Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
ελα ρε Ρομαν, με ξενερωσες ρε μλκ. σοβαρα. ενταξει μπορεει να ηταν καπως αλλα ηταν μαματο! 

guardian4 έγραψε:ποιος ηταν ο χαρακτηρισμος και για ποιον?
Γιατι δε θυμαμαι να χαρακτηρισα καποιον
ελα που δεν θυμασαι μην μου παριστανεις τον.....(δεν λεω ρε)
να ευχαριστεις τους μπλε που σε ανεχονται τοσο καιρο
με τισ μακακιες που κανεις μια μβπ ο ενας μια ο αλλοσ μας εχεις καταστρεψει
λιστα για μπαν στον φυλακα
1) MARLEY 4
Τεχνικό:
Όταν κάνω κλικ στην κορφή της σελίδας κάτω από τον αετό και τον Κούδα με πηγαίνει στο http://www.paokmania.gr/stiles/mme/ αντί στην Αρχική.
Όταν κάνω κλικ στην κορφή της σελίδας κάτω από τον αετό και τον Κούδα με πηγαίνει στο http://www.paokmania.gr/stiles/mme/ αντί στην Αρχική.
- Μπαρκαρούτσος
Εσένα τουλάχιστον σε πάει κάπου, εγώ δεν μπορώ να clickάρω καν.
- kataramenos5
Ελα μου ντε .Ειδικη εκδοση μονο για κούρδους?RoMaN έγραψε:Εσένα τουλάχιστον σε πάει κάπου, εγώ δεν μπορώ να clickάρω καν.
Άλλαξε ποντίκι.RoMaN έγραψε:Εσένα τουλάχιστον σε πάει κάπου, εγώ δεν μπορώ να clickάρω καν.

- desperando
- Επικοινωνία:
RoMaN αυτο το περασες και δεν ακουμπησες που εγραψες σαν τελευταιο ποστ στο τοπικ του ποζατζιδη το σκεφτηκες πολυ για να το γραψεις?
- Μπαρκαρούτσος
Για την πρώτη ομάδα, πιστεύω ότι ισχύει.
Όχι, δεν το σκέφτηκα πολύ..
Όχι, δεν το σκέφτηκα πολύ..
- desperando
- Επικοινωνία:
- Μπαρκαρούτσος
2 στα 2 έχεις Ρομάν τις τελευταίες μέρες σε αποχαιρετισμούς λουκέτου.
Κάποιες φορές είναι πιο φρόνιμο να κλείνεις το τόπικ αφήνοντας σαν τελευταίο ποστ αυτό που προϋπήρχε.
Κάποιες φορές είναι πιο φρόνιμο να κλείνεις το τόπικ αφήνοντας σαν τελευταίο ποστ αυτό που προϋπήρχε.
Μαγκες οταν γραφετε(ουμε) την αποψη σας
μην αναλωνεστε σε λεπτομερεις παρα μονο στην ουσια
Ρε μαγκες αφηνετε καμια γραμμη οταν αλλαζετε θεμα,και μην το ταλαιπωρειτε γενικα γιατι εχει παθει θλαση ο αμφιβληστροειδης μας
15-20-25 γραμμες αραιες μαξ, πιστευω ειναι πιο ευαναγνωστα, πιο λακωνικα και καταληγουμε πιο γρηγορα σε συμπερασμα.
Ρε κατ ηταν μια παραθεση που εκανες τι προαλλες τοσα χρονια εδωμεσα δεν ξαναειδα τετοιο πραγμα. Το τερματισες. Εκανα σκρολ να δω ποσο μεγαλο ειναι και οσο κατεβαινα με επιανε το αγχος.
Απλα καλο ειναι εδω, να γραφουμε για να καταληγουμε καπου γρηγορα, με καλη θεληση για να βγουμε στο σωστο συμπερασμα και οχι να μιλαμε και να θελει ο καθενας να περασει το δικο του και να παρανοουμε περισσοτερο.
Προσωπικα δεν εχω την εσωτερικη γαληνη να κατσω να διαβασω σεντονια, και αν καποιοι εχετε πιστευω οτι ισως να προτιμουσατε να διαβαζατε κατι λακωνικο και ουσιωδες.
Υ.Γ. κοντε φυγε μας ντροπιαζεις
:):)
μην αναλωνεστε σε λεπτομερεις παρα μονο στην ουσια
Ρε μαγκες αφηνετε καμια γραμμη οταν αλλαζετε θεμα,και μην το ταλαιπωρειτε γενικα γιατι εχει παθει θλαση ο αμφιβληστροειδης μας
15-20-25 γραμμες αραιες μαξ, πιστευω ειναι πιο ευαναγνωστα, πιο λακωνικα και καταληγουμε πιο γρηγορα σε συμπερασμα.
Ρε κατ ηταν μια παραθεση που εκανες τι προαλλες τοσα χρονια εδωμεσα δεν ξαναειδα τετοιο πραγμα. Το τερματισες. Εκανα σκρολ να δω ποσο μεγαλο ειναι και οσο κατεβαινα με επιανε το αγχος.
Απλα καλο ειναι εδω, να γραφουμε για να καταληγουμε καπου γρηγορα, με καλη θεληση για να βγουμε στο σωστο συμπερασμα και οχι να μιλαμε και να θελει ο καθενας να περασει το δικο του και να παρανοουμε περισσοτερο.
Προσωπικα δεν εχω την εσωτερικη γαληνη να κατσω να διαβασω σεντονια, και αν καποιοι εχετε πιστευω οτι ισως να προτιμουσατε να διαβαζατε κατι λακωνικο και ουσιωδες.
Υ.Γ. κοντε φυγε μας ντροπιαζεις

- Ekatnetworkltd
Πάντος τόσο μεγάλα σεντόνια,βάζω το κινητό και μου τα διαβάζει!
θα ηθελα,μετα απο αυτο, να σου γραψει ο μανιακος ενα σεντονι και να δω αν το κινητο σου θα κατεβει σε απεργια η θα κατσει να το λυσει.