Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Μπανε απολογισμος στο τελος. Οπως γίνεται τωρα ο απολογισμός μεταγραφών Γενάρη.
-
και απολογισμο μεταγραφων να κανεις παλι εισαι αδικος. νομποα κοστα ειναι πραγματικα μεγαλα ονοματα. καταλαβαινω την απογοητευση για τη μη ελευση εξτρεμ αλλα υπαρχει και η λογικη που λεει οτι ειναι γεναρης και δεν μπορεις να βρεις παντα αυτο που θες οπως το θες οσο και αν ψαξεις .
- DarkBishop
ντεσπε κάτι είχες πει πέρυσι ότι είχες μιλήσει με Χουμπ και είχε πει ότι κατάλαβε το γινόταν γύρω του και δεν ήταν τόσο ανίδεος όσο μας τον παρουσίαζαν. Έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο; εννοώ ονόματα κλπ
- PAOK_Antarctica
Despe, και μένα με έχει φάει η περιέργεια από τότε και πάντα σκεφτόμουν να σε ρωτήσω αλλά το άφηνα μιας και δεν έχουμε πάρε-δώσε και δεν το θεώρησα πρέπον. Αλλά μιας και πέρασε αρκετός καιρός, νομίζω θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις τι συζήτησες με τον Χουμπ.
Οποιαδήποτε σύγκριση του πέρσι και φέτος ειναι άτοπη προς το παρών.
Πόσο μάλλον βάζοντας ως επιχείρημα την συγκομιδή βαθμών.
Σε ένα πρωτάθλημα χαμηλοτέρου επιπέδου ever, ένας ΠΑΟΚ πετώντας την φανέλα του μεσα θα κάνει πάνω κάτω την συγκομιδή των 1.8-2.0 βαθμούς ανα αγώνα περίπου.
Ακόμη και με προπονητή εμένα.
Το θέμα ειναι η ΟΜΑΔΑ που παρατάσσει ο εκάστοτε Προπονητης στο χορτάρι. Χαρακτηριστικά της ΟΜΑΔΑΣ ειναι το μέταλλο, οι αυτοματισμοί, τα πολλά γκολ, το καλό πρέσινγκ, η καλή φυσική κατάσταση, οι αρκετές τελικές, η καλή αμυνα, η διαχείριση ήττας κτλ.
Στον παράγοντα ομάδα θα έλεγα ότι ο Άγγελος (προς έκπληξη δίκη μου που δεν τον ήθελα) ήταν εξαιρετικός σχεδόν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.
Τον τελευταιο ενάμιση μήνα πραγματικά ειναι ανεξήγητο το ΧΑΣΜΑ που υπάρχει σε σχέση με το καλό πρόσωπο.
Δεν πιστεύω ότι συμβαίνει τίποτα μεμπτό (θέλουν να τον φάνε οι παίκτες, θέλει να πάει εθνική), αυτά τα θεωρώ ξεπερασμένα σενάρια.
Σίγουρα ΠΟΛΥ μεγάλο ρόλο έχει παίξει το "σύστημα" που μας έχει ξεσκίσει.
Μεγαλύτερο ομως ρόλο παίζει το ότι το σύστημα μας καταστρέφει περισσότερο απο όσο έχει υπολογίσει. Και εδώ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΜΕΙΣ. Προπονητης, παίκτες, διοίκηση, λαός.
Αυτο ειναι που με ενοχλεί περισσότερο.
Ας αλλάξει λοιπόν αυτο ΑΜΕΣΑ και οι πιθανότητες για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ θα πολλαπλασιαστούν.
Υ.Γ. Εννοείται πως δεν πρέπει να υπάρχει σενάριο αλλαγής προπονητή
Πόσο μάλλον βάζοντας ως επιχείρημα την συγκομιδή βαθμών.
Σε ένα πρωτάθλημα χαμηλοτέρου επιπέδου ever, ένας ΠΑΟΚ πετώντας την φανέλα του μεσα θα κάνει πάνω κάτω την συγκομιδή των 1.8-2.0 βαθμούς ανα αγώνα περίπου.
Ακόμη και με προπονητή εμένα.
Το θέμα ειναι η ΟΜΑΔΑ που παρατάσσει ο εκάστοτε Προπονητης στο χορτάρι. Χαρακτηριστικά της ΟΜΑΔΑΣ ειναι το μέταλλο, οι αυτοματισμοί, τα πολλά γκολ, το καλό πρέσινγκ, η καλή φυσική κατάσταση, οι αρκετές τελικές, η καλή αμυνα, η διαχείριση ήττας κτλ.
Στον παράγοντα ομάδα θα έλεγα ότι ο Άγγελος (προς έκπληξη δίκη μου που δεν τον ήθελα) ήταν εξαιρετικός σχεδόν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.
Τον τελευταιο ενάμιση μήνα πραγματικά ειναι ανεξήγητο το ΧΑΣΜΑ που υπάρχει σε σχέση με το καλό πρόσωπο.
Δεν πιστεύω ότι συμβαίνει τίποτα μεμπτό (θέλουν να τον φάνε οι παίκτες, θέλει να πάει εθνική), αυτά τα θεωρώ ξεπερασμένα σενάρια.
Σίγουρα ΠΟΛΥ μεγάλο ρόλο έχει παίξει το "σύστημα" που μας έχει ξεσκίσει.
Μεγαλύτερο ομως ρόλο παίζει το ότι το σύστημα μας καταστρέφει περισσότερο απο όσο έχει υπολογίσει. Και εδώ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΜΕΙΣ. Προπονητης, παίκτες, διοίκηση, λαός.
Αυτο ειναι που με ενοχλεί περισσότερο.
Ας αλλάξει λοιπόν αυτο ΑΜΕΣΑ και οι πιθανότητες για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ θα πολλαπλασιαστούν.
Υ.Γ. Εννοείται πως δεν πρέπει να υπάρχει σενάριο αλλαγής προπονητή
- Περιπτερος
Εξακολουθούμε να έχουμε λυσσάξει.
Ξεκινάμε με υποθέσεις : μήπως ... θεωρώ... υποθέτω ...
και μετά αρχίζει η ακολουθία συμπερασμάτων, συνήθως επικριτικών.
Οταν ξεκινάς από την υπόθεση αυτό που βγάζεις είναι χτισμένο πάνω σε ένα όρο αβέβαιο και λίγο ή πολύ αυθαίρετο.
Αρα δημιουργείς ένα κατασκεύασμα σε σαθρές βάσεις, που καταλήγει τις περισσότερες φορές σε επικρίσεις που διατυπώνονται δημόσια και τελικά φθείρουν.
Από κριτικούς άλλωστε είναι γεμάτη η χώρα, από δημιουργούς πάσχουμε.
Η πραγματικότητα είναι ότι στην δεξιά πλευρά μπροστά και στο κέντρο η ομάδα δεν έχει την ποιότητα που θα θέλαμε.
Αυτή είναι η ορατή πραγματικότητα. Το κράξιμο στον παίκτη που παίζει εκεί μάλλον επιτείνει το πρόβλημα. Αρα ένα ασφαλές λογικό συμπέρασμα θα ήταν να μην τον κράζουμε, αλλά να τον ενισχύουμε ηθικά για να παίξει όσο καλύτερα μπορεί.
Για το ποιός φταίει για την μη απόκτηση παίκτη, είναι βέβαιο ότι μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε και οπωσδήποτε μπορεί να συντρέχουν και αντικειμενικοί όροι, για τους οποίους θα μπορούσαμε να κάνουμε και πάλι μόνο ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.
Το ορθό θα ήταν να βγει ο καθ' υλην αρμόδιος να εκθέσει τους λόγους, κυρίως τους αντικειμενικούς. Αλλά και πάλι θαρρώ ότι δεν θα ήταν κανένας αρκούντως πειστικός λόγω των όσων έχουν γραφτεί και του κενού που διαφαίνεται στην ομάδα. Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και για άλλες θέσεις, όπου υπάρχουν ζητήματα επίσης.
Αρα θα καταλήγαμε και πάλι σε υποθέσεις και υποθετικά λογικά σχήματα αβέβαιης τεκμηρίωσης και ουσίας.
Πολλά μπορώ να υποθέσω και εγώ, όμως θα προτιμούσα να μην τα εκθέσω δημόσια πολλαπλασιάζοντας το πρόβλημα με υποθετικές συλλήψεις ... .
Ξεκινάμε με υποθέσεις : μήπως ... θεωρώ... υποθέτω ...
και μετά αρχίζει η ακολουθία συμπερασμάτων, συνήθως επικριτικών.
Οταν ξεκινάς από την υπόθεση αυτό που βγάζεις είναι χτισμένο πάνω σε ένα όρο αβέβαιο και λίγο ή πολύ αυθαίρετο.
Αρα δημιουργείς ένα κατασκεύασμα σε σαθρές βάσεις, που καταλήγει τις περισσότερες φορές σε επικρίσεις που διατυπώνονται δημόσια και τελικά φθείρουν.
Από κριτικούς άλλωστε είναι γεμάτη η χώρα, από δημιουργούς πάσχουμε.
Η πραγματικότητα είναι ότι στην δεξιά πλευρά μπροστά και στο κέντρο η ομάδα δεν έχει την ποιότητα που θα θέλαμε.
Αυτή είναι η ορατή πραγματικότητα. Το κράξιμο στον παίκτη που παίζει εκεί μάλλον επιτείνει το πρόβλημα. Αρα ένα ασφαλές λογικό συμπέρασμα θα ήταν να μην τον κράζουμε, αλλά να τον ενισχύουμε ηθικά για να παίξει όσο καλύτερα μπορεί.
Για το ποιός φταίει για την μη απόκτηση παίκτη, είναι βέβαιο ότι μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε και οπωσδήποτε μπορεί να συντρέχουν και αντικειμενικοί όροι, για τους οποίους θα μπορούσαμε να κάνουμε και πάλι μόνο ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.
Το ορθό θα ήταν να βγει ο καθ' υλην αρμόδιος να εκθέσει τους λόγους, κυρίως τους αντικειμενικούς. Αλλά και πάλι θαρρώ ότι δεν θα ήταν κανένας αρκούντως πειστικός λόγω των όσων έχουν γραφτεί και του κενού που διαφαίνεται στην ομάδα. Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και για άλλες θέσεις, όπου υπάρχουν ζητήματα επίσης.
Αρα θα καταλήγαμε και πάλι σε υποθέσεις και υποθετικά λογικά σχήματα αβέβαιης τεκμηρίωσης και ουσίας.
Πολλά μπορώ να υποθέσω και εγώ, όμως θα προτιμούσα να μην τα εκθέσω δημόσια πολλαπλασιάζοντας το πρόβλημα με υποθετικές συλλήψεις ... .
- Περιπτερος
Ας πάμε στην πραγματικότητα τώρα.
Είναι ΑΛΗΘΕΣ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ότι η ομάδα μας φέτος έχει την χειρότερη αντιμετώπιση από τους διαιτητές που εγώ θυμάμαι τα τελευταία 45-50 χρόνια. Το φετινό είναι έξω από κάθε προηγούμενο.
Είναι επίσης πραγματικότητα, το γεγονός ότι έχει μικρότερο ρόστερ από ότι πέρυσι και γενικά από τα τελευταία 3-4 χρόνια και χαμηλότερο μπάτζετ.
Είναι επίσης πραγματικότητα, ότι η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας τον τελευταίο αρκετό καιρό, δεν πείθει και δεν αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει. Αυτό βέβαια θα μπορούσε να ειπωθεί και για την ομάδα του Δώνη, αλλά και του Στέφενς. Το ζήτημα όμως με αυτή την ομάδα είναι, ότι κατά τους πρώτους μήνες απέδωσε ποδόσφαιρο αξιώσεων και θα πρέπει να διερευνηθούν οι λόγοι της έσχατης μειονεξίας στον τομέα αυτό.
Υπάρχουν λόγοι και όροι που είναι οφθαλμοφανείς όπως η διαιτησία και οι απουσίες και πάλι όμως η σωστή αγωνιστική διάθεση έφερε τη νίκη στην Καλλονή. Το άλλο που είναι οφθαλμοφανές είναι το ότι οι αντίπαλοι μελέτησαν και έμαθαν τα "χούγια" μας και ανταποκρίνονται πλέον καλύτερα. Κάτι που έλεγε ο φίλος μου ο "ΜΗΤΣΑΡΑΣ" από τις αρχές Οκτώβρη, ήταν ότι θα μας μάθουν και ότι πρέπει να έχουμε αγωνιστικό Plan B.
Το ζητούμενο παραμένει: έχει τους παίκτες και τον σχεδιασμό αυτή η ομάδα για να παίξει άλλο στύλ ποδοσφαίρου και να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα αντιμετώπισης από τους αντιπάλους ?
Οι αλχημείες του προπονητή έδειξαν κάτι που γνωρίζαμε : ότι λείπουν από την ομάδα συγκεκριμένοι τύποι και στυλ παικτών που θα έκαναν την ομάδα να παίζει και διαφορετικό ποδόσφαιρο και να αλλάζει τα δεδομένα ενός αγώνα και να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις των αντιπάλων.
Αυτό που επίσης είναι οφθαλμοφανές είναι ότι ούτε οι "αλχημείες" του προπονητή πιάνουν πλέον και εάν έπιασαν κάποια στιγμή ή σε κάποια παιχνίδια δεν είναι από τις λύσεις που προσφέρουν σταθερότητα και συνεχή επιτυχία.
Δεν μπορεί π.χ. να είναι καλός "οργανωτής" επιθετικά ο Κλάους, που είναι κλασσικό σέντερ φορ περιοχής.
Οι λύσεις είναι πραγματικά περιορισμένες και ορίζονται από τους παίκτες που έχουμε, π.χ. δεν μπορώ να περιμένω από τον Μαντούρο ταχύτητα και σπριντ ... ή τρίπλες.
Μια επίσης πραγματικότητα είναι η κακή ψυχολογία της ομάδας. Δεν το επεκτείνω με υποθέσεις, αλλά δεν βλέπω την ομάδα να κατεβαίνει για να δαγκώσει και να τα δώσει όλα.
Στην περίπτωση του αγωνιστικού Plan B θεωρώ ότι η ομάδα πρέπει να παίζει όπως μπορούν οι παίκτες της και ανατρέποντας τα δεδομένα που έχουν στο μυαλό τους οι αντίπαλοι, αλλά και ο ίδιος ο προπονητής που εμμένει να ξεκινάει (τουλάχιστον) με 4-3-3. Πρότεινα λοιπόν το 4-4-2, ως σύστημα που θεωρώ ότι ανταποκρίνεται στις δυνατότητες της ομάδας, όπως και άλλες λύσεις, όπως το να παίζει πιο συντηρητικά ο Ράτς και να μην αφήνει τη θέση του για να γίνει εξτρέμ (το ίδιο και το δεξί μπακ). Ισως να πρότεινα και τα 3 σέντερ μπακ του Σάντος, αλλά και αυτό έχει τα ζητήματά του.
Οπωσδήποτε όμως, το να εμμένει ο προπονητής στο 4-3-3 που και το έχουν διαβάσει οι αντίπαλοι και δεν μπορείς να το παίξεις χωρίς χαφ "βιρτουόζους" της μπάλας είναι σφάλμα (κατα την κρίση μου).
ΟΚ είναι το σύστημα της μεγάλης ομάδας, αλλά οι μεγάλες ομάδες γίνονται και απαρτίζονται από 11 - 16 μεγάλους παίκτες. Εμείς έχουμε μερικούς καλούς παίκτες - μεγάλους για τα επίπεδα του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά όχι 11-16 πολύ καλούς ή μεγάλους παίκτες.
Αρα ας προσαρμοστούμε στα δεδομένα και όταν έχουμε 11-16 μεγάλους παίκτες, ας παίξουμε και τα μεγάλα συστήματα.
Είναι ΑΛΗΘΕΣ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ότι η ομάδα μας φέτος έχει την χειρότερη αντιμετώπιση από τους διαιτητές που εγώ θυμάμαι τα τελευταία 45-50 χρόνια. Το φετινό είναι έξω από κάθε προηγούμενο.
Είναι επίσης πραγματικότητα, το γεγονός ότι έχει μικρότερο ρόστερ από ότι πέρυσι και γενικά από τα τελευταία 3-4 χρόνια και χαμηλότερο μπάτζετ.
Είναι επίσης πραγματικότητα, ότι η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας τον τελευταίο αρκετό καιρό, δεν πείθει και δεν αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει. Αυτό βέβαια θα μπορούσε να ειπωθεί και για την ομάδα του Δώνη, αλλά και του Στέφενς. Το ζήτημα όμως με αυτή την ομάδα είναι, ότι κατά τους πρώτους μήνες απέδωσε ποδόσφαιρο αξιώσεων και θα πρέπει να διερευνηθούν οι λόγοι της έσχατης μειονεξίας στον τομέα αυτό.
Υπάρχουν λόγοι και όροι που είναι οφθαλμοφανείς όπως η διαιτησία και οι απουσίες και πάλι όμως η σωστή αγωνιστική διάθεση έφερε τη νίκη στην Καλλονή. Το άλλο που είναι οφθαλμοφανές είναι το ότι οι αντίπαλοι μελέτησαν και έμαθαν τα "χούγια" μας και ανταποκρίνονται πλέον καλύτερα. Κάτι που έλεγε ο φίλος μου ο "ΜΗΤΣΑΡΑΣ" από τις αρχές Οκτώβρη, ήταν ότι θα μας μάθουν και ότι πρέπει να έχουμε αγωνιστικό Plan B.
Το ζητούμενο παραμένει: έχει τους παίκτες και τον σχεδιασμό αυτή η ομάδα για να παίξει άλλο στύλ ποδοσφαίρου και να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα αντιμετώπισης από τους αντιπάλους ?
Οι αλχημείες του προπονητή έδειξαν κάτι που γνωρίζαμε : ότι λείπουν από την ομάδα συγκεκριμένοι τύποι και στυλ παικτών που θα έκαναν την ομάδα να παίζει και διαφορετικό ποδόσφαιρο και να αλλάζει τα δεδομένα ενός αγώνα και να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις των αντιπάλων.
Αυτό που επίσης είναι οφθαλμοφανές είναι ότι ούτε οι "αλχημείες" του προπονητή πιάνουν πλέον και εάν έπιασαν κάποια στιγμή ή σε κάποια παιχνίδια δεν είναι από τις λύσεις που προσφέρουν σταθερότητα και συνεχή επιτυχία.
Δεν μπορεί π.χ. να είναι καλός "οργανωτής" επιθετικά ο Κλάους, που είναι κλασσικό σέντερ φορ περιοχής.
Οι λύσεις είναι πραγματικά περιορισμένες και ορίζονται από τους παίκτες που έχουμε, π.χ. δεν μπορώ να περιμένω από τον Μαντούρο ταχύτητα και σπριντ ... ή τρίπλες.
Μια επίσης πραγματικότητα είναι η κακή ψυχολογία της ομάδας. Δεν το επεκτείνω με υποθέσεις, αλλά δεν βλέπω την ομάδα να κατεβαίνει για να δαγκώσει και να τα δώσει όλα.
Στην περίπτωση του αγωνιστικού Plan B θεωρώ ότι η ομάδα πρέπει να παίζει όπως μπορούν οι παίκτες της και ανατρέποντας τα δεδομένα που έχουν στο μυαλό τους οι αντίπαλοι, αλλά και ο ίδιος ο προπονητής που εμμένει να ξεκινάει (τουλάχιστον) με 4-3-3. Πρότεινα λοιπόν το 4-4-2, ως σύστημα που θεωρώ ότι ανταποκρίνεται στις δυνατότητες της ομάδας, όπως και άλλες λύσεις, όπως το να παίζει πιο συντηρητικά ο Ράτς και να μην αφήνει τη θέση του για να γίνει εξτρέμ (το ίδιο και το δεξί μπακ). Ισως να πρότεινα και τα 3 σέντερ μπακ του Σάντος, αλλά και αυτό έχει τα ζητήματά του.
Οπωσδήποτε όμως, το να εμμένει ο προπονητής στο 4-3-3 που και το έχουν διαβάσει οι αντίπαλοι και δεν μπορείς να το παίξεις χωρίς χαφ "βιρτουόζους" της μπάλας είναι σφάλμα (κατα την κρίση μου).
ΟΚ είναι το σύστημα της μεγάλης ομάδας, αλλά οι μεγάλες ομάδες γίνονται και απαρτίζονται από 11 - 16 μεγάλους παίκτες. Εμείς έχουμε μερικούς καλούς παίκτες - μεγάλους για τα επίπεδα του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά όχι 11-16 πολύ καλούς ή μεγάλους παίκτες.
Αρα ας προσαρμοστούμε στα δεδομένα και όταν έχουμε 11-16 μεγάλους παίκτες, ας παίξουμε και τα μεγάλα συστήματα.
obanebane79 έγραψε:προτίμησε κατι μεταξύ τίποτα και καθόλου.ρατς,μακ,περευρα,γκολασα,νομποα,κοστα ειναι τα δικα μας τα παιδια? το τιποτα η το καθολου? τη δευτερα αν ειμαστε απο -2 εως +1 θα βγειτε να πειτε "συγγνωμη λεγαμε μαλακιες " η θα περιμενετε την επομενη σφαγη και θα παρακαλατε να γινει καμια γκελα για να φυγει ο "τσομπανης"?προτιμησε να μην παρει κανεναν και να βασιστει -οπως τοτε- στα δικα του παιδια.
σου χω δωσει εγω προσωπικα τετοιο δειγμα?? οτι περιμενω στην γωνια?? εγω φιλε ειμαι καθε τετ-κυρ ΜΕΣΑ ειτε με χιονια ειτε με καυσονα. Ουτε προσωπολατρης ειμαι , ουτε ακραιος στις αντιληψεις μου.. Προσπαθω να τα βλεπω ολα απο αποσταση και αντικειμενικα.. οποτε μην με τσουβαλιαζεις.. εγω απλα εκρινα και κανω μια διαπιστωση με αυτα που βλεπω.. και οχι, διαφωνώ στο οτι δεν μπορεις να φερεις παικτη τον χειμωνα καλο. μπορεις και παρα-μπορεις.
Και οταν λεω δικα του παιδια , εννοω παικτες που θεωρει ο ιδιος βασικους (πχ ο σαλπι , η ο τσανδαρης , η κανενας σκονδρας για αριστερα) Γενικα το δικα του παιδια , το εννοω οτι στηριζει το υπαρχον ροστερ και δεν θελει να φερει καινουριους σε θεσεις που δεν υπαρχουν παικτες , αλλα προτιμαει να παιξουν αυτοι οι παικτες που εχει σε αλλες θεσεις ωστε να καλυψει τα κενα.
-
Αυτο που προσπαθουνε να κανουνε κ το πετυχενουν ειναι οτι μας κανουν να τρωγομαστε μεταξυ μας.. εγω αρνουμε να μιλησω για ποδοσφαιρο κ τακτικες κλπ οταν ειναι στημενα κ τα σημαιακια του κορνερ.. σε παιζουνε στην ΤΟΥΜΠΑ και ακουστε αν ειναι δυνατον, αντι να παιζουν με ισους ορους, σε παιζει εναντιον σου..πεναλτι, καρτες, ανυπαρκτα φαουλ, και απο την αλλη δεν δινουν καρτες, αφηνουν εγκληματικα φαουλ ατιμωρητα, τα ιδια φαουλ π δινουν στον αντιπαλο σε εσενα δεν τα δινουν ποτε κλπ κλπ κλπ κλπ.. κ ο γαυρος οπου παιζει, παιζει με 100-0 διαιτησια κ με παραρτηματα ακομα κ ο βαζελος κ η αεκ εχουν καλυτερη διαιτησια απο σενα.. .. για ποιο ποδοσφαιρο μιλαμε κυριοι? Ξερω θα με πειτε γραφικο, θα με πειτε η ομαδα σε καποια ματς ειναι ανυπαρκτη,θα με πειτε τι δουλεια εχουν να παιρνουν καποιοι φανέλα βασικου κ ας μην αποδιδουν ουτε τα ελαχιστα,θα με πειτε ειναι επαγγελματιες και παιρνουν ποσα λεφτα κ δεν θα πρεπει να ασχολουνται με αυτα, θα με πειτε βαλε 10γκολ και ασε το κορακι να στα ακυρωσει ολα ,αλλα αυτα δεν γινονται κυριοι.. ολοι λιγο πολυ εχουμε παιξει τοπι κ ξερουμε.. δεν μπορεις να κερδιζεις συνεχεια εχθρικες διαιτησιες απο εγκλιματικη οργανωση κ ομαδεςς π δινουν " ορκο" οτι θα σε κερδισουν..εχουν κινησει λυτους και δεμενους (βλ.διατητες,παραρτηματα,αρδ,ψευτοπολιτικαντες κλπ κλπ)και ας εκτεθουν, και εκτηθονται αλλα δεν τους νοιαζει γιατι μενουν ατιμωρητοι απο τα ιδια δικαστήρια, οταν ο προεδρος της εδρας ειπε οτι ειναι ενοχοι αλλα οι αλλοι δυο τους αθωοσαν κ χωρις να κατεθεσει ο βασικος μαρτυρας..κανουνε οργια..σημερα εχουμε αγωνα Π.Α.Ο.Κ ΤΣΑΚΙΑ Μ κ οφη απο οτι διαβαζω εχει πληρωσει και θα γινει.. διαιτητης ειναι ο κ.κομινης.. ολοι τον ξερουμε αυτον τον κλοουν.. αυτος ειναι δυνατον να μην γινει το ματς και να το κατοχυρωσει υπερ του οφη..
ΥΓ1)ΧΟΝΤΡΕ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ ΓΕΜΑΤΗ..
ΥΓ2)ΜΕΤΑΦΟΡΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ.. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ..
ΥΓ4-1)ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΘΑ ΦΑΣ ΧΟΝΤΡΕ..
ΥΓ4)ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.. ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.. ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.. ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.. ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Π.Α.Ο.Κ 1926
ΥΓ1)ΧΟΝΤΡΕ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ ΓΕΜΑΤΗ..
ΥΓ2)ΜΕΤΑΦΟΡΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ.. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ..
ΥΓ4-1)ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΘΑ ΦΑΣ ΧΟΝΤΡΕ..
ΥΓ4)ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.. ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.. ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.. ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.. ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Π.Α.Ο.Κ 1926
@ Kostas_Peraia4,Andrew R και ολους τους φιλους και συνοπαδους συνφορουμιτες.
Στη σελιδα 88 στο τοπικ Σκεψεις γυρω απο τους αγωνιστικους στοχους του Π.Α.Ο.Κ.
εχω γραψει ενα σχολιο,ριξτε του μια ματια.
Στο δια ταυτα.
Λες Σαννον,Γκουλα Λοραντ και Παλ Τσερνάι,ηταν οι κορυφαιοι προ πονητες που περασαν απο την ομαδα μας.
Ο αειμνηστος Λοραντ ειχε παικτη τον Αγγελο στην ανυπερβλητη ομαδα που
πηρε το πρωτο πρωταθλημα.
Το προβληματικο του χαρακτηρα του Αγγελου και οι προστριβες με τον προπονητη
οπως και τα "καψονια" του Λοραντ στον Αγγελο ειναι γνωστα και δεν επιδεχονται αμφισβητησης.
Οπως και το οτι ειναι απο τους λιγους παικταραδες(ηταν φανταστικος ποδοσφαιριστης),
που αφησε να φυγουν ο Παντελακης.
Και οτι ,οντως παικταρας δεν στεριωσε στον βαζελο,ουτε σε μικροτερες ομαδες ειναι γνωστο.
Κι αυτα που γινανε το καλοκαιρι του 1998 οντας προπονητης του Π.Α.Ο.Κ. με ολιγόμηνη διακοπη
ειναι γνωστα.
Και η πορεια του σαν προπονητης του βαζελου και το πως εφυγε ειναι γνωστη.
Γενικα σε οτι εχει κανει ειτε σαν ποδοσφαιριστης ειτε σαν προπονητης,
ενω ξεκιναει πολυ καλα στη συνεχεια δεν το ολοκληρωνει με επιτυχια.
Φταιει ο χαρακτηρας του?
Ειναι "γρηγορομπουχτιστος"?
Ειναι αντισυσττημικος?
Κανει λαθος επιλογες?
Δεν μπορω να ξερω,αλλα σιγουρα κατι δεν κανει καλα και οι προσπαθειες του
παραμενουν ημιτελεις.Αυτο εχει δειξει η ιστορια.
Ειμαι υπερ της μακροχρονιας παραμονης ενος προπονητη στην ομαδα και στηριξη στις επιλογες του,εφοσον τον πιστευουν.
Το αν αγαπαει τον Π.Α.Ο.Κ. μονο ενας αδαης θα μπορουσε να το αμφισβητησει,αλλα
δυστυχως δεν αρκει μονο αυτο.
Αν εξαρτιοταν απο μενα δεν θα ηταν προπονητης στον Π.Α.Ο.Κ.
Εγω θα τον ηθελα σαν επιβλεποντα στην ομαδα και στις ακαδημιες με συμβουλευτικο χαρακτηρα,
αλλα τις οριστικες αποφασεις να τις παιρνει αλλος.
Γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι αριστος γνωστης του ποδοσφαιρου,αλλα καπου στη διαρκεια χανεται.
Αν τον πιστευουν ας του κανουν τουλαχιστον διετες συμβολαιο και να στηριξουν τις επιλογες του
χωρις "ναι μεν αλλα".Ετσι κι αλλοιως αυτος που πληρωνει παιρνει και τις αποφασεις.
Εγω ετσι κι αλλοιως θα την αγαπαω την ομαδα και θα την στηριζω,οπου και οπως μπορω,
οπως και ολοι μας φανταζομαι.
Το θεμα ειναι να σταματησει η αμφισβητηση απο την διοικηση και να υπαρχει ΑΠΟΛΥΤΗ στηριξη
που δεν βλεπω οτι υπαρχει.
Εμεις οι οπαδοι θα στηριζουμε,θα γκρινιαζουμε,θα λεμε και καμμια μαλακια να περναει η ωρα,
ας κανουν καλα τη δουλεια τους αυτοι που ειναι υπευθυνοι και αμοιβονται αδρα,
ή βαζουν λεφτα και προσπαθουν για κατι καλο στην ομαδα.
Sorry για το σεντονι,ετσι τα βλεπω τα πραγματα.
Στη σελιδα 88 στο τοπικ Σκεψεις γυρω απο τους αγωνιστικους στοχους του Π.Α.Ο.Κ.
εχω γραψει ενα σχολιο,ριξτε του μια ματια.
Στο δια ταυτα.
Λες Σαννον,Γκουλα Λοραντ και Παλ Τσερνάι,ηταν οι κορυφαιοι προ πονητες που περασαν απο την ομαδα μας.
Ο αειμνηστος Λοραντ ειχε παικτη τον Αγγελο στην ανυπερβλητη ομαδα που
πηρε το πρωτο πρωταθλημα.
Το προβληματικο του χαρακτηρα του Αγγελου και οι προστριβες με τον προπονητη
οπως και τα "καψονια" του Λοραντ στον Αγγελο ειναι γνωστα και δεν επιδεχονται αμφισβητησης.
Οπως και το οτι ειναι απο τους λιγους παικταραδες(ηταν φανταστικος ποδοσφαιριστης),
που αφησε να φυγουν ο Παντελακης.
Και οτι ,οντως παικταρας δεν στεριωσε στον βαζελο,ουτε σε μικροτερες ομαδες ειναι γνωστο.
Κι αυτα που γινανε το καλοκαιρι του 1998 οντας προπονητης του Π.Α.Ο.Κ. με ολιγόμηνη διακοπη
ειναι γνωστα.
Και η πορεια του σαν προπονητης του βαζελου και το πως εφυγε ειναι γνωστη.
Γενικα σε οτι εχει κανει ειτε σαν ποδοσφαιριστης ειτε σαν προπονητης,
ενω ξεκιναει πολυ καλα στη συνεχεια δεν το ολοκληρωνει με επιτυχια.
Φταιει ο χαρακτηρας του?
Ειναι "γρηγορομπουχτιστος"?
Ειναι αντισυσττημικος?
Κανει λαθος επιλογες?
Δεν μπορω να ξερω,αλλα σιγουρα κατι δεν κανει καλα και οι προσπαθειες του
παραμενουν ημιτελεις.Αυτο εχει δειξει η ιστορια.
Ειμαι υπερ της μακροχρονιας παραμονης ενος προπονητη στην ομαδα και στηριξη στις επιλογες του,εφοσον τον πιστευουν.
Το αν αγαπαει τον Π.Α.Ο.Κ. μονο ενας αδαης θα μπορουσε να το αμφισβητησει,αλλα
δυστυχως δεν αρκει μονο αυτο.
Αν εξαρτιοταν απο μενα δεν θα ηταν προπονητης στον Π.Α.Ο.Κ.
Εγω θα τον ηθελα σαν επιβλεποντα στην ομαδα και στις ακαδημιες με συμβουλευτικο χαρακτηρα,
αλλα τις οριστικες αποφασεις να τις παιρνει αλλος.
Γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι αριστος γνωστης του ποδοσφαιρου,αλλα καπου στη διαρκεια χανεται.
Αν τον πιστευουν ας του κανουν τουλαχιστον διετες συμβολαιο και να στηριξουν τις επιλογες του
χωρις "ναι μεν αλλα".Ετσι κι αλλοιως αυτος που πληρωνει παιρνει και τις αποφασεις.
Εγω ετσι κι αλλοιως θα την αγαπαω την ομαδα και θα την στηριζω,οπου και οπως μπορω,
οπως και ολοι μας φανταζομαι.
Το θεμα ειναι να σταματησει η αμφισβητηση απο την διοικηση και να υπαρχει ΑΠΟΛΥΤΗ στηριξη
που δεν βλεπω οτι υπαρχει.
Εμεις οι οπαδοι θα στηριζουμε,θα γκρινιαζουμε,θα λεμε και καμμια μαλακια να περναει η ωρα,
ας κανουν καλα τη δουλεια τους αυτοι που ειναι υπευθυνοι και αμοιβονται αδρα,
ή βαζουν λεφτα και προσπαθουν για κατι καλο στην ομαδα.
Sorry για το σεντονι,ετσι τα βλεπω τα πραγματα.
Εξαρτάται danirifle από τις ανάγκες του παιχνιδιού. Απ'οτι έχουμε δει μέχρι στιγμής με τον Αναστασιάδη, εφόσον όταν επιτιθόμαστε η αμυντική γραμμή είναι περίπου στο κέντρο, με τα μπακ να έχουν "πιάσει" όλο το πλατος του γηπέδου, είμαστε ευάλωτοι από τον άξονα για αντεπίθεση. Άμα παρατηρήσεις, οι γρήγοροι αντίπαλοι μεσοεπιθετικοί ξεκινάνε από τον άξονα στην κόντρα. Γι'αυτό, κατά την γνώμη μου, ένας παίχτης σταθερά στον άξονα (Τζιώλης/Μαντούρο) είναι αναγκαίος για να καλύπτει χώρο, αλλά και να μπορεί να μεταφέρει σωστά την μπάλα επιθετικά πότε στα πλάγια, και πότε κάθετα. Επιπλέον, ο Περέϊρα δεν μπορεί να αποδώσει στα άκρα, γιατί ναι μεν έχει το 1vs1, αλλά οι σέντρες και τα γεμίσματά του δεν βρίσκουν ποτέ στόχο. Ένα συστυμα 4-3-3, ή 4-5-1 κατά την γνώμη θα ταίριαζε καλύτερα στο "κακώς δομημένο" ρόστερ μαςdanirifle έγραψε:πλέον, μετά την τρύπα που συνεχίζει να υπάρχει στα εξτρέμ θεωρώ ότι ο πιο ταιριαστός σχηματισμός για το ρόστερ μας είναι το 4-4-2
ιτάνζ/γλύκος
σκόνδρας..........βίτορ................κόστα........ρατς
κωνσταντινίδης/γκολάσα........κάτσε........νομπόα.............μακ
φανούρης..................κλάους
υγ. όταν γυρίσει ο τζιώλης, τότε μπορείς να παίξεις με 3 χαφ, πηγαίνοντας το φανούρη στη γραμμή
ε αντε να ξεκολλαμε λεμε.
εγω ειμαι απο τους μεγαλυτερους κατα του αγγελου απο τη στιγμη που ηρθε.
αλλωστε η πρωτη μου αντιδραση εδω ηταν ποστ με 4 λεξεις. η παναγια μαζι μας.
αλλα δεν παυει μεχρι να βγαλει τη χ ρονια και να κανουμε ταμειο να ειναι ο Προπονητης της ομαδας μου μεσα σε μια χρονια που εχω βιωσει και εντονες νικες αλλα και εντονες ηττες. αλλα ολα ειοναι στο προγραμμα.
σιωπαινουμε λοιπον και στηριζουμε την ομαδα και οσους μοχθουν για αυτη. τελος.
πας μη (μονο) ΠΑΟΚ, Βαρβαρος.
εγω ειμαι απο τους μεγαλυτερους κατα του αγγελου απο τη στιγμη που ηρθε.
αλλωστε η πρωτη μου αντιδραση εδω ηταν ποστ με 4 λεξεις. η παναγια μαζι μας.
αλλα δεν παυει μεχρι να βγαλει τη χ ρονια και να κανουμε ταμειο να ειναι ο Προπονητης της ομαδας μου μεσα σε μια χρονια που εχω βιωσει και εντονες νικες αλλα και εντονες ηττες. αλλα ολα ειοναι στο προγραμμα.
σιωπαινουμε λοιπον και στηριζουμε την ομαδα και οσους μοχθουν για αυτη. τελος.
πας μη (μονο) ΠΑΟΚ, Βαρβαρος.
-
κατ'αρχην δεν πηγαινε προσωπικα σε εσενα και τον ασιμο. αφορμη πηρα απο τα ποστ σας να κατακρινω μια τετοια νοοτρπια που δυστυχωε υπαρχει απο πολλους. περαν τουτου σαφως και μπορεις και παραμπορεις να φερεις παικτες ιανουαριο και γιαυτο αλλωστε η ομαδα πηρε 2 παικταραδες. 3ο δυστυχως δε βρηκε για τα εξτρεμ.απο εκει και περα δε θα βγω να σταυρωσω και να βγαλω συμπερασματα για τον προπονητη επειδη δεν καλυψε και τις 3 θεσεις που ειχαμε αναγκη. το οτι προσπαθησαν αλλωστε ειναι δεδομενο και μαλιστα για πολυ καλου επιπεδου παικτες (μπλανκο,ντεβιτς) η και χαμηλοτερου επιπεδου σιγουρες λυσεις (μπεν) ακομα και λυσεις τυπου μακ (πατιτο) . ειναι αδικο τοσο για τη διοικηση οσο και για τον αγγελο να περναει στα ψιλα οτι απο το καλοκαιρι ο ΠΑΟΚ εχει κανει 8 κινησεις εκ των οποιων οι 3 ειναι παικτες γνωστοι και καταξιωμενοι σε ολο τον ποδοσφαιρικο κοσμο (ρατς, νομποα, κοστα) οι 2 βγηκαν λιρα 100 (μακ, περευρα) 2 ειναι νεαροι και εξελιξιμοι χωρις να εχουν δειξει κατι το εντυπωσιακο μεν αλλα ουτε και κατι το αρνητικο (γκολασα και παπατζον ) και ο παπ προσφερει πανω κατω τα αναμενομενα, οποτε εχεις αντικειμενικα 5/8 και αναλογως ποσο μισογεματο η μισοαδειο βλεπεις το ποτηρι μπορεις να πεις μεχρι και οτι εχει κανει το 8/8.rou έγραψε:σου χω δωσει εγω προσωπικα τετοιο δειγμα?? οτι περιμενω στην γωνια?? εγω φιλε ειμαι καθε τετ-κυρ ΜΕΣΑ ειτε με χιονια ειτε με καυσονα. Ουτε προσωπολατρης ειμαι , ουτε ακραιος στις αντιληψεις μου.. Προσπαθω να τα βλεπω ολα απο αποσταση και αντικειμενικα.. οποτε μην με τσουβαλιαζεις.. εγω απλα εκρινα και κανω μια διαπιστωση με αυτα που βλεπω.. και οχι, διαφωνώ στο οτι δεν μπορεις να φερεις παικτη τον χειμωνα καλο. μπορεις και παρα-μπορεις.
Και οταν λεω δικα του παιδια , εννοω παικτες που θεωρει ο ιδιος βασικους (πχ ο σαλπι , η ο τσανδαρης , η κανενας σκονδρας για αριστερα) Γενικα το δικα του παιδια , το εννοω οτι στηριζει το υπαρχον ροστερ και δεν θελει να φερει καινουριους σε θεσεις που δεν υπαρχουν παικτες , αλλα προτιμαει να παιξουν αυτοι οι παικτες που εχει σε αλλες θεσεις ωστε να καλυψει τα κενα.
τελος σχετικα με τα δικα μας παιδια ολοι οι προπονητες εχουν βασικους και αναπληρωματικους στο μυαλο τους.
οσο ειναι για τον αγγελο ας πουμε ο τζανδαρης και ο σαλπι "δικα του παιδια " και αδικει τον σαββιδη τον ποζατζιδη και τον ποζογλου, αλλο τοσο ηταν για τον στεφενς ο κιτσιου και ο τζαβελας η ο κατσουρανης "δικα του παιδια" και αδικουσε τον σκονδρα και τον κατσικα. το οτι δε θελει καινουριους δε το δεχομαι γιατι εκ των πραγματων προσπαθησαν να φερουν και τωρα και το καλοκαιρι και αλλους εκτος απο αυτους που εφεραν. το οτι δε κανει rotation η αληθεια ειναι οτι οποτε εκανε κανενας δεν τον εξεθεσε απο τους "αδικημενους" με την εμφανιση του. ουτε ο μαρτενς, ουτε ο ποζατζιδης, ουτε ο σαβιδης, ουτε ο ποζογλου, ουτε ο κουλουρης. αυτα και κλεινει το θεμα απο εμενα. σε λιγη ωρα εχουμε αγωνα!!!!!!!!!

- Περιπτερος
@ Obanebane
Φίλε έχεις μένος και γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν.
Αν τον εξέθεσαν οι του ροτεσιον ?
Φίλε έχεις μένος και γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν.
Αν τον εξέθεσαν οι του ροτεσιον ?