Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός

Itandje
8
7%
Raţ
1
1%
Vitor
3
3%
Κατσικάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σκόνδρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζανδάρης
2
2%
Maduro
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Noboa
33
31%
Σαλπιγγίδης
23
21%
Pereyra
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
1
1%
Mak
35
33%
Ricardo Costa
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κίτσιου
1
1%

Σύνολο ψήφων: 107

Άβαταρ μέλους
Indio

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Indio »

-Κοσμος της πλάκας γίναμε..Άδεια λόγω κρίσης η Τούμπα ε?? και με γαύρο αν νικούσαμε σήμερα θα κλεγόντουσαν για εισητήρια να πάνε να βγούν τη selfie και να κάνουν το check in.ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ στο -2 να μην είναι γεμάτη η Τούμπα.

-Ομάδα κλασσικα ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ,δεν έχω να πω κάτι άλλο.Οσοι βλέπουν ΠΑΟΚ χρόνια καταλαβαίνουν πολυ καλά αυτο το επίθετο.

-Διοίκηση ειλικρινά ούτε περίπτερο δε μπορουν να διοικήσουν.31 Γενάρη για να αποκτήσουμε stoper επειδή ο τρελός τους έκανε να δώσουν 110%. Και το κορυφαίο ξέρετε ποιο είναι??????
Οτι τώρα πιστευω οτι δε θα πάρουν παικτη απο το πάνω ραφι γιατι θα πουν το χάσαμε το πρωταθλημα.Αυτή ειναι η μπακαλίστικη νοοτροπία της σημερινής ΠΑΕ.Αν δεν ήταν έτσι τους Νομποα και Κόστα θα τους φέρνανε το καλοκαίρι.

-Ειλικρινά δε νομίζω να δώ κάποια άλλη κουπα περα απο αυτές που είδα.Δείτε και σεις στο χαβαλέ όπως το βλέπουν πολλοι έμισθοι στη ΠΑΕ γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πολυ ανθυγιεινή ενασχόληση.Εγω προοσωπικα κουράστηκα να χω ταβάνι 1 νίκη με γαύρο και ενα 2πλο στην Ευρώπη.....και όλα αυτα με ΕΠΕΝΔΥΤΗ...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΟΚ ...ραντεβού τον Αύγουστο με πρωτάθλημα ξανά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το γράφω εδώ για να το δουν όσο γίνεται περισσότεροι:

Αν ψάχνετε για μ@λ@κες, να τους βρείτε αλλού.
Για κάθε επόμενο χαρακτηρισμό, 1 μέρα ban.
Θα έχετε μετά μια μέρα για να διαβάσετε τους κανόνες που πολλοί τους γράφετε στ'αρχίδια σας.
Έχω κάνει προειδοποίηση, αλλά προσπαθώ να μην banάρω άμεσα και σβήνω posts.
Τέλος.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

ARMY: Κούρασες
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Dimg4, δεν έχει άδικο, σερνόταν.
Την ψήφο μου θα την πάρει.. Όπως την πήρε τότε και ο Σπυρόπουλος.
gerrard4

Δημοσίευση από gerrard4 »

Δύο πραγματάκια από αρκετά χλμ μακριά από Θεσσαλονίκη.
1) Πας για πρωτάθλημα με σοβαρές πιθανότητες από τότε που ήμουν 2 χρονών,θεωρητικά τουλάχιστον, έχεις πάρει δύο παικταράδες, θεωρητικά τουλάχιστον, και η Τούμπα είναι άδεια γιατί βρέχει, θεωρητικά τουλάχιστον. Πιο πολύ γκαύλα για καφεδάκι και μουχαμπέτι βλέποντας παράλληλα στη τβ τον ΠΑΟΚ, παρά για τον ΠΑΟΚ. Την άλλη βδομάδα όμως γεμάτο το γήπεδο για να δούμε το γαύρο...
2) Το παιχνίδι το χάνει ο Άγγελος με τις εμμονές στην ενδεκάδα και τις ακατανόητες αλλαγές. Έχουμε έναν εξτρέμ και δεν το ξεκινάει. Όλο το α' ημίχρονο έχει χάσει το κέντρο με αυτό το 4-3-3 , το βλέπουν και οι τυφλοί. Βάζει σωστά το Μακ και το γυρίζει σε 4-4-2 , κερδίζει μέτρα , παίρνει το κέντρο, πιέζει, ισοφαρίζει και μου βάζει τον Κόστα. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Πραγματικά αδυνατώ να κατανοήσω. Τον βάζει για τα στημένα? Ούτε ένα στημένο δεν πήραμε από εκείνη τη στιγμή.
Κρίμα, η ομάδα είναι πολύ μπερδεμένη και στερείται εμπνεύσεων, και αυτό το μεταδίδει ο προπονητής.
Κράζουμε όλοι και ζητάμε ένα εξτρεμιστή. Φαίνεται πως ο Άγγελος δεν καίγεται για τέτοιο παίκτη γιατί δεν βάζει ούτε το μοναδικό που έχει. Αν ήθελε πραγματικά θα τον είχε.
Η χρονιά για μένα τελείωσε σήμερα... Και του χρόνου να είμαστε καλά.
Εγώ ΠΑΟΚ θα είμαι και τότε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν με νοιαζει τι εχει ο καθενας με το σαλπι και με τον καθενα αλλο.
με νοιαζει οτι δε σεβεστε το roman,army,dino,teacher,rain κτλ κτλ και βεβαια το site...

Σας αξιζει ενα φορουμ καφενειακου τυπου σε καποιους για να κανετε το κομματι σας και το γουστο σας.δεν αναφερομαι σε ολους αλλα σε αρκετους.
σεβασμος 0 στον κοπο καποιων...

αυτα...

Αντε εμπρος τωρα να βαρεσουμε την αυτοδιαλυση...
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Μιας και πολλή συζήτηση γίνεται για τον ΛΑΟ που απουσιάζει από το γήπεδο εγώ αυτό που 'εχω να πω είναι ότι ο ΜΕΣΟΣ Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΗΣ (30-50ετών) απέχει από το γήπεδο γιατί έχουν δει πολλά τα ματάκια του, κατέχει τα βασικά του ποδοσφαίρου,νιώθει πότε ο σύλλογος έχει μια στοιχειώδη υγεία ( αρχική εποχή Ζαγόρ)
και δεν πιστεύει αυτό το τουρλουμπούκι των τελευταίων χρόνων.
Π.Χ. το καλοκαίρι ξεκινάμε βασικό σχεδιασμό με ελληνικό κορμό και το Δεκέμβρη ψάχνουμε ποιοτικούς ξένους παίκτες για να κάνουν την διαφορά για να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

Ημαρτον
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Τι να πω ρε πστμ, να βγάλουμε Σαλπιγγίδης facts όπως με τον τσακ νόρις..
Δλδ ο Σάλπι φταίει που χάσαμε σήμερα;
Δλδ ο Σάλπι φταίει επειδή δεν φεύγει μόνος του; Ξέρετε κανέναν (βασικό) να το έχει κάνει;
Δλδ ο Σάλπι φταίει που ακόμα δεν έχουμε πάρει εξτρέμ;
Ούτε στη λέσχη μπίντελμπεργκ να ήταν..
Καταλαβαίνω το μένος για την "προδοσία" (χωρίς να συμφωνώ), αλλά αδυνατώ να καταλάβω γιατί είναι υπαίτιος για όλα και γιατί σήμερα έπρεπε να πάνε να την πέσουνε μόνο σε αυτόν.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Το χα γραψει και οταν ηρθε ο ΑΑ το καλοκαιρι, μεχρι τον Δεκεμβρη ημυνα σιγουρος οτι θα ειμαστε τραινο, παντα λιγο πριν τις μεταγραφες και κατα την διαρκεια τους ο ΑΑ ειναι για τα πανυγηρια.
Σημερα ΕΧΑΣΕΣ και τον 3ο στοχο που ΕΣΥ εβαλες πριν ξεκινησει το πρωταθλημα!
Το εργο το χουμε δει ξανα με τον ΑΑ και πλεον δεν εχει καθολου πλακα!
ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ και βαλτε ακομα και τον Γκαρσια προπονητη (τυχαιο ονομα) ως το τελος που κυνηγαμε πλεον την πρωτια στα play-off.
Ειμαι σιγουρος οτι με σενα θα χασουμε ΚΑΙ αυτον τον στοχο!!!

αρκετα καλος ο Νομποα, αλλαξε την εικονα μας προς το καλυτερο η αλλαγη του Τζανδαρη ή του Κοντου, δεν εχω καταληξει ακομα...

ομαδα με 1 εξτρεμ και αυτο στον παγκο, παγκοσμια πρωτοτυπια!

:redcard: στον προπονητη, στον Κατσικα, στον Κοντο, στην Δοικηση ολη και στον μεγαλομετοχο γιατι δεν ζηταει 3 χρονια τωρα ευθηνες απο κανενα. Τα λεφτα σου Ιβαν σε παοκτσηδικη τουαλετα τα πετας ως τωρα παντως να ξες ;)
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Παντως η αληθεια ειναι οτι ενω 2 μηνες πριν ημασταν μεσα σε πρωταθλημα, κυπελλο και Ευρωπη, αν αυριο κερδισει το σιχαμα θα εχουμε καταφερει μεσα σε 2 μηνες (με 1 μηνα μπαλας καθαρα) να φτασουμε απο το +5 στο -5 και να εχουμε μεινει εκτος απο Ευρωπη και Κυπελλο ενω μας αρκουσε μια νικη και στα 2.

Ας ψαχτουμε λιγο, τι και ποιος φταει. Ειμαι απαισιοδοξος παντως. Δεν το εχει μοιρα μας μου φαινεται.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

gerrard4 έγραψε:Δύο πραγματάκια από αρκετά χλμ μακριά από Θεσσαλονίκη.
1) Πας για πρωτάθλημα με σοβαρές πιθανότητες από τότε που ήμουν 2 χρονών,θεωρητικά τουλάχιστον, έχεις πάρει δύο παικταράδες, θεωρητικά τουλάχιστον, και η Τούμπα είναι άδεια γιατί βρέχει, θεωρητικά τουλάχιστον. Πιο πολύ γκαύλα για καφεδάκι και μουχαμπέτι βλέποντας παράλληλα στη τβ τον ΠΑΟΚ, παρά για τον ΠΑΟΚ. Την άλλη βδομάδα όμως γεμάτο το γήπεδο για να δούμε το γαύρο...
2) Το παιχνίδι το χάνει ο Άγγελος με τις εμμονές στην ενδεκάδα και τις ακατανόητες αλλαγές. Έχουμε έναν εξτρέμ και δεν το ξεκινάει. Όλο το α' ημίχρονο έχει χάσει το κέντρο με αυτό το 4-3-3 , το βλέπουν και οι τυφλοί. Βάζει σωστά το Μακ και το γυρίζει σε 4-4-2 , κερδίζει μέτρα , παίρνει το κέντρο, πιέζει, ισοφαρίζει και μου βάζει τον Κόστα. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Πραγματικά αδυνατώ να κατανοήσω. Τον βάζει για τα στημένα? Ούτε ένα στημένο δεν πήραμε από εκείνη τη στιγμή.
Κρίμα, η ομάδα είναι πολύ μπερδεμένη και στερείται εμπνεύσεων, και αυτό το μεταδίδει ο προπονητής.
Κράζουμε όλοι και ζητάμε ένα εξτρεμιστή. Φαίνεται πως ο Άγγελος δεν καίγεται για τέτοιο παίκτη γιατί δεν βάζει ούτε το μοναδικό που έχει. Αν ήθελε πραγματικά θα τον είχε.
Η χρονιά για μένα τελείωσε σήμερα... Και του χρόνου να είμαστε καλά.
Εγώ ΠΑΟΚ θα είμαι και τότε
.
Να αγιάσει το στόμα σου!!!!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

sourmenetes έγραψε:Δεν με νοιαζει τι εχει ο καθενας με το σαλπι και με τον καθενα αλλο.
με νοιαζει οτι δε σεβεστε το roman,army,dino,teacher,rain κτλ κτλ και βεβαια το site...

Σας αξιζει ενα φορουμ καφενειακου τυπου σε καποιους για να κανετε το κομματι σας και το γουστο σας.δεν αναφερομαι σε ολους αλλα σε αρκετους.

αυτα...

Σα κάκαλατ'ς.
Εγώ την βρίσκω, σιγά..
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

παμε αλλη μια..
epitropos έγραψε:ισως δε θα πρεπε να γραψω επειδη τα νευα ειναι ακομα τσιτωμενα αλλα θα το κανω επειδη κουραστηκα..
κουραστηκα με τους ΝΤΕΜΕΚ αντικειμενικους που κανουν ποδοσφαιρικες αναλυσεις σε ματς που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..
κουρσατηκα με το οτι δεν ημασταν οσος κοσμος επρεπε.. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ 8000 ΕΣΤΩ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ..
κουραστηκα να παιζω σαν να παιζω με χαντικαπ -1..
δεν εχω δει ριπλει αλλα τα μισα να γιναν απο αυτο που φωναζαμε εντος γηπεδου.. ΚΑΡΚΙΝΟ!!

ααα.. και ο κοντος σημρα ΜΑΤΩΣΕ.. να μη τα ισοπεδωσουμε ολα..
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

epitropos έγραψε:παμε αλλη μια..
epitropos έγραψε:ισως δε θα πρεπε να γραψω επειδη τα νευα ειναι ακομα τσιτωμενα αλλα θα το κανω επειδη κουραστηκα..
κουραστηκα με τους ΝΤΕΜΕΚ αντικειμενικους που κανουν ποδοσφαιρικες αναλυσεις σε ματς που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..
κουρσατηκα με το οτι δεν ημασταν οσος κοσμος επρεπε.. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ 8000 ΕΣΤΩ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ..
κουραστηκα να παιζω σαν να παιζω με χαντικαπ -1..
δεν εχω δει ριπλει αλλα τα μισα να γιναν απο αυτο που φωναζαμε εντος γηπεδου.. ΚΑΡΚΙΝΟ!!

ααα.. και ο κοντος σημρα ΜΑΤΩΣΕ.. να μη τα ισοπεδωσουμε ολα..
Δεν αποτελεί δικαιολογία... χάσαμε για άλλη μια φορά ένα ολόκληρο ημίχρονο!!!!
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

sourmenetes έγραψε:Δεν με νοιαζει τι εχει ο καθενας με το σαλπι και με τον καθενα αλλο.

αυτα...

Σουρμε αν μου επιτρέπεις κι εσυ και οι αλλοι mods. Το site δυστυχώς τα τελευταια χρόνια έχει καταντήσει η μεριά του κάθε πικραμένου. Του κάθε πολύξερου που προσπαθεί να βγάλει την εξυπνάδα λέγοντας αυτό που θέλει. Η μάλλον επιβάλλοντας αυτό που σκέφτεται. Παρατηρήστε οτι από τη στιγμή που το ίντερνετ και τα blog έχουν μπεί στη ζωή μας και πόσο μάλλον στις μικρές ηλικίες, το ιντερνετ το φβ κάθε άλλου ειδους site και δυστυχώς το αγαπημένο μας παοκμάνια που γράφανε άτομα όπως olivares, moican κτλ και όλοι καθομασταν σχεδόν προσοχη και κρεμόμασταν από τα "χείλη" τους έχει καταντήσει αηδία. Παρατήρησε τι έγινε μόλις τελείωσε το μάτς , 200 επισκεπτες και αλλοι τόσοι συνδεδεμενοι. Απίστευτο. Ο "κοσμος" μας ( καλά το 0.001% του κόσμου του ΠΑΟΚ) γουστάρει να μπαίνει εδώ και να κράζει. Δυστυχώς τα πιτσιρίκια( με όλο το σεβασμό στα πολύ νεότερα ααυτα παιδιά) γουστάρουν να λένε πάντα το σωστό. Δε γίνεται έτσι. Δυστυχώς όλα αυτά τα παιδάκια λοιπόν δεν έχουν εναν Μαναβη η έναν Μασκοφορο(Τασο) να τους καθοδηγήσει. Κρατήστε αυτό το site η μάλλον ξαναγυρίστετο εκει που ήταν . Δυστυχώς από οτι βλέπω ο μόνος τρόπος είναι αυτό που έκανε ο Roman. Αυτά και συγνωμη αν κουρασα. Είχα να γραψω αλλα τοσα αλλα το σταματαω εδω. Καλο βράδυ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”