Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Καταρχιν οσοι ξερετε απο μπαλιτσα ο μπουμαλ δεβ ειναι εξτρεμ ..περιφερειακος επιθετικος ειναι οποτε χαλαρωστε ..κ ειμαι σιγουρος οτι ειναι επιλογη αγγελου αυτος ο παιχτης
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Demir έγραψε:αχαριστος ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ... δυστυχως ... του φερανε νομποα-κοστα και γκρινιαζει που δεν εδωσε αλλο ενα εκ για να παρει παικτη...
Έτσι ειναι Demir. Παίκτη θελουμε και το ΞΕΡΟΥΜΕ. Όμως δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι σε έναν άνθρωπο που μόνο δίνει μέχρι στιγμής.
Και εγώ σου λέω και ένα ακραίο σενάριο: γιατί να χρεώθω σαν σύλλογος και άλλα συμβόλαια ΤΩΡΑ; Τι ειναι μαρούλια; Εάν (χτυπά ξύλο) φύγει ο Ιβαν θα λέμε οτι ήταν άλλος ένας που μας χρέωσε κ έφυγε.
Οι ομάδες τα μπατζετ και τα συμβόλαια χτίζονται σιγά σιγά. Και όταν στην θέση εκεί έχω έναν Σαλπι που παίρνει 700-800 (ούτε που ξέρω ποσά) τότε γιατί να φορτώσω αλλο 1 εκατομμύριο στην θέση αυτή;
Ειπαν για low risk μεταγραφές και πρέπει να το σεβαστούμε.
Ναι ξέρω πετούσαμε αετό και έπρεπε να έχει καλυφθεί η θέση με όχι απαραίτητα πολλά λεφτά το καλοκαίρι. Τωρα όμως δεν καλύφθηκε.
Όπως επίσης ξέρω οτι εάν τα σκάσουμε τωρα θα έχουμε καλύτερες πιθανότητες να τα παρουμε πίσω τριπλά απο τους ομίλους του Τσάμπιονς.
Όμως με τα αν δεν γίνεται δουλειά.
Εγώ σέβομαι οτι κάνει η διοίκηση!
Όπως σέβομαι (που δεν τον ήθελα ποτέ) τον ΑΓΓΕΛΟ Αναστασιάδη και θα του φωνάζω " Αγγελάρα να το ξέρεις το πρωτάθλημα εσυ θα μας το φέρεις"
Έχει παραγίνει με τις μεταγραφές.
ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, όχι εμείς.
ΕΜΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

navigator11 έγραψε:Όσοι έχουν παρακολουθήσει τον ... νεοσμυρνιώτη θεωρούν, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Κ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ, πως δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας; Θεωρητική η όποια κουβέντα. Η ουσία βέβαια δεν αλλάζει. Για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο, φυσικά, ΟΦΕΙΛΕ ο εξτρεμ να'ναι όνομα τουλάχιστον ισάξιο των άλλων δύο!!!
Πραγματικά, θλιβερά απογοητευτικές αντιδράσεις!
αναλογα πως θετεις εσυ τον ορο βοηθεια...βοηθεια για τι πραγμα και σε σχεση με τι?αν ας πουμε βοηθεια θεωρουμε οτι θα προσφερει περισσοτερα απο τον δεξι κωνο σαφως και θα βοηθησει ο παιχτης...αν για βοηθεια εννοουμε να σε σπρωξει στο πρωταθλημα πολυ σφιχτοι ειμαστε...

ο παιχτης παντως ειναι 2 επιπεδα πανω απο την απατη τον μπεν να τα λεμε ολα...
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

σιγουρα θελουμε εξτρεμ..
ο παναθηναικος εχει πολυ γρηγορους μπροστα με την αποκτηση μαυρια..κλωναριδης μαυριας καρελης μπεργκ κλπ..
εκει δε βλεπω γκρινια..
μια χαρα ο μπουμαλ..σταματηστε τη γκρινια επιτελους..ειναι τοσο αντιαισθητικη και προσβλητικη για το χαρακτηρα του ΠΑΟΚτση..Αν δε παρουμε εξτρεμ,ναι θα ειναι λαθος στη ισομερη και σωστη ενδυναμωση του ροστερ..
τοτε γκρινιαξτε ...
Μια χαρα ο μπουμαλ..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Στον νιονιο παιζει ακραιος πιο ακραιος δε γινεται,τωρα αν η θεση του ειναι αλλη και παιζει κατ αναγκη εκει δεν το ξερω.
Rolson

Δημοσίευση από Rolson »

όχι ρε αν δεν είναι του εκατομμυρίου δεν τον θέλουμε...
:twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Sera4 έγραψε:
ο παιχτης παντως ειναι 2 επιπεδα πανω απο την απατη τον μπεν να τα λεμε ολα...
Εγω κραταω αυτο το οποιο με βρισκει απολυτα συμφωνο.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Παιδιά ο Μπουμάλ αγωνίζεται σαν ξένος, όχι κοινοτικός, εμείς έχουμε ήδη 4 ξένους (Γκολάσα, Ναμπόα, Περέιρα, Κάτσε).

Αν είναι 4 το όριο και δεν έχει δικαίωμα σημετοχής έχει κάποιο νόημα να πάρεις Καμερουνέζο;

Αν πάλι είναι 5 ξένοι, τότε απλά τελειώνει όποιο θεμα κι αν υπήρχε για εντεκαδάτο εξτρέμ από αργεντινή/βραζιλία.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παντως αν τους άρεσε ο μπουμαλ ας τον φερναν νωρίτερα και μετά ας κοιτούσαν για μπαμ. Ετσι κι αλλιως τρομερή έλειψη έχουμε στη θεςη..

Ανοργανωσια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Σάβ 31 Ιαν 2015, 17:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και να προσθεσω οτι σαν αντιμυτογκας επισης θα ειναι μια πολυ καλη λυση :ugeek: αυτα και τα υπολοιπα μετα το γηπεδο 8-)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι λε ρε παιρνουμε αναπληρωματικο του Σαλπι; Ευγε παλικαρια μου,ευγε ΑΧΡΗΣΤΟΙ μην τυχον και στενοχωρησουμε το χαιδεμενο,μια ο Ντεβιτς,μια ο Μπλανκο και τωρα ο Μπουμαλ,βεβαιως,βεβαιως κανενας δεν ηταν αριστερο εξτρεμ καπως θα επρεπε να χωρανε στην εντεκαδα,αυτος βεβαια δεν χωραει αλλα και στον παγκο μια χαρα ησυχος θα κατσει.ΟΥΣΤ.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Κάπως περίεργο μου ήρθε με τον Μπουμάλ. Λόγω νέας Σμύρνης τον έχω δει σε κάποια παιχνίδια.
Αθλητικό παιδί φαίνεται, αλλά καθαρό extrem δεν είναι. Αντί14? είναι δυνατόν?
Δεν ξέρω πόσο μπορεί να βελτιωθεί ένας παίχτης, μου κάνει όμως εντύπωση πως τον άφησε ο Παναιωλικός και μετά ο Λεβαδειακός και μετά τα Ψαχνά, ελεύθερο.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ολοι μας κραζαμε και δεν θελαμε τον Μαυρια.ΟΜΩΣ Ο ΜΑΥΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΣΚΑΛΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΑΛ.Μη τρελαθουμε κι ολας.Δε σου αλλαζει επιπεδο ουτε ειναι παικτης ο οποιος μπορει να κανει την διαφορα.Στο Πανιωνιο παιζει που μεχρι και ο Γιαννου φαινεται παιχταρας εκει.Δεν τιθεται θεμα αχαριστιας.Ισα ισα που ουτε φανταζομουν οτι θα ερθουν δυο τετοιοι παικταραδες αυτη την περιοδο.Αλλα στο ροστερ μας πρεπει να γινουν ουσιαστικες προσθηκες και οχι ποσοτικες.Για μενα ο Μπουμαλ δεν ειναι καν καλυτερος απο Ολισε και Καμαρα.Δεν ξερω αν ειναι καλυτερος ακομα και απο τον Ρομπερτ.

Για μενα το ολο θεμα ειναι καθαρα τρυπιμα.Το πρωι βγαινει οτι δεν θα γινει μεταγραφη απο τον Κολκα και το απογευμα βγαζει ο Ζαιρης που ολοι ξερουμε οτι δεν γουσταρει καθολου τον ΑΑ,και λεει πως με δικια του πρωτοβουλια εισηγειται για την αποκτηση Μπουμαλ.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Ωρε μισος που εχετε καποιοι με τον σαλπιγγιδη!ΕΛΕΟΣ!ΦΤΑΝΕΙ!Δεν αντεχεται αλλο :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Καμία σχέση με εξτρέμ το παλικάρι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”