Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από nico4 »

Κλαίω :lol:
Έσπασα το κεφάλι μου και εγώ να βρω ποιός παίκτης έχει το παρατσούκλι "πουρμπουάρ"
Για να πω την αλήθεια το μυαλό μου πήγε στην αρχή στον Σπυρόπουλο
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από desperando »

:lol: :lol: :lol: :lol:
οκ διορθωθηκε

α ρε σαν τον μανιακο μας καταντησαν
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Αστροναύτη συγγνώμη, αλλά στην υπογραφή σου μιλάς για Ζαγοράκη και Σάλπι, αν δεν κάνω λάθος, υποτιμητικά και θέλω να σε παρακαλέσω να την αλλάξεις.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ποιός πουρμπουαρ? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

συγνωμη ντινο για την παρεμβαση αλλα ο ευρωβουλευτης που κολλαει?
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Εγώ είμαι βέβαιος ότι ο ευρωβουλευτής αυτός συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγάλα αστέρια του ευρωκοινοβουλίου ...
χι χι χι χι χι χι χι χι χι χι
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δεν ήθελα να το αποδεχτώ και κόντρα σε ότι άκουγα ήθελα να σου δώσω ευκαιρία με μόνη σου ασχολία το αγωνιστικό.

ΟΜΩΣ

Το απίστευτο Τουρλουμπούκι που επικρατεί και σε συνδυασμό με τη χρησιμοποίηση κοντού, τσανδάρη με το "διώξιμο" 3 4 μικρών και την αναμπουμπούλα με τους παίκτες και τις δηλώσεις σου, θεωρώ ότι

ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΙΝΥΕΣ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ

Το καλοκαίρι ελπίζω να σε χαιρετίσουμε με καλά αποτελέσματα και να πάρεις μαζί σου τον ΤΔ με τον οποίο δε ξέρω τι σκ@τ@ συζητάτε όταν βρίσκεστε.

Καλή συνέχεια ως το Μάη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τρί 03 Φεβ 2015, 20:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Dinos_Liverpool έγραψε:Αστροναύτη συγγνώμη, αλλά στην υπογραφή σου μιλάς για Ζαγοράκη και Σάλπι, αν δεν κάνω λάθος, υποτιμητικά και θέλω να σε παρακαλέσω να την αλλάξεις.
Στην υπογραφή μου μιλάω για

- το χάσμα μεταξύ της "τσιμεντο-ρεβολούσιον" και της "σουιτο-ρεβολούσιον"

- τις συνθήκες που επικρατούσαν όταν πρωτοειπώθηκε το περίφημο (& διαχρονικό) "ποιό είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ"

** Αυτό που δεν έχω πρόβλημα να αλλάξω είναι τη λέξη ρεμούλα. Αλλά θα αντικατασταθεί με τη λέξη διαπλοκή.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Μπα, δεν καταλαβαίνω πολλά μου φαίνεται! Βρε με "ρεβολούσιον" δεν κοροιδεύετε τον Ζαγοράκη; Τεράστιος ποιος είναι; O Ιβάν; Έχουμε παράπονα από τον Ιβάν σε βαθμό να τον περιπαίζουμε; Ή μήπως ο Σάλπι, που λέγαμε προ ημερών;

Ή λιανά και κατανοητά χωρίς υπονοούμενα ή καθόλου, ρε συ αστροναύτη! Ποια τσιμεντο-ρεβολούσιον και σουιτο-ρεβολούσιον, τώρα;

Άντε, σε παρακαλώ πολύ!
Άβαταρ μέλους
astronaut

Dinos_Liverpool έγραψε:Μπα, δεν καταλαβαίνω πολλά μου φαίνεται! Βρε με "ρεβολούσιον" δεν κοροιδεύετε τον Ζαγοράκη; Τεράστιος ποιος είναι; O Ιβάν; Έχουμε παράπονα από τον Ιβάν σε βαθμό να τον περιπαίζουμε; Ή μήπως ο Σάλπι, που λέγαμε προ ημερών;

Ή λιανά και κατανοητά χωρίς υπονοούμενα ή καθόλου, ρε συ αστροναύτη! Ποια τσιμεντο-ρεβολούσιον και σουιτο-ρεβολούσιον, τώρα;

Άντε, σε παρακαλώ πολύ!
1. Άλλο ΤΗΣ ρεβολούσιον και άλλο ΤΟΥ ρεβολούσιον :lol:
2. Τεράστιος είναι η λατρεία ΌΛΩΝ ΜΑΣ. Δεν ξέρω εσύ ποιόν θεωρείς ΤΕΡΑΣΤΙΟ :mrgreen: αλλά εγώ (ένας που) έχω στο νου μου είναι (και) ο...

Εικόνα

Είμαστε καλυμμένοι? Ε, φανταστικό όργανο? :D
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

ΟΚ, μπορείς να κάνεις το χατήρι στο όργανο και να μην γράφεις αμφιβόλου ερμηνείας υπονοούμενα; Είναι τόσο δύσκολο και το συζητάμε τόση ώρα;
Άβαταρ μέλους
astronaut

Το χατήρι εισακούστηκε.
Το δικό μου χατήρι/προτροπή είναι να επιστρέψεις ΔΥΝΑΤΑ στη κεντρική...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Ευχαριστώ πολύ. Να είσαι καλά!

Δύσκολο αυτήν την εποχή. Θέλω να γράφω με καθαρό μυαλό και όχι σαν ζαλισμένο κοτόπουλο που είμαι τους τελευταίους μήνες.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Eγω στηριζω Αγγελο και θελω να δω ανανεωση του συμβολαιου του για 2+ χρονια οπως εγινε και με τον Σαντος.
Την πρωτη χρονια του,ο Σαντος,ειχε χαρακτηρισει το,κατα γενικη ομολογια,φτωχο ροστερ και τους μετριους παικτες του ΣΑΡΔΕΛΕΣ και μας εβγαλε 9ατους.Παραλληλα το κραξιμο απο τον κοσμο ηταν ακομα πιο μεγαλο απο αυτο που πεφτει σημερα σε βαρος του Αγγελου,και ο τοτε προεδρος του ΠΑΟΚ ειχε βγει και ειχε στηριξει τον προπονητη του λεγοντας : ''Aυτος ειναι και σε οποιον αρεσει.Οποιος χαλιεται ας μην ερχεται στο γηπεδο''.Στην συνεχεια ο Σαντος εχτισε μια ομαδα που αγαπηθηκε οσο καμια αλλη εδω και 2,5 δεκαετιες.Ο Αγγελος φετος απο την αλλη με ενα ροστερ με περιορισμενες δυνατοτητες και με στοχο του να χτιστει ενα ροστερ για τα επομενα χρονια,οχι μονο δεν ''καρφωσε'' τους παιχτες του,οχι μονο 9 τους δεν θα μας βγαλει,αλλα καταφερε να κανει πρωταθλητισμο και να αποδωσει η ομαδα καλη μπαλα.Το ντεφορμαρισμα αυτων των δυο μηνων μπορει να ερμηνευτει με πολλους τροπους.Θελεις οι τραυματισμοι?Θελεις το ατομικο ντεφορμαρισμα καποιων παικτων?Θελεις η ατυχια?Θελεις την πατατεταμενη κοντρα διαιτησια?Θελεις καποιες λαθος επιλογες και οι εμμονες τους στο προσωπο καποιον παικτων?Θελεις η ανικανοτητα της διοικησης να ενισχυσει ΠΛΗΡΩΣ το ροστερ?Σιγουρα ολα αυτα παιζουν το ρολο τους αλλα κακα τα ψεμματα η φετινη ομαδα εχει ξεπερασει τις φιλοδοξιες ακομα και του πιο αισιοδοξου οπαδου μας.Και το πιο σημαντικο ειναι οτι οντως φαινεται οτι χτιζεται μετα απο αρκετα χρονια ενας κορμος που τα επομενα χρονια φαινεται πως θα ενισχυθει κι'αλλο και θα γινει ακομα πιο δυνατος.Αξιζει ο Αγγελος αυτη την ευκαιρια,αγαπαει την ομαδα και νοιωθει στο επακρο το τι σημαινει ΠΑΟΚ,και εχω την εντυπωση πως τα επομενα χρονια μπορει να δημιουργησει μια παντοδυναμη ομαδα.Το να φαγωθει ακομα ενας προπονητης νομιζω οτι θα ειναι το μεγαλυτερο λαθος,ειδικα αυτη τη στιγμη που στο ροστερ γινεται ενα εξορθολογιστικο restart
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ποσο ετων εισαι ρε παλικαρι μου που στηριζεις τον Αγγελο?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”