Ο Ξερόλας της Κερκίδας
- sourmenetes
- Moderator
Re: Ο Ξερόλας της Κερκίδας
Ιτανζ,σκονδρας,βιτορ,κοστα,κιτσιου,μαντουρο,νομποα,γκολασα,μακ,φακ,κλαους
τζανδαρης,παπαδοπουλος,κων/δης
τζανδαρης,παπαδοπουλος,κων/δης
- Dinos_Liverpool
Δεν γράφει με κεφαλαία τα κύρια ονόματα και δεν βάζει οξείες... Δεν μου φαίνεται για έγκυρη συμμετοχή κ. αλυτάρχα!
- Ekatnetworkltd
Κατι μου λεει οτι θα παιξει βασικος ο Κατσικας αλλα δε ρισκαρω,τον γλυκο θα τον βαλει σιγουρα για να ζεσταθει εν οψει γαυρου.
Εγω εχω διπλο μπονους; νομιζω οτι εχω ετσι;
Δε πιστευω να μου το φαει το οργανο,ειπαμε οχι παραγκες εδω μεσα.
Εγω εχω διπλο μπονους; νομιζω οτι εχω ετσι;
Δε πιστευω να μου το φαει το οργανο,ειπαμε οχι παραγκες εδω μεσα.
- Dinos_Liverpool
Είδες ότι σε πλησιάζω αστραπιαία, κουταβάκι, και παίζεις ό,τι και γω, ε φουκαλίτσα;
Όταν αντιγράφεις από αυτόν που αντέγραψε χάνεις το μπόνους. Νέος κανόνας που μόλις τώρα βγάλαμε οι τρεις μας: εγώ, ο Ντίνος και το πρωτοβάθμιο. Μέχρι μία αντιγραφή επιτρέπεται για να πάρεις το μπόνους και επίσης από όποιον αντιγράφει αντιγράψαντα αφαιρούνται 568 βαθμοί, λόγω δυσφήμισης του παιχνιδιού. Εκτός, βέβαια, εάν πει "ζήτω ο Άγγελος" 25 φορές!
Έχω και καμιά 20αριά άλλους κανόνους για την πάρτη σου εύκαιρους... με την πρώτη ευκαιρία τους αμολάω...
Όταν αντιγράφεις από αυτόν που αντέγραψε χάνεις το μπόνους. Νέος κανόνας που μόλις τώρα βγάλαμε οι τρεις μας: εγώ, ο Ντίνος και το πρωτοβάθμιο. Μέχρι μία αντιγραφή επιτρέπεται για να πάρεις το μπόνους και επίσης από όποιον αντιγράφει αντιγράψαντα αφαιρούνται 568 βαθμοί, λόγω δυσφήμισης του παιχνιδιού. Εκτός, βέβαια, εάν πει "ζήτω ο Άγγελος" 25 φορές!
Έχω και καμιά 20αριά άλλους κανόνους για την πάρτη σου εύκαιρους... με την πρώτη ευκαιρία τους αμολάω...
- sourmenetes
- Moderator
ειναι μεχρι το πρωι, νομιζω 9 η ωρα, της προηγουμενης μερας. σουρμε το νου σου. δεν προσεχεις, θα σε μπαναρω. 
- Dinos_Liverpool
Γιατί το μπόνους το λαμβάνετε ΜΟΝΟ εάν έχετε προβλέψει σωστά την 11άδα ΠΡΙΝ την ΗΜΕΡΑ ανακοίνωσης της αποστολής, που θα είναι η σημερινή, κυρ. mod!
- sourmenetes
- Moderator
Ναι αλλα η αποστολη δεν εχει βγει ακομα...
Εχει κενα το νομοθετικο πλαισιο...

Εχει κενα το νομοθετικο πλαισιο...
- Dinos_Liverpool
Εσύ ρε, τι πετάγεσαι; Έχομε ή δεν έχομε όργανον; E;K_geo έγραψε:ειναι μεχρι το πρωι, νομιζω 9 η ωρα, της προηγουμενης μερας. σουρμε το νου σου. δεν προσεχεις, θα σε μπαναρω.
Ανεξαρτήτως ώρας χάνεται το μπόνους. Αυτό που θυμάσαι για τις 09:00, είναι η τελευταία έγκυρη συμμετοχή την ημέρα του αγώνα.