obanebane έγραψε:Επειδη η μεταλλαξη μου ειναι μεγαλη,αλλα ελεγα πριν τον αγωνα με το αγρινιο και αλλα εγραψα μετα το τελος του,θελω λιγο να γραψω τους λογους που με εβγαλαν απο τα ρουχα μου.
...........................
Αυτο που με τρελανε ειναι οτι για αλλη μια χρονια εχουμε τα ιδια, μηδενικη προοδο και καμια αναληψη ευθηνης απο κανεναν.
Μια παραιτηση σε αυτη την ομαδα δεν εχουμε δει ρε πουστη, ολλοι τοσο υσυχη την εχουν τη συνηδειση τους;
ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ;

Εσενα δε σου πα να μη γραφεις ζοχαδιασμένος?Αφου δεν ηρέμησες ακόμα (και πως δηλαδή) τι μπαινεις εδω μεσα?Να τσιτωσεις πάλι?
Αγαπητε Κορίνθιε λάθη κανανε όλοι και φυσικά ο Αγγελος ,αλίμονο αυτος ειναι ο κυριος υπεύθηνος για την εικονα που παρουσιαζει η ομάδα για χψζ λογους που τους εχουμε χιλιοπει(παλαιότερα και με κρυο κεφάλι).Λαθη είχε κανει κι ο Λαζλο, λαθη εκανε κι ο Χουμπ,λαθη εκανε κι ο Σαντος δυο χρόνια.Σε ποια περίπτωση βγηκες κερδισμένος?Οταν εδιωξες τους 2 πρωτους ή οταν κράτησες τον Καρπουζα?Τα ιδια λεγαν τοτε,ο κοσμος καθε φορα τα ιδια λεει κι αναθεμα την τυφλα του αν ξερει 5 δραμια μπάλα(εγώ δεν).Ξερω όμως οτι ενα λαθος δε διορθώνετε κάνοντας ενα ακόμα.Κι οπως εχει αποδειχτει εδω και χρόνια στο ποδόσφαιρο ,το μεγαλυτερο εγκλημα ειναι να αλλάζεις προπονητές σα τα πουκάμισα και ειδικά αυτη τη χρονικη στιγμη, που ο χρονος προσαρμογης καποιου νεου ουσιαστικα δεν υπάρχει.Τεράστιοι σύλλογοι όπως η Μαντσεστερ επαθαν καθήζηση οταν εχασαν τη σταθερότητα στο πάγκο.Το δις εξαμαρτειν ουκ.. λαου σοφου λεει μια παροιμία κι εμεις το χουμε κάνει αρκετές τα τελευταία χρόνια.Καπου πρεπει να βαλουμε ενα τελος .
ΥΓ Οσον αφορα την τελευταια σου προταση νομιζεις οτι το nick μου ήταν τυχαία επιλογη?