Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός 25/10 19:00 MVP Σχόλια & παραλειπόμεν
Γι'αυτο εδω και 3 χρονια εφυγα απο την Θ4...Τουλαχιστον στην 2 που ειμαι μπορω να ριξω και κανενα μπινελικι σε αυτους που παραφερονται...Εδω ρε φιλε ημουνα στο παλατακι,και καποιος απο τα νευρα του μαζι με τον Πεδουλακη εκραζε και τον Σαντος...Αλλα να σου πω και κατι...Αυτοι που γκρινιαζουντοσο ευκολα ειναι αυτοι που αποθεωνουν....Εγω ειμαι μαζι και με τον Σαντος και με τον Μπαλαφα και με οποιον στηριζει αυτη η εξαιρετικη διοικηση....Ειμασταν πολυ ατυχοι σαν λαος για οσα περασαμε τοσα χρονια απο τα λαμογια,αλλα ειμαστε και πολυ τυχεροι πλεον που εχουμε αυτους τους ανθρωπους στην διοικηση....
Λοιπόν το ματσάκι κύλισε όπως το υπολόγιζα, δηλαδή του στυλ "Καλώς τα παιδιά" και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζοντε όλες οι μικρομεσαίες ομάδες. Όσον αφορά την απόδοση των παιχτών, MVP πρώτος με διαφόρα ο "Μουσλι" που για ακόμα μια φορά μας τρέλανε όλους. Από 'κει και πέρα όλοι οι παίχτες πιάσαν αρκετά καλή απόδοση χθες. Τώρα όσον αφορά τον λαό ήταν και πάλι εκεί κάνοντας κερκιδάρα λες και παίζαμε κανα ντέρμπυ. Γένικα ήταν ένα ήσυχο και απολαυστικό απόγευμα και όσοι δεν ήρθαν χάσανε. 

Κανόνας για μένα είναι να μη συμμετέχω σε ψηφοφορίες από τη στιγμή που δεν έχω γνώση.novito έγραψε:ε καλά εδώ ο Μπαλάφας έχει 3, του Χαλκιά σε χάλασε??
και άντε η μία είναι του Dimi, η άλληη του free η τρίτη??????![]()
Τόσο από το μπάσκετ, όσο και από το ποδόσφαιρο, αυτή την αγωνιστική, δεν πρόκειται να επιλέξω κανέναν γιατί πολύ απλά δεν είδα το ματς.
Αλλωστε στο ποστ μου φωτογραφίζω ποιοι ήταν οι 3 παίκτες που έκαναν τη διαφορά, πάντ6α βάσει των όσων άκουσα και διάβασα..
Μούσλι, Σέρτζιο και Ιμπραχίμα. Αυτοί!
Παιδια η Χθεσινη ημερα ηταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ φετος για εμενα...
Γιατι μπορεσα να παω στο γηπεδο για πρωτη φορα φετος...
Να πω πως ο Μεγας Μουσλι μας εχει τρελανει και πρεπει να μεινει για 7 χρονακια ακομα στον Π.Α.Ο.Κ.
Πιο Πολυ μαρεσαν τα συνθηματα... οπως :
Γριες ΕΚΕΙ εκει Στην Β εθνικη , ΜΑΖΙ με τα σκουληκια , Η πολη ΚΑΘΑΡΗ...
και
Μου πηρανε την Γκομενα δεν εχω δουλειά Αρης και δεν Παιρνω διπλα
...Αντε το Ουεφα ( και μονο το ουεφα ) ειναι ΚΟΝΤΑ...
Του Χρονου με τετοια εντεκαδα και με ενισχυση στον Παγκο θα μαμαμε και θα δερνουμε...
ΥΓ. ανανεωση στον Σναουτσνερ ΤΩΡΑΑΑΑ
Γιατι μπορεσα να παω στο γηπεδο για πρωτη φορα φετος...
Να πω πως ο Μεγας Μουσλι μας εχει τρελανει και πρεπει να μεινει για 7 χρονακια ακομα στον Π.Α.Ο.Κ.
Πιο Πολυ μαρεσαν τα συνθηματα... οπως :
Γριες ΕΚΕΙ εκει Στην Β εθνικη , ΜΑΖΙ με τα σκουληκια , Η πολη ΚΑΘΑΡΗ...
και
Μου πηρανε την Γκομενα δεν εχω δουλειά Αρης και δεν Παιρνω διπλα
...Αντε το Ουεφα ( και μονο το ουεφα ) ειναι ΚΟΝΤΑ...
Του Χρονου με τετοια εντεκαδα και με ενισχυση στον Παγκο θα μαμαμε και θα δερνουμε...
ΥΓ. ανανεωση στον Σναουτσνερ ΤΩΡΑΑΑΑ
+10000Platon έγραψε:Ισως θα επρεπε να ειχαν προνοησει απο πριν να προμηθευτουν τα εισητηρια τους κι οχι την τελευταια στιγμη...δε νομιζω οτι φταει η ΠΑΕ σ αυτο το θεμα...Panosneapoli έγραψε: Φοβερη ταλαιπωρια εμαθα περασαν οσοι αγωραζαν εκεινη την ωρα εισητηρια..μεχρι και στα 20 λεπτα αγωνα,ορισμενοι δεν ειχαν μπει.
Μα δεν ακούς τι λένε οι ειδήμονες για Σάντος; Δεν πας πουθενά με τον καρπουζά .. φέρε τον Άγγελο για να πας για πρωτάθλημα!Manolis4 έγραψε:To θέμα είναι ότι δεν μπορείς να μην ελπίζεις σε κάτι καλύτερο από το ουέφα όταν η ομάδα δείχνει τέτοια σταθερότητα και οι 3 του ΠΟΚ δείχνουν τέτοια ανυπαρξία και αστάθεια..Αν μας δώσουν την ευκαιρία,θα την αρπάξουμε σαν Αετοί...Τέλος.

O Zαγορακης ειπε οτι στοχος του ΠΑΟΚ ειναι το ΟΥΕΦΑ γιατι ξερει ποσο μακακες ειναι ποδοσφαιρικα οι Ελληνες...Σε καθε ξεκινημα πρωταθληματος ρωτανε οι απειροι δημοσιογραφοι των παρα πολλων αθλητικων εφημεριδων και τηλεοπτικων καναλιων,ποιοι ειναι οι στοχοι της καθε ομαδας....Μπορει να που πει κανεις γιατι?Μηπως για να κανουν ασκοπες αναλυσεις και να εχουν να γραψουν κατι για να γεμισουν τα δελτια και τις φυλλαδες τους?Επειδη ξερει λοιπον ο προεδρος την ρατσα μας αφου εχει παιξει πολλα χρονια στην ομαδα και αφου γνωριζει οτι γαντζωνομαστε απο μια λεξη και "κολλαμε" παρα πολυ σε ασημαντες,για αλλες χωρες,δηλωσεις,μας πεταξε το ΟΥΕΦΑ να ησυχασουμε κι εμεις και για να διατηρησει σε μια αγωνιστικη ηρεμια την ομαδα...Ας μου απαντησει καποιος και βλεποντας το χαλι του βαζελου και της αεκ,αν ειμαστε σε θεση να διεκδικησουμε το πρωταθλημα δεν θα το κανουμε επειδη δηλωσαμε οτι στοχος μας ειναι η Ευρωπη?
Αυτος που ειναι προπονητης σε μια ομαδα που ειναι η μοναδικη αητητη μαζι με την Λιβερπουλ στην Ευρωπη?Αυτον λες αδερφε?Αν λες αυτον πρεπει να παρει τον μπουλο!!!Yiankos έγραψε:Μα δεν ακούς τι λένε οι ειδήμονες για Σάντος; Δεν πας πουθενά με τον καρπουζά .. φέρε τον Άγγελο για να πας για πρωτάθλημα!Manolis4 έγραψε:To θέμα είναι ότι δεν μπορείς να μην ελπίζεις σε κάτι καλύτερο από το ουέφα όταν η ομάδα δείχνει τέτοια σταθερότητα και οι 3 του ΠΟΚ δείχνουν τέτοια ανυπαρξία και αστάθεια..Αν μας δώσουν την ευκαιρία,θα την αρπάξουμε σαν Αετοί...Τέλος.
Ναι αυτόν λέω .. γιατί απ' ότι φαίνεται, κάποιοι και πρωτάθλημα να μας πάρει θα τον κράζουνε ..
Είναι καλύτερος ο Δώνης ή ο Τεν Κάτε ή ο Βαλβέρδε και εμείς υστερούμε τόσο στον προπονητή; Ο μόνος που είναι αξιόλογος είναι ο Λίνεν του Πανιωνίου .. δεν υπάρχει άλλος.
Αλλά κάποιοι θα είναι πάντα εκεί να πούνε κάτι .. γιατί είπες σαρδέλα τον Ορφανό το Παοκτσάκι και τον Μουμίν το υπερταλέντο .. στον ΠΑΟΚ είσαι ρε και ξέρω γω και μαμουσουτού, δεν θα μιλάς άσχημα για το ρόστερ μας που είναι τρελαμένα Παόκια σαν τον Τόνι Γκονζάλεζ.
Τώρα που κερδίζουμε, θα βγει ο άλλος και επειδή δεν μπορεί να πει κάτι βαθμολογικά .. θα πει, γιατί έβαλες τον Λάκη και όχι τον Αραμπατζάκο ρε αλλαγή; Γιατί δεν έβαλες τον Αθανασιάδη ρε; Γιατί δεν μπήκε ο Πεχλιβάνης μέσα; Αν είναι δυνατόν ..
Τέσπα .. κάποιοι λέγανε πέρυσι ότι δικαιωθήκανε γιατί έκανε κλαρίνα η ομάδα .. δεν βγαίνουν να πούνε τώρα ότι εμείς που λέγαμε να μείνει ο Σάντος δικαιωθήκαμε .. γιατί κάποιοι μετά από την ήττα με τον Αστέρα θέλανε το κεφάλι του Σάντος .. αυτοί που στην πρώτη νίκη αποθεώνουν παίχτες και διοικήσεις και στην πρώτη ήττα πάνε και τους περιμένουν να βγούνε.
Που είναι όλοι αυτοί τώρα που το παίζαν γνώστες της μπάλας και του ποδοσφαίρου, να μας πούνε ότι βγήκαν μ@λάκες και καλά έκανε ο Ζαγοράκης που παρά την πίεση τον κράτησε και μας έχει 2ους; Ρητορικό το ερώτημα .. Θα σας πω εγώ που είναι ..
Περιμένουν την πρώτη ήττα για να βγάλουν χολή .. αν χάσουμε με γριά ή με νιόνιο ή με γαύρο .. γιατί κάποτε θα χάσουμε .. εκεί θα βγούνε και θα βγάλουνε και πάλι τη χολή τους και θα μιλάνε για Άγγελο και τ @@ μου τα πράσινα!
Αλλά κάποιοι δε θα νιώσουν ποτέ από μπάλα .. τι είπε σήμερα ο Καραγκούνης; Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να ξέρουν κερδίζουνε έστω και με 1-0 .. ήταν λάθος που μετά το 1-0 πιέσαμε το 2ο γκολ ενώ θα μπορούσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και ίσως να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ στη συνέχεια .. και το 1-0 δίνει τρεις βαθμούς. Ακούτε;
Είναι καλύτερος ο Δώνης ή ο Τεν Κάτε ή ο Βαλβέρδε και εμείς υστερούμε τόσο στον προπονητή; Ο μόνος που είναι αξιόλογος είναι ο Λίνεν του Πανιωνίου .. δεν υπάρχει άλλος.
Αλλά κάποιοι θα είναι πάντα εκεί να πούνε κάτι .. γιατί είπες σαρδέλα τον Ορφανό το Παοκτσάκι και τον Μουμίν το υπερταλέντο .. στον ΠΑΟΚ είσαι ρε και ξέρω γω και μαμουσουτού, δεν θα μιλάς άσχημα για το ρόστερ μας που είναι τρελαμένα Παόκια σαν τον Τόνι Γκονζάλεζ.
Τώρα που κερδίζουμε, θα βγει ο άλλος και επειδή δεν μπορεί να πει κάτι βαθμολογικά .. θα πει, γιατί έβαλες τον Λάκη και όχι τον Αραμπατζάκο ρε αλλαγή; Γιατί δεν έβαλες τον Αθανασιάδη ρε; Γιατί δεν μπήκε ο Πεχλιβάνης μέσα; Αν είναι δυνατόν ..
Τέσπα .. κάποιοι λέγανε πέρυσι ότι δικαιωθήκανε γιατί έκανε κλαρίνα η ομάδα .. δεν βγαίνουν να πούνε τώρα ότι εμείς που λέγαμε να μείνει ο Σάντος δικαιωθήκαμε .. γιατί κάποιοι μετά από την ήττα με τον Αστέρα θέλανε το κεφάλι του Σάντος .. αυτοί που στην πρώτη νίκη αποθεώνουν παίχτες και διοικήσεις και στην πρώτη ήττα πάνε και τους περιμένουν να βγούνε.
Που είναι όλοι αυτοί τώρα που το παίζαν γνώστες της μπάλας και του ποδοσφαίρου, να μας πούνε ότι βγήκαν μ@λάκες και καλά έκανε ο Ζαγοράκης που παρά την πίεση τον κράτησε και μας έχει 2ους; Ρητορικό το ερώτημα .. Θα σας πω εγώ που είναι ..
Περιμένουν την πρώτη ήττα για να βγάλουν χολή .. αν χάσουμε με γριά ή με νιόνιο ή με γαύρο .. γιατί κάποτε θα χάσουμε .. εκεί θα βγούνε και θα βγάλουνε και πάλι τη χολή τους και θα μιλάνε για Άγγελο και τ @@ μου τα πράσινα!
Αλλά κάποιοι δε θα νιώσουν ποτέ από μπάλα .. τι είπε σήμερα ο Καραγκούνης; Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να ξέρουν κερδίζουνε έστω και με 1-0 .. ήταν λάθος που μετά το 1-0 πιέσαμε το 2ο γκολ ενώ θα μπορούσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και ίσως να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ στη συνέχεια .. και το 1-0 δίνει τρεις βαθμούς. Ακούτε;
Συμφωνω καθολικα!!!!Ετσι κι αλλιως η αποψη μου ειναι κατεγραμμενη στο topic του προπονητη μας....Απλα αυτο το τελευταιο που γραφεις οτι κανενας δεν θα βγει να παραδεχτει το λαθος του ειναι και η αιτια που εφτασα σε σημειο να πιαστω στα χερια με ομοιδεατες μου στην κερκιδα...Γιατι τους ελεγα,ποιοι ειστε εσεις ρε ασχετοι που θα κρινετε τα συστηματα και τον τροπο που δουλευει ο προπονητης....Γιατι υπαρχει ενα μεγαλο μπερδεμα ειδικα στα site...ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ,ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!