Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από spyretto »

GoMaRoS έγραψε:Τον Μάρτενς τον είχαμε πάρει για οργανωτή, δεύτερο επιθετικο κτλ κτλ δεν έπιασε, έφυγε. Στην θέση αυτή, που πονάμε χρόνια τώρα, ποιον φέραμε; Κινηθήκαμε για Μπλάνκο και Ντέβιτς, δεν έκατσαν, άρα ο σχεδιασμός μας αρχικά δεν ήταν τόσο για εξτρέμ, αλλά για παίχτη στον άξονα, ναι πονάμε στα εξτρέμ γιατί έχουμε μόνο ένα, τον Μακ, αλλά θέλουμε παίχτη και στον άξονα. Με το που έμπαινε πχ ο Βούκιτς, και κρατούσε λίγο την μπάλα, άλλαζε όλη η ομάδα προς το καλύτερο, να μην πάμε πιο πίσω στον Ίβιτς

Από την αρχή το έλεγα εγώ μεσοεπιθετικό οργανωτή με έφεση στο σκοράρισμα και θα το λέω για πάντα :mrgreen:
Από τον Βλαντιμίρ έχουμε να δούμε εναν τέτοιο.
Αν και θέλουμε ΚΑΙ εξτρέμ.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

http://www.transfermarkt.co.uk/emmanuel ... eler/39190
ζητησε να φυγει... μια χαρα λυση για μπακ απ/// κανει τρομερα παιχνιδια και περσυ κ φετος...
https://www.youtube.com/watch?v=RdMdZRJr3jc
και σκοραρει..https://www.youtube.com/watch?v=TJFgVp-qYTQ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Παρ 30 Ιαν 2015, 14:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Η όλη φάση σήμερα μου κάνει κάπως όπως με την ηρεμία αμέσως πριν την καταιγίδα.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Εχω μία αίσθηση ότι ο κανονικός τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ιβάν Σαββίδης, έρχεται απόψε με παίκτες έτοιμους.
Αν περιμένουμε από τον Ζήση ... θα κουραστούμε να περιμένουμε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Περιπτερος έγραψε:ΟΧΙ δεν είμαι τζιχαντιστής, είμαι ΠΑΟΚΙΣΤΗΣ
Καλα χαλαρωσε λιγο, μια χαρα παει η μεταγραφικη περιοδος εκ του αποτελεσματος. Ας αφησουμε τους καναπεδες λιγο και εμεις και μετα ας βαλουμε το μαχαιρι στο λαιμο
Άβαταρ μέλους
spyretto

Περιπτερος έγραψε:Εχω μία αίσθηση ότι ο κανονικός τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ιβάν Σαββίδης, έρχεται απόψε με παίκτες έτοιμους.
Από τη νέα σεζόν θα πρέπει να ψάχνουμε τους αντικαταστάτες των: KATSIKAS, TZAVELLAS, SPYROPOULOS, SALPIGINGIDIS , PAPADOPOLO οπότε ο Ζήσης ή όποιος άλλος τεχνικός υπάρχει θα πρέπει να βρει 5 ΕΛΛΗΝΕΣ νέους παίκτες να καλύψουν τις θέσεις αυτές κι οποιων άλλων μικρών αποχωρήσουν ή δωθουν δανεικοί - αν θέλουμε φυσικά να λέμε ότι είμαστε μεγάλη ομάς. Τον περιμένει πολύ δουλειά όποιος αναλάβει το έργο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Παρ 30 Ιαν 2015, 15:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

To οτι η μεταγραφικη ενισχυση ειναι θετικοτατη και εντυπωσιακη,δεν αναιρει το οτι πρεπει οπως και δηποτε να αποκτηθει ενα ακομα εξτρεμ
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Αυτή η απόλυτη ησυχία είναι περίεργη.
Η' είναι ησυχία πριν την καταιγίδα ή είναι ησυχία θανάτου.
Για να ετοιμάζουμε τα μπαζούκας για καλό και για κακό ... .
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

spyretto έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Εχω μία αίσθηση ότι ο κανονικός τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ιβάν Σαββίδης, έρχεται απόψε με παίκτες έτοιμους.
Από τη νέα σεζόν θα πρέπει να ψάχνουμε τους αντικαταστάτες των: KATSIKAS, TZAVELLAS, SPYROPOULOS, SALPIGINGIDIS , PAPADOPOLO οπότε ο Ζήσης ή όποιος άλλος τεχνικός υπάρχει θα πρέπει να βρει 5 ΕΛΛΗΝΕΣ νέους παίκτες να καλύψουν τις θέσεις αυτές κι οποιων άλλων μικρών αποχωρήσουν ή δωθουν δανεικοί - αν θέλουμε φυσικά να λέμε ότι είμαστε μεγάλη ομάς. Τον περιμένει πολύ δουλειά όποιος αναλάβει το έργο.
O SALIPIGIDIS εχει συμβολαιο μεχρι το 2017 με επιθυμια του "δεν εχει δευτερο σακακι" ή αλλιως "καβουρια στις τσεπες" Ιβαν Σαββιδη.

στους αλλους πιθανον να προστεθει και ο Τζανδαρης, αν δεν ανανεωσει.

πιστευω οτι οι κινησεις με Κοροβεση και Χαριση ειναι προς αυτη τη λογικη. δλδ ενας παιχτης που παιζει ολη τη γραμμη αριστερα και ενας κεντρωος με επιθετικες αρετες. επισης ο παπαγιαννοπουλος ισως αποκτηθηκε και αυτος με τη λογικη του να παρει τη θεση του κατσικα στο ροστερ απο του χρονου, μιας και ο κατσικας εχει δηλωσει οτι θελει να εξαντλησει τις πιθανοτητες να παει στο εξωτερικο. επισης καπου διαβασα οτι ο Γιαννου παει αστερα τρ. και θεωρω οτι ως αντι-παπ θα ηταν μια καλη επιλογη καθως ειναι αρκετα ανεβασμενος φετος. ασε δε που εχουμε ακομα το 50% του.
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Πάντως δε θυμάμαι ανακοίνωση παικτη μια μέρα πριν ή τη μέρα αγώνα. Εκτός αν πιάνομαι αδιάβαστος
Demir

Δημοσίευση από Demir »

του στοχ!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πάντως μιας και πιάσαμε την ελληνική αγορά θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και προσεκτικοί. Τα τελευταία χρόνια όποιος φέρελπις Έλληνας ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε μας βγήκε μάπα το καρπούζι (Κούτσια, Γεωργιάδης, Γιάννου). Για Κοροβέση φοβάμαι πως θα συμβεί το ίδιο (δεν τον θεωρώ ταλέντο πλέον στα 23). Τον Χαρίση τον πιστεύω αρκετά.
Άβαταρ μέλους
spyretto

K_geo έγραψε:
spyretto έγραψε:

στους αλλους πιθανον να προστεθει και ο Τζανδαρης, αν δεν ανανεωσει.

πιστευω οτι οι κινησεις με Κοροβεση και Χαριση ειναι προς αυτη τη λογικη. δλδ ενας παιχτης που παιζει ολη τη γραμμη αριστερα και ενας κεντρωος με επιθετικες αρετες. επισης ο παπαγιαννοπουλος ισως αποκτηθηκε και αυτος με τη λογικη του να παρει τη θεση του κατσικα στο ροστερ απο του χρονου, μιας και ο κατσικας εχει δηλωσει οτι θελει να εξαντλησει τις πιθανοτητες να παει στο εξωτερικο. επισης καπου διαβασα οτι ο Γιαννου παει αστερα τρ. και θεωρω οτι ως αντι-παπ θα ηταν μια καλη επιλογη καθως ειναι αρκετα ανεβασμενος φετος. ασε δε που εχουμε ακομα το 50% του.

Δεν πειράζει, θα τον κάνουμε επίτιμο πρόεδρο του πάγκου. Το "αντικαταστάτης" είναι στο πνεύμα της κοινής λογικής, όχι απαραίτητα διαδικαστικό. Αν και έχω μια κρυφή ελπίδα ότι θα τον πουλήσουμε κάπου στα Εμιράτα, να δοκιμάσει κι αυτός την τύχη του στο εξωτερικό έτσι για μια νέα εμπειρία. Άλλωστε το βιογραφικό του είναι τεράστιο. Συμβόλαιο μέχρι τα 36 στον Σαλπιγγίδη, άλλη μία ανεύθυνη κίνηση. Αυτά σιγά-σιγά πρέπει να σταματήσουν νομίζω.
Καλό θα ήταν ο Τσανδάρης να ανανεώσει. Και τον Κατσικά θα τον ήθελα για τριτο-τέταρτη επιλογή αλλά νομίζω πως τελικά θα φύγει.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Την Δευτερα θα εχουμε οτι εχουμε
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Dimg4 έγραψε:Την Δευτερα θα εχουμε οτι εχουμε
Εκτιμηση ή πληροφορια?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”