Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός

Itandje
8
7%
Raţ
1
1%
Vitor
3
3%
Κατσικάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σκόνδρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζανδάρης
2
2%
Maduro
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Noboa
33
31%
Σαλπιγγίδης
23
21%
Pereyra
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
1
1%
Mak
35
33%
Ricardo Costa
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κίτσιου
1
1%

Σύνολο ψήφων: 107

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Η ήττα λέγεται αναστασιαδης σημερα

Εξω μακ και έπειτα αλλάζεις σχηματισμό έλεος .. Τζάμπα θα χαίρονται οι λοκογαβροι
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Για να πουμε την αληθεια,ο παναιτωλικος δε κατεβηκε με διαφορετικες βλεψεις αποτι κατεβηκε στο καραισκακη.Απλα στο καραισκακη ο Δημητροπουλος ειχε εξουδετερωσει τον Παναιτωλικο σφυριζοντας σε καθε επαφη φαουλ και φορτωνοντας τους ΠΑΡΑ πολλες καρτες.Αντιθετως σημερα το κορακι δινει πεναλντυ ανυπαρκτο εις βαρος μας και επειδη παιζαμε χαλια ηρθε αυτη η ηττα.

Δε θελω να δικαιολογηθω για την εμφανιση της ομαδας(επισης τζανδαρης κοντος αν τους ξαναδω βασικους δε ξερω τι θα γινει) αλλα οταν ο ανταγωνιστης μας κανει παρομοιες εμφανισεις παιρνει βαθμους,ενω ο ΠΑΟΚ ειναι καταδικασμενος να χανει.Καλο βραδυ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

LoverBoy έγραψε:!
Σε χάλασε ο Noboa, o Costa και ο Natkho;
Άντε, για Stoch δεν λέω..
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Χειρότερος από όλους, ο κόσμος που έλειπε. Αν χαθεί το πρωτάθλημα θα φταίει το ίδιο γιατί όταν τον χρειάστηκε η ομάδα ήταν απών. :evil: :twisted:

Πολλά μπράβο σε όσους ήταν μέσα. :nairepaok:

Όλα τα άλλα σήμερα είναι δευτερεύοντα. :evil:
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

obanebane έγραψε:Καληνυχτα,γελανε οι γαυροι μαζι μας.
Γιατι ρε πουστη καταραμενοι ειμαστε;
Φτανει με τον παλαιμαχο...Φτανει με τα αταλαντα ΄΄ταλεντα΄΄!!Μια γαμημενη ευκαιρια να χτυπησουμε πρωταθλημα..Κ ερχεσαι κ τα γαμας ολα..Αξιος της μοιρας σου...

Υ.Γ. Δημητροπουλε κακο ψοφο..
Υ.Γ. 2 Απο εδω και περα οσα γινουν εκτος κ εντος γηπεδων λογω της τριτοκοσμικης καταστασης που επικρατει στην ελληνικη ποδοσφαιρικη πραγματικοτητα θα ειστε υπευθυνοι ολοι στην ΠΑΕ..Η υπομονη μας τελειωσε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hulk4teo την Σάβ 31 Ιαν 2015, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Ένα ακόμη παιχνίδι που το έχασε ο Άγγελος.Ελπίζω κάποια στιγμή να ανακάμψει η ομάδα και να προσπαθήσουμε μέχρι τέλους την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και νομίζω πως ήρθε η ώρα να υπάρξει μια αναδιάρθρωση στα στελέχη του ΠΑΟΚ και να απομακρυνθούν οι ανεπαρκείς.Ο Αγγελίδης είχε πει πως θα κάνει αξιολόγηση του δυναμικού και δεν νομίζω να έφυγε κανείς! Δυστηχώς πολλά πράγματα έχουν μείνει στα λόγια. Έχω πραγματικά βαρεθεί να τρώω σφαλιάρες τα τελευταία χρόνια και πολλές φορές πάνω στα νεύρα μου έχω σκεφτεί να απομακρυνθώ από την ομάδα , αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μικρόβιο χωρίς θεραπεία! Δεν ξέρω αν πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα η να της δώσουμε μια μεγάλη "σφαλιάρα" για να ξυπνήσει.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Και γιατί να ξαναμπούμε ήρεμοι και χαλαροί όταν θα μας έχει περάσει;

Ψέματα είναι πως ο (...) κάνει τη μια παπαριά πίσω από την άλλη; Πόση πίστωση χρόνου να του δώσουμε; Πόσα παιχνίδια πρέπει να χάσει με εξευτελιστικό τρόπο μόνος του με τις εμμονές και τα κολλήματα του ώστε και το τελευταίο Αγγελόσκυλο να πειστεί πως δεν κάνει για τον πάγκο μας;

Και ναι αδέλφια είναι αλήθεια, με Στέφενς ήσουν ελαφρός καλύτερος στη συγκομιδή πόντων την αντίστοιχη αγωνιστική.

Ανοχή τέλος, θα μπορούσε να πάει συντηρητικά από τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ χωρίς πειράματα και παρωχειμένες λογικές προπονητικής μιας άλλης εποχής.

Ανοχή τέλος και στον Βρύζα που απο εξτρεμάρα επιπέδου παίζουμε με τον 34χρονο άμπαλο που ειναι χειρότερος κι από μενα.

Ανοχή τέλος και στον Ιβάν, που με τους συνεργάτες που έχει μόνο φράγκα θα χάνει.

Ανοχή τέλος σε όποιον μου χαλάει τη μέρα.

ΥΓ: Κοράκι, εύχομαι να ψοφήσεις όσο πιο αργά μπορείς.

ΥΓ2: Νόβα, σε έκοψα κιόλας.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Είναι πραγματικά αστείο να βρίζετε τον Παναιτωλικό. ... με όλους έτσι παίζει. ..ο γαυρος δεν τον κέρδισε ακόμα, νομίζω χ είχαν έρθει. ....εμείς δυστυχώς έχουμε κακή νοοτροπία, όχι ο λαός που κάνει τα πάντα, αλλά η ομάδα. ...είμαστε κομπλεξικη ομάδα κανένα παιχνίδι που καίει δεν έχει πάρει,. Εγώ τι φταίω που μου γαμησε το βράδυ; ούτε με τον γιο μου δεν μπορώ να παίξω. ....γούσταρα πολύ άγγελο, αλλά όπως ο ίδιος όσο πήγαινε τρένο η ομάδα έκανε τον μουρινιο κ δεν του μίλαγε κανείς, έτσι και τώρα πρέπει να τα ακούσει. ..για μένα πρέπει να μας χαιρετισει κ να έρθει ένας σοβαρός προπονητής μπας και γίνει κάτι. ...όχι προς θεού δε λέω για πρωτάθλημα ,αφού του χρόνου θα είναι κ η κουλα, απλά κάνα κύπελλο κ καμιά καλή πορεία στην Ευρώπη. ..για μέχρι εκεί είμαστε κ απορώ πριν κάτι δεκαετίες Πώς το σήκωσαν τα αλάνια. ...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Rolson έγραψε:
obanebane έγραψε:Καληνυχτα,γελανε οι γαυροι μαζι μας.
Γιατι ρε πουστη καταραμενοι ειμαστε;
η ομάδα βγάζει έναν άρρωστο αέρα πλέον... ίσως αλλαγές προσώπων να κάνανε καλό... και το λέω με βαριά καρδιά...
κανεναν αρρωστο αερα.παιζεις καλα κερδιζεις παιζεις ασχημα χανεις.καμια φορα γινεται και το αναποδο.
μην τα διαλυσουμε ολα.επειδη ο γαυρος κερδιζει οπως και να ειναι δε σημαινει οτι αυτο ειναι το φυσιολογικο.
αν δεν ηταν αυτο το σιχαμα θα γουσταραμε ποδοσφαιρο σε αυτη τη χωρα.
μεχρι να τελειωσουν τα δικαστηρια του παλιομπασταρδου χοντρου που καρκινο να παθει και μεχρι να υπαρξουν αλλαγες στις δομες τους αγωνες μονο απο αυτισμο τους βλεπουμε.ως τοτε λοιπον εγω πολυ αμφιβαλω αν θα ξαναασχοληθω σοβαρα με το σπορ.μπαλιστσα και στα @@ μου.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Έλεος ρε Άγγελε, γιατί σε τέτοιο παιχνίδι, που θέλεις τέχνη γρηγοράδα και ανάπτυξη, ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΔΥΟ ΔΕΞΙΑ ΜΠΑΚ.
Δεν βλέπεις, οτι εκθέτεις έτσι τον Σαλπιγγίδη;
Δεν μπόρεσε σήμερα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΕΝΤΡΑ να κάνει.
Μόνιμα περιμένει και ή πίσω ή σε αντίπαλο η σέντρα.
Βάλε τον Μακ απο την αρχή, χάνουμε μια ζωή 60-70 λεπτά και αρχίζουν μετά πάλι οι σέντρες σε πέντε αμυντικούς που έχουν όλοι ύψο; πάνω απο 1,90μ.
Αν είναι αυτό το ποδόσφαιρό μας, τί να κάνουμε τον Νομπόα;
Έχουμε τα κοράκια, έχουμε και αυτά τα λάθη.
Κι εσύ ρε Στέφανε. Γυρνάς πίσω και αμύνεσαι, ωραία, έτσι πρέπει, αλλά κάθε φορά αγκαλιά τον αντίπαλο, έ κάποια φορά το κοράκι θα σου τη φέρει, γιατί είμαστε τόσο αγαθοί ρε σεις στο παιχνίδι, δεν μπορώ να καταλάβω.
Βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας, άει στον κόρακα, γ@μώ την γκαντεμιά μας γ@μώ.
:cry:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πάντως πολύ λίγος ο κόσμος ρε παιδιά. Τα κωράκια τέτοιες ευκαιρίες ψάχνουν. Νιώθω άσχημα που είμαι 700 χιλιόμετρα μακρυά και δε μπορώ να πάω γήπεδο, αλλά αν ήμουν σε απόσταση 2 ωρών από Θεσσαλονίκη δε θα έχανα παιχνίδι φέτος. Είναι κρίμα η ομάδα να μην προστατεύεται. Σήμερα έπρεπε να είμαστε τουλάχιστον 18,000. Όσο και να είμαστε δυσαρεστημένοι με τον Άγγελο, δεν πρέπει να κάνουμε τη χάρη στον Τζαβέλα να τον διώξουμε. Είναι αηδιαστικός ο παίκτης Τζαβέλλας και η συμπεριφορά του προς το club.

Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε. Αν κάνουμε αυτό το λάθος και δεν γεμίσουμε το γήπεδο με γαύρο, δε μας αξίζει τίποτα. Μόνο γκρίνια. Πού είναι ρε παιδιά η 4? Έχουμε πάλι Βουλινό και δεν το ξέρω?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 31 Ιαν 2015, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ant

Δημοσίευση από ant »

tzelas έγραψε:Χειρότερος από όλους, ο κόσμος που έλειπε. Αν χαθεί το πρωτάθλημα θα φταίει το ίδιο γιατί όταν τον χρειάστηκε η ομάδα ήταν απών. :evil: :twisted:

Πολλά μπράβο σε όσους ήταν μέσα. :nairepaok:

Όλα τα άλλα σήμερα είναι δευτερεύοντα. :evil:
+
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ναι ειμαστε καταραμενοι διαχρονικα...δυστυχως αυτο ειναι αποτελεσμα της κακιας μας..
ειμαστε κακος λαος..γκρινιαρης και αχαριστος..
δεν νοειται το γηπεδο να ειναι αδειο..
τον Σαββιδη θα επρεπε να τον αποθεωνουμε σε καθε ευκαιρια και να λεμε ευχαριστω..
δεν αξιζει αυτος ο λαος ..
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Δεν εξαρτατε πλεον απο εμας οποτε θεωρειτε χαμενο το πρωταθλημα,ειδαμε εναν ΠΑΟΚ Εξωπραγματικο στα 11 πρωτα παιχνιδια και απο τοτε δεν τον ξαναειδαμε με εξαιρεση το β ημιχρονο στην καλονη,Νουμερο ενα υπευθηνη λοιπον η δοιηκηση που δεν ενισχυσε ΑΜΕΣΑ ΕΣΤΩ ΕΩΣ ΤΗΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ την ομαδα,ολοι ειδαμε οτι ακομα και ανετοιμος ο Νομποα κανει την διαφορα.Νουμερο δυο υπευθυνος ο Αγγελος για κακη διαχειρηση του ροστερ,εστω αυτου του ελειπες ροστερ,για το ντεφορμαρισμα επισης καθως και για την ΤΡΑΓΙΚΗ του επιλογη να αφησει εκτος τον Μακ.
Τον μοναδικο εξτρεμ που διαθετει η ομαδα δηλαδη.
Τι μπορει να γινει τωρα?Να συνεχισουμε να παλευουμε τα παιχνιδια και οπου βγει,δεν πιστευω σε καμια περιπτωση πως αλλαγη προπονητη θα αλλαξει κατι,καθως θα παμε σε ΝΕΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ και παει λεγοντας.
Και ερχομαστε στα δικα μας Νουμερο τρια ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Ντροπη και σε μας λοιπον που ενω βλεπουμε οτι σε καθε παιχνιδι ερχονται οι κομαντο της διαιτησιας εμεις καθομαστε στα σπιτια μας και βριζουμε απο το πληκτρολογιο την ομαδα.
Την στιγμη που εμαινε ο Κοστα και εβγαινε ο Σαλπι το μισο γηπεδο αποδοκιμαζε...αυτη ηταν η πρωτη εικονα απο την Τουμπα του Κοστα.
Αγγελιδη Βρυζα και λοιποι εκει στην παε αφησατε την ομαδα χωρις ενισχυση και εξωαγωνιστικα στα @ρχιδια σας για της σφαγες που τρωμε καθε κυριακη.
3ο πεναλτυ που μας σφυριζει μεσα στην τουμπα,3ο μουφα πεναλτυ για να ειμαστε ακριβεις .
Και τετερτο συνεχομενο πεναλτυ για να μην ξεχνιομαστε,μονο κοκκινη δεν φαγαμε σημερα,φτην α την γλιτωσαμε.
Αυτα,κριμα για ολους μας.Καληνυχτα ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο Παπαδόπουλος γιατί εκτός; Μην έγινε κανένα επεισόδιο πάλι..;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”