ετσι ακριβως ειναι φιλε αλλα δυσκολα να βρεις το δικιο σου περσι με τον στεφενσ ετρεχε να κλεισει σπυροπουλο και το αλλο ισπανικο πουλι που εσκυβε στο ματσ με τον παναιτωλικο για να περασει η μπαλα απο πανω του αλλα τωρα υποσκαπτει με τον πιο σιχαμενο τροπο την καρεκλα του προπονητη και μασανε και πολλα αδερφια απο εδω μεσαmbison έγραψε:H Παναγια να πατησει το κουμπι, πες την.
Αν πας Εθνικη πριν τον Μαιο, θα σε κραξω.
Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
- desperando
- Επικοινωνία:
επειδη εγω ειμαι χαζος και επειδη αφεθηκαν υπονοουμενα εδω οτι τον αγγελο τον τρωνε εκ των εσω, μπορειται να μου πειτε ποια ειναι αυτοι που τον τρωνε?
ποιοι ειναι αυτοι δηλαδη που ευθυνονται για το οτι η ομαδα εδω και δυο μηνες απλα δεν βλεπεται?
διοικητικοι? και αν ναι δηλαδη καταφερνουν και πειθουν παικτες να εχουν μειωμενη αποδωση? και αν ναι ποιους?
μηπως ειναι οι παικτες που του πριονιζουν την καρεκλα? και αν ναι ποιοι?
τζανδαρης,σαλπιγγιδης ειναι με διαφορα οι παικτες με την χειροτερη παρουσια αυτο το διμηνο.
μπορει να ειναι αυτοι οι παικτες που πολεμαν τον αγγελο ενω εχουν στηριχθει απ αυτον οσο δεν παει και φαινεται και στον πιο αδαη οτι ειναιαπο τα αγαπημενα παιδια του?
ποιοι? ο ρατς,ο σκονδρας,ο κατσε, ο μακ,ο,περειρα, ο κλαους... ποιος?
θα μου απαντησει καποιος απο τους υποστηρικτες αυτης της ιστοριας?
ποιοι ειναι αυτοι δηλαδη που ευθυνονται για το οτι η ομαδα εδω και δυο μηνες απλα δεν βλεπεται?
διοικητικοι? και αν ναι δηλαδη καταφερνουν και πειθουν παικτες να εχουν μειωμενη αποδωση? και αν ναι ποιους?
τζανδαρης,σαλπιγγιδης ειναι με διαφορα οι παικτες με την χειροτερη παρουσια αυτο το διμηνο.
μπορει να ειναι αυτοι οι παικτες που πολεμαν τον αγγελο ενω εχουν στηριχθει απ αυτον οσο δεν παει και φαινεται και στον πιο αδαη οτι ειναιαπο τα αγαπημενα παιδια του?
Πιστεύω πως θα ήτανε τραγικό , γελοίο κ άδικο να "φύγουν" τον Αγγελο πριν τον Μάη.
Τραγικό κ γελοίο για την ομάδα. 3 συνεχόμενες χρονιές με αλλαγή προπονητή ? Ελεος !
Αδικο για τον Αγγελο.
Καλώς ή κακώς τον πήρανε. Δεν είναι κάποιος που όταν θα φύγει απ τον ΠΑΟΚ θα πάει Ολλανδία, Ρουμανία, Πορτογαλλία ή όπου αλλού.
Δεν είναι κάποιος που σύνδεσε κάτι μήνες τη ζωή του με τον ΠΑΟΚ.
Είναι ο "δικός μας".
Ε αφού τον πήρανε , ας τον σεβαστούνε κιόλας.
Τραγικό κ γελοίο για την ομάδα. 3 συνεχόμενες χρονιές με αλλαγή προπονητή ? Ελεος !
Αδικο για τον Αγγελο.
Καλώς ή κακώς τον πήρανε. Δεν είναι κάποιος που όταν θα φύγει απ τον ΠΑΟΚ θα πάει Ολλανδία, Ρουμανία, Πορτογαλλία ή όπου αλλού.
Δεν είναι κάποιος που σύνδεσε κάτι μήνες τη ζωή του με τον ΠΑΟΚ.
Είναι ο "δικός μας".
Ε αφού τον πήρανε , ας τον σεβαστούνε κιόλας.
Μαγκες
δεν θελω να χαλασω το αρνητικο κλιμα
αλλα ειμαστε στους πλην 5 και με νικη παμε στους πλην 2
-2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
και εχει ακομα το πρωταθλημα
ακομα και για τα ελληνικα δεδομενα, εχει ακομα δρομο
για αυτο ολοι στον ναο με γκει και βλεπουμε
ο προπονητης πρεπει να μεινει τουλαχιστον μεχρι το τελος της χρονιας
απλα πρεπει καποιοι παικτες που δεν αποδιδουν να κατοουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παγκο
-2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
η αλη8εια ειναι οτι ο αγγελος μονος του τρωει το κεφαλι του ..δυστυχως... προχ8ες με την ΤΡΑΓΙΚΗ επιλογη να ειναι εξω ο παικτης που αλλαζει την ομαδα κατα 80% .. ο μακ.. και το κολλημα με τον κοντο...
Κ δυστυχως φετος παμε για αρνητικο ρεκορ τα τελευταια χρονια αναδειξης παικτων... γιατι απλα τα εχει 8αψει ολα τα παιδια... ο ποζογλου μπηκε με κερκυρα εδειξε 8ρασσος ,ενεργεια εκανε φασεις κρατησε μπαλα(οσα δεν εκανε ο σαλπι σε 200 λεπτα) και απο τοτε παιζει με κ20... ο κουλουρης ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ? μπηκε με παν8ρακικο ,επαιξε 10αρι(παναγια μ) και μετα εξαφανιζολ... για τον καλυτερο νεο της προετοιμασια μην το συζητησω... ο σαββιδης επαιξε δεξι χαφ!!! σε 2 ματς και αντιο!
ποζατζιδης ?? λευ8ερος
μονος ο τζανδαρης παιζει κ αυτον 8α τον καψει τελειως βαζοντας τον ακομα κ αριστερο χαφ-δεξι ....αντε κ αριστερο μπακ σε λιγο....
φτανει ομως... ας οπλιστουμε με κουραγιο... ας κανουμε το -2 και μετα ποιος ξερει.. ? μπορει η παναγια να μας εχει καλα το μαη!
Κ δυστυχως φετος παμε για αρνητικο ρεκορ τα τελευταια χρονια αναδειξης παικτων... γιατι απλα τα εχει 8αψει ολα τα παιδια... ο ποζογλου μπηκε με κερκυρα εδειξε 8ρασσος ,ενεργεια εκανε φασεις κρατησε μπαλα(οσα δεν εκανε ο σαλπι σε 200 λεπτα) και απο τοτε παιζει με κ20... ο κουλουρης ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ? μπηκε με παν8ρακικο ,επαιξε 10αρι(παναγια μ) και μετα εξαφανιζολ... για τον καλυτερο νεο της προετοιμασια μην το συζητησω... ο σαββιδης επαιξε δεξι χαφ!!! σε 2 ματς και αντιο!
ποζατζιδης ?? λευ8ερος
μονος ο τζανδαρης παιζει κ αυτον 8α τον καψει τελειως βαζοντας τον ακομα κ αριστερο χαφ-δεξι ....αντε κ αριστερο μπακ σε λιγο....
φτανει ομως... ας οπλιστουμε με κουραγιο... ας κανουμε το -2 και μετα ποιος ξερει.. ? μπορει η παναγια να μας εχει καλα το μαη!
-
Και όμως obanebane και λοιποί, δε φταίει ο όντως κολλημένος Άγγελος για αυτό του βλέπουμε..
Δε γράφω πολύ εδώ, αλλά διαβάζω απο το 2008 και μπορω να διακρίνω το κλίμα που περνάει στην ομάδα..κυνή
έβαλε και τον Κόστα στο άκυρο για να μην του πει κανείς μετά ότι δε θέλει παικταράδες
2) Εκτός αυτού, αφήνουμε πραγματικά απροστάτευτη την ομάδα σε 5( ΠΕΝΤΕ) συνεχόμενα παιχνίδια που το ματς πρέπει να ξεκινάει απο το 0-1 σε βάρος μας, ούτε μια επίσκεψη στην οικία, ούτε μια επιτροπή "υποδοχής" με περιήγηση στα υπόγεια της Τούμπας πριν το παιχνίδι στο κοράκι ΤΙΠΟΤΑ, εκλογές περάσαν φύλλο δε κουνήθηκε από συνδέσμους
3) Και το χειρότερο από λα είναι ότι ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΖΕΤΕ την ομάδα ρε ξερόλες μη πω τίποτα πιο βαρύ, είμαι πεπεισμένος ότι το ματς προχθές γίνόταν στο Αγρίνιο με 200 κομμάντα στην εξεδρα θα το παίρναμε και ο νοών νοήτω
Μπορεί να μη γίνομαι κατανοητός, ίσως κάποιο πιο.. σκεπτικοί να το πιάσουν το νόημα αλλά ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΗ,
άμα δεν αντέχτε αυτό το στωικό κυνήγι του πρωταθλήματος ΑΠΕΧΕΤΕ, αλήθεια εγώ και μερικοί ακόμα ακόμα το πιστέυουμε, με 2 νίκες μέχρι τη Κυριακη ειμαστε στο -2
ΥΓ: Γελάω με τους καραγκιόζηδες που δεν είχαν να πάνε με το Παναιτωλικό και άλλα 15 παιχνίδια αλλά θα βρουν τα πανε με το γάυρο με iphone και γ@μημενο κόκκινο μπουφάν
ΥΓ2:ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ??
Δε γράφω πολύ εδώ, αλλά διαβάζω απο το 2008 και μπορω να διακρίνω το κλίμα που περνάει στην ομάδα..κυνή
έβαλε και τον Κόστα στο άκυρο για να μην του πει κανείς μετά ότι δε θέλει παικταράδες
2) Εκτός αυτού, αφήνουμε πραγματικά απροστάτευτη την ομάδα σε 5( ΠΕΝΤΕ) συνεχόμενα παιχνίδια που το ματς πρέπει να ξεκινάει απο το 0-1 σε βάρος μας, ούτε μια επίσκεψη στην οικία, ούτε μια επιτροπή "υποδοχής" με περιήγηση στα υπόγεια της Τούμπας πριν το παιχνίδι στο κοράκι ΤΙΠΟΤΑ, εκλογές περάσαν φύλλο δε κουνήθηκε από συνδέσμους
3) Και το χειρότερο από λα είναι ότι ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΖΕΤΕ την ομάδα ρε ξερόλες μη πω τίποτα πιο βαρύ, είμαι πεπεισμένος ότι το ματς προχθές γίνόταν στο Αγρίνιο με 200 κομμάντα στην εξεδρα θα το παίρναμε και ο νοών νοήτω
Μπορεί να μη γίνομαι κατανοητός, ίσως κάποιο πιο.. σκεπτικοί να το πιάσουν το νόημα αλλά ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΗ,
άμα δεν αντέχτε αυτό το στωικό κυνήγι του πρωταθλήματος ΑΠΕΧΕΤΕ, αλήθεια εγώ και μερικοί ακόμα ακόμα το πιστέυουμε, με 2 νίκες μέχρι τη Κυριακη ειμαστε στο -2
ΥΓ: Γελάω με τους καραγκιόζηδες που δεν είχαν να πάνε με το Παναιτωλικό και άλλα 15 παιχνίδια αλλά θα βρουν τα πανε με το γάυρο με iphone και γ@μημενο κόκκινο μπουφάν
ΥΓ2:ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ??
desperando έγραψε:επειδη εγω ειμαι χαζος και επειδη αφεθηκαν υπονοουμενα εδω οτι τον αγγελο τον τρωνε εκ των εσω, μπορειται να μου πειτε ποια ειναι αυτοι που τον τρωνε?
απο τοπικ με τζαβελλα
αγγελε το οτι δεν εχουμε εξτρεμ σεν μπορει να το διανοηθει ο εγκεφαλος μου ακομαguardian4 έγραψε:
Τωρα που το ξαναδιαβασα ειναι ακομα χειροτερο
και γιατι ρε τζασελφίνιο περιμενες να ληξει η μεταγραφικη περιοδος για να το πεις?
αφου λοιπον σπυροπουλος και τζαβελλας τα χουν σπασμενα με αγγελο τοτε μιλουν μεταξυ τους
ο σπυροπουλος ειναι κολος και βρακι με σαλπι
τσουκ και η μη παρουσια του σαλπι στην προπονηση χθες και σημερα αφου εκατσε παγκο
τσουκ και η εξομολογηση τζαβελινιο
τσουκ και το ΟΤΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑΣ
ΕΝΩ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ
μετα απο ενα ολοκληρο μηνα
ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ
Γιατιιιιιιιιιιι?
Μηπως να φυγει ο Αγγελος και ολα καλα? Ε Βρυζα?
μην και ξαναδω κοντο επιθεση
ΜΗΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΩ ΚΟΝΤΟ ΕΠΙΘΕΣΗ
-
Μην ανησυχεις φυλακα με τον γκει γεματη θα ειναι η Τουμπα. Και υπαρχει οντως μεγαλη πιθανοτητα να μειωσουμε την διαφορα. (Ring of fire κι αλλα πιασαρικα). Αλλα μεχρι εκει. Στο επομενο εντος , παλι εμεις κι εμεις θα ειμαστε. Με το αγρινιο ηταν πιο σημαντικο ματς απο τον γκει, αλλα που να τρεχεις τωρα, ειχε και ψιλοβροχο. Κατα τ'αλλα νωθρα μπηκε η ομαδα (οπως λεμε ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του)guardian4 έγραψε:Μαγκες
-2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
Σε ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολλευ, χαντμπολ ολο και κατι θα διεκδικησουμε μεχρι τελους, αλλα που να τρεχουμε τωρα...
Στο πρωτο εχουμε φαει πολλες πικρες και μας ξενερωνουν τα προσωπα, στο δευτερο ειναι ολα ματαια, το τριτο ειναι ξενερωτο αθλημα και το τεταρτο δεν μας αφορα. Ειμαστε οπαδοι ενος αθλητικου σωματειου, αλλα στην τελικη δεν γουσταρουμε να παρακολουθουμε τιποτα. Ειναι τοσο παραλογο πια?
Η χρονιά αυτή έτσι θα πάει, ο κόσμος ξενέρωσε το καλοκαίρι και δεν πήρε διαρκείας...τα διαρκείας δεύτερου γύρου χωρίς κύπελλο και Ευρώπη δεν συγκίνησαν και πολύ. Από του χρόνου πάλι βλέπουμε, να ανασάνει και λίγο η χώρα οικονομικά να γίνουν και κάποιες κινήσεις από την ΠΑΕ που να δείξουν επιτέλους ότι έμαθε από τα λάθη της. Τον πελάτη πρέπει να τον προσελκύσεις και δεν βλέπω να γίνονται και πολλά πράγματα στην κατεύθυνση αυτή. Τα καμμένα Παόκια θα πάνε βρέξει χιονίσει, αλλά οι υπόλοιποι πρέπει να δελεαστούν.
ρε παιδια χωρις να θελω να θιξω κανενα αλλα σαν καινουριος στο φορουμ απορω ειστε σοβαροι?κραζετε τον αναστασιαδη?που στα πρωτα 15 παιχνιδια ειδαμε το καλυτερο ποδοσφαιρο των τελευταιων 10 χρονων?μια ζωη ξεχναμε πολυ ευκολα σ αυτην την ομαδα..ποτε εφυγε ο αναστασιαδης και πηγε καλυτερα η ομαδα?παντα μετα απο αυτον θυμομασταν οτι δεν εχουμε παικτες γι αυτο με τον καινουριο προπονητη παμε απο γκελα σε γκελα..αν χαθει αυτο το πρωταθλημα οι πρωτοι φταιχτες ειμαστε εμεις γιατι η μονη ομαδα που κηνυγησε πρωταθλημα μετα το 2010 δεν στηριχθηκε οπως επρεπε.αντιθετως μασησαμε στα λεγομενα των βρυζικων κ αγγελικων δημοσιογραφν και δεν συσπειρωθηκαμε τη χρονια που ο παοκ μας ειχε αναγκη πιο πολυ απο ποτε.Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΝΗ ΚΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ!δεν βλεπετε κι εσεις τι τρυπηματα τρωμε απο παντου?αμα ειχε 30000 κρεμασμενους το σαββατο το ματς θα εληγε 4-1 γτ πολυ απλα ειμαστε παοκ.. οπως και το κορακι θα σκεφτοταν καλυτερα πριν σφυριξει..
- desperando
- Επικοινωνία:
guardian4 έγραψε:
απο τοπικ με τζαβελλα
guardian4 έγραψε:
Τωρα που το ξαναδιαβασα ειναι ακομα χειροτερο
και γιατι ρε τζασελφίνιο περιμενες να ληξει η μεταγραφικη περιοδος για να το πεις?
αφου λοιπον σπυροπουλος και τζαβελλας τα χουν σπασμενα με αγγελο τοτε μιλουν μεταξυ τους
ο σπυροπουλος ειναι κολος και βρακι με σαλπι
τσουκ και η μη παρουσια του σαλπι στην προπονηση χθες και σημερα αφου εκατσε παγκο αν συνεχίσεις έτσι θα καταντησεις σαν τον αστροναύτη. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μιλάν μεταξύ τους και οι περισσότεροι είναι και φίλοι.επίσης ο Σάλπι είναι από τα αγαπημένα παιδιά του Άγγελου και ο ίδιος τον έχει σε μεγάλο σεβασμό γι αυτό αυτα που λες απλα δεν στεκουν
τσουκ και η εξομολογηση τζαβελινιο
τσουκ και το ΟΤΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑΣ
ΕΝΩ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ
μετα απο ενα ολοκληρο μηνα
ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ
Γιατιιιιιιιιιιι?
και τι είναι ρε οι ποδοσφαιριστές σακιά με πατάτες? δεν μας αρεσαν τις δίνουμε σε κάποιον αλλο?
Υπάρχουν συμβόλαια και τα συμβόλαια που έχουν αυτοί οι παίκτες στον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να τα βρουν πουθενά. Ποια ομάδα ωρέ θα πάρει τον Σπυρόπουλο?
Ο τζαβελλας ψαχτηκε και ήταν πολύ κοντά σε μετακίνηση αλλά για κάποιον λόγο χάλασε Τελευταία στιγμή,ίσως και γι αυτό που είπε ο μπανε.
Μηπως να φυγει ο Αγγελος και ολα καλα? Ε Βρυζα? άστο ο Βύζας ξέρει ότι είναι σε τόσο δύσκολη θέση από το καλοκαίρι που δεν τον παίρνει να κάνει παιχνίδια εξουσίας, γι αυτό και δεν έκανε το δικό του,να φέρει δηλαδή ένα εξτρέμ μη υπολογίζοντας τα θέλω και την άποψη του προπονητή.
αγγελε το οτι δεν εχουμε εξτρεμ σεν μπορει να το διανοηθει ο εγκεφαλος μου ακομα
μην και ξαναδω κοντο επιθεση
ΜΗΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΩ ΚΟΝΤΟ ΕΠΙΘΕΣΗ
- desperando
- Επικοινωνία:
παντως αν μας φερναν εναν παικτη για τα εξτρεμ και βλεπαμε ενα παρομοιο βιντεακι θα ημασταν αρκετα ενθουσιασμενοι.Kostas_Peraia4 έγραψε:Kαι μιας και κλειδωσε το topic των μεταγραφων,σε ρωταω ρε Αγγελε,ποσο καλυτερο εξτρεμ ειναι ο 14 απο τον Golasa.Βλεποντας το παρακατω βιντεο,μπορω να πνιξω την μη αποκτηση μεσοεπιθετικου,ΑΡΚΕΙ,να να καλυφθει ποιοτικα το κενο ''εκ των εσω''.ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ EYAL ΣΤΑ ΕΞΤΡΕΜ ΧΘΕΣ
http://vimeo.com/89041558
απο κει και περα δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον σε μια ομαδα που εχει τοσο μεγαλη ελλειψη τεχνικης μεσοεπιθετικα να μην παιζει ο γκολασα.
αν ειχε παρει τις ευκαιριες που εχει παρει ο σαλπι εως τωρα σιγουρα θα ειχε προσφερει παρα πολλα παραπανω.
ελπιζω σε εσωτερικη μεταγραφη
- Μπαρκαρούτσος
guardian4 έγραψε:Μαγκες
-2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
Ώχου ενωτικέ, πώς κάνεις έτσι...
Αναλωση σε σεναρια επιστημονικης φαντασιας στα οποια αναλωνομαστε καθε φορα που η ομαδα δεν παει καλα,ειμαστε πρωτοι στο να ανακαλυπτουμε συνομωσιες μιζες κατω απο τα τραπεζια κτλ κτλ κτλ.
Εξηγηστε μου λοιπον ρε παλικαρια γιατι αυτος ο 14 αφου ο ΠΑΟΚ εχει αλλαξει τοσους προπονητες καταφερνει να ειναι πρωτη επιλογη τους?τι κανει στελνει κανα 2 μπραβους μολις προσληφθουν κ τους απειλει οτι αν δεν ειναι στην 11αδα θα τους φαει?
Εξηγηστε μου λοιπον γιατι ενω ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ εχουμε εναν μεγαλομετοχο ο οποιος εχει χωσει οσα δεν εχουν χωσει ολοι οι πρωην μεγαλομετοχοι μαζωμενοι ακομα κατακρινετε οτι δεν θελει το καλο της ομαδας κ ηρθε για μπιζνες?
Εξηγηστε μου γιατι ψαχνουμε να βρουμε οποιαδηποτε δικαιολογια για να μην παμε στο γηπεδο?
Εξηγηστε μου πως ειναι δυνατον το καθε λαμογιο να λεει οτι γουσταρει για παικτες προπονητες οπαδους παραγοντες της ομαδας κ εμεις οι οπαδοι αντι να τους βαλουμε στην θεση τους κανουμε μουγκα κ υπαρχουν κ τυποι που συμφωνουν μαζι τους?
Εξηγηστε μου γιατι ΟΛΑ αυτα παραμεριζονται κ μενουν στην ακρη σε καθε ματς με τον γαυρο κ η Τουμπα γεμιζει?
Γιατι εχουμε την ταση να καταστροφολογουμε για το οτιδηποτε?
Εξηγηστε μου λοιπον ρε παλικαρια γιατι αυτος ο 14 αφου ο ΠΑΟΚ εχει αλλαξει τοσους προπονητες καταφερνει να ειναι πρωτη επιλογη τους?τι κανει στελνει κανα 2 μπραβους μολις προσληφθουν κ τους απειλει οτι αν δεν ειναι στην 11αδα θα τους φαει?
Εξηγηστε μου λοιπον γιατι ενω ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ εχουμε εναν μεγαλομετοχο ο οποιος εχει χωσει οσα δεν εχουν χωσει ολοι οι πρωην μεγαλομετοχοι μαζωμενοι ακομα κατακρινετε οτι δεν θελει το καλο της ομαδας κ ηρθε για μπιζνες?
Εξηγηστε μου γιατι ψαχνουμε να βρουμε οποιαδηποτε δικαιολογια για να μην παμε στο γηπεδο?
Εξηγηστε μου πως ειναι δυνατον το καθε λαμογιο να λεει οτι γουσταρει για παικτες προπονητες οπαδους παραγοντες της ομαδας κ εμεις οι οπαδοι αντι να τους βαλουμε στην θεση τους κανουμε μουγκα κ υπαρχουν κ τυποι που συμφωνουν μαζι τους?
Εξηγηστε μου γιατι ΟΛΑ αυτα παραμεριζονται κ μενουν στην ακρη σε καθε ματς με τον γαυρο κ η Τουμπα γεμιζει?
Γιατι εχουμε την ταση να καταστροφολογουμε για το οτιδηποτε?
Διάλειμμα από την υψηλού επιπέδου κριτική
Μόλις διάβασα τη συνέντευξη του Ρατς στη κεντρική..
Ο άνθρωπος λέει ότι παίζει τόσα χρόνια μπάλα και αυτά τα πράγματα δε τα έχει συνάντησει ποτέ στη ζωή του
Τέρμα το διάλειμμα, πάμε πάλι να συνεχίσουμε να τρώμε τις σάρκες μας
Μόλις διάβασα τη συνέντευξη του Ρατς στη κεντρική..
Ο άνθρωπος λέει ότι παίζει τόσα χρόνια μπάλα και αυτά τα πράγματα δε τα έχει συνάντησει ποτέ στη ζωή του
Τέρμα το διάλειμμα, πάμε πάλι να συνεχίσουμε να τρώμε τις σάρκες μας