Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
παμε για μπουμαλ λεει το paoknextgeneration.. καλος ειναι,8α βοηθησει..τον εχω δει 5-6 αγωνες και μ εκανε εντυπωση.. καλυτερος απο μπεν σιγουρα....
ο μπορχες 2 γκολ χ8ες!!!!!!!
ο μπορχες 2 γκολ χ8ες!!!!!!!
η κλούζ πέφτει κατηγορία [με επιφύλαξη] για χρέη.. τι καλό υπάρχει εκεί?
++++Περιπτερος έγραψε:Αυτό που θέλει να πει ο Ρατς είναι ότι έχει πίστη στην ποιότητα των ήδη υπαρχόντων παικτών.
Μην τους ακυρώνουμε και αυτούς που υπάρχουν με την (δικαιολογημένη) μεταγραφική μας πρόθεση.
ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Έτσι. Όλοι θέλουμε μεταγραφές αλλά μην ακυρώνουμε τα παιδιά που έχουν καταθέσει ψυχή μέχρι σήμερα!
- ilovegame27
Μπορεί να μην είναι σοβαρό εξτρέμ ο Κοροβέσης αλλά στο κάρφωσε το γκολάκι και σε έκανε γιο-γιο από την πλευρά του σε όλο το μάτς!Αντί να χαιρόμαστε που επιτέλους θέλουμε να χτυπήσουμε παίχτες γηγενείς νεαρούς εξελίξιμους από όλη την Ελλάδα εμείς σαν μεγάλοι σκάουτερ και μπαλαδόφατσες τους ακυρώνουμε!
Για αυτό έχασες παίχτες όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Φεσφατζίδης που ήταν κοντά σου αλλά αδιαφόρ
Για αυτό έχασες παίχτες όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Φεσφατζίδης που ήταν κοντά σου αλλά αδιαφόρ
Σουπερ ειναι ο μπουμαλ σκυλι του πολεμου,αν δεν βρισκουν καποιον στο εξωτερικο ας ερθει και ο μπουμαλ που ειναι καθαρος ακραιος.
ρε συ φιλε και ο καπετανος γιογιο σε εκνανε τι να σημαινει αυτο δηλαδη??οταν παιζεις μαρκαροντας με τα ματια και με την αμυνα στο κεντρο και η κουτση μαρια γιογιο σε κανει...αν ειναι δυνατον να αποτελει κριτηριο αυτο για καποιο παιχτη...
-
Ο Μπουμαλ φοβερη ενισχυση για την Κ20. Παπαδες εκανε στον Ηρακλη Ψαχνων και τον ηθελε η μιση Ευρωπη.
- Lacedaemonian
Θεωρώ οτι θα πάρουμε παίκτη στα αριστερά σίγουρα.το απο ποιο ράφι (πάνω η μεσαίο) θα φανεί ανάλογα με τα αποτελέσματα του ΣΚ.Αυριο το βράδυ θα ξέρουμε.Αυτη η εντύπωση μου έχει δωθει χωρίς να ξέρω κάτι.Αυτη η σιωπή απ την ΠΑΕ θυμίζει την "ηρεμία πριν την .... καταιγίδα"
Ειρωνικά το λες .? Γιατί διαβάζω ότι είναι 25χρονος.ron-swanson έγραψε:Ο Μπουμαλ φοβερη ενισχυση για την Κ20. Παπαδες εκανε στον Ηρακλη Ψαχνων και τον ηθελε η μιση Ευρωπη.
-
Πλακα κανω φιλε analog. Δεν μπορει να επεξεργαστει ο εγκεφαλος μου οτι ψαχνουμε απο το καλοκαιρι εξτρεμ και αυτος θα ειναι ο Μπουμαλ.
- Kostas_Peraia4
Καλος χρυσος ο Μπουμαλ αλλα δεν ειναι ο παικτης που σε αλλαζει επιπεδο.Εμεις τετοιον ψανχουμε.Αν ειναι να παρουμε Mπουμαλ,προτιμω να παρει περισσοτερα παιχνιδια ο Ποζογλου.Εμεις τωρα θελουμε παικτες ''μπαρουτοκαπνισμενος''' που εχουν παραστασεις και μπορουν να μας βοηθησουν ουσιωδως.Τεσπα,τετοια ''ψευτοsite'' δεν τα πιστευω και δεν τα εχω σε καμια εκτιμηση.
Α.. Οκ συμφωνώ.
Πολύ φοβάμαι ότι το δημοσίευμα έχει βάση..λόγω Πόζα
Πολύ φοβάμαι ότι το δημοσίευμα έχει βάση..λόγω Πόζα
ον 25χρονο ακραίο επιθετικό του Πανιωνίου φαίνεται ότι αποκτά ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Νέα Σμύρνη.
Πριν από λίγο στα δημοσιογραφικά της Νέας Σμύρνης κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο ΠΑΟΚ ζήτησε τον ποδοσφαιριστή από τον Πανιώνιο από την στιγμή που το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Πρόκειται για τον Καμερουνέζο που κάνει εξαιρετική χρονιά με τους κυανέρυθρους και άρεσε στον Άγγελο Αναστασιάδη. Μένει να επιβεβαιωθεί η πληροφορία.
ζαιρης
Πριν από λίγο στα δημοσιογραφικά της Νέας Σμύρνης κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο ΠΑΟΚ ζήτησε τον ποδοσφαιριστή από τον Πανιώνιο από την στιγμή που το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Πρόκειται για τον Καμερουνέζο που κάνει εξαιρετική χρονιά με τους κυανέρυθρους και άρεσε στον Άγγελο Αναστασιάδη. Μένει να επιβεβαιωθεί η πληροφορία.
ζαιρης
ron-swanson έγραψε:Πλακα κανω φιλε analog. Δεν μπορει να επεξεργαστει ο εγκεφαλος μου οτι ψαχνουμε απο το καλοκαιρι εξτρεμ και αυτος θα ειναι ο Μπουμαλ.
Σωστο αυτο που λες αλλα επειδη δεν ειναι κακος ο Μπουμαλ το αντιθετο θα ελεγα απο το να μεινουμε με τον κανενα ας ερθει αυτος,εγω ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ειναι φυρα.
Αν και οπως εγραψες ειναι απλα μια φημη.