sourmenetes έγραψε:Τα ανακατεψες ολα μαζι joshua και εβγαλες ενα αποτελεσμα...
Αν θα θελαμε εδω μεσα να το κανουμε καφενειο θα μπορουσαμε πολυ ευκολα να το κανουμε αυτο και μπροσταρηδες θα ημασταν εμεις οι ιδιοι mod. Τι διαφορα θα ειχε απο ενα καφενειο???
Σε ποιο σημειο θεωρειτε οτι σας δουλευει ψιλο γαζι ο αγγελος???
Στο οτι ζητησε αρχες του γεναρη να εχει τις μεταγραφες???
Και με βαση τα δημοσιευματα καποιων βγαλατε συμπερασμα οτι ο αγγελος δεν ηθελε τον νομποα και τον κοστα???
Ο νομποα δεν ηταν στη λιστα που εδωσε ο αγγελος???
Περα απο τις επικλησεις στην παναγια κτλ κτλ που ειναι το ζητημα με τον αγγελο που σας κοροιδευει??Οταν ειπε οτι ο μακ δεν ηταν καλος μεσα στην μυτιληνη γιατι δεν του την επεσε κανεις?Ο νομποα δε βλεπουμε οτι το παιδι θελει ακομα χρονο???Εγω δε λεω,εχει τοση ποιοτητα που ακομα και ανετοιμος ηταν απο τους καλυτερους στο δευτερο ημιχρονο αλλα οχι και να λεμε οτι δεν ειναι πισω σε καποια πραγματα.
Εγω δε λεω οτι ο αγγελος ειναι ο αλανθαστος και εμεις-εσεις δεν καταλαβαινετε τι κανει,αλλα υπαρχει προπονητης που δεν ειχε εμμονες???Πες μου εναν τα τελευταια 10 χρονια απο αυτους που περασαν απο τον ΠΑΟΚ.
Τεσπα.Πολυ το αναλυσα και δεν μπορω καθε 5 ποστ να καθομαι να εξηγω τι και πως.Καντε και πειτε ο καθενας οπως νομιζετε.Εγω εχω εμπιστοσυνη στην ομαδα ΠΑΟΚ οτι θα το γυρισει και θα ξαναφορμαριστει.
Τελος...
ΠΑΟΚ
οι μέρες είναι πολύ δύσκολες και εσύ παίζεις με τα νεύρα μας και την νοημοσύνη μας μιλώντας λες και είσαι Ο επικοινωνιολόγος του Άγγελου.
μας κόβουν την καψούρα μας και οι μοναδική σας έγνοια είναι πως θα υπερασπιστειτε τον υπέρτατο ΠΑΟΚΤΣΗ,τον μοναδικό άνθρωπο που ο ΠΑΟΚ του χρωστάει
άντε απ εδώ ΤΕΛΟΣ δεν θα πάθουμε εγκεφαλικό Εμείς εξαιτίας μερικών ανισορροπων