Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Γιαπα συμφωνώ ..Απλα πρακτικά πως να το κανει εντός νόμου;
- kataramenos5
Βρε Κωστακη αφου το βλεπεις δε σε παίζουμε τι το συνεχίζεις?
Μανιακέ πως να το κάνει εντός νόμου δε ξέρω γιατί δε ξέρω τα διαθέσιμα μέσα ( πχ οικονομικά ή πολιτικά ) .
Δυστυχώς έχουμε τη πολυτέλεια απλά να κρίνουμε το αποτέλεσμα και να βιώνουμε αυτό που βιώνουμε κάθε Κυριακή. Να έχεις χοσάδα για πρώτη φορά στη ζωή σου κι αντί να πας μπροστά , να σε έχει γκομενα η φαλαινα , με το σαπιογεροκερατα και το καραπαπαρη
Δυστυχώς έχουμε τη πολυτέλεια απλά να κρίνουμε το αποτέλεσμα και να βιώνουμε αυτό που βιώνουμε κάθε Κυριακή. Να έχεις χοσάδα για πρώτη φορά στη ζωή σου κι αντί να πας μπροστά , να σε έχει γκομενα η φαλαινα , με το σαπιογεροκερατα και το καραπαπαρη
- kataramenos5
Μανιακε οταν περσι λες ΠΟΛΕΜΟΣ και μετα "Γραψε λαθος ολα καλά" ποιος θα σε παρει σοβαρά?
ΥΓ Ρε Jardel γιατι δε μας καταδεχεσαι?Αφου σε βλεπω μεσα συνεχώς

Δε διαφωνώ σε αυτα που λέτε αλλα πρακτικά δε βλέπω λύση ..
Πρακτικά λέγοντας 1 2 3 πράγματα οχι ανακοινώσεις και σποραδικές κραυγές
Και δυστυχως αν η πολιτεία δεν εχει πυγμή να τους βάλει μεσα τζάμπα στενοχωριόμαστε
Πρακτικά λέγοντας 1 2 3 πράγματα οχι ανακοινώσεις και σποραδικές κραυγές
Και δυστυχως αν η πολιτεία δεν εχει πυγμή να τους βάλει μεσα τζάμπα στενοχωριόμαστε
- Mario Jardel
kataramenos5 έγραψε:Μανιακε οταν περσι λες ΠΟΛΕΜΟΣ και μετα "Γραψε λαθος ολα καλά" ποιος θα σε παρει σοβαρά?
Δε συμμετέχω ενεργά για γούρι αδερφέ (αν και τελευταία δε πάει καλά)
- kataramenos5
Μανιακ ο Σαββίδης δεν ειναι τυχαίος.Δεν ειναι Αλαφούζος ,ειχε τροπους να πιέσει σε κυβέρνηση,Ουεφα κλπ
Καιρός ν αλλάξεις.Κανα καφε δερμάτινο έχεις?
Mario Jardel έγραψε: Δε συμμετέχω ενεργά για γούρι αδερφέ (αν και τελευταία δε πάει καλά)

Αδαείς (επιεικώς) όσοι συγκρίνουν τον Τζίγκερ με τον Ιβάν...
Συγκρίνουν τη μόνιμη δεύτερη θέση που τότε οδηγούσε στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσου Λου...
Συγκρίνουν τις χορηγίες του ΟΤΕ...
Συγκρίνουν τη μόνιμη δεύτερη θέση που τότε οδηγούσε στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσου Λου...
Συγκρίνουν τις χορηγίες του ΟΤΕ...
Ιβαν δεν τσιμπας το μπασκετ ρε φιλε εκει που ξερουν τι κανουν τουλαχιστον? Λιγα φραγκα τους λειπουν για να αρχισει η δυναστεια μας
Ιβάν όχι, μην ακούς τον Dimg4 κάτσε εδώ στο ποδόσφαιρο, μην σώσεις και το μπάσκετ, δεν θα το αντέξουμε.
Ή μάλλον στάξτα, φέρε τον Αντεντουκόμπο για 10 χρόνια και μετά παράτα το μπάσκετ.
Ή μάλλον στάξτα, φέρε τον Αντεντουκόμπο για 10 χρόνια και μετά παράτα το μπάσκετ.
-
εδω ανεβασα χτες ενα ποστι,ενα βιντεο ντοκουμεντο με να σχωρεμενο και κατι μοιρολογια,τον εθαψανε με το μπουζουκι του αλλα και το κλαρινο του τον γερο,λεγανε εκει...μοιρολογουσανε...καποιο χτηνος το διεγραψε αυτο! και το τεκμηριωνω αυτο το ΄χτηνος'με τις εξης κατηγοριες,πρωτον ασεβεια προς το νεκρο,δευτερον ασεβεια προς την λαικη παραδοση,τριτον ασεβεια προς εμενα και την επικοινωνια νου και συναισθηματων που προσπαθω να αναπτυξω,μεσω αυτων των ανοιχτων επιστολων,με τον αγαπημενο μου ποδοσφαιρικο παραγοντα,ολων των εποχων...Εχω προλαβει κι απο δεδε-τριβελα μεχρι σημερα και μεχρι και ορισμενων διοικησεων της Ρουλας συμπεριλαμβανομενων,εγω επιμενω οτι δεν εχω δει μεγαλυτερο απο αυτονα,το ιβαν,ποδοσφαιρικο παραγοντα...
για τον τρελο προπονητη,ειπαμε οτι αξιζει τουλαχιστον να στηριχτει για την προσπαθεια του φετος και οπωσδηποτε φευγοντας,οταν ερθει εκεινη η ωρα θα πρεπει να παρει μαζι του ολα τα λιλοειδη απομειναρια,της διοικησης του '07 δηλαδη,οι οποιοι αποδειχτηκε οτι εχουνε πολυ βαρυ καθισμα.μια περιοδος που θα την θυμουνται ολοι για τις μπολικες αγωνιστικες ξεφτιλες ,την ελαχιστη ουσιαστικη επιτυχια,την πολύ περαντζαδα στα διαβατα και τα πολλα χημικα στην πολυκατοικημενη περιοχη του γηπεδου.
Μπα εγω δε μπινω νεοι μου,εχω μεγαλη τη vo2max,αλλα δε πολυαντεχω…...τους λακαμαδες,ενας γενικοτερος αλλα και ειδικοτερος εκνευρισμος ετσι αποπσε,ασχετα μαυτα τα δικα μας εδώ περα.τεσπαντων δεν εχει σημασια.τα ξαναλεμε...
για τον τρελο προπονητη,ειπαμε οτι αξιζει τουλαχιστον να στηριχτει για την προσπαθεια του φετος και οπωσδηποτε φευγοντας,οταν ερθει εκεινη η ωρα θα πρεπει να παρει μαζι του ολα τα λιλοειδη απομειναρια,της διοικησης του '07 δηλαδη,οι οποιοι αποδειχτηκε οτι εχουνε πολυ βαρυ καθισμα.μια περιοδος που θα την θυμουνται ολοι για τις μπολικες αγωνιστικες ξεφτιλες ,την ελαχιστη ουσιαστικη επιτυχια,την πολύ περαντζαδα στα διαβατα και τα πολλα χημικα στην πολυκατοικημενη περιοχη του γηπεδου.
Μπα εγω δε μπινω νεοι μου,εχω μεγαλη τη vo2max,αλλα δε πολυαντεχω…...τους λακαμαδες,ενας γενικοτερος αλλα και ειδικοτερος εκνευρισμος ετσι αποπσε,ασχετα μαυτα τα δικα μας εδώ περα.τεσπαντων δεν εχει σημασια.τα ξαναλεμε...
αμφιβαλλεις οτι εσωσε το ποδοσφαιρο?Karelias έγραψε:Ιβάν όχι, μην ακούς τον Dimg4 κάτσε εδώ στο ποδόσφαιρο, μην σώσεις και το μπάσκετ, δεν θα το αντέξουμε.
Και το μπάσκετ δεν μπορει να πάει έτσι για χρόνια το είπε και ο μπανε