Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
astronaut

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από astronaut »

Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Τα μυαλά μας πονάνε.

Τι ώρα τελειώνει το μαρτύριο;
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

και αν παρολαυτα την κυριακη η ομαδα ειναι πρωτη με ισοβαθμια η στο +1 τι θα λεμε εδω μεσα ολοι οι γκρινιαρηδες?
αν μετα απο 30 χρονια ο ΠΑΟΚ παρει τελικα το πρωταθλημα τι θα εχει να πει ο ενδοξος λαος που στα 2/3 του πρωταθληματος γκρινιαζει βριζει και λιδωρει και αντι για "νατοι νατοι οι πρωταθλητες" εχει κανει βασικο συνθημα το "καντε καμια μεταγραφη" ???

α ρε κατακαημενε ΠΑΟΚ......
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μας δουλευετε μερικοι,οχι εδωσε ο Σαββιδης 1,5 χαρτι για 2 παικτες,επαναλαμβανω παιρνωντας εναν απο τους 2-3 πιο ακριβους κεντρικους αμυντικους που εχουν παιξει στην Ελλαδα και μετα ειπε δεν δινω λεφτα για αριστερο εξτρεμ...ΕΛΕΟΣ ρε παλικαρια...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

επικινδυνοι!!! μεχρι προχθες σε στηριζα τσοπανι... αν ισχυουν αυτα εισαι τραγικος...
ειμαι 24 χρονων και δεν τον ειχα ζησει το 2004... αλλα εισαι ακριβως οπως τα λεγανε... ενας τσοπανης....ξεροκεφαλος ,αυτοκαταστροφικος...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είναι τελείως παράλογο ο Ιβάν να θέλει να δώσει λεφτά και ο προπονητής να λέει ότι δεν χρειάζεται! Πώς δεν χρειάζεται; Τον Blanco, τον Vargas και όλους αυτούς γιατί τους προσεγγίσαμε;
Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά έχω τη εντύπωση ότι ο Ιβάν έχει παραιτηθεί πλέον. Λογική βέβαια πάλι δεν υπάρχει γιατί η ημιτελής προσπάθεια είναι ό,τι χειρότερο, αλλά προφανώς κάτι προέκυψε τις τελευταίες ημέρες και πήρε ανάποδες ο μεγαλομέτοχος.
Only time will tell.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Αυτό περί ανάληψης ευθυνών (πάντα αν ισχύουν τα όσα διαβάζουμε) κάτι σε προετοιμασία για σουτ μου κάνει.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

obanebane79 έγραψε:και αν παρολαυτα την κυριακη η ομαδα ειναι πρωτη με ισοβαθμια η στο +1 τι θα λεμε εδω μεσα ολοι οι γκρινιαρηδες?
αν μετα απο 30 χρονια ο ΠΑΟΚ παρει τελικα το πρωταθλημα τι θα εχει να πει ο ενδοξος λαος που στα 2/3 του πρωταθληματος γκρινιαζει βριζει και λιδωρει και αντι για "νατοι νατοι οι πρωταθλητες" εχει κανει βασικο συνθημα το "καντε καμια μεταγραφη" ???

Πάλι δίκιο θα έχει ο κόσμος γιατί δεν κρίνει εκ του αποτελέσματος.
Αν οδηγείς μεθυσμένος και στουκάρεις το αμάξι σε κανέναν τοίχο και βγαίνοντας από το αμάξι βρεις ένα πορτοφόλι με κάνα 10χίλιαρο μέσα, δεν σημαίνει πως "καλά έκανες".
Και αν τύχει και πάρουμε το πρωτάθλημα δεν θα είναι λόγω του πλάνου της ΠΑΕ και του σχεδίου που με καθαρό μυαλό εκτέλεσε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι τελείως παράλογο ο Ιβάν να θέλει να δώσει λεφτά και ο προπονητής να λέει ότι δεν χρειάζεται! Πώς δεν χρειάζεται; Τον Blanco, τον Vargas και όλους αυτούς γιατί τους προσεγγίσαμε;
Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά έχω τη εντύπωση ότι ο Ιβάν έχει παραιτηθεί πλέον. Λογική βέβαια πάλι δεν υπάρχει γιατί η ημιτελής προσπάθεια είναι ό,τι χειρότερο, αλλά προφανώς κάτι προέκυψε τις τελευταίες ημέρες και πήρε ανάποδες ο μεγαλομέτοχος.
Only time will tell.

τα παρατησε και εδωσε συμβολαια σε νομποα κοστα? τα παρατησε και ηθελε τον ντεβιτς

οχι κατι αλλο συμβαινει και ο λαος θα ψαχνει παντου εκτος απο το προφανες

κατι ελεγαν οι ρωμαιοι με ενα ρητο
ποιος επωφελειτε απο την μη μεταγραφη εξτρεμ? ο ιαβαν ο ζβ ο τζακ ο αα εγω ο ομπαμα ο τσιπρας οι νεφελιμ
η μηπως ο ....
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δεν υπάρχει σοβαρός σχεδιασμός από το καλοκαίρι, η λογική του προσεγγίζουμε κάποιους παίκτες που θέλουμε κι αν δεν συμφωνήσουμε μαζί τους σταματάμε την προσπάθεια και μιλάμε για εσωτερικές αλλαγές είναι επικίνδυνη και εγκληματική. Το έκαναν το καλοκαίρι και το ξανακάνουν και τώρα. Οι άμεσες ανάγκες της ομάδας πρέπει να είναι υπεράνω της "προστασίας" των επιλογών και όχι το αντίθετο. Φοβούνται να πάρουν αποφάσεις για να μην πέσει πάνω τους η ευθύνη μιας κακής επιλογής κι αυτό έχει αντίκτυπο στην ομάδα. Δεν μπορείς να προχωρήσεις έτσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 02 Φεβ 2015, 13:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

marley 4 έγραψε:...

κατι ελεγαν οι ρωμαιοι με ενα ρητο
ποιος επωφελειτε απο την μη μεταγραφη εξτρεμ? ο ιαβαν ο ζβ ο τζακ ο αα εγω ο ομπαμα ο τσιπρας οι νεφελιμ
η μηπως ο ....
Φίλε είναι η 2η φορά που το γράφεις αυτό για τον Σαλπι σε 2 σελίδες. Αν έχεις κάποια απόδειξη για όσα υπονοείς ή λες ξεκάθαρα σε άλλες δημοσιεύσεις σου, θα ήθελα να το ξέρω και εγώ.

Γιατί προσωπικά με το πέσιμο, το κράξιμο και το χλεπίδι που τρώει ο Σάλπι, ΔΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ότι επωφελείται. Αν παίρναμε ένα εξτρεμ και γινόταν 1η αλλαγή, θα ησύχαζε και το κεφάλι του ανθρώπου.

Ο μόνος που επωφελείται απο τη μη μεταγγραφή εξτρεμ είναι Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Demir έγραψε:επικινδυνοι!!! μεχρι προχθες σε στηριζα τσοπανι... αν ισχυουν αυτα εισαι τραγικος...
ειμαι 24 χρονων και δεν τον ειχα ζησει το 2004... αλλα εισαι ακριβως οπως τα λεγανε... ενας τσοπανης....ξεροκεφαλος ,αυτοκαταστροφικος...
Εσυ τωρα μιλας για τον προπονητη του ΠΑΟΚ???
Αν ισχυουν ποια???Αυτα που μεταφερουν ποιοι???
Κατσε λιγο στην απ'εξω να ηρεμησεις γιατι καποιοι εχετε ξεφυγει.
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

PAOK_Antarctica έγραψε:
obanebane79 έγραψε:και αν παρολαυτα την κυριακη η ομαδα ειναι πρωτη με ισοβαθμια η στο +1 τι θα λεμε εδω μεσα ολοι οι γκρινιαρηδες?

Πάλι δίκιο θα έχει ο κόσμος γιατί δεν κρίνει εκ του αποτελέσματος.
Αν οδηγείς μεθυσμένος και στουκάρεις το αμάξι σε κανέναν τοίχο και βγαίνοντας από το αμάξι βρεις ένα πορτοφόλι με κάνα 10χίλιαρο μέσα, δεν σημαίνει πως "καλά έκανες".
Και αν τύχει και πάρουμε το πρωτάθλημα δεν θα είναι λόγω του πλάνου της ΠΑΕ και του σχεδίου που με καθαρό μυαλό εκτέλεσε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο.
οχι ρε φιλε δεν ειναι ετσι τα πραγματα. τιποτα δεν γινεται τυχαια και τιποτα δε γινεται με αυτοματο πιλοτο. και οχι δεν ειναι στουκαριμα σε τοιχο το να εισαι φλεβαρη μηνα με διαιτητικα οργια που ειχαμε καιρο να δουμε σε αποσταση αναπνοης απο την κορυφη. δε λεω οτι ειναι αλανθαστοι στην ΠΑΕ και στο προπονητκο τιμ αλλα και σα λαος εχουμε τεραστιες ευθυνες και μας ξεμπροστιασε μια χαρα ο ρατς τις προαλες.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

#DeadlineDay

γινεται ενας "χαμος" στην ευρωπη
ενω στην παε ΠΑΟΚ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Το να είσαι σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και να συνεχίζεις ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ με ΕΝΑ αριστερό μπακ και ΕΝΑ εξτρέμ, αν δεν είναι στουκάρισμα σε τοίχο δεν ξέρω τι είναι. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σαμποτάρουμε την προσπάθεια μας.

Εννοείται πως τίποτα δεν γίνεται με αυτόματο πιλότο. Αν γίνει το θαύμα όμως δεν θα το αποδώσω στην διοίκηση ούτε στον προπονητή. Θα το αποδώσω στον εγωισμό και την προσωπικότητα των παικτών και στους 12000 που πηγαίνουμε κάθε Κυριακή ο κόσμος να χαλάσει. Καθώς και σε εξωτερικούς παράγοντες φυσικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”