Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Ρε μαγκες ελεος. Ποιες μεταγραφες, ειμαστε στα καλα μας? Τι να τις κανεις τις μεταγραφες? Εχεις ηδη φερει 2 παιχταραδες, εχεις δωσει κοντα 2 μυρια μηνα Δεκεβρη κ σεις θελετε κ αλλη? Γιατι? Για να κερδισεις αυτον τον γαυρο θες μεταγραφες?
Δε βλεπετε οτι ολη η ομαδα εχει δηλητηριαστει απο τα αισχη που γινονται καθε κυριακη? Δε βλεπετε οτι ακομα κ ο Αγγελος εχει λυγισει με αυτα που βλεπει? Ακουσατε το Νομποα? Ουτε 15 μερες δεν ειναι εδω κ κολλωσε με αυτα που ειδε...

Η ομαδα παλευει με θεους και δαιμονες ΜΟΝΗ και ο τεραστιος λαος που ειναι?
Τι? Εχει ξενερωσει μ αυτα που γινονται στην ΠΑΕ? Μαλιστα. 30 χρονια εχεις να παρεις πρωταθλημα κ φετος που ο τρελος σε εχει μεσα στη διεκδικηση εσυ δεν πατας γηπεδο γιατι λεει εχεις ξενερωσει... Πες μου ρε μεγαλε λαε ποτε δεν ησουν ξενερωμενος με τη διοικηση σου? Με Μπατμαν? Με Γουμενο? Με Παντελακη? Με Ζαγορ? (Α ναι εκει στηριξες αλλα μετα παλι ξενερωσες).

Αντι να εισαι καθε Κυριακη στο καγκελο με αυτα που γινονται προτιμας την tv κ την κριτικη πισω απο το pc σου. ΝΤΡΟΠΗ και παλι ΝΤΡΟΠΗ. Οσοι δεν πατανε φετος στο γηπεδο ΔΕΝ εχουν κανενα δικαιωμα στην κριτικη. Οσο σκατα κ αν τα εχει κανει η διοικηση, ο ΖΒ, ο Ιβαν ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ μεγαλε λαε του ΠΑΟΚ να μιλας. Εισαι ΑΠΩΝ απο την φετινη μαχη. Η ιστορια θα γραψει οτι το 2014-15 διεκδικησες πρωταθλημα απεναντι σε ΟΛΟ το γαυροσυστημα και εσυ ελειπες. ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ Ε?

Τι να πω, εγω αλλον ΠΑΟΚ εχω στο μυαλο μου
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και το αστειο ξερετε ποιο ειναι,ο Μαντουρο απο εκει που εφευγε πλεον ειναι βασικος,ο Τζαβελας και ο Σπυροπουλος ειναι ακομα εδω,ο Τζανδαρης και ο Κατσικας που δεν εχουν ανανεωσει παιζουν βασικοι,ο μονος τελικα που εφυγε και μαλλον εφταιγε για ολα ηταν ο Μαρτενς,ο μονος παικτης που επαιζε σε θεση στην οποια εμφανιζεται το τεραστιο κενο.ΠΑΡΑΝΟΙΑ.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

πανιωνιος.. μπουμαλ-κολοβος-φουντας-μπακασετας-μασουρας
ατρομητος..μπριτο-μαρσελινιο-ναπολεονι-καρασκο
βαζελα..ντινας-καρελης-ζεκα-μαυριας-κλοναριδης
λεβαδειακος.. βουκσεβιτς-βασιλιεφσκι-
παναιτωλικος..ρουσκερα-βιγιαφανες(παικταρα)-μαρτινες-καπελ-μυγας
πλατανιας-τσουρακης-γουνδουλακης-μιλουνοβιτς-κασιο
βεροια.. καλτσας-μπεν-ντουμιτρου-γεωργιαδης-μπαργκαν-ναζλιδης
εργοτελης-γιουσουφ-χαντι
γαβριελα..ντουρμαζ-φορτουνης-ντοσεβι-οχαρα-αφελαι
τριπολιτσα..γιαννιωτας-μασα-μπαντιμπαγκα-μαυρος-τσοκανης
γιαννενο..ιλιτς-κοροβεσης-ακοστα-τσαβεζ

ολοι εχουν 3-4 καλους εξτρεμ ... ΕΜΕΙΣ>??
βρειτε μου εναν χειροτερο απο τον κοντο (εκτος τον μυγα)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οι 2 παιχταραδες ομως δεν αρκουν για να καλυψουν το ΟΛΟΓΥΜΝΟ ροστερ σε σημαντικες θεσεις. Παιζουμε με σαλπι εξτρεμ, με τζανδαρη αριστερο χαφ και κατσικα σεντερ μπακ. Μας δουλευεις ρε φιλε? Εκανε το θαυμα του ο τρελος, χτυπησε ταβανι αυτο το ροστερ αλλα θες παικτες τωρα πως θα γινει?
Άβαταρ μέλους
mariotsaggal91

Δημοσίευση από mariotsaggal91 »

Καλά μας πεταξε το τυράκι το χαζέτα και τσιμπήσαμε. Και μετά θέλουμε να αποκαλούμαστε νοήμονες και λαός με ερεθίσματα.
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Δημοσίευση από nikospaok66 »

Ρε παιδιά έχω κάνει τόσα post. Που σκατά είναι?
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Λάσπη μόνο. Δώσε όνομα και πηγή αλλιώς εκτίθεσαι :redcard:[/quote]

Λάσπη για ποιον ρε μεγάλε; Δεν είμαι ούτε με τον προπονητή ούτε με τον ΤΔ, ΠΑΟΚ είμαι κατάλαβες; Ο παίχτης είναι Ρουμάνος, νεαρός και είναι στην Θεσσαλονίκη εδώ και 2 μέρες, έτσι μου είπε άτομο που εμπιστεύομαι, έτσι το μεταφέρω
Η :redcard: είναι δικιά σου, οκ;[/quote]

Αν είσαι ωραίος να λες ονόματα. Και για τον παίκτη και για την πηγή σου. Ρίχνεις το κρα σου προς τον προπονητή ότι μπλοκάρει κλεισμένη μεταγγραφή και εξαφανίζεσαι. Δημιουργείς κακές εντυπώσεις χωρίς στοιχεία. Γι'αυτό και η κόκκινη![/quote]

Εξαφανίζεσαι;;; Τι σημαίνει αυτό δεν το κατάλαβα; Αν εννοείς ότι δεν ξημεροβραδιάζομαι στο forum να πατάω κανά f5 για να δω τα νέα μηνύματα ή να δω αν κανάς αόρατος μου έστειλε μήνυμα, τότε ....ζητάω ταπεινά συγνώμη από σένα, δεν θα ξαναγίνει.
Μάλλον πρέπει να είσαι από τους λίγους που δεν βλέπουν ότι το πρόβλημα είναι στην συνολική λειτουργία της ομάδας, το τι θέλει και τι στρατηγική έχει. Πρέπει τώρα να ανακάλυψες ότι ο Βρύζας δεν ήθελε προπονητή τον ΑΑ και ότι αυτοί οι δύο μαζί δεν μπορούν. Πρέπει τώρα να ανακάλυψες ότι ο Αναστασιάδης θα προστατεύει τους παίχτες του ακόμη και αν αυτό βγει εναντίον του. Μάλλον δεν διάβασες τις δηλώσεις του χθες για τις μεταγραφές, ψάξτο λίγο το νόημα αυτών που είπε.
Όσο για την πηγή μου δεν θα την μάθεις ποτέ, αν με θεωρείς παπατζή, όταν ξαναδείς μηνυμα μου, απλά μην το διαβάσεις. Για δες όμως και τι έγραψαν σήμερα οι Ρουμάνοι για τον Ματέι (ότι παρόλο που ήταν κοντά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ θεώρησε ότι δεν θα βοηθήσει άμεσα οπότε το θέμα του πάει για το καλοκαίρι). Και για να τελειώνουμε: έγραψα ότι δεν υποστηρίζω κανένα ούτε κατηγορώ κανένα,ΠΑΟΚ είμαι και βαρέθηκα να βλέπω άτομα να κατατάσουν τους συνομιλητές τους σε αγγελόσκυλα ή μη, φίλους του Βρύζα ή μη, υποστηριχτές του Σαλπιγγίδη ή μη κτλ κτλ κτλ.
Ελπίζω αυτό να το κατάλαβες
Υ.Γ. Ον τοπικ, μεταγραφές τέλος, άδικα χαλιέστε, με το υλικό που έχουμε πορευόμαστε και βλέπουμε.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

ο τρελος ειναι τρελος οντως και οχι χαιδευτικως...οσο πιο γρηγορα φυγει τοσο πιο καλα...μπας και δουμε κανενα εξτρεμ και μπας και δουμε σωστη εντεκαδα χωρις εμμονες
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Να φύγει θείε μου, να φύγει
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

το μονο που μας σωζει ειναι για καποιον ανεξηγητο λογο να μην μπορει να αγωνιστει σε κανενα παιχνιδι ο σαλπι και να μην παρουν καρτες και ναμην τραυματιστουν μεχρι το τελος της χρονιας οι μακ και γκολασα μπας και δεν χασουμε το τρενο της δευτερης θεσης
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εγώ απορώ τι έφεραν Κόστα και Νομπόα αφού δεν φέρνουν εξτρέμ.
Να μου πουν "τι να φέρω ρε φίλε παίκτες, δεν βλέπεις οτι ο άλλος θα κερδίσει ακόμα και εάν κατεβάσει την Κ8", να φέρω παίκτες να χρεωθώ για τι;", οκ. να καταλάβω οτι αφού δεν μπορεί να καθαρίσει τη βρώμα ο Ιβάν, δεν θέλει να χρεώνεται.

Αλλά να μου φέρνεις αυτούς τους δύο και μετά να βάζεις τέτοιο αυτογκολ, είναι υπεράνω λογικής.

Φοβάμαι οτι ανεξαρτήτως αποτελέσματος την Κυριακή, η χρονιά θα έχει πολύ άσχημη κατάληξη...

Αν και ακόμα περισσότερο φοβάμαι τρελό καμικάζι την Κυριακή για να μας το κλείσουν το μαγαζί μια και καλή.
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Δημοσίευση από nikospaok66 »

Να πάρουμε ένα γαμάτο προπονητή με αρ@ιδια έλεος με τη βοήθεια της Παναγίας. Ένα Γιολ ελεύθερος είναι τι το ψάχνετε μπας και σώσουμε τπτ. Αμάν έχουμε αρρωστήσει.
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Dimg4 έγραψε:Οι 2 παιχταραδες ομως δεν αρκουν για να καλυψουν το ΟΛΟΓΥΜΝΟ ροστερ σε σημαντικες θεσεις. Παιζουμε με σαλπι εξτρεμ, με τζανδαρη αριστερο χαφ και κατσικα σεντερ μπακ. Μας δουλευεις ρε φιλε? Εκανε το θαυμα του ο τρελος, χτυπησε ταβανι αυτο το ροστερ αλλα θες παικτες τωρα πως θα γινει?

Ρε Dim αυτο το ροστερ εχει τη βοηθεια του κοσμου? Εχουν αισθανθει οι παιχτες οτι εχουν τον κοσμο διπλα τους? Αυτο το γυμνο ροστερ που λες σε ειχε πρωτο ενα γυρο. Ο λαος που ηταν? Γκρινιαζε οτι δεν εχει ροστερ?

Εγω ξερω οτι κ με Σαντος κραζαμε το μισο ροστερ (βλ. Ιβιτς αργος, Μουσλι χασογκολης κλπ) αλλα στηριζαμε οσο μπορουσαμε, τωρα που εχεις την ευκαιρια να δυναμωσεις την ομαδα με τη φωνη σου πας στο γηπεδο 6-7 χιλιαρικα κ οι μισοι κραζουν. Τι διαολο ρε φιλε, τοσο πολυ εκφυλιστικαμε? Ο λαος παντα ηταν ενα βημα πιο μπροστα απο την ομαδα κ τωρα απων?
Demir

Δημοσίευση από Demir »

χιλιες φορες να φερνανε κλιχ-παπαζογλου και ενα εξτρεμ τυπου ματει.. με 800.000 ολα μαζι και ησουν και πληρης σε 8εσεις και χαρακτηριστικα... εδω ηρ8αν 2 παικτες που στο 6μηνο κοστιζουν 1,5 εκ ευρω και δεν 8α εχουν σε ποιον να δωσουν πασα...μεσοεπι8ετικα απλα αταλαντη η ομαδα... μακαρι να ειναι καλα ο μακ ..και να βαζει η κιστιου η γκολασα απο εκει...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

trelopaoki444 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Οι 2 παιχταραδες ομως δεν αρκουν για να καλυψουν το ΟΛΟΓΥΜΝΟ ροστερ σε σημαντικες θεσεις. Παιζουμε με σαλπι εξτρεμ, με τζανδαρη αριστερο χαφ και κατσικα σεντερ μπακ. Μας δουλευεις ρε φιλε? Εκανε το θαυμα του ο τρελος, χτυπησε ταβανι αυτο το ροστερ αλλα θες παικτες τωρα πως θα γινει?

Ρε Dim αυτο το ροστερ εχει τη βοηθεια του κοσμου? Εχουν αισθανθει οι παιχτες οτι εχουν τον κοσμο διπλα τους? Αυτο το γυμνο ροστερ που λες σε ειχε πρωτο ενα γυρο. Ο λαος που ηταν? Γκρινιαζε οτι δεν εχει ροστερ?

Εγω ξερω οτι κ με Σαντος κραζαμε το μισο ροστερ (βλ. Ιβιτς αργος, Μουσλι χασογκολης κλπ) αλλα στηριζαμε οσο μπορουσαμε, τωρα που εχεις την ευκαιρια να δυναμωσεις την ομαδα με τη φωνη σου πας στο γηπεδο 6-7 χιλιαρικα κ οι μισοι κραζουν. Τι διαολο ρε φιλε, τοσο πολυ εκφυλιστικαμε? Ο λαος παντα ηταν ενα βημα πιο μπροστα απο την ομαδα κ τωρα απων?
Ειμαι ο πρωτος που κραζει και τον λαο γιατι εχει κι αυτος την ευθυνη. Αλλα στην προκειμενη περιπτωση ασχετως προσελευσης, επρεπε να γινει το λογικο ρε φιλε και να ερθει ενας μαμημενος εξτρεμ που τοσο μας λειπει!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”