Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από joshua »

Αυτη την παγκοσμια πρωτοτυπια παλυ να μην υπαρχει σε αυτη την αρωστημενη ομαδα ενας ανθρωπος να επικοινωνει με τον κοσμο της ομαδας και να εξηγει καθε στιγμη τα πλανα και τα σχεδια της οπως γινεται σε καθε μεγαλο κλαμπ ανα τον κοςμο,μονο περιφερομαστε αριστερα δεξια ψαχνωντας καποια "επισημη" διαρροη στους αυλοκολακες δημοσιογραφους μπορει να μου το εξηγησει κανεις; Αληθεια κυριε Βρυζα το πλανο που μας αναλυσατε πριν την εναρξη της μεταγραφικης περιοδου πως πηγε; ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Φίλε, θα σε πουν, ''στο τέλος γίνεται ταμείο''.
Κι όταν φτάσει το τέλος της χρονιάς θα σε πουν ''αυτά ανήκουν στο παρελθόν, δεν είναι ώρα τώρα για απολογισμούς, κοιτάμε τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς''

Και δώστου από κάτω κλαπ κλαπ κλαπ
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

astronaut έγραψε:Μαντούρο & Τζιόλης πρέπει να φύγουν το καλοκαίρι. Φτάνει με τα λιμά.
Νομπόα, Κάτσε για τη θέση 6 & ροτέισον αυτών ο Τζανδαράκος είμαστε μια χαρά.
Λιμό ο Τζιόλης ;
Το ακούσαμε και αυτό
Δεν πας καλά αστροναύτη

Ο Τζιόλης ειναι ο λόγος που εδώ και 4 αγωνιστικές σέρνεσαι
Ήταν από τους καλύτερους σου παίχτες στο πρώτο μισώ

Αφήστε ήσυχο το Xabi Alonso της Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

Παιδια πραγματικα δεν εχει νοημα.. Ηρθε παλι αυτη η #$%μενη στιγμη της καθε χρονιας , που εμενα προσωπικα με ξενερωνει η κατασταση..(μεχρι βεβαια να μου ξανα-αναψει ο ποθος γιατι δεν αντεχω χωρις την ομαδα μου)
Δεν προκειται να αλλαξει τπτ και το χειροτερο ειναι οτι αυτοι που διοικουν δεν βοηθαν καθολου την κατασταση..
Δεν γινεται να μην παιρνεις παικτες που εξω-φθαλμα χρειαζεσαι.. προχθες ειδαμε αλλη μια φορα , ποση διαφορα κανει ενας παικτης που ειναι καλος και δεν επαιζε για αγνωστους λογους βεβαια..
Οι αλλοι κανουν τα δικα τους , αποβαλουν παικτες με το ετσι θελω , ο μπατιον χειροκροτουσε ειρωνικα και ετρεχαν ο μανιατης και ο κασαμι να τον σταματησουν. βλακες δεν ειναι , και αυτοι καταλαβαινουν τι συμβαινει απλα ειναι βολεμενοι.. οσο και τυφλος να εισαι ως παικτης αυτης της ομαδας (ειδικα οι ξενοι) καταλαβαινεις τι γινεται , οταν οπου πηγαινεις , οι αλλοι κλαινε και χτυπιουνται με αυτα που τους κανει ο διαιτητης..
Εγω ξερω οτι ξαφνικα απο 4 τη δυναμη που ειμασταν , ειπαμε να παμε στην πρωτη.. ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΩΡΕ??
Για να εισαι πρωτος πρεπει να κανεις τα ιδια αισχη με αυτους , δεν γινεται αλλιως.. Οπως κανουν αυτοι , οπως εκαναν και οι αλλοι παλιοτερα.. Ξαφνικα οι απαιτησεις μας ανεβηκαν χωρις ομως να εχουμε τα απαραιτητα αφοδια μαζι μας.. ΚΑι αν εμεις αποφασισαμε να παμε δικαια για την πρωτια , επρεπε τουλαχιστον να ειμαστε οσο πιο ΠΛΗΡΕΙΣ γινεται.. Δεν μπορεις να πας να χτυπησεις το κατεστημενο ετσι.. Ο στοχος ειναι να κερδιζεις τους παντες διοτι δεν σε παιρνει να χασεις ουτε 1 βαθμο.. πως θα το κανεις αυτο ομως ? με 1 εξτρεμ? με μεχρι πρότινος 1 σεντερ μπακ κανονικο?? Ας ειμαστε σοβαροι.. Οταν λες οτι πας για προταθλημα , εχεις ροστερ ΦΟΥΛ , οχι ελλιπές..
Γιαυτο ισως θα επρεπε εμεις οι ιδιοι να μην παρασυρομαστε και να τα βλεπουμε τα πραγματα πιο ρεαλιστικα και σοβαρα , και να μην πεταμε στα συνεφα.. Σιγουρα οι πιο νεοτεροι δεν θα συμφωνησουν με αυτο και τους καταλαβαινω.. Οσο μικροτερος εισαι , τοσο δεν μπορεις να ανεχτεις καποια πραγματα που συμβαινουν και σε αδικουν.. Γιαυτο και την κυριακη , εγω τουλαχιστον , δεν προκειται να στεναχωρηθω ουτε να φωναξω αν δω κατι που μπορει να βλαψει την ομαδα. Δεν αντεχεται αυτο το πραγμα να το βλεπεις , και ο καθενας αντιδραει διαφορετικα..
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

καλημερα αδερφια!!
εφτασε επιτελους η τελευταια ημερα των μεταγραφων!! ζησαμε κλασμενες στιγμες προσπαθωντας να ξεσκεπασουμε την μυστικοτητα που επικρατουσε στην ομαδα..
δεν ειμαι αχαριστος, ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο Νομποα και Κοστα αλλα εκεινο το "τσογλανι" που περιμενω χρονια τωρα να ξεσηκωνει την τουμπα δεν ηρθε...
ας βγει μια ανακοινωση απο τωρα οτι εκλεισαν οι μεταγραφες για να μην περιμενουμε ως το βραδυ...
ΔΕΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΟ ΣΕΒΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Υ.Γ αν υπαρξει διαρροη οτι η ομαδα εκλεισε εξτρεμ απο τον φεβρουαριο για το καλοκαιρι...θα μπω στο σαιτ σαν χουλιγκανς και ας φαω την οριστικη διαγραφη απο το αγαπημενο μου paokmania...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εγω προτεινω να ανοιξει ενα τοπικ: "Τεχνικοι διευθυντες που θα θελατε στον ΠΑΟΚ".

Να βαζουμε τι εχει κανει ο καθενας στην καριερα του, ποιους παιχτες εχει φερει στις ομαδες που ηταν και ποια εξελιξη ειχαν αυτοι κλπ. Δεν φανταζομαι ο Τζακ να κρατησει τον Ζηση. Τελειωνει και το συμβολαιο του Κροιφ το καλοκαιρι.

Το παραδειγμα για μενα ειναι ο Κλαους Αλοφς. Το εγραψε κι ο Κουβεντιδης (που δεν τον παω καθολου γενικα) σε ενα αρθρο του χθες. Πραγματικα επειδη παρακαλουθω την Βολφσμπουργκ απο τοτε που πηγε ο Βιειρινια πολυ συχνα, ο Αλοφς σε 2 χρονια που εχει αναλαβει τεχνικος διευθυντης εχει κανει την ομαδα απο 14-15η που την εχει ο Μαγκατ, 2η. Και προχθες εριξε και 4 στην Μπαγερν. Εχει φερει αστερια στην ομαδα (Γκουσταβο, De Bruyne, θελει να φερει και τον Σιρλε) και εχει φτιαξει ομαδα που χαιρεσαι να την βλεπεις, οταν επι Μαγκατ (που ηταν και τεχνικος διευθυντης) η ομαδα ηταν ενα σιχαμα.
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Δημοσίευση από ramolimendo »

joshua έγραψε:Αυτη την παγκοσμια πρωτοτυπια παλυ να μην υπαρχει σε αυτη την αρωστημενη ομαδα ενας ανθρωπος να επικοινωνει με τον κοσμο της ομαδας και να εξηγει καθε στιγμη τα πλανα και τα σχεδια της οπως γινεται σε καθε μεγαλο κλαμπ ανα τον κοςμο,μονο περιφερομαστε αριστερα δεξια ψαχνωντας καποια "επισημη" διαρροη στους αυλοκολακες δημοσιογραφους μπορει να μου το εξηγησει κανεις; Αληθεια κυριε Βρυζα το πλανο που μας αναλυσατε πριν την εναρξη της μεταγραφικης περιοδου πως πηγε; ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΕΣ!!!
μα...τελος Δεκεμβριου μας ειπαν για 3 μεταγραφες σε μια εβδομαδα παικτων σε νεα ηλικια !!
τι αλλη πληροφοριση θελεις ?
υγ. γαμιεται ο θρυνος κι ο πειραιας
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ο Γούτας στο γάβρο λέει το Gazetta. Μάλιστα.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

τι περίμενες να πουλήσει ο Πανόπουλος στον ΠΑΟΚ;
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

αν ισχύει για Γουτα ο χοντρος μπορει να αγοράσει οτι μας ενδιαφέρει ασχετα αν τον θελει για την ομαδα ειτε για δανεικό.

Πολυ απλα αυτη τη στιγμή εχω την αισθηση πως δεν μπορουμε να αγοράσουμε τιποτα στην Ελλάδα.

Μπράβο του παντως.

Ειδικα οταν Παναθηναικος και ΑΕΚ κανουν εγχωριες κινησεις.

επιπρόσθετα, με το μηδενικο σκαουτ για εξωτερικό συμπληρωνεται η εξισωση.

Ισως θα πρεπει να κινηθουμε δογματικα σε κινησεις ΜΟΝΟ απο εξωτερικό και οτι βγαζουν οι ακαδημίες.

Αν συνυπολογισουμε και την αθώωση Μαρινακη σήμερα μπορουμε όλοι να καταλαβουμε τι θα επακολουθησει.

Συνεπώς, καλα κάναμε και τα παρατήσαμε ολα.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Και η μλκια ειναι οτι τον Φορτουνη τον πηραν μονο και μονο για να μην τον παρουμε εμεις και τελικα ειναι μια χαρα παιχτης. Πολυ καλυτερος απο τα διαφορα παλτα που εχουν φερει. Αλλα εμεις τον παρακαλουσαμε για κανα μηνα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κατά την άποψή μου ο Ιβάν ξέρει καλά ότι δεν μπορεί να τα βάλει, τουλάχιστον την φετινή σεζόν, με το γαυροσύστημα, γι' αυτό έκανε το καλοκαίρι αυτές τις περικοπές. Έλα όμως που ο ΑΑ έκανε την υπέρβαση στον πρώτο γύρο και κύρια κέρδισε μέσα στο Καραϊσκάκη που τρέλανε τον Ιβάν! Οπότε πίστεψε ο Γιαννάκης (με δύο "ν") ότι μπορεί να διεκδικήσουμε τον τίτλο και ενέκρινε τα λεφτά για μεταγραφές. Το ότι προτιμήθηκε το χαφ και μετά το στόπερ νομίζω ότι είναι ευθύνη του Βρύζα. Πλέον, μετά και από την καρπαζιά του +5 πιθανόν να έκρινε ότι δεν μπορεί να τα βάλει με το σύστημα, οπότε δεν έχει νόημα να ξοδέψει περισσότερα λεφτά και η προσπάθεια έμεινε στη μέση.
Κρίμα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε, για φέτο, παίκτες όπως ο Ουσέρο, ένα στόπερ και ένα εξτρέμ με μισθό όλων μαζί γύρω στο 1,5 μύριο (ετησίως). Καλύτερα θα πηγαίναμε.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Μπορεί δε μπορεί ο Ιβαν, το να μη πάρουμε εξτρεμ σήμερα είναι έγκλημα.

Ας πάρουν απλά ΚΑΠΟΙΟΝ εξτρεμ (και ΚΑΠΟΙΟΝ αριστερό μπακ, αν και όπως το κόβω θα εξομολογηθεί ο Τζαβέλας και θα βγεί η χρονιά...), δε χρειάζεται να είναι επιπέδου Νομπόα, ας είναι και χειρότερος του Μακ, απλά ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΗΜΑΡΤΟΝ.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Κατά την άποψή μου ο Ιβάν ξέρει καλά ότι δεν μπορεί να τα βάλει, τουλάχιστον την φετινή σεζόν, με το γαυροσύστημα, γι' αυτό έκανε το καλοκαίρι αυτές τις περικοπές. Έλα όμως που ο ΑΑ έκανε την υπέρβαση στον πρώτο γύρο και κύρια κέρδισε μέσα στο Καραϊσκάκη που τρέλανε τον Ιβάν! Οπότε πίστεψε ο Γιαννάκης (με δύο "ν") ότι μπορεί να διεκδικήσουμε τον τίτλο και ενέκρινε τα λεφτά για μεταγραφές. Το ότι προτιμήθηκε το χαφ και μετά το στόπερ νομίζω ότι είναι ευθύνη του Βρύζα. Πλέον, μετά και από την καρπαζιά του +5 πιθανόν να έκρινε ότι δεν μπορεί να τα βάλει με το σύστημα, οπότε δεν έχει νόημα να ξοδέψει περισσότερα λεφτά και η προσπάθεια έμεινε στη μέση.
Κρίμα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε, για φέτο, παίκτες όπως ο Ουσέρο, ένα στόπερ και ένα εξτρέμ με μισθό όλων μαζί γύρω στο 1,5 μύριο (ετησίως). Καλύτερα θα πηγαίναμε.
Αποστόλη ήθελα να το γράψω και εγώ.
Μάλλον κατάλαβε ότι δεν έχει νόημα να σπρώχνει χρήμα στην βρωμιά.
Θα του είπε και ο Αγγελος : δεν βλέπεις τι γίνεται με τις διαιτησίες και την συμμορία ?
Η αλήθεια όμως είναι ότι η ομάδα χρειαζόταν 2-3 παίκτες ακόμα.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Πριν από μέρες με βρήκε ένας τύπος (ξένος) στην Αθήνα και ζητούσε συμβουλές γιατί του είχαν προτείνει κάποιοι που δεν πρέπει να φανούν, να βγάλουν στο εξωτερικό στο όνομά του 10 εκατ. κερδισμένα από το στοίχημα και να του δώσουν τα μισά. Ρωτούσε αν κινδυνεύει, τι να κάνει κλπ. . Τον συμβούλευσα να μην το κάνει.

Ξέρετε σε ποιούς ανήκει το χρήμα ?
Καταλαβαίνετε για τι μιλάμε ?
Για την απόλυτη βρωμιά.
Ολα είναι βρώμικα και διεφθαρμένα.
Εμείς μιλάμε για εξτρέμ και αυτοί έχουν χρήμα να στήσουν το γήπεδο να γέρνει.
Ολα για το χρήμα γίνονται. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, υπάρχει στοίχημα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”