Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
στη θεση του Τζανδαρη και για αλλαγη να γεμισει ο παγκος ναι
τα κενα αλλα ειναι ομως Αποστολη και βγαζουνε ματια ασχετα αν ο υπευθυνος θεωρει οτι η παναγια θα τα καλυψει..
τα κενα αλλα ειναι ομως Αποστολη και βγαζουνε ματια ασχετα αν ο υπευθυνος θεωρει οτι η παναγια θα τα καλυψει..
εγω συνεχιζω να πιστευω οτι αν υπαρχει κατι για καλοκαιρι μεχρι τοτε δεν με χαλαει δισυμο γκολασα-μακ αρκει ομως να ειναι αυτο το διδυμο.....
- ΑποστόληςΑ
Όσο δεν παίζει ο Τζιόλης ο Τετέ θα ήταν πολύ χρήσιμος. Προφανώς και ο Τετέ δεν καλύπτει όλα τα κενά. Είναι δυνατόν;
Φτάνει με τις αλχημείες σου, σε παρακαλώ πολύ τα μυαλά μας πονάνε.K_geo έγραψε:εγω συνεχιζω να πιστευω οτι αν υπαρχει κατι για καλοκαιρι μεχρι τοτε δεν με χαλαει δισυμο γκολασα-μακ αρκει ομως να ειναι αυτο το διδυμο.....
Η ομάδα έχει μόνο έναν εξτρέμ.
Τέλος. Καπουτ. Φινίτο.
Ο Γκολάσα δεν είναι εξτρέμ.
- thanos-xanthi
εδω δεν θα ειναι ο ιδιος προπονητης του χρονου, πως θα συμφωνησουν για μεταγραφες εν οψει καλοκαιριου με τον τδ, ποιος θα τους διαλεξει και θα τους εγκρινειK_geo έγραψε:εγω συνεχιζω να πιστευω οτι αν υπαρχει κατι για καλοκαιρι μεχρι τοτε δεν με χαλαει δισυμο γκολασα-μακ αρκει ομως να ειναι αυτο το διδυμο.....
ακομα και αν γυρισει ξαφνικα το κουμπι η παναγια, και πετυχουμε κατι ως το μαιο, ξαφνικα θα βρουνε τη κοινη συνιστωσα για το καλοκαιρι μεταξυ τους?
η θα παιρνουμε για καθε Ναζλιδη και ενα Νομποα
για καθε Τζανη και εναν Κοστα
για να ειναι και οι 2 ευχαριστημενοι
Χαχαχαχαastronaut έγραψε:Προσοχή στα κόκκαλα και στις... εξοστώσειςZamanFou έγραψε:Σε 3,5 ωρες απο τωρα η οργη ολου του ΠΑΟΚτσηδικου κινηματος θα σας καταπιει ρε λιγοι......
Κριμα αλλα ετσι θ γινει.αυο σας αξιζει..
Πλακα πλακα το δικο μου ποστ ειναι ουτοπικο και το δικο σου τελειως ρεαλιστικο δηστυχως..
Σε τετοιο σημειο εχουμε φτασει
- Kostas_Peraia4
Αν ησασταν αντρες και τιμουσατε τα παντελονια που φορατε αλλα και τους παχυλους μισθους σας,θα φερνατε ακομα και την υστατη στιγμη,τον Tetteh ή τον Godoy για να καλυψετε τα κενα του Τζιολη και του Τζανδαρη και στις πτερυγες ή τον Νicola Martinez ή τον Μatei.Eτσι θα πραγματοποιουταν και το ''καπριτσιο'' του προπονητη,και δεν θα ξοδευατε μεγαλα χρηματικα ποσα και θα ειχαμε και ουσιαστικη ενισχυση
Τελικά αυτός ο Γκολάσα σε ποιά θέση αποδίδει;Karelias έγραψε:Φτάνει με τις αλχημείες σου, σε παρακαλώ πολύ τα μυαλά μας πονάνε.K_geo έγραψε:εγω συνεχιζω να πιστευω οτι αν υπαρχει κατι για καλοκαιρι μεχρι τοτε δεν με χαλαει δισυμο γκολασα-μακ αρκει ομως να ειναι αυτο το διδυμο.....
Η ομάδα έχει μόνο έναν εξτρέμ.
Τέλος. Καπουτ. Φινίτο.
Ο Γκολάσα δεν είναι εξτρέμ.
6άρη με τίποτα, 8άρη πολύ χλώμο γιατί δεν ξέρει ούτε να πιέσει ούτε να ανοίξει το παιχνίδι.
10άρι;
Εξτρέμ πάντος δε φαίνεται να είναι, αν και έχει το 1-1.
Όταν ξεκινάει τρίπλα μου θυμίζει τα σουτ του Μπέρι στο μπάσκετ, έλεγες πως σουτάρει έτσι αλλά έπιανε και έμπαινε
Πλακα-πλακα ο Στεφανος σε 90 λεπτα,3-4 φορες θα το περνουσε το μπακΠεριπτερος έγραψε:Τουρσουνίδης, Μπορμπόκης να ετοιμάζονται ...
και έχετε χάρη που δεν μπορεί ο Παρίδης, αλλιώς θα βλέπατε τι σημαίνει τους περνάω σαν σταματημένους ...
και θα πατουσε περιοχη.
Μια και μιλησες για ΠΑΡΙΔΗ συν το οτι ακολουθεις την ομαδα 40φευγα χρονια,
Την χρονια που εφυγε ο Σαννον και πηγε στον Ηρακλη, Π.Α.Ο.Κ. -Ηρακλης 4-0(αν θυμαμαι καλα)
στο κορνερ μπροστα στην Θ7,ο ΠΑΡΙΔΗΣ αναμεσα σε δυο Ηρακλειδεις τους τριπλαρει και τρακερνουν
μεταξυ τους,ο ενας αργησε να σηκωθει,το θυμασαι? Αν ησουν μεσα φυσικα.
Ρε φερτε ενα ΠΑΡΙΔΗ και ενα ΑΣΛΑΝΙΔΗ(με μυαλο) ή ενα ΚΕΡΜΑΝΙΔΗ
στα εξτρεμ να γουσταρουμε.
- Περιπτερος
Οντας μάλλον από τους γηραιότερους του φόρουμ θέλω να σας ζητήσω λίγη ψυχραιμία.
Νομίζω όμως ότι η μη απόκτηση εξτρέμ (για εμένα και 2 τουλ. παικτών ακόμα) ήταν από βλακώδης έως εγκληματική παράληψη των υπευθύνων της ομάδας μας.
Οχι μόνο τώρα, αλλά και από το καλοκαίρι, διότι με ένα καλό κεντρικό χακ, ένα επιθ. χαφ, ένα εξτρεμ, ένα CB ακόμα, είναι προφανές ότι δεν θα μπορούσαν να μας σταματήσουν το ίδιο εύκολα διάφορες ομάδες και διαιτητές.
Δυστυχώς πήραμε CB και κεντρικό χαφ μόλις τώρα έχοντας χάσει σημαντικό έδαφος και δεν πήραμε στις άλλες θέσεις που πονούσαμε. Περιμέναμε ίσως την ανάσταση του Μάρτενς και του Σάλπι.
Ας μείνουμε στην διαπίστωση και ας μην πηγαίνουμε τα πράγματα πιο πέρα γιατί κάνουν τεράστιο κακό στην ομάδα.
Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε κάτι καλύτερο στην συνέχεια του πρωταθλήματος από όλη την ομάδα και γ.αμω το κέρατό μου να βγάλουν επιτέλους την ψυχή που αρμόζει σε παίκτες του ΠΑΟΚ και πρέπει απέναντι στον λαό της ομάδας.
Νομίζω όμως ότι η μη απόκτηση εξτρέμ (για εμένα και 2 τουλ. παικτών ακόμα) ήταν από βλακώδης έως εγκληματική παράληψη των υπευθύνων της ομάδας μας.
Οχι μόνο τώρα, αλλά και από το καλοκαίρι, διότι με ένα καλό κεντρικό χακ, ένα επιθ. χαφ, ένα εξτρεμ, ένα CB ακόμα, είναι προφανές ότι δεν θα μπορούσαν να μας σταματήσουν το ίδιο εύκολα διάφορες ομάδες και διαιτητές.
Δυστυχώς πήραμε CB και κεντρικό χαφ μόλις τώρα έχοντας χάσει σημαντικό έδαφος και δεν πήραμε στις άλλες θέσεις που πονούσαμε. Περιμέναμε ίσως την ανάσταση του Μάρτενς και του Σάλπι.
Ας μείνουμε στην διαπίστωση και ας μην πηγαίνουμε τα πράγματα πιο πέρα γιατί κάνουν τεράστιο κακό στην ομάδα.
Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε κάτι καλύτερο στην συνέχεια του πρωταθλήματος από όλη την ομάδα και γ.αμω το κέρατό μου να βγάλουν επιτέλους την ψυχή που αρμόζει σε παίκτες του ΠΑΟΚ και πρέπει απέναντι στον λαό της ομάδας.
Κάντε τον Σταυρό σας (& τα βουντού σας) να χάσουμε από την Ουγγαρία.
Αλλιώς και του χρόνου με ένα εξτρέμ θα παίζουμε. Κι αυτό με την προϋπόθεση ότι δεν θα'ναι τραυματίας.
Αλλιώς και του χρόνου με ένα εξτρέμ θα παίζουμε. Κι αυτό με την προϋπόθεση ότι δεν θα'ναι τραυματίας.
- Περιπτερος
Αν είσαι του '64 σε περνάω κάτι χρόνια (όχι πάρα πολλά). Με έκανες και ανατρίχιασα.prist64 έγραψε:Πλακα-πλακα ο Στεφανος σε 90 λεπτα,3-4 φορες θα το περνουσε το μπακΠεριπτερος έγραψε:Τουρσουνίδης, Μπορμπόκης να ετοιμάζονται ...
και έχετε χάρη που δεν μπορεί ο Παρίδης, αλλιώς θα βλέπατε τι σημαίνει τους περνάω σαν σταματημένους ...
και θα πατουσε περιοχη.
Μια και μιλησες για ΠΑΡΙΔΗ συν το οτι ακολουθεις την ομαδα 40φευγα χρονια,
Την χρονια που εφυγε ο Σαννον και πηγε στον Ηρακλη, Π.Α.Ο.Κ. -Ηρακλης 4-0(αν θυμαμαι καλα)
στο κορνερ μπροστα στην Θ7,ο ΠΑΡΙΔΗΣ αναμεσα σε δυο Ηρακλειδεις τους τριπλαρει και τρακερνουν
μεταξυ τους,ο ενας αργησε να σηκωθει,το θυμασαι? Αν ησουν μεσα φυσικα.
Ρε φερτε ενα ΠΑΡΙΔΗ και ενα ΑΣΛΑΝΙΔΗ(με μυαλο) ή ενα ΚΕΡΜΑΝΙΔΗ
στα εξτρεμ να γουσταρουμε.
Θυμάμαι στα παιχνίδια με το γαύρο κάτι ταλαιπωρίες που τραβούσαν οι αμυντικοί τους. Αλλά μιλάμε αν θυμασαι έπεφτε και γέλιο στην κερκίδα, κοροϊδεμα, χαβαλές, σκίστον φωνάζαμε στον δικό μας κλπ. .
Εχοντας κάνει παρέα με κάποιους από αυτή την ομάδα ... άστο ... το κόβω.
ΖΗΣΗ έχεις ακούσει για ένα παίκτη με το όνομα ΡΑΝΤΕ ΠΑΠΡΙΤΣΑ ?
Σε κάτι νυχτερινά με ελλειπη φωτισμό τον χάναμε από τα μάτια μας ... κυριολεκτώ !!!
- john4serres
on-off topic
στην σκοντα ξανθη ο τασος παπαζογλου
μας χαλουσε για 3ος 4ος ?
στην σκοντα ξανθη ο τασος παπαζογλου
μας χαλουσε για 3ος 4ος ?
- Περιπτερος
Μην τα βάζετε με τον Αναστασιάδη γιατι τρελαίνεται και τα πράγματα γίνονται χειρότερα.
Τον ξέρω από τότε που έπαιζε.
Αυτός είναι περισσότερο στενοχωρημένος και αν υποκλέψω τίποτα για το τι έγινε θα φροντίσω τεχνηέντως να σας το γράψω.
Από εκεί και πέρα μπορεί να έχουν κλείσει κανένα Χαϊμ για το καλοκαίρι από το Ισραήλ και να μην γίνεται μεταγραφή τώρα λόγω Αγγελίδη.
Τι να πω ?
Να είμαστε ψύχραιμοι.
Η ομάδα ανακατώθηκε με τις αναβολές, τους τραυματισμούς, τις κάρτες, αλλά κυρίως για εμένα έχει ψυχολογικό θέμα.
Τον ξέρω από τότε που έπαιζε.
Αυτός είναι περισσότερο στενοχωρημένος και αν υποκλέψω τίποτα για το τι έγινε θα φροντίσω τεχνηέντως να σας το γράψω.
Από εκεί και πέρα μπορεί να έχουν κλείσει κανένα Χαϊμ για το καλοκαίρι από το Ισραήλ και να μην γίνεται μεταγραφή τώρα λόγω Αγγελίδη.
Τι να πω ?
Να είμαστε ψύχραιμοι.
Η ομάδα ανακατώθηκε με τις αναβολές, τους τραυματισμούς, τις κάρτες, αλλά κυρίως για εμένα έχει ψυχολογικό θέμα.