4.Γιώργος Κατσικάς
- buffalobill4
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
Ο,τι πιο αστειο υπηρχε στο γηπεδο σημερα μαζι με το γλυκο.
Η δε φαση του γκολ του κουτσιαμικρουλη με μουσικη μπενυ χιλλ θα μας κανει γνωστους σε ολη την ευρωπη. Αυτο δε θελαμε? Θα ερθει η καταξιωση
Η δε φαση του γκολ του κουτσιαμικρουλη με μουσικη μπενυ χιλλ θα μας κανει γνωστους σε ολη την ευρωπη. Αυτο δε θελαμε? Θα ερθει η καταξιωση
-
Έτσι ακριβώς είναι ρε Τσιριγώτη. Θα χάσουμε το μυαλό μας. Αυτός ο τύπος μετά από 5 χρόνια απόλυτου μηδενός, λογίζεται βασικός στον ΠΑΟΚ μας. Στον ΠΑΟΚ. Στημένος να ήσουν σήμερα ρε τέτοια λάθη δε θα έκανες. Ούτε μία σωστή επέμβαση απέναντι σε ομάδα που θα πάλευε στη Β εθνική.
Κάτσε να κράξω κι άλλους πριν πάω παλατάκι έχω χάσει το μυαλό μου σήμερα, πάω από του Ζήσαρου τώρα
Κάτσε να κράξω κι άλλους πριν πάω παλατάκι έχω χάσει το μυαλό μου σήμερα, πάω από του Ζήσαρου τώρα
Έτσι ακριβώς είναι ρε Τσιριγώτη. Θα χάσουμε το μυαλό μας. Αυτός ο τύπος μετά από 5 χρόνια απόλυτου μηδενός, λογίζεται βασικός στον ΠΑΟΚ μας. Στον ΠΑΟΚ. Στημένος να ήσουν σήμερα ρε τέτοια λάθη δε θα έκανες. Ούτε μία σωστή επέμβαση απέναντι σε ομάδα που θα πάλευε στη Β εθνική.
- DarkBishop
επανήλθες στην προΆγγελου κατάσταση μετά τα αγνώριστα 15-20 ματς που έπαιξες. Χαιρόμαστε που βρήκες ξανά τον εαυτό σου.
άντε αγορίνα μου πάρε το δρόμο για τη β ομάδα. Και στα τρία γκολ απών εκθέτεις και τους διπλανούς σου. Και ο Κωνσταντινίδης ανύπαρκτος, δυο γκολ απο την πλευρά του. Γλύκος επίσης τραγικός.
Τον είχαν για διώξιμο ως γνωστόν... Ποιος εισηγήθηκε την ανανέωση του συμβολαίου του άραγε...?Sera4 έγραψε:μπαγασακο ισα που προλαβαινεις να υπογραψεις...μη χασουμε το κελεπουρι...
- john4serres
στο 1ο και στο 3ο γκολ συναγωνισμος με τον Γλυκο ποιος θα την κανει την μαλακια καλυτερα ε?? σε καταλαβα.
καλα στο 3ο ειχατε και βοηθεια απο τον Πιρλο που φοραει το 32!!
καλα στο 3ο ειχατε και βοηθεια απο τον Πιρλο που φοραει το 32!!
Τι να πεις τώρα γι'αυτό το παιδί. Μπορεί να σου κάνει 5 αξιόλογες για το επίπεδο του εμφανίσεις και μετά να παίξει σαν αμυντικός ερασιτεχνικού..
Μάνιακ, ποιος δεν απόρησε με την επιλογή να φύγει ο Ιντζίδης; Επιλογές είχαμε, η χρονιά υποτίθεται ήταν για να χτίσουμε την ομάδα. Με αυτό σαν πλάνο ακόμη και στον Κιόσε μπορούσες να βασιστείς απ'οτι στον 25χρονο σκεπτικό.
Λύσεις αντί για την ανανέωση του Κατσίκα...? Στόπερ αυτού του επιπέδου υπάρχουν χιλιάδες, ακόμη και ο Ατρόμητος εχει τρεις καλύτερους απο αυτόν και δεν κοστίζουν και παραπάνω απο 200.000 που θέλει αυτος...MANIAKOS έγραψε:Ναι αλλα αρισκ ποιες ήταν οι αμέσως επόμενες λύσεις ;