταθληματος.. Γενικά είναι καλός τερματοφύλακας.
- back in black
Χωρίς καμμία λογική η συμμετοχή του σήμερα. Τι εξυπηρετούσε; Να ξεκουρασθεί ο Ιτανζ; Να πάρει συμμετοχές ο Γλύκος για να επανελθει; Να ετοιμασθεί ο Γλυκος για το παιχνίδι με το γάβρο; Καμμία λογική απαντηση και με δεδομένο ότι ο Ιτανζ μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια φαινόταν πιο έτοιμος.
Καλά αγόρι μου εσύ μονο για ομάδες με 500 φιλάθλους κανεις. Τέτοιες δηλώσεις είναι ντροπή για τον εγωισμού του ΠΑΟΚτσιδικου λαού δεν το νιώθεις;
- Περιπτερος
Ο ΟΦΗ ΗΘΕΛΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!
ΣΩΣΤΑ ...
ΚΑΠΟΙΟΙ ΆΛΛΟΙ ΘΈΛΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΑΠΕΣ

ΣΩΣΤΑ ...
ΚΑΠΟΙΟΙ ΆΛΛΟΙ ΘΈΛΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΑΠΕΣ

ο Γλυκος το καλοκαιρι ηθελε να φυγει απο τον ΠΑΟΚ....
εψαξε να βρει ομαδα που να τον ικανοποιει αλλα κατεληξε λογο ανυπαρξιας προτασεων στην ανανεωση του συμβολαιου του....
γιατι? τι αμαρτιες πληρωνουμε Θεε μου?
εψαξε να βρει ομαδα που να τον ικανοποιει αλλα κατεληξε λογο ανυπαρξιας προτασεων στην ανανεωση του συμβολαιου του....
γιατι? τι αμαρτιες πληρωνουμε Θεε μου?
- Μπαρκαρούτσος
Σκύψτε ρε το κεφάλι, ζητήστε συγγνώμη και πείτε "καμιά δικαιολογία". Όχι να μιλάτε κιόλας...