Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από desperando »

ρε μας ξεφτιλίζουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές μας...ακούς μεγάλε λαέ του ΠΑΟΚ που πλέον ζεις μόνο για τις μεταγραφικές περιοδους?
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Dimg4 έγραψε:Καλα ειναι εκει που ειναι ο Βιερινια. Τι σκατα αλλο θελετε να πει το "τρελοπαοκι" για να μας δειξει οτι δε γουσταρει να ερθει? δεν καταλαβαινει πως στα 32 33 δεν θα υπαρχει θεση για αυτον. Θα εχει μεγαλωσει Ο ΠΑΟΚ.
Καλα εισαι εκει που εισαι αντελινο. Ηθελα να ξερω ομως πως νομιζεις θα σου φερθουν αν τραυματιζοσουν 2 φορες για ει μηνες? Οπως ο ΠΑΟΚ?
Χλωμο. Δανεικος στα αζητητα θα πηγαινες.
Τωρα ο ΠΑΟΚ σε χρειαστηκε για να βοηθησεις να αλλαξουμε την ιστορια και μας γυρισες την πλατη.
αυτο γραφτηκε.
τελος απο δω πορτογαλε
Ντιμ επειδη σε βλεπω κραζεις με ευκολια ενα ανθρωπο που ειναι σε ενα απο τα 3-4 καλυτερα πρωταθληματα στην 2η θεση, με προστασεις απο σαλκε κτλπ,
σκεψου καλυτερα ποιον υπερασπιζεσαι.
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

εννοει οτι ειμαστε ολοιι ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!

ο παικτης που λειπει φετος περισσοτερο απο ολους δεν ειναι ουτε εξτρεμ ουτε χαφ ουτε μπακ.

ειναι ο παικτης με τη φανελα νο 12....

γαμω τη μιρλα τη γκρινια και την μιζερια μας ...παμε για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

ron-swanson έγραψε:Απλά κατάλαβε οτι ο κόσμος ασχολείται περισσότερο με τις μεταγραφές παρά με την ίδια την ομάδα...

κι επισης καταλαβε οτι ο κοσμος ασχολειται πιο πολυ με το φεισμπουκ παρα με το γηπεδο..
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Είναι τρία αριστερά μπακ που φεύγουν, Ποζατζίδης, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας. Το αποκλείω να μην υπάρχει παίκτης στη θέση που θα ανακοινωθεί μέχρι τη Δευτέρα γιατί στερείται κάθε λογικής. θα έρθει παίκτης και θα είναι και καλός. Αλλιώς δεν ξέρω τι να πω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Σάβ 31 Ιαν 2015, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
guardian4

rainmaker έγραψε:Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως όταν έγινε η πατατιά με τον Ντέβιτς, η ΙΔΙΑ ΠΑΕ μέσω ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΥΚΛΩΝ, έλεγε οτι "μη χαλιέστε, ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ".

Και σήμερα βλέπω την ΙΔΙΑ ΠΑΕ, μέσω των ΙΔΙΩΝ ΚΥΚΛΩΝ, να λέει οτι μάλλον οχι.

Περιμένω να υπάρξει διάψευση για ΕΚΕΙΝΗ τη διαρροή

ΕΙΤΕ

Περιμένω να υπάρξει διάψευση για ΑΥΤΗ τη διαρροή.

ΑΛΛΙΩΣ

Να περιμένουν ΞΕΧΕΣΜΑ.

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ καιγόταν για χαφ αυτό το Γενάρη.

Ο ΠΑΟΚ (σύμφωνα με τα ΕΠΙΣΗΜΑ λεγόμενά τους) ΔΕΝ χρειαζόταν ντε και καλά ΣΤΟΠΕΡ αυτό το Γενάρη.

Ο ΕΞΤΡΕΜ ήταν η ΤΕΡΑΣΤΙΑ τρύπα στο ρόστερ μας.

Είδαμε διαρροές/ραπόρτο, για το πόσους στόπερ έψαξε ο Βρύζας απο το Σεπτέμβρη και πόσοι χάλασαν.

Είδαμε σχεδόν κλεισμένες συμφωνίες με εξτρέμ όπου έπεφτε το ΤΡΕΛΟ μπακίρι.

Είδαμε και τα σημερινά.

Μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος, προσωπικά δεν πιστεύω πως θα μείνουμε χωρίς εξτρέμ. Ειδάλλως θα έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό.

ΥΓ. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι επίτηδες δημοσιευμένη μια τέτοια διαρροή για να εντυπωσιάσουν στο τέλος.

Για μενα ο λογος που δεν περνουμε εξτρεμ ειναι
ΞΕ-ΚΑ-ΘΑ-ΡΟΣ
ειναι για να μην κατσει παγκο ο κοντος

4 χρονια ο ιδιος χαβαλες καθε μεταγραφικη περιοδο
Συντομα κοντα σας οι 12 ενεργεις του σαλπι στο γηπεδο σε βιντεο απο την ΠΑΕ
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

obanebane έγραψε:ζαμανφου αυτα που γραφεις ειναι μαλακιες,να στο πω και ετσι και συγνωμη κιολας.
Μπορει αυτα που γραφω να ειναι μαλακιες αλλα εγω σε κανα 4ωρο θα ειμαι παλι εκει με τους γνωστους 10.000 μαλακες που ενω καποιοι εκ των εσω παιζουν με την τρελα μας και την καψουρα μας εμεις παμε παντου με κρυα βροχες και χιονια και βασταμε τοσα χρονια αυτη την ομαδα να μην γονατισει..
Τοσο μαλακες ειμαστε ,συγνωμη κιολας
Άβαταρ μέλους
guardian4

kataramenos5 έγραψε:ΜΗ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ακομα.Εχουμε ακομα 2 μέρες.
:lol: :lol:

Μην πυροβολειτε παιδια μετα απο ενα μηνα, εχουμε ακομα δυο ωρες
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε τους ξεβρακωσαμε στο σπιτι τους χωρις νομποα,κοστα,μακ και θα μασησουμε τωρα;
Πηγαιντε στο γηπεδο να σπρωξετε την ομαδα γαμω τη γκρινια μου μεσα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

ZamanFou έγραψε: Μπορει αυτα που γραφω να ειναι μαλακιες αλλα εγω σε κανα 4ωρο θα ειμαι παλι εκει με τους γνωστους 10.000 μαλακες που ενω καποιοι εκ των εσω παιζουν με την τρελα μας και την καψουρα μας εμεις παμε παντου με κρυα βροχες και χιονια και βασταμε τοσα χρονια αυτη την ομαδα να μην γονατισει..
Τοσο μαλακες ειμαστε ,συγνωμη κιολας

Εσυ το χρεος σου απεναντι σε αυτο που αγαπας το κανεις τους υπολοιπους θα τους κρινει η ιστορια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το μόνο αριστερό μπακ που φεύγει μέχρι τώρα είναι ο Ποζατζίδης.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αποστολη εχεις γινει το μεγαλυτερο γεροτρολ του φορουμ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Δεν καταλαβαίνω πως το ένα αποκλείει τ άλλο ρε Μπανε. Δηλαδή όσοι πάμε έχουμε δικαίωμα να κράξουμε τη διοίκηση μεθαύριο αν μέχρι το Μάιο είναι βασικός ο φιλότιμος ή σημαίνει ότι δε στηρίζουμε?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δε λεω κατι τετοιο και εγω στραβωμενος ειμαι αλλα σημερα προεχει το ματς,και ο κοσμος δειχνει αποπροσανατολισμενος επειδη βγηκε και εγραψε κατι ενας αρδοκεφτες.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Το μόνο αριστερό μπακ που φεύγει μέχρι τώρα είναι ο Ποζατζίδης.
Δεν υπολογίζονται, δεν μπαίνουν στην αποστολή ούτε σε φιλικό και ψάχνουν ομάδα. Διαδικαστικό είναι το θέμα τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Σάβ 31 Ιαν 2015, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”