14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
stelyk

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από stelyk »

ναι ρομαν για το παρων λεω και για να μη το ξαναγραφω λεω πως συμφωνω με Φυλακα, Σεραφειμ, Μαρλευ και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις

εκτος αν εμφανηστηκε το προβλημα που λεει οτι εμφανιζετε στα ποστ του Παπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelyk την Σάβ 31 Ιαν 2015, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Φρουρέ, ξεκόλλα, ρε παλίκαρε, με τα οκτακοσάρια!

Δυστυχώς, πλέον δεν κάνει για βασικός. ΟΚ, να τον κράξουμε για την αγωνιστική του ανυπαρξία, αλλά όχι να κοροιδεύουμε. Αυτό λέμε τόσο καιρό!

Κάκιστος σήμερα... απών!
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Όσοι έχουμε ζήσει τον Άγγελο στο παρελθόν ξέρουμε ότι όταν ένας παίχτης δε τραβάει δε μασάει να τον κάνει αλλαγή ακόμα και στο 30. Στον μονο που δε το κάνει είναι στον Σάλπι. Εγώ δε θα μπω στη λογική του Marley γιατί δε ξέρω αν ισχύουν αυτά που λέει. Θα πω ότι ο μονος λόγος που παίζει είναι το όνομα. Πρέπει όμως να καταλάβει ο Άγγελος ότι μ αυτές τις εμφανίσεις του Σάλπι που πλέον είναι αστείες πέρα από το κακό που κάνει στην ομάδα αγωνιστικά και εκτος από το αίσθημα αδικίας που δημιουργείται μέσα στα αποδυτήρια μιας και δε παίζει ο καλύτερος παίχτης στη θέση του, κάνει κακό και στον ίδιο τον Σάλπι που πραγματικά μετά από μια πολύ αξιοπρεπή και με πολλές επιτυχίες πορεία κινδυνεύει να τελειώσει τη καριέρα του έχοντας μια τριετία που εικόνα του η μονο τιμητική δεν είναι. Και όπως πάντα η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει...
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

georgedoulk2008 έγραψε:Ολοι μαζικα στην σελιδα της ΠΑΕ για να ψηφισουμε τον Σαλπι της καρδιας μας ΜVP.
Δεν κανω πλακα. :evil:
Δε μπορώ να ψηφίσω, μου εμφανίζει κατευθείαν τα αποτελέσματα σα να έχω ψηφίσει(ενώ δεν)
Αργήσαμε να οργανωθούμε όμως, 143 ψήφους μπροστά είναι ο Μακ :lol:
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Ήδη διάβασα 2 στημένα άρθρα από ΑλήτεςΡουφιάνουςΔ με ειρωνικό σχολιάκι του στύλ "πάλι κράξαν τον συνήθη ύποπτο".
Ένα στο χαζέτα και ένα από τον αλήθωρο χοντρομαλάκα πετρωτό.
Είδα και ένα τουητάρισμα από τον σαπιοκοιλιά παραδιοικητικό ρουφιάνο, τον κόλκα για εμμονές και τσούτσες.
Μιλάει για εμμονές δηλαδή αυτός που με το έτσι θέλω πέρασε τον κοντό σαν τον μεγαλύτερο ΠΑΟΚτσή της γης προσφέροντας του παράλληλα και θέση μπλόγκερ στο σάιτ του κώλου που διευθύνει.
Εύκολα λοιπόν σε λιγότερο από 24 ώρες θα τον βγάλουν λάδι πάλι οι γλείφτες κολλητοί του και το κακό του ΠΑΟΚ θα είναι και πάλι οι μπερδεμένοι που πλερώνουν, τρώνε 2 ώρες βροχή και γυρνάν σπίτι με χάλασμα σε ψυχή και μυαλό λες και επιστρέφουν από μνημόσυνο.
Τζάμπα χαλιέστε και τζάμπα το συζητάτε το θέμα.
Η μέρα εκείνη δε θα αργήσει βέβαια που θα μπουν τα πράγματα και κάποιοι κύριοι στη θέση που πρέπει.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Ποτέ μου δεν σε αποδοκίμασα για εξω αγωνιστικούς λόγους και ούτε πρόκειται να το κάνω.

Σαν ποδοσφαιριστής δεν πρόσφερες τα αναμενόμενα και ίσως 2-3 χρόνια πριν άξιζες την φανέλα του βασικού.
Πλέον είσαι χρήσιμος μόνο σαν αλλαγή.Δεν νομίζω οτι πρέπει να τον κρίνουμε τόσο σκληρά , είναι φιλότιμος και αποδίδει τα μέγιστα. Δεν νομίζω οτί είναι δικιά του ευθύνη οτι αγωνίζεται ως βασικός , αυτή είναι ευθύνη του προπονητή και ευθύνη του επιτελείου που δεν μπορεί να βρει αντικαταστάτη. Αν κάποιος πρέπει να τα ακούσει είναι οι υπεύθυνοι των μεταγραφών και ο προπονητής . Των βρύζα δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά των έχω συναντήσει και των έχω να ακούσει αρκετές φορές. Δεν μου φένετε σε καμία περίπτωση ικανός και είναι απλά άλλο ένα παράδειγμα πρώην ποδοσφαιριστή που μετά το κρέμασμα των παπουτσιών καβατζώνετε σε θέση για να έχει ενα σταθερό μισθό εκμεταλεύομενος την "υστεροφημία" που έχει σε ένα σωματείο.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ως φολα αντισαλπιγγιδικος θα πω ξεκολληστε με τον κοντο.
παιζαμε με τον παναιτωλικο στην τουμπα και για μια ακομα φορα μας αντιμετωπιζαν τα κορακια σαν μιασματα.
ολα τα σφυριγματα του ρουφιανοδιαιτητη ηταν με καμαρι.σωστα η λαθος χωρις φοβο με παθος.(τη ριμα την πουλαω οποιος ενδιαφερεται)
και η παραμυθα να νικαμε το διαιτητη ας τελειωνει.δεν ειναι αυτο το ποδοσφαιρο.κ στο κατω κατω εμεις λεμε να κανουμε ομαδα που νικαει τους διαιτητες κ αυτοι λενε να κανουν διαιτητες που νικανε τις ομαδες.
ιβαν!πολωνιο ρε μουτρο.ασε τις μεταγραφες κ αρχισε τις επιστολες.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

εγω πλεον δε το κραζω αυτο μπορει αυτο κανει. Ειτε παιζει ειτε οχιτο ιδιο ειναι.. ΚΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΑΓΡΑΦΕΣ ΕΞΑΛΛΟΥ σημερα αυτο εφταιγε που χασαμε ενω ΜΕΣΑ ΣΤΟ αγρινιο κερδισαμε με το μεσι..
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Το πολωνιο ειναι μια λυση.
Δυο-τρεις να λαβουν οι υπολοιποι θα το ξανασκεφτουν.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Και το κοντόνιο είναι μια άλλη λύση.
Τι διάολο?
Από τότε που ήρθε εδώ άσπρη μέρα δεν είδαμε.
Στείλ'τον να μείνει στη γειτονιά τους.
Όλο και κανένας σεισμός ή καμιά έκρηξη φυσικού αερίου θα τύχει :lol:
jero

Δημοσίευση από jero »

Γιατί να κράξουμε τη διοίκηση Westblock,ότι μεταγραφές και να κάνουμε θα παίζει βασικός ο σάλπι και ο τζανδάρης.Ο Ιβάν είπε πάρτε παίκτες,εγώ είμαι εδώ και μεταγραφές δεν κάνουμε γιατί καλύπτουμε τα κενά με παίκτες εκ των έσω.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ας παίζει βασικός, αλλά ας παίζει στα μπακ. Να ελευθερωθεί η θέση στα εξτρέμ, όπου στην ανάγκη αν δεν πάρουμε κάνεναν μπορεί να παίξει ο Κίτσιου που και καμμιά προσποίηση της προκοπής μπορεί να κάνει και καμμιά σεντρα καλή να βγάλει αλλα στο μαρκάρισμα υστερεί.. υστερεί σ'αυτά δηλαδή που υπερτερεί ο Σάλπι.
Εδώ ολόκληρος Βιερίνια έπαιξε στη θέση.
jero

Δημοσίευση από jero »

Εδώ δεν έχει ο ίδιος την ευθιξία να ζητήσει να μείνει έξω,έχει αγανακτήσει ο κόσμος μαζί του και αυτός εκεί,βρέξει χιονίσει βασικός.Δε βλέπει ότι δε μπορεί να προσφέρει σε μια ομάδα που (θέλει να) κάνει πρωταθλητισμό;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ο τελευταιος προπονητης που τολμησε να κανει τον σαλπι ρεζερβα πολεμηθηκε οσο λιγοι στην Τουμπα απ ολους, γι αυτο βγαλτε τον ... και φατε στην μαπα αλλα δυο χρονια σαλπι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω επιμενω δε φταιει αυτος σε τιποτα,το πιο ευκολο πραγμα ειναι να τον καθαρισεις για πλακα.
Τι,εβγαλε γλωσσα ο σαλπι που εκατσε παγκο; δωστον στεγνα στον κοσμο και την επομενη μερα θα αλλαξει πολη.
Αυτος που ειναι στον παγκο φταιει για ολα τελος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”