Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από kataramenos5 »

giapas έγραψε: Επίσης με ρωτάς αν για αυτό που βλέπουμε φταίει η διαιτησία. Ναι θεωρώ ότι είναι 80% κοράκι και 20% δικά μας αγωνιστικά θέματα. Αυτό είναι αυθαίρετο αλλά ακόμα και με καλύτερη ομάδα απο τους χαμένους βαθμούς άντε να είχα +3 ή +4 στη καλύτερη . Φτάνουνε? ούτε για πλάκα , στο τέλος θα σε έχει στο +15 με αυτό το ρυθμό. Και γιατί εγώ ρε να πρέπει να έχω 100% ομάδα που να γ@μαει και να δερνει και ο πισωγλέντης να νικάει με τα ψέμματα? Τι είμαι ο μ@λακας της παρέας?
Giapas, να σαι καλά ρε παλίκαρε.

Δωστε καποιος ενα Lexotanil στον obane.Δε τη παλεύει.Τριτη μερα κι ακόμα στη τσίτα. :o :lol:
Κι εχουμε κι αγώνα αυριο :? :?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αναφανδόν τάσσομαι υπέρ του Γιάννη (με δύο ν = giapas)
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Εχουμε τρελαθεί.
Ποιοί είμαστε τελικά ? μήπως είμαστε :
Η ομάδα που (δεν) ξεκίνησε φαβορί για πρωτάθλημα.
Η ομάδα που (δεν) είχε πλήρες ρόστερ.
Ο (μη) ακριβοπληρωμένος προπονητής.
Η ομάδα που (δεν) την πηγαίνει με χίλια η διαιτησία.
Η ομάδα που (δεν) φροντίζει να αδικούνται οι αντίπαλοί της.
Η ομάδα που (δεν) έχει παντού όλα τα μέσα και κυκλώματα.
Η ομάδα που (δεν) γεμίζει κάθε Κυριακή το γήπεδό της.

Τι έχουμε από όλα αυτά και πολλά άλλα και τρωγόμαστε με αυτό τον τρόπο ?
Ποιούς έχουμε απέναντι ?
Στηρίξτε την ομάδα - ολόκληρη - και αφήστε τα επιμέρους.
Ταμείο στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Καρτέλ είστε! Όλο συμφωνείτε για να την "σπάτε" σε μας τα αντιδραστικά νιάτα... Λωκόγεροι, να 'ουμ' !

:roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Περιπτερος έγραψε:Εχουμε τρελαθεί.
........
Μπορουσες να το σταματήσεις κι εκει.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

kataramenos5 έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Εχουμε τρελαθεί.
........
Μπορουσες να το σταματήσεις κι εκει.
Αδελφέ τρελοί είμαστε, ούτως ή άλλως.
Απλά που και που να πατάμε και στα πόδια μας.
Η ομάδα βρίσκεται σε κακή κατάσταση που για μένα είναι κυρίως ψυχολογική.
Εγιναν (και τους κάναμε) "πρωταθλητές" και χαλάρωσαν από τον Οκτώβριο και τώρα σέρνονται μέσα στα γήπεδα.
Βραβεύσεις, ύμνοι, καλύτερα γκολ,MVP και κάθε μαλ.κία για να αποπροσανατολιστεί κάποιος και να κάνει μαλ.κίες μέσα στο γήπεδο.
Να στηρίξουμε τα παιδιά για να πάρουν τα επάνω τους.
Αυτοί αγωνίζονται με τον δικέφαλο στην φανέλα.
Αυτοί πρέπει να μπαίνουν και να ξεσκίζουν τους αντιπάλους σε κάθε παιχνίδι.
Συγκεντρωμένα απολύτως, με ψυχή και πάθος.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αναφανδόν τάσσομαι υπέρ του Γιάννη (με δύο ν = giapas)
να βάλω για πρόεδρος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Perestroika_G4 έγραψε:Και όμως obanebane και λοιποί, δε φταίει ο όντως κολλημένος Άγγελος για αυτό του βλέπουμε..

Δε γράφω πολύ εδώ, αλλά διαβάζω απο το 2008 και μπορω να διακρίνω το κλίμα που περνάει στην ομάδα..κυνή
έβαλε και τον Κόστα στο άκυρο για να μην του πει κανείς μετά ότι δε θέλει παικταράδες

2) Εκτός αυτού, αφήνουμε πραγματικά απροστάτευτη την ομάδα σε 5( ΠΕΝΤΕ) συνεχόμενα παιχνίδια που το ματς πρέπει να ξεκινάει απο το 0-1 σε βάρος μας, ούτε μια επίσκεψη στην οικία, ούτε μια επιτροπή "υποδοχής" με περιήγηση στα υπόγεια της Τούμπας πριν το παιχνίδι στο κοράκι ΤΙΠΟΤΑ, εκλογές περάσαν φύλλο δε κουνήθηκε από συνδέσμους

3) Και το χειρότερο από λα είναι ότι ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΖΕΤΕ την ομάδα ρε ξερόλες μη πω τίποτα πιο βαρύ, είμαι πεπεισμένος ότι το ματς προχθές γίνόταν στο Αγρίνιο με 200 κομμάντα στην εξεδρα θα το παίρναμε και ο νοών νοήτω

Μπορεί να μη γίνομαι κατανοητός, ίσως κάποιο πιο.. σκεπτικοί να το πιάσουν το νόημα αλλά ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΗ,
άμα δεν αντέχτε αυτό το στωικό κυνήγι του πρωταθλήματος ΑΠΕΧΕΤΕ, αλήθεια εγώ και μερικοί ακόμα ακόμα το πιστέυουμε, με 2 νίκες μέχρι τη Κυριακη ειμαστε στο -2

ΥΓ: Γελάω με τους καραγκιόζηδες που δεν είχαν να πάνε με το Παναιτωλικό και άλλα 15 παιχνίδια αλλά θα βρουν τα πανε με το γάυρο με iphone και γ@μημενο κόκκινο μπουφάν

ΥΓ2:ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ??
Έχεις απολυτό δίκιο φίλε αλλά δεν θα το βρεις το εμετικό κρεσέντο του συστήματος με αφορμή την δήλωση Τζαβέλα είναι τελείως παρανοϊκό το δημοσιογραφικό σκουπίδι από το 24 το έχει κάνει σημαία της κάθαρσης του παοκ από τον προπονητή του και θα θυμάσαι ότι οι ίδιοι ΑΡΔ όταν ο Γκαρσία τέλειωνε τον πραγματικό τουρίστα μπερέτα είχαν λυσσάξει και λεγάνε ποιος είναι ο θεσμικός ρόλος του προπονητή και του παίκτη. Δυο μετρά και δυο σταθμά . Αλλά το ζουμί είναι φυσικά στο σημείο που λες για τα κοράκια , υψηλή κριτική και γελοίες διαπιστώσεις για το ποσό κακοί είμαστε τέλος πάντων ενώ το μόνο αναμφισβήτητο γεγονός ότι η ερευνά για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο μετατέθηκε για άνοιξη μεριά ίσως και στο τέλος του πρωταθλήματος προσεξτε το λινκ που σας παραθετω ΔΕΙΤΕ την ημερομηνια 05/12/2014
http://www.kathimerini.gr/794495/articl ... h-organwsh
και από τότε δεν είναι καθόλου σύμπτωση όλα όσα συμβαίνουν στις 4 γραμμές του γηπέδου. Μήπως κατάλαβε κανείς από τους φίλους που περιγραφείς παραπάνω γιατί πήρε κίτρινη κάρτα ο ΝΟΜΠΟΑ γιατί ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μαρκάρισμα γίνεται στο χώρο του κέντρου θα πρέπει να το παίρνει ο αντίπαλος σαν δικό του φάουλ
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Κάποτε που έπαιζα μπάσκετ πάμε κάπου εκτός και καταλαβαίνω ότι ο προπονητής των αντιπάλων μου βρίζει τη μάνα (έχει διατελέσει και "ομοσπονδιακός"). Εν τω μεταξύ η διαιτησία ... όπως τώρα στο ποδόσφαιρο. 1, 2, 3 ... λέω μέσα μου "τώρα θα σε γαμ.σω δυό φορές". 39 ποντάκια έβαλα στο παιχνίδι, έχασε και μετά μου ζητούσε και συγγνώμη (γιατί του ζήτησα και τον λόγο).
Κάπου αλλού που μου πεταξαν πατάτα με ξυράφια τους έβαλα 43 ή 44 ... .

Ψυχή, συγκέντρωση, προσήλωση, πάθος, στόχος η νίκη.
Αυτά για τα παιδία της ομάδας. Να μην μασάνε, να μην ασχολούνται με τίποτα εκτός από το παιχνίδι και τη νίκη.
Να μην αποπροσανατολίζονται και να συμβάλλουμε και εμείς σε αυτό.
ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΜΕ 4-0.
Οχι 1-0.
Δεν σταματάμε εάν δεν πάει 4-0 το παιχνίδι.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Παιδιά δεν το κόβουμε σιγά σιγα με Άγγελο-Βρύζα κτλ. και να αφοσιωθούμε στα αγωνιστικά μας και την μπαλίτσα μας?
Δεν θα βγάλει πουθενα η ενασχόληση μας με όλα αυτά τώρα.
Η δουλειά μας είναι το γήπεδο και ο ΠΑΟΚ ως οργανισμός οφέιλει να παλέψει το πρωτάθλημα μεχρι τελους.
Αύριο έχουμε αγώνα και την Κυριακή έχουμε τον μεγάλο τελικό.
Όλα θα τα δούμε και θα τα αναλύσουμε στο τελος.
Ότι έγινε έγινε, τον Μάιο θα κάνουμε ταμείο.
Επ ουδενί δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αλλαγες σε προπονητή και διοικητικό επίπεδο τώρα.
Όλοι έχουν κριθεί και θα κριθούν με το πέρας της φετινής χρονιά περισσότερο.
Τώρα μπαλίτσα και μόνο
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

giapas έγραψε:πρόεδρος
Μη λες τετοιες λεξεις εδω μεσα .Κινδυνεύεις να φας καμια ξώφαλτση.
Dinos_Liverpool έγραψε:Καρτέλ είστε! Όλο συμφωνείτε για να την "σπάτε" σε μας τα αντιδραστικά νιάτα... Λωκόγεροι, να 'ουμ' !
:roll: :roll: :roll:

Κυρ Ντινο :mrgreen: ασε τα σαπια και δωστε αυτα που συμφωνήσαμε.Ηρέμησε το τοπικ αλλα δε θα το κανουμε και τζάμπα.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Περιπτερος έγραψε:Κάποτε που έπαιζα μπάσκετ πάμε κάπου εκτός και καταλαβαίνω ότι ο προπονητής των αντιπάλων μου βρίζει τη μάνα (έχει διατελέσει και "ομοσπονδιακός"). Εν τω μεταξύ η διαιτησία ... όπως τώρα στο ποδόσφαιρο. 1, 2, 3 ... λέω μέσα μου "τώρα θα σε γαμ.σω δυό φορές". 39 ποντάκια έβαλα στο παιχνίδι, έχασε και μετά μου ζητούσε και συγγνώμη (γιατί του ζήτησα και τον λόγο).
Είσαι πουλέν, τέλος.
Εκτός απ τα μυστικά του 4-4-2 ξέρεις άψογα και μπάσκετ! (ή μπάσκετε, όπως το λένε τα αφεντικά)
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Karelias έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Κάποτε που έπαιζα μπάσκετ πάμε κάπου εκτός και καταλαβαίνω ότι ο προπονητής των αντιπάλων μου βρίζει τη μάνα (έχει διατελέσει και "ομοσπονδιακός"). Εν τω μεταξύ η διαιτησία ... όπως τώρα στο ποδόσφαιρο. 1, 2, 3 ... λέω μέσα μου "τώρα θα σε γαμ.σω δυό φορές". 39 ποντάκια έβαλα στο παιχνίδι, έχασε και μετά μου ζητούσε και συγγνώμη (γιατί του ζήτησα και τον λόγο).
Είσαι πουλέν, τέλος.
Εκτός απ τα μυστικά του 4-4-2 ξέρεις άψογα και μπάσκετ! (ή μπάσκετε, όπως το λένε τα αφεντικά)
Καρέλια άφιλτρο ... αυτό φταίει .
Η πεμπτουσία της προπονητικής ήταν για δεκαετίες το μπάσκετ.
Από εκεί πήραν όλα τα κόλπα οι "ποδοσφαιρικοί" που ήξεραν μόνο την τρίπλα, το σουτ και μπείτε και μαμίστε.
Από ατομικά στοιχεία και γνώσεις τεχνικής (π.χ. με ποιό πόδι μαρκάρεις, πως στέκεσαι, μπλοκ άουτ κλπ.) έως τα συστήματα άμυνας και επίθεσης (π.χ. πρεσσινγκ, ζον-πρέςς, ζώνες, μαν του μαν, υπερφορτώσεις, αδύνατες πλευρές, κοψίματα στην πλάτη της άμυνας κλπ.).
Πάντοτε έπαιζα ποδόσφαιρο, αλλά έτυχε να ψηλώσω αρκετά και να μην κάνω ... αν και μετά από λίγο έπαιξαν κάτι Σοκρατες στην θέση που άρεσε (είχα και τα δύο πόδια), που ήταν λίγο ποι κοντοί από εμένα.
Τελικά ασχολήθηκα με την πορτοκαλί θεά ... .
Ομως από ποδόσφαιρο θεωρώ ότι κάτι σκαμπάζω.
Με Σάλπι μέσα δεν μπορείς να παίξεις 4-3-3 . Ούτε με παίκτες χωρίς καλές επιστροφές. Μπουκώνεις λοιπόν το κέντρο για να μην τρως και αντεπιθέσεις και το παίζεις 2-4-4 όταν επιτίθεσαι και όχι 1-3-6 που το γυρνάμε εμείς στην επίθεση. Δίνεις λίγο παραπάνω χώρο στον αντίπαλο και τον ανοίγεις.
Αυτά θεωρητικά γιατί στην πράξη ...
Τελικά με τον Ρατς μέσα (που δεν επιστρέφει) ίσως και το 3-5-2 να ήταν λύση, ανάλογα με τον αντίπαλο.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

desperando έγραψε:επειδη εγω ειμαι χαζος και επειδη αφεθηκαν υπονοουμενα εδω οτι τον αγγελο τον τρωνε εκ των εσω, μπορειται να μου πειτε ποια ειναι αυτοι που τον τρωνε?
ποιοι ειναι αυτοι δηλαδη που ευθυνονται για το οτι η ομαδα εδω και δυο μηνες απλα δεν βλεπεται?

διοικητικοι? και αν ναι δηλαδη καταφερνουν και πειθουν παικτες να εχουν μειωμενη αποδωση? και αν ναι ποιους?

μηπως ειναι οι παικτες που του πριονιζουν την καρεκλα? και αν ναι ποιοι?
τζανδαρης,σαλπιγγιδης ειναι με διαφορα οι παικτες με την χειροτερη παρουσια αυτο το διμηνο.
μπορει να ειναι αυτοι οι παικτες που πολεμαν τον αγγελο ενω εχουν στηριχθει απ αυτον οσο δεν παει και φαινεται και στον πιο αδαη οτι ειναιαπο τα αγαπημενα παιδια του?

ποιοι? ο ρατς,ο σκονδρας,ο κατσε, ο μακ,ο,περειρα, ο κλαους... ποιος?

θα μου απαντησει καποιος απο τους υποστηρικτες αυτης της ιστοριας?
Είναι αυτοί που ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ (σ)τον πρωταθλητισμό. ΚΑΙ παίκτες ΚΑΙ διοικητικοί.
Είναι αυτοί οι παίκτες που όταν συνειδητοποίησαν το ΤΕΡΑΣΤΙΟ διπλό στο τηγάνι αγχώθηκαν (ίσως και... υποσυνείδητα) και λιγοψύχησαν.
Είναι αυτοί οι διοικητικοί που στο μυαλό τους ο ΠΑΟΚ είναι ο αιώνια τριτοτέταρτος και θεωρούν επιτυχία την διατήρηση (αυτών) των κεκτημένων. Πώς το'πε ο ΓουΧου? Ότι θεωρεί επιτυχημένο το πέρασμά του από τον πάγκο τού ΠΑΟΚ διότι μας έφτασε στον Τελικό...
Διάλεξε αυτούς που σε βολεύουν τόσο από παίκτες όσο και από διοικητικούς.
Επίσης, λάβε υπόψιν ποιοί (νυν) παίκτες δεν "χωράνε" στην 11άδα ενός ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΑΟΚ και ποιός τους έφερε.

** Αυτό που αναγνωρίζω ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ είναι ότι τα χρήματα που έχωσε τον Γενάρη ήταν για παίκτες ΑΡΧΗΓΟΥΣ.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

μετα τον νταλας η διαιτησια αλλαξε αρδην..εγω δεν ξεχναω πως αρχισαν να σφυριζουν τα κορακια απο τοτε.οποιος βλεπει μπαλα καταλαβαινει την προθεση του διαιτητη κυριως σε φαουλ κι μικρα σφυριγματα.η ξανθη επρεπε να παιζει μ 9 απ το 15..με την κερκυρα που καναν ντορο για ενα οφσαιντ ειχε κλωτσια στο κεφαλι ο παπ κι αλλος εκανε το κοροιδο..η ομαδα πλεον δεν τρεχει και δεν μαρκαρει πλεον και μεγαλο βαθμο σ αυτο παιζει η διαιτιτικη αντιμετωπιση.θυμηθητε απλα το παιχνιδι στη λιβαδεια που ετρεξε η ομαδα.τακλιν πανω στη μπαλα στην καλητερη απλο φαουλ..και μεις τρωγομαστε μεταξυ μας για το ποιος φταιει..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”