Μπράβο Γιάννη!giapas έγραψε:ένα ποστ για τη σημερινή παρωδία νόμιζε ότι αρκούσε αλλά...
Δε νομίζω να έχει υπάρξει άλλη ομάδα στην ιστορια του ελληνικού ποδοσφαίρου που επι 10 αγωνιστικές να τη πηδάνε ασάλιωτα και να τη ξεκωλι@ζουν έτσι τα κοράκια . Λες άντε .. 1 , 2 ,3 κάπου θα σταματήσει.. Ιδίως τώρα που οι πουτ@ν@ς γιοι ξαναείναι πρώτοι... Αλλά αυτό το πράγμα δεν έχει τελειωμό.
Ποτέ δε περίμενα ότι με μεγαλομέτοχο φραγκάτο θα ήμουν πιο αδύναμος από ποτέ και θα με είχαν έτσι για πλάκα.
Ποτέ δε περίμενα ποτέ το παοκτση ( επίτηδες το γράφω με μικρά γιατί μόνο με μικρά αξίζει να γράφεται το τελευταίο καιρό) να έχει αρχίσει να γουστάρει το βιασμό και να παραληρεί βρίσκοντας εξιλαστήρια θύματα παντού . Και να έχει σταματήσει να υπερασπίζεται το σπίτι του. Ο κόσμος δε παίζει μπάλα , αλλά αν απέναντί σου έχει έναν αποφασισμένο λαό και ενωμένο σε μια γροθιά , το σκέφτεσαι 2 φορές να φαλτσοσφυρίξεις.
Ο ΠΑΟΚ είναι ανύπαρκτος πλέον και σε αγωνιστικό επίπεδο. Μαζί με το ντεφορμάρισμα , ολο αυτό την έχει λυγίσει την ομάδα, το βλέπεις... Διαμαρτυρίες συνεχώς, ελάχιστη συγκέντρωση , πολλά λάθη , καμιά υπομονή. Σπάσαν τα νεύρα τους , άνθρωποι είναι. Και το παικτών και του τρελού. Στα όριά τους είναι . Αβοηθητο το ποδοσφαρικό τμήμα ... μεταγραφές αργήσανε , λαός της πλάκας , διοίκηση του κ@λου με καμία δύναμη να εξασφαλίσει ποδοσφαιρική ισονομία..
Τελειώσαμε , φινιτο , καπουτ.
Νίκησε και πάλι η σαπίλα
Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Περιπτερος
ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ
Παίκτες που δεν παίζουν και κάνουν τις γατούλες.
Προπονητής που έκανε αυτή τη φορά μεγάλα λάθη.
Διαιτησία αισχρή.
Ομάδα ελλειπής στο ρόστερ.
Παίκτες που δεν παίζουν και κάνουν τις γατούλες.
Προπονητής που έκανε αυτή τη φορά μεγάλα λάθη.
Διαιτησία αισχρή.
Ομάδα ελλειπής στο ρόστερ.
- Περιπτερος
Η στρατηγική με την διαιτησία είναι μία.
Να φύγει από την ΕΠΟ, να αυτοδιοικείται με διοίκηση που θα εκλέγουν οι ΑΘΛΗΤΕΣ, να κληρώνονται οι διαιτητές, να ελέγχονται από επιτροπή παικτών με συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο για κάθε παιχνίδι και να βαθμολογούνται από αυτούς.
Να φύγει από την ΕΠΟ, να αυτοδιοικείται με διοίκηση που θα εκλέγουν οι ΑΘΛΗΤΕΣ, να κληρώνονται οι διαιτητές, να ελέγχονται από επιτροπή παικτών με συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο για κάθε παιχνίδι και να βαθμολογούνται από αυτούς.
Το παραμύθι με τους ποντικούς που ήθελαν να κρεμάσουν κουδούνι στη γάτα
μου θυμίζει αυτό.
μου θυμίζει αυτό.
ποσα ακομα ματς θα ξεκιναμε με πεναλτι η μουφα γκολ στην πλατη; ποσα; 13 εμειναν.... ε 13 προβλεπω.
κατα τα αλλα, η ομαδα στο α' δεν βλεποταν. λογικο, αν περιμενεις απο το τζανδαρη να κανει παιχνιδι, λογικο.....
τα υπολοιπα τα ειπε ο giapas.
τεσπα. συνεχιζουμε και οτι γινει εγινε.
κατα τα αλλα, η ομαδα στο α' δεν βλεποταν. λογικο, αν περιμενεις απο το τζανδαρη να κανει παιχνιδι, λογικο.....
τα υπολοιπα τα ειπε ο giapas.
τεσπα. συνεχιζουμε και οτι γινει εγινε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 01 Φεβ 2015, 13:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδή πολύ απλά πιστεύεις ότι ο Σαββίδης δεν έχει κανένα προβλημα να ξοδεύει λεφτά και να είναι μια ζωή δεύτερος και να τον πηδάει το παρασκήνιο. Μπορεί και να την βρίσκει.. Άλλωστε τι λεφτά μπορεί να φέρνει ο τίτλος και το CL!!!Αντιθέτως η μόνιμη του ανησυχία είναι τι γνώμη έχουμε γι'αυτόν εγώ και εσύ οπότε ότι κίνηση κάνει είναι για τις εντυπώσεις και για να μας πείσει εμας τους ιθαγενείς οτι τάχα δεν του αρέσει να το πηδάνε αυτόν και τα λεφτά που ρίχνειKarelias έγραψε:α-πο-κλει-ε-ται.aoratos έγραψε: Στρατηγική υπάρχει ο βασικός άξονας της οποίας έχει διαρρεύσει μετά την συνάντηση με τους Μελισανίδη και Αλαφούζο. Κοντολογίς, πίεση για ξήλωμα όλης της ΕΠΟ και αλλαγή του τρόπου εκλογής προέδρου και πίεση για οριστική εξέλιξη στην εισαγγελική έρευνα. Σε διαφορετική περίπτωση μη συμμετοχή στο πρωτάθλημα ομάδων που στο σύνολο τους εκπροσωπούν πάνω από το 60% του φίλαθλου κοινού.
Αυτά είναι ''καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς''.

Δεν ξέρω τα προβλήματα του Σαββίδη και δεν με ενδιαφέρουν κιόλας.
Μέχρι τώρα πάντως, ένα μεγάλο ποσό των χρημάτων που έχει ρίξει το κλαίει σίγουρα με όλα τα αλλοπρόσαλλα που έχουν γίνει.
Αλλά αυτή η ''συμμαχία'' του κώλου με Αλαφούζο και Μελισσανίδη είναι για γέλια και για κλάματα.
Πρώτον γιατί στην πρώτη ευκαιρία οι ΠΟΚίτες θα τον σκίσουν.
Δεύτερον γιατί ο Μελισσανίδης είναι ίσος και χειρότερος του Μαρινάκη σε μπαγαποντιές και πστιες
Τρίτον γιατί δεν μπορεί να ακούω ''του χρόνου που ανεβαίνει ο Μελισσανίδης θα αλωνίζει'' απ τη μία και απ την άλλη ''οι Πόντιοι τα βρήκαν μεταξύ τους'' και τα δύο είναι αδύνατον να συμβαίνει.
Τέταρτον ποιός έχασε την στρατηγική για να την βρει ο ΠΑΟΚ τη στιγμή που αποδεδειγμένα οι διοικούντες του δεν μπορούν να διαχειριστούν υποθέσεις όπως του Κάτσε πχ, ή και σε τόσες άλλες παπαριές που έχουν κάνει. Θα κάνουν στρατηγική ανατροπής κατεστημένου; Είναι όπως αυτό με τον πόλεμο που αρχίσαμε πέρυσι κι ακόμα τρέχουμε με κωλοτούμπες και σφαλιάρες που σφυρίζουν στο κεφάλι μας;
Μέχρι τώρα πάντως, ένα μεγάλο ποσό των χρημάτων που έχει ρίξει το κλαίει σίγουρα με όλα τα αλλοπρόσαλλα που έχουν γίνει.
Αλλά αυτή η ''συμμαχία'' του κώλου με Αλαφούζο και Μελισσανίδη είναι για γέλια και για κλάματα.
Πρώτον γιατί στην πρώτη ευκαιρία οι ΠΟΚίτες θα τον σκίσουν.
Δεύτερον γιατί ο Μελισσανίδης είναι ίσος και χειρότερος του Μαρινάκη σε μπαγαποντιές και πστιες
Τρίτον γιατί δεν μπορεί να ακούω ''του χρόνου που ανεβαίνει ο Μελισσανίδης θα αλωνίζει'' απ τη μία και απ την άλλη ''οι Πόντιοι τα βρήκαν μεταξύ τους'' και τα δύο είναι αδύνατον να συμβαίνει.
Τέταρτον ποιός έχασε την στρατηγική για να την βρει ο ΠΑΟΚ τη στιγμή που αποδεδειγμένα οι διοικούντες του δεν μπορούν να διαχειριστούν υποθέσεις όπως του Κάτσε πχ, ή και σε τόσες άλλες παπαριές που έχουν κάνει. Θα κάνουν στρατηγική ανατροπής κατεστημένου; Είναι όπως αυτό με τον πόλεμο που αρχίσαμε πέρυσι κι ακόμα τρέχουμε με κωλοτούμπες και σφαλιάρες που σφυρίζουν στο κεφάλι μας;
Δεν μπορώ να κρατηθώ γιατί εξακολουθείτε να θέλετε να μην βλέπετε το αυτονόητο. Αυτό που φαίνονταν από την αρχή.
α) Καταρχήν αυτή την στιγμή αυτό με την διαιτησία πολλές φορές λειτουργεί ως άλλοθι για τα πραγματικά προβλήματα.
Χθες, η φάση που δίνετε πέναλτι μπορεί να δοθεί (τον κρατάει ο Κλάους μια ώρα και τον αφήνει την στιγμή που κάνει το τσάφ). Θα το έδινε στον γαύρο. ΟΧΙ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι ένας οποιοσδήποτε ξένος άσχετος με το Ελληνικό πρωτάθλημα διαιτητής δεν θα το έδινε. Δεν είναι στην σφαίρα της φαντασίας.
β) Η Ομάδα στο πρώτο ημίχρονο είναι για 0-3. Έχει 4 τελικές ο Παναιτωλικός στην εστία, όλες για γκολ.
γ) Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Εδώ και 2.5 μήνες είμαστε η χαρά του αντιπάλου. Μόνο ο Πλατανιάς δεν μας έβαλε γκολ.
δ) Γιατί συμβαίνει αυτό? Καταρχήν ελλειπέστατο ρόστερ. Από το Καλοκαίρι το λέμε και οι αισιόδοξοι μας τα έχουν κάνει μπαλόνια με τις αστείες ενδεκάδες που η κουτσή μαρία μπαίνει όπου νάναι.
ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΕΜ στο ποδόσφαιρο, μικραίνεις το πλάτος του γηπέδου και συνεπώς καταργείς τον άξονα. Αν έχεις δηλαδή ακίνδυνα άκρα και δεν χρειάζεται αλληλοκάλυψη από τον αντίπαλο, δεν πρόκειτε ΠΟΤΕ να βρεις χώρους από τον άξονα. Αν τραβάς αντιπάλους από τα εξτρεμ, πάντα θα κάνεις ευκαιρίες και θα βρεις υπεραριθμιες στο κέντρο. ΑΠΛΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ είναι.
ε) Ο ΑΑ είναι απλά ακατάλληλος με απίστευτες εμμονές. Άνθρωπος που έχει στα άκρα Αθανασιάδη και Σάλπι πρέπει να οδηγείτε σε άμεση εκτέλεση για παραδειγματισμό λόγω δολοφονίας του ποδοσφαίρου.
στ) Δεν θέλω με ΤΙΠΟΤΑ να απομακρυνθεί ο ΑΑ. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Θέλω να ξεμπερδεύω με αυτή την φαντασίωση μια για πάντα
Τέλος ελπίζω να κερδίσουμε τον ΟΣΦΠ, όχι γιατί θα πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά γιατί πολύ φοβάμαι οτι μια ήττα σε αυτό το ματς θα δημιουργήσει πάρα πολλά και άλυτα προβλήματα
Υ.Γ Οχι άλλο Σαπλιγγίδη στα Εξτρεμ. Δεν μπορείς μια χρονιά μην δοκιμάσεις ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Φτάνει πια , δεν θα πάμε στο τρελάδικο επειδή έχει ο άλλος εμμονές. Και η υπομονή έχει τα όρια της.
α) Καταρχήν αυτή την στιγμή αυτό με την διαιτησία πολλές φορές λειτουργεί ως άλλοθι για τα πραγματικά προβλήματα.
Χθες, η φάση που δίνετε πέναλτι μπορεί να δοθεί (τον κρατάει ο Κλάους μια ώρα και τον αφήνει την στιγμή που κάνει το τσάφ). Θα το έδινε στον γαύρο. ΟΧΙ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι ένας οποιοσδήποτε ξένος άσχετος με το Ελληνικό πρωτάθλημα διαιτητής δεν θα το έδινε. Δεν είναι στην σφαίρα της φαντασίας.
β) Η Ομάδα στο πρώτο ημίχρονο είναι για 0-3. Έχει 4 τελικές ο Παναιτωλικός στην εστία, όλες για γκολ.
γ) Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Εδώ και 2.5 μήνες είμαστε η χαρά του αντιπάλου. Μόνο ο Πλατανιάς δεν μας έβαλε γκολ.
δ) Γιατί συμβαίνει αυτό? Καταρχήν ελλειπέστατο ρόστερ. Από το Καλοκαίρι το λέμε και οι αισιόδοξοι μας τα έχουν κάνει μπαλόνια με τις αστείες ενδεκάδες που η κουτσή μαρία μπαίνει όπου νάναι.
ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΕΜ στο ποδόσφαιρο, μικραίνεις το πλάτος του γηπέδου και συνεπώς καταργείς τον άξονα. Αν έχεις δηλαδή ακίνδυνα άκρα και δεν χρειάζεται αλληλοκάλυψη από τον αντίπαλο, δεν πρόκειτε ΠΟΤΕ να βρεις χώρους από τον άξονα. Αν τραβάς αντιπάλους από τα εξτρεμ, πάντα θα κάνεις ευκαιρίες και θα βρεις υπεραριθμιες στο κέντρο. ΑΠΛΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ είναι.
ε) Ο ΑΑ είναι απλά ακατάλληλος με απίστευτες εμμονές. Άνθρωπος που έχει στα άκρα Αθανασιάδη και Σάλπι πρέπει να οδηγείτε σε άμεση εκτέλεση για παραδειγματισμό λόγω δολοφονίας του ποδοσφαίρου.
στ) Δεν θέλω με ΤΙΠΟΤΑ να απομακρυνθεί ο ΑΑ. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Θέλω να ξεμπερδεύω με αυτή την φαντασίωση μια για πάντα
Τέλος ελπίζω να κερδίσουμε τον ΟΣΦΠ, όχι γιατί θα πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά γιατί πολύ φοβάμαι οτι μια ήττα σε αυτό το ματς θα δημιουργήσει πάρα πολλά και άλυτα προβλήματα
Υ.Γ Οχι άλλο Σαπλιγγίδη στα Εξτρεμ. Δεν μπορείς μια χρονιά μην δοκιμάσεις ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Φτάνει πια , δεν θα πάμε στο τρελάδικο επειδή έχει ο άλλος εμμονές. Και η υπομονή έχει τα όρια της.
- aisiodoksos
Αντε κλειστε το να ανοιξουμε λεω απο τωρα για τον γαυρο (ποιος οφη ) ..ε ? να ετοιμαστουμε για γουστα , μανουρα , πυρσους , να γεμισουν τα κινητα απο video με το καλυτερο pyroshow ever και να κερδισουμε ε? αλλιως μονο κυνηγι μετα τιποτε αλλο. Οχι μονο στους εγκληματιες αλλα στους πραγματικους εγκληματιες τον αα , τον φανη , τον σαλπι , τον κατσικα και ολους αυτους τους ανεκδιηγητους που νομιζουν οτι εχουν θεση στον ΠΑΟΚ μας.
Εδω παικτης του ΠΑΟΚ απο τους καλυτερους παρακαλαει για να παιξει καθως ειναι πανετοιμος και ο αλλος ο στημενος δεν τον βαζει υποτιθεται για να τον εχει για την συνεχεια. Δεν γινεται ο τυπος ειναι επικινδυνος..δεν κοιταει μακροπροθεσμα την ομαδα..δεν κοιταει το πως μπορεις να χασεις εναν παικτη απο ευθυνη του παικτη..οχι..δεν εχει συμβει καμια φορα φετος αλλωστε..μια με τον ιδιο και μια με τον "χοντρο"..
αλλα ειπαμε χθες χασαμε αλλα τι μας νοιαζει ναουμ 8χιλιαρικακια ειχαμε χθες με το χωριο..
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΛΝΤ ΑΟΥΤ ΑΠΟ ΤΩΡΑ

Εδω παικτης του ΠΑΟΚ απο τους καλυτερους παρακαλαει για να παιξει καθως ειναι πανετοιμος και ο αλλος ο στημενος δεν τον βαζει υποτιθεται για να τον εχει για την συνεχεια. Δεν γινεται ο τυπος ειναι επικινδυνος..δεν κοιταει μακροπροθεσμα την ομαδα..δεν κοιταει το πως μπορεις να χασεις εναν παικτη απο ευθυνη του παικτη..οχι..δεν εχει συμβει καμια φορα φετος αλλωστε..μια με τον ιδιο και μια με τον "χοντρο"..
αλλα ειπαμε χθες χασαμε αλλα τι μας νοιαζει ναουμ 8χιλιαρικακια ειχαμε χθες με το χωριο..
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΛΝΤ ΑΟΥΤ ΑΠΟ ΤΩΡΑ

αυτό το πεναλτυ στον οσφπ δεν θα τολμουσε να το δωσει ουτε ο κολινα, αυτή είναι η κατασταση στο ελληνικο πρωταθλημα, με διαιτησια τυπου γαυρου χτες παρ'ολους τους Σαλπιγγίδηδες, Αναστασιάδηδες, Κατσικαδες, Μακ στους παγκους, κοιμισμένους τδ, νερόβραστους διοικητικούς κλπ, το ματς ηταν ασσος από δω ως το αγρινιο, αυτή είναι η διαφορα με τους αλλους, για 0-2 ηταν και οι αλλοι προχτες με τον ιδιο αντιπαλο αλλα το καθαρισαν το ματσακι με μια απ'τα ιδια
την κυριακη θελω τουλάχιστον αγωνιστικο ξεβράκωμα του ακατανομαστου για να ηρεμησουμε λιγο
την κυριακη θελω τουλάχιστον αγωνιστικο ξεβράκωμα του ακατανομαστου για να ηρεμησουμε λιγο
- Περιπτερος
Εγω ερωτώ
Αλλαγή του Σάλπι, ποιός είναι ?
Αλλαγή του Ρατς, ποιός είναι ?
Αλλαγή του Μαντούρο, ποιός είναι ?
Αλλαγή στα σέντερ μπακ είχαμε πριν από δύο εβδομάδες ?
Επιθετικά χάφ, ποιά έχει η ομάδα ?
Οκτάρι ποιόν είχαμε πριν τον Νομπόα ?
Αλλαγή στο 8άρι ποιόν έχουμε ?
Δεξί χάφ έχουμε?
Αριστερό χάφ έχουμε ?
Αλλαγή του Μακ ποιόν έχουμε ?
Αλλαγή του Περέιρα, ποιόν έχουμε ?
Θέλω να σκεφτείτε και να δώσετε απαντήσεις.
Κάποτε έγγραφα για ρόστερ σαρδέλες και θυμώνατε.
Δώστε απαντήσεις και πείτε μου αν ο Μουρίνιο με αυτό το ρόστερ θα έκανε προκοπή στον ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχουν επιλογές και εναλλακτικές λύσεις.
Οταν έγραψα ότι αυτό το ρόστερ μόνο 4-4-2 μπορεί να παίξει, κάποιοι μου έκαναν μαθήματα θεωρίας ...
Δεξί χάφ έχουμε?
Αριστερό χάφ έχουμε ?
Δώστε απαντήσεις και πείτε μου αν ο Μουρίνιο με αυτό το ρόστερ θα έκανε προκοπή στον ΠΑΟΚ.
Οταν έγραψα ότι αυτό το ρόστερ μόνο 4-4-2 μπορεί να παίξει, κάποιοι μου έκαναν μαθήματα θεωρίας ...
αυτα πολυ προχειρα.Περιπτερος έγραψε:Εγω ερωτώ
Αλλαγή του Σάλπι, ποιός είναι ? μακ δεξια, γκολασα/μαρτενς αριστερα
Αλλαγή του Ρατς, ποιός είναι ? τζαβελλας/σπυροπουλος
Αλλαγή του Μαντούρο, ποιός είναι ? τζιολης, ο μαντουρο ηταν αλλαγη του
Αλλαγή στα σέντερ μπακ είχαμε πριν από δύο εβδομάδες ? οχι
Επιθετικά χάφ, ποιά έχει η ομάδα ? δεν παιζεις με δεκαρι
Οκτάρι ποιόν είχαμε πριν τον Νομπόα ? τζανδαρη και το ρολο φετος τον εχει και ο κατσε που τον εκτελει σχετικα καλα
Αλλαγή στο 8άρι ποιόν έχουμε ? τζανδαρη θα επρεπε να εχουμε
Δεξί χάφ έχουμε? κιτσιου ειναι δεξι χαφ αλλα παιζει ο σαλπι, επισης λουκας
Αριστερό χάφ έχουμε ? μαρτενς,γκολασα,λουκας
Αλλαγή του Μακ ποιόν έχουμε ? δεν εχουμε. ο μακ ειναι αλλαγη του τζανδαρη αλλωστε.![]()
Αλλαγή του Περέιρα, ποιόν έχουμε ? παπαδοπουλος
Ρωτας σοβαρά?Περιπτερος έγραψε:Εγω ερωτώ
Δεξί χάφ έχουμε?
Αριστερό χάφ έχουμε ?
α) Καταρχήν ο Σάλπι δεν πρέπει να παιζει εκεί
β) Ο Μακ είναι δεξί εξτρεμ , το ξεχάσαμε αυτό? Μήπως ξεχάσαμε οτι παίζει εκεί για να παίζει Σάλπι?
γ) Δοκίμασε ποτέ σχήμα χωρίς Σάλπι με Γκολάσα αριστ και Μακ δεξιά? Τι? δεν θα παίζει ο Σάλπι... θα κλάψω....
δ) Δεν έχουμε αλλαγη στο Αριστερό μπακ... ορίστε....? Με 5 αριστερά μπακ ξεκινήσαμε...Αν δεν μπορεί να συννενοηθεί ο ΑΑ δεν φταίω εγώ.
ε) Στα χαφ είχαμε και έχουμε πρόβλημα...
κλπ κλπ κλπ....
Ο Τσανδάρης και ο Σάλπι να παίζουν και οι άλλοι να πανε......γνωστά πράγματα....
ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΑΙΤΗΣΙΑ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥΣ;
ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Κ@Κ@Λ@
ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ.ΒΡΥΖΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ........................................... ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ SUPER LIGUE ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ;
ARMY:1ον όχι κεφαλαία και 2ον οχι χαρακτηρισμούς
ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Κ@Κ@Λ@
ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ.ΒΡΥΖΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ........................................... ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ SUPER LIGUE ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ;
ARMY:1ον όχι κεφαλαία και 2ον οχι χαρακτηρισμούς
- Περιπτερος
Αμα γράφουμε ό,τι θέλουμε αδελφέ πετάμε και αετό ...K_geo έγραψε:αυτα πολυ προχειρα.Περιπτερος έγραψε:Εγω ερωτώ
Αλλαγή του Σάλπι, ποιός είναι ? μακ δεξια, γκολασα/μαρτενς αριστερα
Αλλαγή του Ρατς, ποιός είναι ? τζαβελλας/σπυροπουλος
Αλλαγή του Μαντούρο, ποιός είναι ? τζιολης, ο μαντουρο ηταν αλλαγη του
Αλλαγή στα σέντερ μπακ είχαμε πριν από δύο εβδομάδες ? οχι
Επιθετικά χάφ, ποιά έχει η ομάδα ? δεν παιζεις με δεκαρι
Οκτάρι ποιόν είχαμε πριν τον Νομπόα ? τζανδαρη και το ρολο φετος τον εχει και ο κατσε που τον εκτελει σχετικα καλα
Αλλαγή στο 8άρι ποιόν έχουμε ? τζανδαρη θα επρεπε να εχουμε
Δεξί χάφ έχουμε? κιτσιου ειναι δεξι χαφ αλλα παιζει ο σαλπι, επισης λουκας
Αριστερό χάφ έχουμε ? μαρτενς,γκολασα,λουκας
Αλλαγή του Μακ ποιόν έχουμε ? δεν εχουμε. ο μακ ειναι αλλαγη του τζανδαρη αλλωστε.![]()
Αλλαγή του Περέιρα, ποιόν έχουμε ? παπαδοπουλος
Μακ δεξιά δεν υπάρχει. Αν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστέρα (άσε που για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε σωστός γιατί αυτό το κόψιμο αριστερά που κάνει, ρίχνει κάτω τους αντιπάλους)
Γκολάσα εξτρέμ ? Χαφ είναι. Εγώ πέταξα την αλχημεία να δοκιμαστεί δεξί εξτρέμ για να βγει έξω ο 14. Αλλά εξτρέμ δεν είναι.
Ούτε ο Σάλπι είναι εξτρεμ ...
Τζαβέλας, Σπυρόπουλος δεν υπάρχουν στην ομάδα. Ο 2ος δοκιμάστηκε και ήταν πηγή ηττών. Ο Τζαβ έκανε τα δικά του.
Ο Μάρτενς δεν είναι εξτρέμ (δεν υπάρχει κιόλας) Τον έβαλε να παίξει εκεί και απέδωσε χάλια. Ο Μάρτενς ήλθε ως δεκάρι.
Τζιόλη έχουμε να δούμε από τα μέσα του α' γύρου. Κάτσε μόνο, αλλά χωρίς όγκο-δύναμη.
Τα επιθετικά χαφ δεν είναι δεκάρι στυλ Βασιλάκου σήμερα. Είναι στυλ Μαρτίνεζ, Ραγιος κλπ... Είναι 8αρο- 10αρα.
Αλλό επιθετικό χαφ και άλλο επιτελικό χαφ.
Ο Τζανδάρης είναι αμυντικό χαφ 20 ετών με μηδέν εμπειρίες και μυαλό Κουτσολιάκος.
Ο Κίτσιου ήταν δεξί χαφ στην Κ20. Σήμερα είναι ?
Ο Λούκας επέστρεψε ? Ο Γκολάσα αριστερό χαφ είναι χειρότερος από εμένα.
Ο Γκολάσα ήλθε σαν επιθετικό χαφ (όχι σαν αριστερό χαφ).
Ο Παπ έγινε περιφερειακός επιθετικός σε εμάς ... σέντερ φορ ήταν μια ζωή.
Τα δεξιά και αριστερά χαφ τα χρειάζεται μία ομάδα για να παίζουν πιο εσωτερικά από τα εξτρέμ και να κινούνται και αμυντικά και επιθετικά. Είναι η θέση που βάζει καμία φορά τον Τζανδάτη αριστ. ή τον Κίτσιου (όποτε τον βάζει). Σου φαίνονται για τίποτα φτασμένοι παίκτες αυτοί οι δύο μικροί ?
Εγω ξέρω ότι αυτοί είχαν Λάζαρ, Μαλεζά στον πάγκο ενώ σε εμάς θα έπαιζαν με κλειστά τα μάτια.
Αυτοί έχουν 18-20 παικτρόνια με διαφορετικά παικτικά χαρακτηριστικά και εμείς κοιτάμε με αλχημείες να συμπληρώσουμε 11άδα.