Π.Α.Ο.Κ.-Παναιτωλικος 31/1-19:30,NS1 & NS1HD
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Παναιτωλικος 31/1-19:30,NS1 & NS1HD
Oντως ειναι πολυ δυσκολο το ματς,εχει καλη ομαδα το αγρινιο.
Μακαρι να βαλουμε ενα γρηγορο γκολ για να δουμε και ωραιο παιχνιδι.
Αυτος ο Μαρτινεζ στο παιχνιδι με τον ατρομητο χορευε στη βροχη,2-3 ματς τον εχω δει και εκανε παπαδες ο κερατας.
Κατα τη γνωμη μου ειναι οτι καλυτερο διαθετει μικρομεσαια ομαδα στην ελλαδα (συμπεριλαμβανομενων και των ατρομητο,αστερα) μεσοεπιθετικα.
Νομιζω οτι θα μπορουσε να παιξει στον ΠΑΟΚ ανετα.
Μακαρι να βαλουμε ενα γρηγορο γκολ για να δουμε και ωραιο παιχνιδι.
Αυτος ο Μαρτινεζ στο παιχνιδι με τον ατρομητο χορευε στη βροχη,2-3 ματς τον εχω δει και εκανε παπαδες ο κερατας.
Κατα τη γνωμη μου ειναι οτι καλυτερο διαθετει μικρομεσαια ομαδα στην ελλαδα (συμπεριλαμβανομενων και των ατρομητο,αστερα) μεσοεπιθετικα.
Νομιζω οτι θα μπορουσε να παιξει στον ΠΑΟΚ ανετα.
Μπράβο, ο Μαρτινεζ.
Εδώ είχαμε σοβαρό πρόβλημα με τον 37χρονο Ιμπαγάσα.
Μ αυτόν τον κερατά θα έχουμε ακόμα πιο πολλά προβλήματα.
Εδώ είχαμε σοβαρό πρόβλημα με τον 37χρονο Ιμπαγάσα.
Μ αυτόν τον κερατά θα έχουμε ακόμα πιο πολλά προβλήματα.
- john4serres
μεγαλη προσοχη στους μεσοεπιθετικους του παναιτωλικου
πρεπει να κανουμε γρηγορο γκολ , μην πω και 2-0 ημιχρονο
πρεπει να κανουμε γρηγορο γκολ , μην πω και 2-0 ημιχρονο
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Πολύ καλή ομάδα ο Παναιτωλικός,με ποιοτητα μεσοεπιθετικά.Αν ανεβουμε πολυ ψηλά οπώς σε ολα τα ματς θα μας κανουν γκόλ σιγουρα!Εδώ μας εκαναν κερκυρα, πανιωνιος πανθρακικός..Οποτε να ναι σε καλη μερα φανουρης και κλαους να βαλουμε δυο τουλαχιστον.
το πιο δυσκολο εντος ματς που μας απομενει μεχρι το τελος του πρωταθληματος.
-
Παλι Δημητροπουλο εβαλαν και 4ο τον Αρετοπουλο. Θελουν πολυ ξυλο αυτοι.
πολλοι ειδαμε το ανεκδοτο που λεγοταν γαυρος-παναιτωλικος και πως οι γαυροι νικησαν σφαζοντας τους αιτωλους....
το νου μας.
το νου μας.
- back in black
Πονηρό παιχνίδι, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Ενδεχομένως, μετά τις εξελίξεις με τον ΟΦΗ, να είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν την υποδοχή του γαυρου, ο οποίος θα κάνει ότι περνάει απο το χέρι του προκειμένου να έχει μια βαθμολογική διαφορά ασφαλείας. Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν ότι στο παιχνίδι με το Αγρίνιο θα προσπαθήσουν να μας χτυπήσουν, κάνοντας επίδειξη παραγκίσιας δύναμης, προσπαθώντας να ακυρώσουν και την επικοινωνιακή ήττα τους απο τις μεταγραφές των Κόστα και Νομπόα. Ο ορισμός του Δημητρόπουλου, ενός πτηνού της διαιτησίας, δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις τους. Το παιχνίδι απαιτεί την εγρήγορση όλων: παικτών, παραγόντων αλλά και του κόσμου που θα πρέπει να συγκρατήσει τα νευρα του απο τις πιθανότατες προκλήσεις του πτηνού.
- navigator11
Συμφωνώ. Θέλει πολλή ηηηηηηη μεγάλη συγκέντρωση από ΌΟΟΟΛΟΥΥΥΥΥΣ μας αύριο. Μακάρι να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και να ελέγξουμε το ρυθμό όσο μας επιτρέψει το τριο ... κομμάντος!!
Θέλω να πιστεύω πως θα τύχουν θερμής περιποίησης ο ... άρχων του αγώνα και τα τσιράκια του πριν ξεκινήσει ο αγώνας από τον επίσημο ΠΑΟΚ. Ο ... ανεπίσημος θα φροντίσει, καθόλη τη διάρκεια της εν δυνάμει παρωδίας εν γηπέδω, να εκδηλώσει το δεδομένο ... σεβασμό του!!
Θέλω να πιστεύω πως θα τύχουν θερμής περιποίησης ο ... άρχων του αγώνα και τα τσιράκια του πριν ξεκινήσει ο αγώνας από τον επίσημο ΠΑΟΚ. Ο ... ανεπίσημος θα φροντίσει, καθόλη τη διάρκεια της εν δυνάμει παρωδίας εν γηπέδω, να εκδηλώσει το δεδομένο ... σεβασμό του!!
29 συνήγοροι εγκληματιών συνιστούν Δημητρόπουλο.
Ξέρουν αυτοί!
Τώρα με την μλκ με τον ΟΦΗ, η ποινή του Κάτσε μεταφέρεται για το ματς με τον πούστη;
Ξέρουν αυτοί!
Τώρα με την μλκ με τον ΟΦΗ, η ποινή του Κάτσε μεταφέρεται για το ματς με τον πούστη;
- sourmenetes
- Moderator
περναει στα ψιλα το ματς και δεν μου αρεσει...
Πρεπει να μπουμε κομαντο μεσα και να κυριαρχησουμε.
Ξυπνηστε λιγο γιατι πολυ ησυχια επεσε.
Πρεπει να μπουμε κομαντο μεσα και να κυριαρχησουμε.
Ξυπνηστε λιγο γιατι πολυ ησυχια επεσε.
- DarkBishop
Εγώ τη δουλειά μου θα την κάνω όπως σε κάθε ματς: θαπάω να ξελαρυγγιαστώ. Από εκεί και πέρα, έχω τη συνείδησή μου καθαρή.
Συμφωνώ. Πάντα έτσι ενεργεί ο χοντρός, που δε μπορεί να δεκτεί ούτε μισή επικοινωνιακή ήττα. Δεν αντέχει την καζόυρα, και για αυτό έχει πληρωμένους όλους τους ΑΡΔ. Ο κόσμος πρέπει να κάνει το χρέος του και να γεμίσει το γήπεδο. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για να πάρει ψυχολογία η ομάδα και να τα χώσει ο Σαββίδης για εξτρέμ. Ο Ρώσσος λειτουργεί παρορμητικά. Σε περίπτωση ήττας ξεχάστε το εξτρέμ. Γεμίστε το γήπεδο επιτέλους! το 1ο μισό του πολέμου με το γαύρο αρχίζει από αύριο.back in black έγραψε:Πονηρό παιχνίδι, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Ενδεχομένως, μετά τις εξελίξεις με τον ΟΦΗ, να είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν την υποδοχή του γαυρου, ο οποίος θα κάνει ότι περνάει απο το χέρι του προκειμένου να έχει μια βαθμολογική διαφορά ασφαλείας. Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν ότι στο παιχνίδι με το Αγρίνιο θα προσπαθήσουν να μας χτυπήσουν, κάνοντας επίδειξη παραγκίσιας δύναμης, προσπαθώντας να ακυρώσουν και την επικοινωνιακή ήττα τους απο τις μεταγραφές των Κόστα και Νομπόα. Ο ορισμός του Δημητρόπουλου, ενός πτηνού της διαιτησίας, δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις τους. Το παιχνίδι απαιτεί την εγρήγορση όλων: παικτών, παραγόντων αλλά και του κόσμου που θα πρέπει να συγκρατήσει τα νευρα του απο τις πιθανότατες προκλήσεις του πτηνού.
Θα κάνουμε κερκιδαρα αύριο.
Η ομάδα να κάνει αυτό που πρέπει και όλα θα πάνε καλά. Κλασσικά θα είμαστε 12-13-14000...
Η ομάδα να κάνει αυτό που πρέπει και όλα θα πάνε καλά. Κλασσικά θα είμαστε 12-13-14000...
- ΑποστόληςΑ
Σύμφωνα με το pakweb η σύνθεση θα είναι:ΑποστόληςΑ έγραψε:Itandje
Σκόνδρας - Vitor - Κατσικάς - Rat
Τζανδάρης - Maduro - Noboa - Mak
Pereyra
Αθανασιάδης
ΩΧ! Ξέχασα τον Σαλπι!
Itandje
Σκόνδρας - Vitor - Κατσικάς - Rat
Σαλπι - Maduro - Noboa - Mak
Pereyra
Αθανασιάδης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Παρ 30 Ιαν 2015, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.