71.Παναγιώτης Γλύκος
-
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Δεν πειραζει ειναι δικο μας παιδι....
Θεωρω απαραδεκτη την αντικατασταση του Ιταντζ,ποσο μαλλον οταν ειχε διαδοχικα πολυ καλες εμφανισεις.
Θεωρω απαραδεκτη την αντικατασταση του Ιταντζ,ποσο μαλλον οταν ειχε διαδοχικα πολυ καλες εμφανισεις.
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Αειντε αγορι μου πηγαινε καπου αλλου να κανεις καριερα να ηρεμησουμε κι εμεις.Αμ ο αλλος πουσε εβαλε μετα απο 2 μηνες κι ενω ο μαντελα πηγαινε καλουτσικα.

-
Εσένα αδερφέ σε κάνουν για ποδοσφαιριστές κ πόσο μάλλον του ΠΑΟΚ? Ο τύπος είναι τρισχειρότερος από το βετεράνο Σηφάκη, μεταβίβαση με τα πόδια μηδέν, ριφλέξ μηδέν, εξόδους χειρότερες δεν έχω δει στον ΠΑΟΚ ούτε από το συνταξιούχο Ατματζίδη, ούτε από Τοχού. Και να πεις θέμα απειρίας, τρία χρόνια συμμετοχές και είμαστε στα ίδια, ε φτάνει, πάρτε τέρμα!! Και σε κάποιους αρέσει κιόλας, σε αυτούς τους καποιους που απαξιώνουν Σηφάκη Τζόρβα κ Χαλκιά που ήταν σαν το Γλύκο στα 18 τους. Παράνοια
μονο στο σημερινο ματς έχεις δει τον γλύκο???γιατί αν μου λες οτι δεν εχει μεταβιβαση με τα ποδια και ειχε ο χαλκιας τι να πω...
Και για μένα ο καλύτερος τέρματος που χαμε τα τελευταια πολλα χρονια ήταν ο Χαλκίας των 2 πρώτων χρονων..
Τον τερματοφύλακα δεν τον αλλάζεις όταν έχει καλό σερί εμφανίσεων. το ότι έπαιξε σήμερα είναι ακατανόητο και εντελώς λάθος!
Στον πρώτο γύρο φέτος έχει σε κάθε ματς 2-3 βολέ απευθείας πλάγιο άουτ. Δεν έχει καμία μεταβίβαση άμα σηκώσει μπάλα. Ο Χαλκιάς θέλει κάτι Γλύκους για πρωινό. Όχι ότι με αρέσει ο Χαλκιάς δηλαδή
- Μπαρκαρούτσος
Τον Γλύκο κι εγώ θα τον έβαζα σήμερα.
Αλλά μάλλον γι'αυτό δεν είμαι προπονητής εκτός FM.
Αυτός που είναι όμως...;
Αλλά μάλλον γι'αυτό δεν είμαι προπονητής εκτός FM.
Αυτός που είναι όμως...;
Εκεί καλός ήταν.MANIAKOS έγραψε:Μουντιάλ ρε
Σωστά... Απλά έψαχνε ευκαιρία να επαναφέρει το Γλυκο που ειναι καλό παιδί και καλός χριστιανός...Gimnistis έγραψε:Τον τερματοφύλακα δεν τον αλλάζεις όταν έχει καλό σερί εμφανίσεων. το ότι έπαιξε σήμερα είναι ακατανόητο και εντελώς λάθος!
δε γίνεται να το βλέπει όλη η Ελλάδα και να μην το βλέπει ο αναστασιάδηςGimnistis έγραψε:Τον τερματοφύλακα δεν τον αλλάζεις όταν έχει καλό σερί εμφανίσεων. το ότι έπαιξε σήμερα είναι ακατανόητο και εντελώς λάθος!
ρε γλύκο, τι κάνεις εκεί στο πρώτο γκολ?
πες μου τίιιιιι????