αν ο ρουμανος ειναι αυτα τα λιγα που ειδα, δλδ γρηγορος,σχετικα καλος στο 1με1 και καλη σεντρα μου αρκει. βασικα, μου ειναι υπεραρκετο ετσι οπως εχουν καταληξει τα πραγματα......
Αν κάνεις τον κόπο να ρωτήσεις τον προπονητή σου επ' αυτού, θα διαπιστώσεις τί σημαίνει «διάσταση απόψεων».Περιπτερος έγραψε: Σύνολο με τους 3 τερματοφύλακες = 29 παίκτες. Αυτό επρεπε να είναι το ρόστερ και όλες οι λογικές ομάδες της σουπα λιγκ το έχουν.
Λες γι' αυτό να βγήκε το όνομα του Ν'Ζονμπιά, επειδή καλύπτει και τις τρεις θέσεις;gergeo4 έγραψε:εξτρεμ-αριστερο μπακ-10αρι μεχρι αυριο!
Ωραία, αυτό περίμεναν.joshua έγραψε:Ανικανοτητα; Θα την δεχομουν αν μου εφερναν απλα κακο παικτη,το να μην βρισκουν ομως μετα απο 8 μηνες αναζητησης κανεναν ενω οι ιδιοι μας μιλουσαν για προεργασια δεν το δεχομαι.
Φέρτε Ναζλίδη ρε, να φτάσω το Μαύρο Χιόνι στον ξερόλα (και να κυνηγάμε ΤΔ και κόουτς μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι).omerta76 έγραψε: Το καλοκαίρι ο Άγγελος Αναστασιάδης φέρεται να ήθελε τους Μαλεζά, Φυτανίδη, Μπεν, Τετέ, Τζάνη (ελέγχεται αν είναι αλήθεια για όλους), τώρα τους Ναζλίδη
Ναι έχει. Πως να το κανουμε τώρα. Δες την καριέρα του.danirifle έγραψε:τι έχει? ειδικό βάρος?