Άγγελος Αναστασιάδης
- john4serres
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
τα κολληματα σου μας εφεραν σ αυτην την θεση ( 3οι ειμαστε πλεον )
ειχαμε τεραστια ευκαιρια να κανουμε τον ΠΑΟΚ μεγαλο αγωνιστικα
αλλα ονειρο ητανε
με 5-6 ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ παικτες που δεν θα επαιζαν ουτε στον αστερα τριπολης βασικοι , δεν πας πουθενα
ειχαμε τεραστια ευκαιρια να κανουμε τον ΠΑΟΚ μεγαλο αγωνιστικα
αλλα ονειρο ητανε
με 5-6 ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ παικτες που δεν θα επαιζαν ουτε στον αστερα τριπολης βασικοι , δεν πας πουθενα
Παιδια σας παρακαλω πολυ να σταματησουμε την επιθεση δεν το αξιζει, ΠΑΟΚτσης ειναι και αυτος οπως και εμεις και σιγουρα τωρα θα ειναι σκασμενος.
Εγω βαζω στοπ εδω και σας παρακαλω να κανετε το ιδιο.
Δε μπορουμε να ξερουμε τι εχει συμβει στην ομαδα,ειναι φανερο οτι εχει καταρευσει ψυχολογικα.
Ας μη τους δωσουμε το δικαιωμα να μας τελειωσουν τωρα που χαροπαλευει η ομαδα,τωρα μας χρειαζεται.
Θα βρεθει λυση ειμαι σιγουρος ολα αυτα για καλο γινονται.
Ξερω οτι ειμαστε ολοι σκατα,ας κανουμε κατι που μας ευχαριστει για να ξεχαστουμε.
Ξαναλεω μην τον πυροβολειται δεν το αξιζει.
Εγω βαζω στοπ εδω και σας παρακαλω να κανετε το ιδιο.
Δε μπορουμε να ξερουμε τι εχει συμβει στην ομαδα,ειναι φανερο οτι εχει καταρευσει ψυχολογικα.
Ας μη τους δωσουμε το δικαιωμα να μας τελειωσουν τωρα που χαροπαλευει η ομαδα,τωρα μας χρειαζεται.
Θα βρεθει λυση ειμαι σιγουρος ολα αυτα για καλο γινονται.
Ξερω οτι ειμαστε ολοι σκατα,ας κανουμε κατι που μας ευχαριστει για να ξεχαστουμε.
Ξαναλεω μην τον πυροβολειται δεν το αξιζει.
- navigator11
Είναι αστειότητα να συζητάμε να φύγει. Να ολοκληρώσει, να μας βγάλει στα προκριματικά και να πάει στην ευχή της Παναγιάς.
Εξαιρετικη εμπνευση να βαλεις το Γλυκο που εχει να παιξει 2 μηνες..και να βγαλει τον Κωνσταντινιδη για να βαλεις τον Κιτσιου που δεν ακουμπησε μπαλα
Φύγε ρε. Φύγε από αυτόν τον καρκινο που εχουν δημιουργήσει. Κάτσε στα τσιπουρα και παρακολουθα τον ΜΕΓΑΛΟ μας ΠΑΟΚ να συνεχιζει να είναι ερμαιο ανθρωπάκων της μιζας και της διαφθορας. Καλό στον ΠΑΟΚ μας δεν προκειται να δουμε. Φύγε ρε Άγγελε. Σε παρακαλώ για το καλο σου.
Μέχρι τα προκριματικά θα εχει μασει αλλες 4-5 τεσσαρες και θα αλλαξει το παρατσουκλι του.
ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ
ΙΒΑΝ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΞΥΛΩΝΕΙς ΑΠΟ ΖΒ ΜΕΧΡΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗ!!!! ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

ΙΒΑΝ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΞΥΛΩΝΕΙς ΑΠΟ ΖΒ ΜΕΧΡΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗ!!!! ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
ελπίζω να σε αντικαταστήσει κάποιος επαγγελματίας... Βαρέθηκα τα δακρύβρεχτα και τα ΠΑΟΚτσηδιλίκια..
δυστυχως πιστευω αν περιμενουμε να ολοκληρωσει τα μονα προκριματικα που θα δουμε θα ειναι κατα τον ιουλη με κανενα ψαροχωρι και με τη σαγιοναρα στο μετωπο να κοβει τον ηλιο στην Τουμπα...navigator11 έγραψε:Είναι αστειότητα να συζητάμε να φύγει. Να ολοκληρώσει, να μας βγάλει στα προκριματικά και να πάει στην ευχή της Παναγιάς.
- Περιπτερος
Φερτε ένα προπονητή με μαστίγιο. Σοβαρολογώ.
Οποιος κάνει μισή όμμα να τον στέλνει για μαστίγωμα.
Μονο να μάθουμε ποιός την έστησε την σημερινή δουλειά και πετούσαν αετό σε άμυνα και επίθεση.
ΟΛΟΙ στην Επανωμή.
Για εκεί είναι.
Οποιος κάνει μισή όμμα να τον στέλνει για μαστίγωμα.
Μονο να μάθουμε ποιός την έστησε την σημερινή δουλειά και πετούσαν αετό σε άμυνα και επίθεση.
ΟΛΟΙ στην Επανωμή.
Για εκεί είναι.
- koylispontios
Τα παράπονα σου κάντα μαζί με τους συνοπαδούς σου στο Μπαχτξε Τσιφλίκι .Περιπτερος έγραψε:Παρακαλώ πολύ οι παικτες να παραδώσουν τις ΤΙΜΗΜΕΝΕΣ φανέλες και να πάνε να παίξουν στον ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ.
Παιχτάκια και ομαδούλα Γ' Εθνικής
Αγγελε νομίζω ότι τελείωσες και εσύ και ο Βρύζας με την ομάδα που τελικά φτιάξατε.
Λυπάμαι γιατί πόνταρα σε εσένα, αλλα τελικά κουβαλάς πολύ δεκαετία '55-'65 φτώχια, φιλότιμο και καλή καρδιά.
Στο καλό όλοι.
Αλλωστε εσείς είστε πρώτα ΑΑ και μετά παοκ
ΟΥΦΦΦΦΦ μπαλιόνια μας τα κάνατε όλη την χρονιά με τον Γιοσάκη του ποδοσφαίρου.
Ααααα πάρτε μαζί σας και το σκουλίκι τον πετρουλάκι που "θέλει" το καλό του Π.Α.Ο.Κ.
Θα μεινει οτι και να γινει μεχρι το τελος της χρονιας.ΠΡΕΠΕΙ
Καθε φορα που αλλαζουμε προπονητη,καλυπτουμε και αλλα προβληματα μαζι.Αυτο δε πρεπει να γινει φετος.Θα κατσει μεχρι το τελος για να εκτεθουν οσοι πρεπει να εκτεθουν,να φυγουν απτου χρονου και Για ακομα μια φορα σχεδιασμος απτην αρχη(Deja vu καθε χρονο)
Καθε φορα που αλλαζουμε προπονητη,καλυπτουμε και αλλα προβληματα μαζι.Αυτο δε πρεπει να γινει φετος.Θα κατσει μεχρι το τελος για να εκτεθουν οσοι πρεπει να εκτεθουν,να φυγουν απτου χρονου και Για ακομα μια φορα σχεδιασμος απτην αρχη(Deja vu καθε χρονο)
Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια Α ρε οι πόντιοι λένε γεμίζεις με γάλα την καρδαρα και την δίνεις μετά μια κλωτσια
- sourmenetes
- Moderator
kouli αγορι μου νομιζεις ειναι η ωρα να μας κανεις κηρυγμα για το αν ειμαστε ΠΑΟΚ η αγγελος???
Εισαι καλα ανθρωπε μου????
Εισαι καλα ανθρωπε μου????