Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
ποια συνέντευξη τυπου; κλωτσιες και σουτια αλλα αφου κλεισει προπονητή η εθνική.
Αυτό το να παρακαλάει για μεταγραφές αυτός που πληρώνει και να τις αρνούνται ο ΤΔ και ο προπονητής που αλλού γίνεται (αν ισχύνουν αυτά και δεν είναι αρδ);
- kataramenos5
"Η εξέλιξη δυσαρέστησε τον Ιβάν Σαββίδη που ζήτησε από τους επιτελείς του να αναλάβουν την ευθύνη για το γεγονός ότι, δεν θα υπάρξει άλλη μεταγραφική κίνηση και να τοποθετηθούν δημοσίως για να υποστηρίξουν τις θέσεις τους."
Στη χωρα του ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ συμβαινουν αυτά?Τι διαβάζουμε θεε μου.Ποσο cult εισαι ρε ΠΑΟΚΑΡΑ .
Καποιο αλλόκοτο πειραμα του θεου ειμαστε.Το να βρεθούν αυτοι οι αρδ,με αυτή τη διοίκηση ,μ αυτό τον προποητή κι αυτούς τους οπαδούς στην ιδια πολη και ομάδα μονο ετσι εξηγείται.
Στη χωρα του ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ συμβαινουν αυτά?Τι διαβάζουμε θεε μου.Ποσο cult εισαι ρε ΠΑΟΚΑΡΑ .
Καποιο αλλόκοτο πειραμα του θεου ειμαστε.Το να βρεθούν αυτοι οι αρδ,με αυτή τη διοίκηση ,μ αυτό τον προποητή κι αυτούς τους οπαδούς στην ιδια πολη και ομάδα μονο ετσι εξηγείται.
Spiros_S έγραψε:Αυτό το να παρακαλάει για μεταγραφές αυτός που πληρώνει και να τις αρνούνται ο ΤΔ και ο προπονητής που αλλού γίνεται (αν ισχύνουν αυτά και δεν είναι αρδ);
θα σε γελάσω ... δεν έχω κάτι υπ'όψιν

- thanos-xanthi
σπυρο δεν ειπε κανενας οτι αρνηθηκε μεταγραφες ο βρυζας
ισα ισα, ο αα ειπε και δικαιολογησε οτι δεν ηθελε γιατι ( ακουσον ακουσον) δεν βγαινουν πετυχημενες το γεναρη !!!
και γιατι εξτρεμ εχουμε!!!!
και γιατι αριστερο μπακ εχουμε!!!!
ισα ισα, ο αα ειπε και δικαιολογησε οτι δεν ηθελε γιατι ( ακουσον ακουσον) δεν βγαινουν πετυχημενες το γεναρη !!!
- hasio_john
Παιδιά μην κοροϊδευόμαστε! Τον Σάλπι ΔΕΝ πρόκειται να τον αφήσει πάγκο όσο είναι στο ρόστερ...
Από την αρχή της χρονιάς φαίνεται πως ο Άγγελος δεν έχει αλλάξει το σύστημά του που βασίζεται με αυτόν μέσα! Τον έχω ικανό να φύγει μαζί του σε περίπτωση που συνεχιστούν οι αποδοκιμασίες και οι λεκτικές επιθέσεις μετά από κάποιον αγώνα! Πρώτα απ όλα, ΌΛΟΙ ξέρουμε πως ο Αγγελάρας ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ αυτά που του λένε οι άλλοι (βλ. οπαδοί στην συγκεκριμένη περίπτωση) και ΠΑΝΤΑ κάνει αυτό που πιστεύει αυτός ή του λέει στο αυτί η γνωστή Βοηθός του
!!
Όσο για τα μεταγραφικά, τα είπε όλα ο φίλος Demir! Δεν χρειάζεται να είσαι και τρελός γνώστης της μπάλας για να το καταλάβεις! Απλή λογική είναι!
Από την αρχή της χρονιάς φαίνεται πως ο Άγγελος δεν έχει αλλάξει το σύστημά του που βασίζεται με αυτόν μέσα! Τον έχω ικανό να φύγει μαζί του σε περίπτωση που συνεχιστούν οι αποδοκιμασίες και οι λεκτικές επιθέσεις μετά από κάποιον αγώνα! Πρώτα απ όλα, ΌΛΟΙ ξέρουμε πως ο Αγγελάρας ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ αυτά που του λένε οι άλλοι (βλ. οπαδοί στην συγκεκριμένη περίπτωση) και ΠΑΝΤΑ κάνει αυτό που πιστεύει αυτός ή του λέει στο αυτί η γνωστή Βοηθός του

Όσο για τα μεταγραφικά, τα είπε όλα ο φίλος Demir! Δεν χρειάζεται να είσαι και τρελός γνώστης της μπάλας για να το καταλάβεις! Απλή λογική είναι!
Demir έγραψε:πανιωνιος.. μπουμαλ-κολοβος-φουντας-μπακασετας-μασουρας
ατρομητος..μπριτο-μαρσελινιο-ναπολεονι-καρασκο
βαζελα..ντινας-καρελης-ζεκα-μαυριας-κλοναριδης
λεβαδειακος.. βουκσεβιτς-βασιλιεφσκι-
παναιτωλικος..ρουσκερα-βιγιαφανες(παικταρα)-μαρτινες-καπελ-μυγας
πλατανιας-τσουρακης-γουνδουλακης-μιλουνοβιτς-κασιο
βεροια.. καλτσας-μπεν-ντουμιτρου-γεωργιαδης-μπαργκαν-ναζλιδης
εργοτελης-γιουσουφ-χαντι
γαβριελα..ντουρμαζ-φορτουνης-ντοσεβι-οχαρα-αφελαι
τριπολιτσα..γιαννιωτας-μασα-μπαντιμπαγκα-μαυρος-τσοκανης
γιαννενο..ιλιτς-κοροβεσης-ακοστα-τσαβεζ
ολοι εχουν 3-4 καλους εξτρεμ ... ΕΜΕΙΣ>??
βρειτε μου εναν χειροτερο απο τον κοντο (εκτος τον μυγα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 02 Φεβ 2015, 12:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εγω εχω πει γιατι δεν παιρνουμε εξτρεμ αν ηταν για αλλη ιθεση θα επαιρνε παιχτη η παε
μπορει να γελανε μερικοι να με κραζουν αλλα αλλη λογικη εξηγηση δεν υπαρχει
και κοψτε το δουλεμα αρδακια
δηλαδη θελει να κλεισει η παε παιχτη και δεν την αφηνει ο προπονητης? και αν η παε κλεισει τι θα γινοταν ο προπονητης θα ελεγε να μην ερθει καθολου δεν θα παιξει? και η παε θα ελεγε οκ?
και να σας κανω την χαρη να σχολιασω σαν πραγματικο γεγονος αυτος διωχνεις τον κοουτς αλλα αν ολοι ειναι στο κολπο τζαμπα χαλιομαστε
γελοιοι ολοι
μπορει να γελανε μερικοι να με κραζουν αλλα αλλη λογικη εξηγηση δεν υπαρχει
και κοψτε το δουλεμα αρδακια
δηλαδη θελει να κλεισει η παε παιχτη και δεν την αφηνει ο προπονητης? και αν η παε κλεισει τι θα γινοταν ο προπονητης θα ελεγε να μην ερθει καθολου δεν θα παιξει? και η παε θα ελεγε οκ?
και να σας κανω την χαρη να σχολιασω σαν πραγματικο γεγονος αυτος διωχνεις τον κοουτς αλλα αν ολοι ειναι στο κολπο τζαμπα χαλιομαστε
γελοιοι ολοι
- Καπετάνιος
Ενδεχόμενο Α. Ο ιβάν τα παίρνει στο κρανίο. Διώχνει τα ρεμάλια από τη ΠΑΕ. Χώνει φράγκα για να βγάλει την ομάδα τσου λου.
Ενδεχόμενο Β. Το ίδιο με το πάνω αλλά χώνει φράγκα μόνον αν η ομάδα μπει τσου λου.
Ενδεχόμενο Γ. Λιτότητα σαν το καλοκαίρι που πέρασε.
Ενδεχόμενο Δ. Ξενερώνει και την κανει...
Ενδεχόμενο Β. Το ίδιο με το πάνω αλλά χώνει φράγκα μόνον αν η ομάδα μπει τσου λου.
Ενδεχόμενο Γ. Λιτότητα σαν το καλοκαίρι που πέρασε.
Ενδεχόμενο Δ. Ξενερώνει και την κανει...
Πραγματικά, πιστεύει κανείς οτι ο Ιβαν εδινε λεφτα (και μαλιστα μεγαλο ποσο) για αριστερό χαφ και οι αλλοι δεν θελανε? Για ποσο φυτά μας περνάνε αυτοι οι ΑΡΔ? Τέτοιες π@παρολογιες ΚΑΚΟ κανουν στον Ιβαν, οχι καλό.
αστο ρε φιλε ο κοσμακης προτιμα να πιστευει οτι εδω και ενα μηνα ο ιβαν ελεγε σε ζβ αα και τζακ παρτε εξτρεμ με καλα λεφτα και οι αλλοι ειπαν οχι και παραμενουν στις θεσεις τους
η αληθεια ποναει και ειναι μια
παραφραση απο τραγουδακι των αμαν
..... και ο σαλπι πανω απο ολα
η αληθεια ποναει και ειναι μια
παραφραση απο τραγουδακι των αμαν
..... και ο σαλπι πανω απο ολα
Έχεις δίκιο σε αυτό. Απλώς, στο δικό μου το μυαλό, ο ΤΔ συμπληρώνει και προεκτείνει τον προπονητή και το αντίστροφο. Ότι λειτουργούν με ένα μυαλό.thanos-xanthi έγραψε:σπυρο δεν ειπε κανενας οτι αρνηθηκε μεταγραφες ο βρυζας
Αυτό για τις μεταγραφές του Γενάρη μου είχε κάνει πολύ άσχημη εντύπωση όταν σε μία συνέντευξη τύπου (δυστυχώς δεν θυμάμαι ποια) τον είχαν ρωτήσει για τις τρύπες στο ρόστερ και είχε απαντήσει ειρωνικά: "Ναι, ενώ αυτοί που θα έρθουν το χειμώνα θα είναι παικταράδες".
- Lacedaemonian
το χειροτερο με την ελλειψη εξτρεμ δεν είναι μονο ότι δεν εχεις καποιον να σπαει τις αμυνες αλλα και οτι στα 9 απ τα 10 ματς παιζεις με 10 παικτες(ο Σαλπι απλα δεν μπορει) ενώ αναγκάζεσαι και να βγαλεις εξω απ την ακτινα δρασης τους τους 2 καλυτερους παστελωτες σου περιορίζοντας κατά πολυ το μεγαλυτερο επιθετικο σου οπλο(το γκολ ανα πασα στιγμη με μιση φαση που προκαλει πιεση στον αντιπαλο).Χωρια που τα αντίπαλα χαφ/εξτρεμ αφου δε χρειαζεται να εχουν στο νου τους να βοηθουν συνεχως τα μπακ τους σε διαλυουν βγαινοντας στην πλατη της αμυνας σου.ενος κακου μυρια επονται και σταματω εδω.Με λιγα λογια δεν παιζεις ορθολογικα και μοιραια το πληρωνεις.......δεν χρειαζεται να παρεις το Ριμπερι η τον Ρομπεν.Απλα έναν ποδοσφαιριστη που να παιζει σε αυτή τη θεση και να καλυπτει το τεραστιο κενο.Τι να πω...

Και φυσικά ο Αγγελος εχει βάλει βέτο στις μεταγραφές ΚΑΙ το
καλοκαίρι ΚΑΙ τώρα. Δεν χρειάζομαι ΑΡΔ να μου το πούνε.
Εχει κολλήματα και πιστεύει οτι από κάποιο σημείο της προετοιμασίας
και μετά δεν θέλει προσθήκες. Ανάλογο είναι το σκεπτικό του και για
τον Ιανουάριο. Αν δεν είχαμε φάει σφαλιάρες μετά το ματς με τον Γκέι
και δεν είχε τραυματιστεί ο Τζιώλης, δεν θα παίρναμε κανέναν...
καλοκαίρι ΚΑΙ τώρα. Δεν χρειάζομαι ΑΡΔ να μου το πούνε.
Εχει κολλήματα και πιστεύει οτι από κάποιο σημείο της προετοιμασίας
και μετά δεν θέλει προσθήκες. Ανάλογο είναι το σκεπτικό του και για
τον Ιανουάριο. Αν δεν είχαμε φάει σφαλιάρες μετά το ματς με τον Γκέι
και δεν είχε τραυματιστεί ο Τζιώλης, δεν θα παίρναμε κανέναν...
Υπεύθυνοι για την μη πραγμάτωση των ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ είναι
ΟΛΟΙ
ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
μην ψάχνετε γωνίες στο δεκάρικο, δεν υπάρχουν.
ΟΛΟΙ
ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
μην ψάχνετε γωνίες στο δεκάρικο, δεν υπάρχουν.
Και μετά αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος έχει ξενερώσει και δεν πατάει στο γήπεδο... Γελοίοι... Που θέλετε και να χτυπήσετε τίτλο με τέτοια ερασιτεχνική διοίκηση και οργάνωση. Τσαπατσουλιά σε όλο της το μεγαλείο... Καλά είπε ένας αδερφός, ανοίξτε ένα τόπικ για τον επόμενο τεχνικό διευθυντή. Μη σου πω και για προπονητή σιγά σιγά... Δηλαδή κι οι τυφλοί βλέπουν σε ποιες θέσεις έχουμε ελλείψεις ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ και πάλι δεν βάζουν μυαλό...