Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από joshua »

Γιαννη οταν εμενα σαν οπαδο-πελατη καποιοι με αντιμετωπιζουν σαν ζωον εχω καθε δικαιωμα να τους αποκαλω τσομπανηδες και δεν αφορα αυτο τον Αγγελο προσωπηκα,αλλα ολους οσους περυτριγυριζουν στα γραφεια και τους αγωνιστηκους χωρους της ομαδας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 02 Φεβ 2015, 14:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

sourmenetes έγραψε: Εγω εχω εμπιστοσυνη στην ομαδα ΠΑΟΚ οτι θα το γυρισει και θα ξαναφορμαριστει.
Τελος...

ΠΑΟΚ
κανε μας 2...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ρε ακομα εχει ελευθερα παιχτακια. Ας μην κοιμηθουνε ρε γαμωτο εναν μεσοεπιθετικο τον θελουμε.

Να προτεινω τον Kim Bo-kyung, Νοτιο-Κορεατης με 30 συμ. στην εθνικη του και εμεινε ελευθερος απο την Cardiff. Αυτοι ειναι και σκυλια του πολεμου που αρεσουν στον Αγγελο, θα πουλησουμε και φανελιτσες στην Κορεα. Win-win! Ολα εγω θα τα λεω ρε γαμωτο; :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

http://www.transfermarkt.co.uk/bo-kyung ... ler/128375
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

Ξεφευγουμε οφ τοπικ τωρα αλλα θα σου πω κατι. Οπως περυσι που μας καθυστερησαν 30 λεπτα μεχρι να αρχισει το ματς (γιατι αν αρχιζε το ματς εκεινη την στιγμη δεν γλιτωνανε κατω απο 3 γκολ) Ετσι και την κυριακη , κατι θα γινει και θα εκνευρισουν τον ηδη εκνευρισμενο κοσμο.. Εδω με τον παναιτωλικο προχθες και πεταχτηκαν 3-4 μπουκαλια διπλα στον εποπτη , δεν θα γινει νομιζεις κατι την κυριακη?? Και επειδη ειμαστε σε ενα μονιμο ντεφορμαρισμα τελευταια , φοβαμαι οτι οι δικοι μας παικτες θα μπουν πιο αγχωμενοι απο οτι θα μπουν φοβισμενα οι αντιπαλοι...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

ron-swanson έγραψε:Ρε ακομα εχει ελευθερα παιχτακια. Ας μην κοιμηθουνε ρε γαμωτο εναν μεσοεπιθετικο τον θελουμε.

Να προτεινω τον Kim Bo-kyung, Νοτιο-Κορεατης με 30 συμ. στην εθνικη του και εμεινε ελευθερος απο την Cardiff. Αυτοι ειναι και σκυλια του πολεμου που αρεσουν στον Αγγελο, θα πουλησουμε και φανελιτσες στην Κορεα. Win-win! Ολα εγω θα τα λεω ρε γαμωτο; :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Δεν προφταίνουμε. Δεν έχουμε ανάγκη, έχουμε λύσεις εκ των έσω ...
Ζ. Βρύζας : βγάζω δελτίο, είμαι έτοιμος να βοηθήσω.
Σβούρας : τίθεμαι στην διάθεση του Αγγελου. Βρίσκομαι σε μεγάλη φόρμα.
Γ.Χ. : διακόπτω την προπονητική και επιστρέφω στα γήπεδα.
Κ. Ορφανός: παιδιά δεν μπορώ να απουσιάσω από το κάλεσμα της ομάδας

ΝΑ οι παίκτες !!!
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δεν ξαναγράφουμε πράγματα που πληγώνουν την ομάδα.
Δεν λέμε μπουκάλια, λέμε μπαλόνια.
Δεν λέμε κροτίδες, λέμε τσιχλόφουσκες.
Δεν λέμε πέτρες, λέμε λουκουμάδες
Δεν λέμε πυρσούς, λέμε κεριά

Τέτοια περίπου μου έλεγαν κάτι γαύροι για το μάτς του α' γύρου. Δεν είδαν τίποτα, δεν έγινε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εντωμεταξυ πραγματικα. καλυτερα γχ η σβουρας. σοβαρα τωρα.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

ron-swanson έγραψε:Ρε ακομα εχει ελευθερα παιχτακια. Ας μην κοιμηθουνε ρε γαμωτο εναν μεσοεπιθετικο τον θελουμε.

Εχει κι άλλους ελεύθερους, είχα γράψει για τον Αυστριακό πάλι από Κάρντιφ αλλά αφού δεν είναι επιπέδου Νομπόα και πάνω δεν μπορεί να κινηθεί η ΠΑΕ για την απόκτησή τους. Μη ρίξουμε το επίπεδό μας.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

john4serres έγραψε:
mbison έγραψε:Aν υπήρχε παικτης με ονομα Τσομπανοφ θα τον παιρναμε σιγουρα, Αγγελε.
Ποιος ειπε οτι δεν υπαρχει ? Διπλα μας ειναι κιολας :lol:
Που τον βρηκες βρε θηριο? :D :D
Ό,τι πρέπει ειναι αυτός, ντροπαλος ουτε φωτο εχει, ησυχα αποδυτηρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Δευ 02 Φεβ 2015, 14:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

rou έγραψε:Ξεφευγουμε οφ τοπικ τωρα αλλα θα σου πω κατι. Οπως περυσι που μας καθυστερησαν 30 λεπτα μεχρι να αρχισει το ματς (γιατι αν αρχιζε το ματς εκεινη την στιγμη δεν γλιτωνανε κατω απο 3 γκολ) Ετσι και την κυριακη , κατι θα γινει και θα εκνευρισουν τον ηδη εκνευρισμενο κοσμο.. Εδω με τον παναιτωλικο προχθες και πεταχτηκαν 3-4 μπουκαλια διπλα στον εποπτη , δεν θα γινει νομιζεις κατι την κυριακη?? Και επειδη ειμαστε σε ενα μονιμο ντεφορμαρισμα τελευταια , φοβαμαι οτι οι δικοι μας παικτες θα μπουν πιο αγχωμενοι απο οτι θα μπουν φοβισμενα οι αντιπαλοι...
Το κακό είναι ότι τα "μπαλόνια" πετάχτηκαν δίπλα του και όχι πάνω του.
Να κάνουμε προπόνηση με κινούμενους στόχους. Δεν έχεις πάει σε λούνα πάρκ με το αεροβόλο ... κάτι τέτοιο ας πούμε.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

K_geo έγραψε:εντωμεταξυ πραγματικα. καλυτερα γχ η σβουρας. σοβαρα τωρα.
15 -20 λεπτά αρκούν μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Διερρευσε η επομενη μεταγραφη
αριστερο εξτρεμ με συμμετοχες σε μουντιαλ
πολλα χρονια στην εθνικη του
με συμμετοχες και πολλα γκολ σε μπουτεσλιγκα

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Τουρσουνίδης, Μπορμπόκης να ετοιμάζονται ...
και έχετε χάρη που δεν μπορεί ο Παρίδης, αλλιώς θα βλέπατε τι σημαίνει τους περνάω σαν σταματημένους ...
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

aisiodoksos έγραψε:
sourmenetes έγραψε: Εγω εχω εμπιστοσυνη στην ομαδα ΠΑΟΚ οτι θα το γυρισει και θα ξαναφορμαριστει.
Τελος...

ΠΑΟΚ
κανε μας 2...
Eίμαστε τουλάχιστον τρεις, γιατί κι εγώ μαζί.
:mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Νομίζω ο Κωνσταντινίδης μπορεί πανεύκολα να περάσει στη δεξιά πλευρά του κέντρου σ'ενα σύστημα 4-4-2. Όσο φορές έχει παίξει φέτος ήταν από καλός μέχρι πολύ καλός σε αντίθεση με Τσανδάρη που είναι μια του ύψους μια του βάθους - τώρα τελευταία μόνο του βάθους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”