Αυτά περί κερκίδας είναι δυστηχώς για λαϊκή κατανάλωση συνοπαδέ.Πλέον καμία κερκίδα δεν φοβάται ένας ποδοσφαιριστής ή ένας έμπειρος διαιτητής. Πρώτον γιατί οι καταστάσεις έχουν αλλάξει κατα πολύ στο γήπεδο και δεύτερον γιατί όλοι οι οπαδοί σε όλα τα γήπεδα έχουν φλωρέψει.vs40 έγραψε:Πάντως πολύ λίγος ο κόσμος ρε παιδιά. Τα κωράκια τέτοιες ευκαιρίες ψάχνουν. Νιώθω άσχημα που είμαι 700 χιλιόμετρα μακρυά και δε μπορώ να πάω γήπεδο, αλλά αν ήμουν σε απόσταση 2 ορών από Θεσσαλονίκη δε θα έχανα παιχνίδι φέτος. Είναι κρίμα η ομάδα να μην προστατεύεται. Σήμερα έπρεπε να είμαστε τουλάχιστον 18,000. Όσο και να είμαστε δυσαρεστημένοι με τον Άγγελο, δεν πρέπει να κάνουμε τη χάρη στον Τζαβέλα να τον διώξουμε. Είναι αηδιαστικός ο παίκτης Τζαβέλλας και η συμπεριφορά του προς το club.
Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε. Αν κάνουμε αυτό το λάθος και δεν γεμίσουμε το γήπεδο με γαύρο, δε μας αξίζει τίποτα. Μόνο γκρίνια. Πού είναι ρε παιδιά η 4? Έχουμε πάλι Βουλινό και δεν το ξέρω?
Ναι η κερκίδα μπόρει να σε βοιθήσει και να σε πορώσει σε κάποιες στιγμές του αγώνα αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.Για μένα είναι λεπτομέρεια.