Άρης - Π.Α.Ο.Κ. 62-57 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Άρης - Π.Α.Ο.Κ. 1/2 17:00 (NovaSports 3)
Αν μπορεσουμε και ελεγξουμε με καποιο τροπο τα αμυντικα μας ριμπαουντ θα κερδισουμε,σε διαφορετικη περιπτωση το βλεπω πολυ δυσκολο.
Χάλια παιχνίδι γενικά.
Ευτυχώς ο κίτρινος έχει σπάσει τα καλάθια. Κρίμα που δεν κρατήσαμε το αρχικό προβάδισμα. Τραγικά ριμπάουντ, τραγικά τρίποντα, πολλά λάθη, δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τις απουσίες ή την κούραση, πάντως πρέπει να μπούμε καλύτεροι στο τρίτο δεκάλεπτο. Ένας Όντουμ δεν φέρνει την άνοιξη. Τσόχλα, πάρ'το πάνω σου.
Οι φίλοι των κίτρινων πέταξαν πυρσό στο παρκέ περίπου στο ίδιο χρονικό σημείο που έγινε η διακοπή στο πρώτο παιχνίδι. Χωρίς να γραφτεί τίποτα στο φύλλο αγώνα, προσπάθησαν να τον σβήσουν αλλά κατάφεραν να βάλουν φωτιά σε μια σκούπα, να φθαρεί λίγο σε εκείνο το σημείο το παρκέ και να αναγκαστούν να ανοίξουν τις πόρτες για να μην πάθει κανείς κάτι από τον καπνό. Αυτά φέρνει όχι η απλή ατιμωρησία αλλά η άρση της παραμικρής συνέπειας των πράξεών μας... Σε παιχνίδι χωρίς κόσμο, που θα ξεκινούσε από εκεί που διακόπηκε το πρώτο, όλα θα κυλούσαν φυσιολογικά και ακόμα και οι ίδιοι οι παίχτες του κίτρινου θα ήταν πιο ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Τα λεφτά από τα εισιτήρια όμως είναι πολύτιμα για κάθε ομάδα της Α1 πλην των κοκκινοπράσινων.
Στο χέρι μας είναι η νίκη.
Ευτυχώς ο κίτρινος έχει σπάσει τα καλάθια. Κρίμα που δεν κρατήσαμε το αρχικό προβάδισμα. Τραγικά ριμπάουντ, τραγικά τρίποντα, πολλά λάθη, δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τις απουσίες ή την κούραση, πάντως πρέπει να μπούμε καλύτεροι στο τρίτο δεκάλεπτο. Ένας Όντουμ δεν φέρνει την άνοιξη. Τσόχλα, πάρ'το πάνω σου.
Οι φίλοι των κίτρινων πέταξαν πυρσό στο παρκέ περίπου στο ίδιο χρονικό σημείο που έγινε η διακοπή στο πρώτο παιχνίδι. Χωρίς να γραφτεί τίποτα στο φύλλο αγώνα, προσπάθησαν να τον σβήσουν αλλά κατάφεραν να βάλουν φωτιά σε μια σκούπα, να φθαρεί λίγο σε εκείνο το σημείο το παρκέ και να αναγκαστούν να ανοίξουν τις πόρτες για να μην πάθει κανείς κάτι από τον καπνό. Αυτά φέρνει όχι η απλή ατιμωρησία αλλά η άρση της παραμικρής συνέπειας των πράξεών μας... Σε παιχνίδι χωρίς κόσμο, που θα ξεκινούσε από εκεί που διακόπηκε το πρώτο, όλα θα κυλούσαν φυσιολογικά και ακόμα και οι ίδιοι οι παίχτες του κίτρινου θα ήταν πιο ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Τα λεφτά από τα εισιτήρια όμως είναι πολύτιμα για κάθε ομάδα της Α1 πλην των κοκκινοπράσινων.
Στο χέρι μας είναι η νίκη.
- Μπαρκαρούτσος
Σε λίγο ξεκινάει μπάλα η γριά νομίζω... Ε αν το παίξουν παράλληλα με το Άρης - Π.Α.Ο.Κ., θα το κλείσω ρε, να πάνε να γαμηθούνε, ούτε από το e-radio να πάρουν ακροαματικότητα οι παπάρες!
- Μπαρκαρούτσος
pyrgioths έγραψε:κι εγω μονο αυτο εχω βρει:
http://tml-agones.blogspot.gr/2015/02/1 ... -paok.html
Εδώ πλέον εγώ.. Θα παίξουν παράλληλα τη γριά με τον γαύρο βόλου σε Metroκωλis και Biebero.
- Μπαρκαρούτσος
Ο Vaughn το 'χει ρίξει στα καρφώματα σήμερα...
2 συνεχόμενα επιθετικά rebounds ο Odum και assist για καλάθι (κάρφωμα)-φάουλ στον Vaughn.
Ο Langford (που μόλις ξαναμπήκε) έχει μόνο 3 πόντους σε 12' συμμετοχής... Ρίξε ρε μια 20άρα να τρελαθούμε!

2 συνεχόμενα επιθετικά rebounds ο Odum και assist για καλάθι (κάρφωμα)-φάουλ στον Vaughn.
Ο Langford (που μόλις ξαναμπήκε) έχει μόνο 3 πόντους σε 12' συμμετοχής... Ρίξε ρε μια 20άρα να τρελαθούμε!
τινα πω ο αρης σκοραρει ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΦΑΟΥΛ εδω και 5 λεπτα, με αποκορύφωμα το τεταρτο ανύπαρκτο φαουλ στον μαργαρίτη
- sourmenetes
- Moderator
Ρε δεδα θα μας τρελανεις??
Μονος σου φευγεις και γυρνας τη μπαλα πισω???
Μονος σου φευγεις και γυρνας τη μπαλα πισω???
- Μπαρκαρούτσος
Έλα ντε...
Καλάθι (κάρφωμα!) και φάουλ ο Vaughn, έχασε τη βολή...
Καλάθι (κάρφωμα!) και φάουλ ο Vaughn, έχασε τη βολή...
- Μπαρκαρούτσος
48 - 45, τέλος 3ου 10λεπτου...
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!
Έλα ρε Σούλη να πάμε με την πούτσα σηκωμένη την άλλη εβδομάδα στο Παλατάκι!!
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!
Έλα ρε Σούλη να πάμε με την πούτσα σηκωμένη την άλλη εβδομάδα στο Παλατάκι!!
- TylerDurden
- Μπαρκαρούτσος
Timeout ο Σούλης... Επιβαλλόταν, ευτυχώς το έκανε έγκαιρα.
- sourmenetes
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
- sourmenetes
- Moderator