Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Λιγη ψυχραιμία μήπως ?
Εμείς οι μεγαλύτεροι έχουμε περάσει και χειρότερα.
Αλλά μετά από 4 και πάμε για 5 σε κανά χρόνο δεκαετίες δίπλα στην ομάδα έχω το δικαίωμα να αναφωνήσω :
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΟΚτσήδες

και δεν είναι μόνο δικό μας, των οπαδών ... είναι κυρίως αυτών που μετέχουν ενεργά στην ομάδα.
Ζήτω η τρέλα είμαστε και δεν ξέρω που μπορεί να μας φτάσει, αλλά έχει και την γοητεία της.

Πάμε Αγγελε γερά, βάλε τον Σάλπι σέντερμπακ.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

obanebane79 έγραψε:ε αυτο επετρεψ μου να σου πω οτι ειναι παρανοια!

δε δινεις δηλαδη καμια πιθανοτητα στο να μην συμφωνησαν/βρεθηκαν καλες περιπτωσεις για τα κενα που σαφως υπαρχουν? το οτι δεν θελει να φερει κριστιανο μοραες, ντανι χουσεν , αμπντουλ καμαρα και νιμανι ο αγγελος ειναι μεμπτο? ποτιμουσες να φερει τετοιους?

αλλωστε το παλεψε και για ντεβιτς και για μπλανκο και για μπεν αλλα δε του εκατσε. η μηπως να εδινε 3-4 μυρια για τον κουτσια του ισραηλ? και μετα να βριζουμε ολοι μαζι εν χορω? ασε που και ο gay που ψαχνει θεωρητικα στην ιδια θεση παικτες και αυτος δε πηρε τπτ....μονο το μπεν μας εκλεψε..οποτε το ενδεχομενο αυτο δεν ειναι τοσο απιθανο.
Οπως το ειχα ξαναπει κ αυτο δεν ειναι παπας Ο αγγελος προτιμουσε τον τετε κ οχι το νομποα.. σας αρεσει δεν σας αρεσει ετσι ειναι. Οποτε δεβ υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο να μην μπορει να βρει εξτρεμ οταν διαθετει χρημα ...μην κοροιδευομαστε
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Τον Κουλούρη εξτρέμ ? πως τον κόβετε ?
Τον Ποζογλάκο τον 18χρονο ?
Οχι τον ΠΑΠ ...
Ισως τον Περέιρα, αλλά δεν το μπορεί ...
Τον Κίτσιου ?
Τον Κων/δη ?
Τον Γκολάσα ?
Τον Κλάους ?
Τον Κάτσε ?
Τον Μαντούρο ?
Τον Τζανδάρη?
Τον Σαββίδη ?
Ορίστε μάνι-μάνι μια ντουζίνα παίκτες που μερικούς τους έχουμε δει εκεί δεξιά και κάποιοι άλλοι που μπορεί να δοκιμαστουν γιατί ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ !!!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

joshua έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Demir έγραψε:επικινδυνοι!!! μεχρι προχθες σε στηριζα τσοπανι... αν ισχυουν αυτα εισαι τραγικος...
ειμαι 24 χρονων και δεν τον ειχα ζησει το 2004... αλλα εισαι ακριβως οπως τα λεγανε... ενας τσοπανης....ξεροκεφαλος ,αυτοκαταστροφικος...
Εσυ τωρα μιλας για τον προπονητη του ΠΑΟΚ???
Αν ισχυουν ποια???Αυτα που μεταφερουν ποιοι???
Κατσε λιγο στην απ'εξω να ηρεμησεις γιατι καποιοι εχετε ξεφυγει.
Μαλιστα σουρμε ο χαρακτηρισμος του παιδιου σε πειραξε,το οτι ο προπονητης και ο ΤΔ της ομαδας σε δουλευουν ψιλο γαζι δεν σε ενοχλει.Οι μεγαλυτερες ομαδες στον πλανητη και οι μεγαλυτεροι προπονητες ενημερωνουν συνεχως τους οπαδους-πελατες της ομαδας καθε τρεις και λιγο για το ποιες ειναι οι σκεψεις τους και τα σχεδια τους ενω εμεις μονιμως παλευουμε να βγαλουμε νοημα απο το τι μας διαρρεουν τα εκαστοτε φερεφωνα τους.Ναι και τσομπανηδες ειναι και ασχετοι και επικυνδινοι για την ομαδα και αν ακομα θες να σταθουμε στο τι μας λενε αυτοι ας μιλησουμε για τις συνεντευξεις τυπου του αγαπητου προπονητη μας που συνηθως βγαζουν νοημα οσο και οι σκεψεις ενος διχρονου,το μονο που ακουμε καθε φορα ειναι για την παναγια,τα καλα παιδια που προσπαθουν και οτι καθε φορα που κατι παει στραβα φταιει η η παναγια που δεν ηθελε η ο ιδιος που ομως δεν αλλαζει τιποτα την επομενη φορα.Θες να συζητησουμε τι ειπε για τις μεταγραφες,το οτι οι χειμερινες ποτε δεν βοηθανε,ο Νομποα δεν ειναι ετοιμος,αλλα ο σαλπι σε αντιστοιχη ερωτηση ειναι ενας παικτης που κανεις 1000 δουλειες στο γηπεδο που κανεις εκτος απο αυτον δεν μπορει να το καταλαβει.Πως την κρινεις εσυ τετοια τοποθετηση; Σοβαρη; Ηθελες να στην πει ο demir απλοικη; Χαλασε την αισθητικη σου το τσομπανης; Οι λεξεις φαινεται φταινε για οτι συμβαινει καθε φορα στην ομαδα.
ώπα ώπα τζος , το έχασες. Όταν ο 24χρονος ήταν ακόμα σε υγρή μορφή ο τσομπάνης τιμούσε τη φανέλα της ομάδας και δόξαζε το δικέφαλο μη δίνοντας ποτέ δικαίωμα σε κανέναν. Αν δε συμφωνείς με κάποιους επαγγελματικούς χειρισμούς του , μπορείς να κάνεις κριτική σωστή και κόσμια και πάντα με σεβασμό. Δε σου κάνει ? Οκ θα φύγει , όπως έφυγαν τόσοι και τόσοι. Μπάλα είναι , κανείς δε σου δίνει το δικαίωμα να χλευάζεις και να μιλάς έτσι για ανθρώπους που έχουν ( με τα καλά και τα κακά τους) ματώσει για την ομάδα. Κάποιος 24χρονος τζοσουα να λέει τσομπάνη το ΑΑ είναι ιεροσυλία και η παντελής έλλειψη σεβασμού σε κάποια πράγματα είναι από τους (πολλούς) λόγους που έχουμε φτάσει οπαδικά και ως άνθρωποι εδώ που φτάσαμε.

Μη μπερδεύετε την ποδοσφαιρική κριτική με την ισοπέδωση των πάντων. Δε σου κάνει? Οκ διωξτον. Μέχρι εκεί όμως.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
john4serres έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:4 εκατομμύρια για Μπερμπάτοφ!

ινπαοκ 02. Φεβρουαρίου 2015 13:53 Θόδωρος Χαστάς

Το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης εσχάτως άνοιξε και πάλι την… κάνουλα και θέλει να έρθουν στην Τούμπα σπουδαίοι παίκτες είναι ξεκάθαρο και αποδείχτηκε από τις περιπτώσεις των Νομπόα και Κόστα. Τα χρήματα που ξοδεύτηκαν ήταν πολλά, άσχετα αν οι μεταγραφές άργησαν να τελειώσουν. Δεδομένο δεύτερο, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αποτελεί μία από τις μεγάλες αδυναμίες του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ. Δεδομένο τρίτο, ο Σαββίδης έχει πάρει και στο παρελθόν μεταγραφές… πάνω του (όπως τον Βούκιτς) χωρίς μεσάζοντες.
Με βάση τα παραπάνω, ίσως υπάρχει δόση αλήθειας σε δημοσίευμα βουλγαρικού μέσου ενημέρωσης το οποίο μιλάει με λεπτομέρειες για το φλερτ ΠΑΟΚ και Μπερμπάτοφ με νούμερα που προκαλούν… ίλιγγο.
Μεταξύ άλλων το άρθρο αναφέρει: “Σε μεγάλο πειρασμό έχει μπει ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του αφεντικού του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη”. Αφού εξιστορεί το επιχειρηματικό ποιόν του Σαββίδη, το οικονομικό του βάρος, τις σχέσεις του με τον Πούτιν και την ανάμειξη του με τον Δικέφαλο και την Ελλάδα, ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως η πρόταση του Ρώσου προς τον Μπερμπάτοφ για ετήσιο μισθό είναι 4 εκατομμύρια ευρώ (3 παίρνει τώρα στη Μονακό). Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο μάνατζερ του 34χρονου επιθετικού, Εμίλ Ντάντσεφ, τόνισε πως ο παίκτης του θα μείνει στο Πριγκηπάτο μέχρι το τέλος του συμβολαίου του το προσεχές καλοκαίρι. Σχολίασε όμως πως το ενδεχόμενο ο Μπερμπάτοφ να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο είναι ανοιχτό…

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Να είστε καλά, έγινε μια αποφόρτιση τώρα. Είχαμε λαλήσει. Βάλτε το και στα ανεκδοτα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

marley 4 έγραψε:
Trilofiotis έγραψε:
marley 4 έγραψε:...

κατι ελεγαν οι ρωμαιοι με ενα ρητο
ποιος επωφελειτε απο την μη μεταγραφη εξτρεμ? ο ιαβαν ο ζβ ο τζακ ο αα εγω ο ομπαμα ο τσιπρας οι νεφελιμ
η μηπως ο ....
Φίλε είναι η 2η φορά που το γράφεις αυτό για τον Σαλπι σε 2 σελίδες. Αν έχεις κάποια απόδειξη για όσα υπονοείς ή λες ξεκάθαρα σε άλλες δημοσιεύσεις σου, θα ήθελα να το ξέρω και εγώ.

Γιατί προσωπικά με το πέσιμο, το κράξιμο και το χλεπίδι που τρώει ο Σάλπι, ΔΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ότι επωφελείται. Αν παίρναμε ένα εξτρεμ και γινόταν 1η αλλαγή, θα ησύχαζε και το κεφάλι του ανθρώπου.

Ο μόνος που επωφελείται απο τη μη μεταγγραφή εξτρεμ είναι Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.
:nairepaok:
ωστε ο σαλπι παρακαλαει να ερθει εξτρεμ και να καθισει ο ιδιοσ παγκο
μαλιστα
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ...
Οχι κανει κουμαντο για να μην του φαει τη θεση ο Βιερινια η ο Ροντριγκεζ.... εχουμε ξεφυγει
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

χαχαχα θελουμε και μεταγραφες..θελουμε και πρωταθλημα..με νοοτροπια κοσμου επιπεδου τοπικο πλεον δεν πας πουθενα..καλα μυαλα..αν αυτο ειναι στηριξη εγω ειμαι ο κυρ σαββας..
ΦΥΓΕ ΡΕ ΤΣΟΜΠΑΝΗ..ΦΥΓΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ..ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΟΥΜΠ ..(για να φυγει και αυτος τον Φλεβαρη...συμπτωση :?: :!: :?: )

καμια μεταγραφη πλεον..στις 2 φεβρουαριου που φτασαμε θα παμε με αυτους που εχουμε και οτι βγει..εγω θελω να πω ενα μπραβο για εκεινο το "εμετικο" οπως χαρακτηριστικε και αντιενωτικο αρθρο του Μηχανικου..μπραβο απο εμενα..μερικοι ανοιγουν ματια και αλλοι θελουν να τα βγαζουν μονοι τους με κολκοπετρωτοκουβεντιδιδες...
υγ. το γηπεδο γεμιζει ..ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ! Υπαρχει οραμα ...για 1 αγωνιστικη..και μετα...και του χρονου με υγιεια..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Περιπτερος έγραψε:Τον Κουλούρη εξτρέμ ? πως τον κόβετε ?
Τον Ποζογλάκο τον 18χρονο ?
Οχι τον ΠΑΠ ...
Ισως τον Περέιρα, αλλά δεν το μπορεί ...
Τον Κίτσιου ?
Τον Κων/δη ?
Τον Γκολάσα ?
Τον Κλάους ?
Τον Κάτσε ?
Τον Μαντούρο ?
Τον Τζανδάρη?
Τον Σαββίδη ?
Ορίστε μάνι-μάνι μια ντουζίνα παίκτες που μερικούς τους έχουμε δει εκεί δεξιά και κάποιοι άλλοι που μπορεί να δοκιμαστουν γιατί ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ !!!
:lol: :lol: επικο τρολαρισμα! Κι ομως τον Κωνσταντινιδη πρεπει να τον δοκιμασει εκει
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Εδώ υπάρχει το οξύμορο άλλοι να γράφουν για παίκτες που πρότεινε ο Αγγελος χαμηλού κόστους σε στυλ Ντετέ και τους απέρριψε ο Βρύζας γιατί δεν είναι αρκετά σικάτοι για τον ΠΑΟΚ κι αλλοι να λένε ακριβώς το αντίθετο, ότι δηλαδή ο Βρύζας ήθελε να κάνει μεταγραφές αλλά έβαλε στοπ ο Αγγελος για να μην έρθουν παλτά στην ομάδα.
Τελικά το τι ισχύει δεν θα το μάθουμε ποτέ, πάντως το λογικό είναι ότι ο Αγγελος δεν ασχολείται ούτε με τα δοικητικά, ούτε με το πορτοφόλι του Σαββίδη. Αλλωστε το απάντησε ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για μεταγραφές με το "δουλεύω και δεν μιλάω". Ας πιστεύουν κάποιοι ότι φέρανε στον Αναστασιάδη μισή ντουζίνα παίκτες κι αυτός είπε όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 02 Φεβ 2015, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τα ανακατεψες ολα μαζι joshua και εβγαλες ενα αποτελεσμα...
Αν θα θελαμε εδω μεσα να το κανουμε καφενειο θα μπορουσαμε πολυ ευκολα να το κανουμε αυτο και μπροσταρηδες θα ημασταν εμεις οι ιδιοι mod. Τι διαφορα θα ειχε απο ενα καφενειο???

Σε ποιο σημειο θεωρειτε οτι σας δουλευει ψιλο γαζι ο αγγελος???
Στο οτι ζητησε αρχες του γεναρη να εχει τις μεταγραφες???
Και με βαση τα δημοσιευματα καποιων βγαλατε συμπερασμα οτι ο αγγελος δεν ηθελε τον νομποα και τον κοστα???

Ο νομποα δεν ηταν στη λιστα που εδωσε ο αγγελος???

Περα απο τις επικλησεις στην παναγια κτλ κτλ που ειναι το ζητημα με τον αγγελο που σας κοροιδευει??Οταν ειπε οτι ο μακ δεν ηταν καλος μεσα στην μυτιληνη γιατι δεν του την επεσε κανεις?Ο νομποα δε βλεπουμε οτι το παιδι θελει ακομα χρονο???Εγω δε λεω,εχει τοση ποιοτητα που ακομα και ανετοιμος ηταν απο τους καλυτερους στο δευτερο ημιχρονο αλλα οχι και να λεμε οτι δεν ειναι πισω σε καποια πραγματα.

Εγω δε λεω οτι ο αγγελος ειναι ο αλανθαστος και εμεις-εσεις δεν καταλαβαινετε τι κανει,αλλα υπαρχει προπονητης που δεν ειχε εμμονες???Πες μου εναν τα τελευταια 10 χρονια απο αυτους που περασαν απο τον ΠΑΟΚ.

Δεν με νοιαζει το τι θελετε να πειτε αλλα θα επρεπε τουλαχιστον εσυ joshua που ξερεις πως λειτουργουμε τοσα χρονια να μην υπερασπιζεσαι ενα τετοιο ποστ,ασχετα αν θεωρεις οτι ο Αγγελος ή ο βρυζας ή ο ιβαν ειναι ανικανοι.Ο τροπος που γραφεται ενα ποστ ξερεις οτι παιζει το μεγαλυτερο ρολο για το Paokmania.Αν δεν τον εχεις καταλαβει θεωρω πως γραφεις σε αλλο φορουμ.

Τεσπα.Πολυ το αναλυσα και δεν μπορω καθε 5 ποστ να καθομαι να εξηγω τι και πως.Καντε και πειτε ο καθενας οπως νομιζετε.Εγω εχω εμπιστοσυνη στην ομαδα ΠΑΟΚ οτι θα το γυρισει και θα ξαναφορμαριστει.
Τελος...

ΠΑΟΚ
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Aν υπήρχε παικτης με ονομα Τσομπανοφ θα τον παιρναμε σιγουρα, Αγγελε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

sourmenetes έγραψε:Τα ανακατεψες ολα μαζι joshua και εβγαλες ενα αποτελεσμα...
Αν θα θελαμε εδω μεσα να το κανουμε καφενειο θα μπορουσαμε πολυ ευκολα να το κανουμε αυτο και μπροσταρηδες θα ημασταν εμεις οι ιδιοι mod. Τι διαφορα θα ειχε απο ενα καφενειο???

Σε ποιο σημειο θεωρειτε οτι σας δουλευει ψιλο γαζι ο αγγελος???
Στο οτι ζητησε αρχες του γεναρη να εχει τις μεταγραφες???
Και με βαση τα δημοσιευματα καποιων βγαλατε συμπερασμα οτι ο αγγελος δεν ηθελε τον νομποα και τον κοστα???

Ο νομποα δεν ηταν στη λιστα που εδωσε ο αγγελος???

Περα απο τις επικλησεις στην παναγια κτλ κτλ που ειναι το ζητημα με τον αγγελο που σας κοροιδευει??Οταν ειπε οτι ο μακ δεν ηταν καλος μεσα στην μυτιληνη γιατι δεν του την επεσε κανεις?Ο νομποα δε βλεπουμε οτι το παιδι θελει ακομα χρονο???Εγω δε λεω,εχει τοση ποιοτητα που ακομα και ανετοιμος ηταν απο τους καλυτερους στο δευτερο ημιχρονο αλλα οχι και να λεμε οτι δεν ειναι πισω σε καποια πραγματα.

Εγω δε λεω οτι ο αγγελος ειναι ο αλανθαστος και εμεις-εσεις δεν καταλαβαινετε τι κανει,αλλα υπαρχει προπονητης που δεν ειχε εμμονες???Πες μου εναν τα τελευταια 10 χρονια απο αυτους που περασαν απο τον ΠΑΟΚ.

Δεν με νοιαζει το τι θελετε να πειτε αλλα θα επρεπε τουλαχιστον εσυ joshua που ξερεις πως λειτουργουμε τοσα χρονια να μην υπερασπιζεσαι ενα τετοιο ποστ,ασχετα αν θεωρεις οτι ο Αγγελος ή ο βρυζας ή ο ιβαν ειναι ανικανοι.Ο τροπος που γραφεται ενα ποστ ξερεις οτι παιζει το μεγαλυτερο ρολο για το Paokmania.Αν δεν τον εχεις καταλαβει θεωρω πως γραφεις σε αλλο φορουμ.

Τεσπα.Πολυ το αναλυσα και δεν μπορω καθε 5 ποστ να καθομαι να εξηγω τι και πως.Καντε και πειτε ο καθενας οπως νομιζετε.Εγω εχω εμπιστοσυνη στην ομαδα ΠΑΟΚ οτι θα το γυρισει και θα ξαναφορμαριστει.
Τελος...

ΠΑΟΚ
πολυ προχειρα στο μυαλο που μου ερχονται λεω Σαντος, Μπολονι, Στεφενς.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

mbison έγραψε:Aν υπήρχε παικτης με ονομα Τσομπανοφ θα τον παιρναμε σιγουρα, Αγγελε.
Ποιος ειπε οτι δεν υπαρχει ? Διπλα μας ειναι κιολας :lol:
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

Δεν ξερεις γιατι θα γεμισει??? για αυτο που φοβομαστε οτι θα γινει , θα γεμισει.. Μακαρι να βγω ψευτης αλλα την κυριακη παλι για μειον βαθμους μας βλεπω.. και μετα κατσε και 3 αγωνησιτκες χωρις κοσμο.. Βεβαια για αυτον που ερχεται σε 1 ματς μονο δεν τον πολυ νοιαζει κιολλας..

Τεσπα Ο ζιγκλερ εκλεισε σημερα στην Σιον..

http://www.transfermarkt.co.uk/reto-zie ... ieler/9915

(σε αυτη την τεραστια ομαδα την ευρωπαικη που χτυπαει πρωτια..)
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

rou την κυριακη ειναι στα ποδια τους το παιχνιδι, να μπουμε δυνατα να το παρουμε αγωνιστικα και να μην εχει παρατραγουδα
πολυ μεγαλο πλεονεκτημα για μας (χωρις ουτε ιχνος ειρωνειας αυτο! ) θα ειναι να συνεχιστουν οι ενοχλησεις του κοντου ( μουφα η αληθεια προβλημα του).
να παιξουμε επιτελους με 11 παιχτες ενα παιχνιδι και μαλιστα ενα ντερμπι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”