Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΣΚΥΔΡΑΣ "Pablo Garcia"

Όλοι οι ελληνικοί σύνδεσμοι του δικεφάλου, εκτός του νομού Θεσσαλονίκης
Άβαταρ μέλους
stelyk

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΣΚΥΔΡΑΣ "Pablo Garcia"

Δημοσίευση από stelyk »

http://inpaok.com/220108/%CF%83%CF%84%C ... E%B1-pics/

Στη Σκύδρα ο Γκαρσία (pics)

Παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Σκύδρας που φέρει το όνομα του πρώην ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου.

Ο Γκαρσία που συνοδεύεται από τον στενό φίλο του (και μάνατζερ) Δημήτρη Καγιόγλου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό απο τα μέλη του συνδέσμου στην όλη της Σκύδρας.

Εικόνα

Εικόνα

η σελιδα του συνδεσμου στο facebook: https://www.facebook.com/pages/%CE%A3%C ... 3183768903

Δεν σε ξεχναμε!!!
Άβαταρ μέλους
stelyk

Re: Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΣΚΥΔΡΑΣ "Pablo Garcia"

Δημοσίευση από stelyk »

http://www.paok24.com/podosfairo/35559/ ... -picsvideo

Ο Πάμπλο Γκαρσία βρέθηκε στο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σκύδρας που έχει πάρει τιμητικά το όνομα του, για την κοπή της πίτας και μίλησε για όλους και για όλα.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ από την περιοχή, βρέθηκαν στο σύνδεσμο της Σκύδρας και αποθέωσαν τον Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός δεν έκρυψε την εκτίμηση του για την αγάπη αυτή, ωστόσο μίλησε για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, τόσο για τα αγωνιστικά όσο και για εξωαγωνιστικά και όπως συνηθίζει, δε «μάσησε» τα λόγια του…

Αρχικά είπε: «Τι άλλο να κάνει ο κόσμος μέσα σε όλη αυτή την κρίση. Ο ΠΑΟΚ είναι εκεί, στην ΠΑΕ «κοιμούνται» είπε αρχικά και όταν ρωτήθηκε από τον κόσμο αν θα επιστρέψει, απάντησε: «Αυτό το ξέρει ο Τζακ Αγγελίδης; Υπάρχει όμως Τζακ Αγγελίδης»;

Ρωτήθηκε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί αλλά και για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος για να απαντήσει: «Προέχει το ματς με τον ΟΦΗ. Ας κερδίσουμε εκεί και μετά η νίκη με τον Ολυμπιακό, είναι μονόδρομος, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Υπάρχει ένας τύπος εκεί κάτω στην Αθήνα που είναι μαφιόζος! Αλλά και ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι δυνατός και να κερδίζει όλα τα παιχνίδια».

Ο Γκαρσία ρωτήθηκε και για το αν θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης… «Κανείς δε μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Είμαι εδώ, η οικογένεια μου είναι καλά, νιώθει καλά εδώ και όσο συμβαίνει αυτό, εγώ θα παραμένω γιατί την αγαπάω αυτή τη χώρα».

στο λινκ εχει φωτογραφιες και βιντεο.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ρε φερτον για τεχνικο διευθυντη να γουσταρουμε! Κατι γατακια τυπου Φορτουνη, Μπεν θα τα πιανει απο το λαιμο και θα τα λεει: "Εχεις 3 δευτερολεπτα να απαντησεις ναι ή οχι στην προταση του ΠΑΟΚ, μωρη λουλου!!". Να δειτε για ποτε θα κλεινουν οι μεταγραφες! :lol:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Τα ΑΡΔ πάντως μέσα στην χαρά με ΠΡΩΤΟσέλιδα --->> http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 84482.html
Άντε να δω τι άλλο θα γίνει μέχρι το ματς με τον γκέι!
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Δημοσίευση από sunnyblack »

Χαζός, ονειροπόλος, άκαιρος, αλλά μαθαίνω ότι απολύθηκε σήμερα ο Αγκίρε και δεν μπορώ παρά να τον φανταστώ τεχνικό δίδυμο μαζί σου από το καλοκαίρι του '15... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

stelyk έγραψε:http://www.paok24.com/podosfairo/35559/fovera-pragmata-apo-gkarsia-picsvideo

Ο Πάμπλο Γκαρσία βρέθηκε στο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σκύδρας που έχει πάρει τιμητικά το όνομα του, για την κοπή της πίτας και μίλησε για όλους και για όλα.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ από την περιοχή, βρέθηκαν στο σύνδεσμο της Σκύδρας και αποθέωσαν τον Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός δεν έκρυψε την εκτίμηση του για την αγάπη αυτή, ωστόσο μίλησε για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, τόσο για τα αγωνιστικά όσο και για εξωαγωνιστικά και όπως συνηθίζει, δε «μάσησε» τα λόγια του…

Αρχικά είπε: «Τι άλλο να κάνει ο κόσμος μέσα σε όλη αυτή την κρίση. Ο ΠΑΟΚ είναι εκεί, στην ΠΑΕ «κοιμούνται» είπε αρχικά και όταν ρωτήθηκε από τον κόσμο αν θα επιστρέψει, απάντησε: «Αυτό το ξέρει ο Τζακ Αγγελίδης; Υπάρχει όμως Τζακ Αγγελίδης»;

Ρωτήθηκε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί αλλά και για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος για να απαντήσει: «Προέχει το ματς με τον ΟΦΗ. Ας κερδίσουμε εκεί και μετά η νίκη με τον Ολυμπιακό, είναι μονόδρομος, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Υπάρχει ένας τύπος εκεί κάτω στην Αθήνα που είναι μαφιόζος! Αλλά και ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι δυνατός και να κερδίζει όλα τα παιχνίδια».

Ο Γκαρσία ρωτήθηκε και για το αν θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης… «Κανείς δε μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Είμαι εδώ, η οικογένεια μου είναι καλά, νιώθει καλά εδώ και όσο συμβαίνει αυτό, εγώ θα παραμένω γιατί την αγαπάω αυτή τη χώρα».

στο λινκ εχει φωτογραφιες και βιντεο.

πσσσσσσσσσ..

βρηκα το νεο πλανο

αντιπροεδρος παπαχρηστος
τ.διευθηντης γκαρσια

Γκαρσια λειπεις...
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

sunnyblack έγραψε:Χαζός, ονειροπόλος, άκαιρος, αλλά μαθαίνω ότι απολύθηκε σήμερα ο Αγκίρε και δεν μπορώ παρά να τον φανταστώ τεχνικό δίδυμο μαζί σου από το καλοκαίρι του '15... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Αφου δεν μπορούμε να κάνουμε πρωτοσέλιδα για την αγωνιστική μας δεινότητα, καλά είναι κι αυτά :(
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Ποιος %@#$&*$#% επιτέθηκε στη διοίκηση λίγο πριν το ντέρμπυ;

Ααα ο Παυλάρας ήταν. Τότε δεν πειράζει ρε. Νόμισα ήταν ο Τζαβέλλας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

να τα λεμε ολα, σωστος και ο ακατανομαστος.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

mitsotakis έγραψε:Ποιος %@#$&*$#% επιτέθηκε στη διοίκηση λίγο πριν το ντέρμπυ;

Ααα ο Παυλάρας ήταν. Τότε δεν πειράζει ρε. Νόμισα ήταν ο Τζαβέλλας...
Συγκρίνεις Γκαρσία με Τζαβέλλα, ακουστηκες
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω δεν το ειδα με αυτη τη προοπτικη μ.χιονι... :?
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

guardian4 έγραψε: Γκαρσια λειπεις...

Άσε φρουρέ.. είμαστε πλήρεις άλλωστε από προσωπικότητες που νιώθουν ΠΑΟΚ.. έχουμε γκαγκατσοτέτοιους είμαστε κομπλέ..
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Τι πρόσφερε ο Γκαρσία και τι ο Τζαβέλλα στην ομάδα;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

περα απο αυτο που δεν ειναι καν προς συζητηση.

εγω το σκεφτηκα με τη προοπτικη του οτι ειναι Τριτη και τεταρτη οφη (?) και κυριακη γαυρο. οποτε αναζητειται ομοψυχια.

με αυτη τη προοπτικη.

τεσπα. το ληγω εδω εγω γιατι οσο περναει η ωρα μπορει και να αλλαξω μονος μου γνωμη. :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Λοιπής Ελλάδος”