Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
τζελα φιλε μου επειδη δεν εχω καταλαβει πληρως τους κανονες, μονταρε μου μια συμμετοχη LW http://www.transfermarkt.co.uk/taison/p ... eler/76028 (δεξερω τι αλλο πρεπει να βαλω..) την ειπαμε που την ειπαμε στο τοπικ τον μεταγραφων ας το πονταρουμε κιολας
Άμα ανακοινωθή από την ΠΑΕ μεταγραφή,πρέπει να την έχεις παίξει τουλάχιστον μια εβδομάδα πρίν,(Διάβασε Tzela πρώτο πόστ)Στην ουσία ο ξερόλας των μεταγραφών τελείωσε την τρίτη που πέρασε!
βασικα, επι της διαδικασιας θα ηθελα να προτεινω να μην προτρεχουμε και να περιμενουμε ισως μια εβδομαδα ισως και ο τδ μιλησει και πει οτι εχει για καλοκαιρι κλεισμενο το κοροβεση.
Epitrope διάβασα για τον Taison όταν το έγραψες στο τοπικ των μεταγραφών και έμεινα με ανοιχτό το στόμα ότι μπορεί να έρθει αυτός ο παίκτης. Δυστυχώς πόντους δεν θα μπορώ να σου δώσω, αλλά αν όντως έρθει ο παικταράς αισθάνομαι ότι θα επιβραβευτείς με πολλά ρεσπέκτ για την αξιοθαύμαστη διαίσθηση σου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με απόφασή του ενέκρινε ομόφωνα την υλοποίηση, και στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, της πρόβλεψης του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών της FIFA για τους «άνεργους ποδοσφαιριστές» (άρθρο 6 του Κανονισμού και των ερμηνευτικών σχολίων, όπως είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο.).
Ως ημερομηνία έναρξης της μετεγγραφικής περιόδου για τους «άνεργους ποδοσφαιριστές» ορίστηκε η Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 και ως καταληκτική ημερομηνία ορίστηκε η Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 15:00.
-------------------------
Με βάση το παραπάνω λοιπόν το παιχνίδι για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο θα ολοκληρωθεί στις 13/2. Στην θεωρητική περίπτωση που αποκτήσουμε ελεύθερο παίκτη την 13/2, τότε η τελευταία μέρα πονταρίσματος θα έπρεπε να είναι η 6/2. Μέχρι τις 13/2 αν υπάρξει ανακοίνωση από την ΠΑΕ για παίκτη που κλείσαμε για το καλοκαίρι (π.χ. Κοροβέση που ενδιαφέρει κάποιον εδώ μέσα) θα μετρήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όπως αναφέρθηκε σε παλαιότερο πόστ.
Παίδες η μεταγραφική περίοδος ουσιαστικά ολοκληρώθηκε. Καθώς δεν νομίζω πως υφίσταται δυνατότητα ανατροπής της κατάστασης, τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τους νικητές και τα δώρα.
Tzelas, κάνε τα κουμάντα σου με τις βαθμολογίες, βγάλει ραπόρτο!