Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
prist64

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από prist64 »

rainmaker έγραψε:
prist64 έγραψε:Ερωτηση και επιθυμια απαντησης.
χθες το βραδυ,εκανα ενα σχολιο με παραθεση στον makispaspartou.

ειχα την εντυπωση οτι περασε,αλλα δεν το βλεπω.
Δεν περασε,ή διαγραφηκε?
Αν διαγραφηκε,γιατι?

Ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση.

ΥΓ. Ειναι η δευτερη ερωτηση.

Δεν υπάρχει κάτι στην αναμονή. Εν τούτοις δε θυμάμαι σε τι αναφέρεσαι!
Χθες το βραδυ μετα 12.00am εγραψα ενα σχολιο.
Το ειδα αναρτημενο και σε λιγα λεπτα "χαθηκε".
Στις 01.05,αν δεις στη σελιδα 180,εκανα ερωτηση και απαντηση δεν πηρα.
Γι αυτο ξαναρωτησα,μηπως οφειλεται σε προβλημα της σελιδας,
ή διαγραφηκε το σχολιο.
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Ο 1,83 Νομποα θεωρειται κοντος ή λιλιπούτειος;
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Κοντοπουτειος.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Το γκανζτέτα φιλοξενεί δηλώσεις του Σορίν Ματέι, εεεε Κοσμίν Ματέι
Ματέι: «Μιλάει με Ντιναμό ο ΠΑΟΚ»
Ο Κοσμίν Ματέι επιβεβαίωσε μέσα από το gazzetta.gr τις επαφές της Ντιναμό με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως επιθυμεί διακαώς να φορέσει τα «ασπρόμαυρα».

O ΠΑΟΚ συνεχίζει τη μεταγραφική αναζήτηση και στο στόχαστρο φέρεται να βρίσκεται ο Κοσμίν Ματέι της Ντιναμό Βουκουρεστίου. Οι Ρουμάνοι επιβεβαιώνουν τις επαφές, αλλά όχι και τις επίσημες κρούσεις των «ασπρόμαυρων» για τον 23χρονο. Παράλληλα, ο Ρουμάνος διεθνής εξτρέμ (μπορεί να παίξει και ως επιτελικός μέσος) μίλησε στο gazzetta.gr για το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τονίζοντας: «Ναι, γνωρίζω το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Μιλάει με την ομάδα μου, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να πω περισσότερα.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο κλαμπ, ξέρω αρκετά πράγματα για τον σύλλογο, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερες πληροφορίες» και πρόσθεσε: «Εχω μιλήσει με τον Λαζάρ και τον Ρατς, ξέρω τα καλύτερα και φυσικά θα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ».

Ο Κοσμίν Ματέι αποτελεί τον ηγέτη της Ντιναμό Βουκουρεστίου, έχοντας 78 συμμετοχές και 18 τέρματα την τελευταία διετία. Ο 23χρονος εξτρέμ έγινε το 2014 και διεθνής με τη Ρουμανία, ενώ συμπεριλαμβάνεται στα μεγάλα ταλέντα της χώρας.
Ενδιαφέρουσα αγορά η Ρουμανία, γιατί παίρνεις σχετικά "τίμιους" παίκτες για τα λεφτά που πληρώνεις.

Μόνο μην τον έχουν κλείσει για το καλοκαίρι και το αφήσουν εκεί, γιατί παίζουν και κάποια τέτοια δημοσιεύματα οτι και καλα 2/2 θα ανακοινώσουμε παίκτες για το καλοκαίρι ...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Δεν νομίζω ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να παίζει του Taison, πολύ ακριβός για μας. Άσε με αυτά που ακούμε, δανεικός και με option αγοράς το καλοκαίρι, τόσα λεφτά δεν θα μπορούσαμε να δώσουμε.
Σήμερα που έχω λίγο περισσότερο χρόνο, έκανα μια ενδιαφέρουσα αναζήτηση στο transfermarkt. Παίρνω σαν σταθερές τα εξής:
1.Ξέρουμε καλά τις αγορές της Ουκρανίας, Ρωσίας, οπότε έβαλα τον παίχτη να παίζει σε αυτά τα πρωταθλήματα, προσθέτοντας και αυτό της Τουρκίας (ακούστηκε και παπάς ότι ψάχνουμε από εκεί).
2. Ο παίχτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα του που δεν λήγει φέτος (δανεικός με option αγοράς γαρ).
3. Δεν είναι πολύ νέος, έτοιμος να παίξει δεν λένε, οπότε περιορίστηκα σε ηλικίες από 22 και πάνω.
4. Αξία περίπου μέχρι 7-8 εκ ευρώ, για να έχω μία λογική option αγοράς (πέρσι π.χ ακούστηκε ότι προσπαθήσαμε να πάρουμε τον Noboa που είχε αξία transfermarkt περίπου 8 εκ)

Με βάση αυτά λοιπόν έκανα δύο αναζητήσεις, μία με παίχτη που παίζει τελείως στα αριστερά και μία με παίχτη που οργανώνει πιο πολύ με αριστερό πόδι για να μπορεί να παίζει και στο πλάϊ (αυτό μου φαίνεται ψάχνει πιο πολύ ο ΠΑΟΚ, δείτε Μπλάνκο, Ροντρίγκες κτλ).
Η πρώτη αναζήτηση μου βγάζει....
http://www.transfermarkt.co.uk/detailsu ... he/1050944
από αυτούς οι Melgarejo και Wellington δεν πολυπαίζουν
Η δεύτερη αναζήτηση μου βγάζει αυτά....
http://www.transfermarkt.co.uk/detailsu ... he/1050860

Για αριστερό μπακ αν δεν φύγουν οι Σπυρόπουλος και Τζαβέλλας δεν βλέπουμε παίχτη (το είπα και πριν κανα δύο μέρες, ο Αναστασιάδης πρώτα αδειάζει το ρόστερ από αυτούς που δεν θέλει και μετά κάνει μεταγραφή)
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

δωστε ενα scrns τα στατιστικα του ayew απο το FM ρε τσακαλια.. ετσι να εχουμε κατι να ασχολουμαστε :mrgreen: :mrgreen:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Eως και κοντοπούτανος.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

T.H.E.O.S έγραψε:Ο 1,83 Νομποα θεωρειται κοντος ή λιλιπούτειος;
μες στο γηπεδο φαινεται μετριος με κοντος

ισως ετσι ειναι το latin καλουπι του
Demir

Δημοσίευση από Demir »

μεσα στο σαιτ το εδωσε αλλιως και φωτογραφισε ακριβως νομποα..τεσπα... δεν πρεπει να δινουμε σημασια και ξεχαστε τον ayew..να προετοιμαζεστε για κανα κοροβεση οποτε οτι και να ερ9ει 8α εν8ουσιαστειτε.... :opaokara:
υ.γ το κλιμα που περνω για αυριο ειναι οτι 8α ειμαστε καμια 7-8 χιλιαδες και εινια μεγαλη ντροπη... :redcard:
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Στην Κίεβο και ο Φετφατζίδης, το γράφω γιατί ''ακούστηκε'', άλλο αν ψάχτηκε ο ΠΑΟΚ ή όχι.
Μηχανή του κιμά αυτή η Τζένοα, ο Preziosi είναι η χαρά των μάνατζερ εδώ στην Ιταλία.....

http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/elline ... tfatzidis/
Παίκτης της Κιέβο θα πρέπει να θεωρείται ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος μετακομίζει δανεικός από την Τζένοα!

Τις τελευταίες μέρες οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις και σήμερα (30/1) τελικώς συμφώνησαν, με τον άλλοτε μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού να μετακομίζει ως δανεικός στην Κιέβο.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, πρόκειται για εξάμηνο δανεισμό του «Φέτφα», χωρίς να υποστηρίζεται εάν υπάρχει οψιόν αγοράς.
- See more at: http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/elline ... Ce1T8.dpuf
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Aν δεν ''σκασει'' και σημερα ονομα το οποιο θα το επιβεβαιωση η ΠΑΕ,νομιζω οτι θα πρεπει να αρχισουμε να αποδεχομαστε οτι δεν θα γινει αλλη μεταγραφη.

epitrope,πραγματικα δεν υπαρχει λογος να ανεβασω screenshot ayew.Eιναι απλησιαστος
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Demir έγραψε:μεσα στο σαιτ το εδωσε αλλιως και φωτογραφισε ακριβως νομποα..τεσπα... δεν πρεπει να δινουμε σημασια και ξεχαστε τον ayew..να προετοιμαζεστε για κανα κοροβεση οποτε οτι και να ερ9ει 8α εν8ουσιαστειτε.... :opaokara:
υ.γ το κλιμα που περνω για αυριο ειναι οτι 8α ειμαστε καμια 7-8 χιλιαδες και εινια μεγαλη ντροπη... :redcard:

Απο που το παιρνεις το κλιμα ρε Δεμιρη;
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Aν δεν ''σκασει'' και σημερα ονομα το οποιο θα το επιβεβαιωση η ΠΑΕ,νομιζω οτι θα πρεπει να αρχισουμε να αποδεχομαστε οτι δεν θα γινει αλλη μεταγραφη.
Ίσα Ίσα αφού φτάσαμε σε αυτό.το σημείο θα περιμένουν μέχρι την Δευτέρα που θα πέσουν παρά πολύ οι οικονομικές απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών
Demir

Δημοσίευση από Demir »

οταν καμια 25 γνωστοι σου λενε δεν 8α παω,ενω με πλατανια ξεσηκω8ηκανε και τωρα περιμενουν το ματς με γαβρο...τι κλιμα 8α επερνες.. ? μακαρι να εχω αδικο και να ειμαστε 20.000 αλλα πανω απο 10-12 δεν το βλεπω..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

prist64 έγραψε:Eως και κοντοπούτανος.
ε? :shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”