32.Θεοφάνης Τζανδάρης
- denyparxeisalio
Re: 32.Θεοφάνης Τζανδάρης
Ρε Τζανδάρη κάθε μέρα πέφτεις και περισσότερο στα μάτια μου.... έλεος δλδ.... Παράτα τον μάνατζερ που θα σε καταστρέψει έτσι πως πάει ανανέωσε με την ομάδα και δίπλα σου έχεις το φωτεινό παράδειγμα ( Κάτσε ), παίξε μπάλα και θα σου γίνει αναπροσαρμογή ξανά... ήμαρτον με 6 μήνες μπάλα να μας το παίζεις και ντίβα...
- koylispontios
Εχει πέσει τόση πολλή αβάντα από τον πετρουλάκι για αυτόν τον παιχταρά που στο τέλος θα πιστέψω και εγώ ότι το παιδί το αδικούν και δεν του δίνουν τα φράγκα που θέλει.
Αααααααα και ο ΑΑ βλέπει το πηγαίο ταλέντο του.
Που θα πάει θα το δω και εγώ.
Αααααααα και ο ΑΑ βλέπει το πηγαίο ταλέντο του.
Που θα πάει θα το δω και εγώ.

αν δεν ήταν ο άγγελος προπονητής, τώρα θα έπαιζες λογικά στη δεύτερη ή στην τρίτη κατηγορία
αυτή είναι η αλήθεια
αυτή είναι η αλήθεια
Άντε ο άλλος είναι κ μεγάλος έχει κονομήσει τόσα χρόνια κ θα σταματήσει. Εσύ χαφάρα που ευτυχώς δεν υπογράφεις έχω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απορία πού θα παίξεις κ πόσα θα βγάλεις στην καριέρα σου. Α ρε ΠΑΟΚ αντί να τον στείλεις στην Επανωμή..
- john4serres
εαν δεν ηταν ο αναστασιαδης , ουτε στον απολλων καλαμαριας δεν θα ειχε τοσες εμφανισεις φετος
- desperando
- Επικοινωνία:
ηθελα να σε κραξω σημερα,αλλα εφαγες τοσο κραξιμο στο παιχνιδι απο ολους τους εμπειρους συμπαικτες σου που ειναι ανουσιο να πω εγω κατι τωρα.
πρωτη φορα βλεπω ποδοσφαιριστη που σε ενα παιχνιδι εχει 100% λανθασμενες επιλογες,αλλα για καποιον ανεξηγητο λογο εισαι ο παικτης με τις περισσοτερες συμμετοχες στον φετινο ΠΑΟΚ
πρωτη φορα βλεπω ποδοσφαιριστη που σε ενα παιχνιδι εχει 100% λανθασμενες επιλογες,αλλα για καποιον ανεξηγητο λογο εισαι ο παικτης με τις περισσοτερες συμμετοχες στον φετινο ΠΑΟΚ

Δε θελει το παλικαρι να ανανεωσει τον προσβαλει η προσφορα μας.
Παρε και αυτον που ειναι στον παγκο και μακρια απο τον ΠΑΟΚ.
Παρε και αυτον που ειναι στον παγκο και μακρια απο τον ΠΑΟΚ.
- aisiodoksos
φανη σε εχω στηριξει παρα πολυ..αλλα αγορακι μου καλο απο την στιγμη που δεν ανανεωνεις εισαι ενα χαλι μαυρο..σιγουρα δυο πραγματα δεν καταλαβαινω απο τον αγγελο...εσενα βασικο κ αναντικαταστατο και τον μητσο. ελπιζω οτι οταν γυρισει ο κατσε-γκολασα θα πας παγκο γτ το μυαλο σου ταξιδευει..
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Άντε παλικάρι μου αντε πρώτα στο πάγκο και το καλοκαίρι καλή συνέχεια στην καριέρα σου
Πραγματικά, αν αυτός ο παίχτης δεν θέλει να ανανεώσει στον ΠΑΟΚ, μη σώσει και το κάνει.
Αρκετά με τις χρυσές μετριότητες.
Αρκετά με τις χρυσές μετριότητες.
desperando έγραψε:ηθελα να σε κραξω σημερα,αλλα εφαγες τοσο κραξιμο στο παιχνιδι απο ολους τους εμπειρους συμπαικτες σου που ειναι ανουσιο να πω εγω κατι τωρα.
- Kostomanolis
Στο καλο και να μην μας γραφεις.... Τουλαχιστον ο Κατσικας παρολο που δεν ανανεωνει και προσπαθει και παιζει πολυ καλυτερα απο σενα...
τσανδαρης-σαλπι-μαντουρο-κατσικας!η τετράδα του θανατου!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!