Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από joshua »

Μεσημερι παρασκευης και σιωπη,σκεφτομαι πως κατεληξαν οι μεταγραφες το καλοκαιρι οταν τελικα δεν προλαβαν και με ζωνουν τα φιδια,αν ενας παικτης μας εκαιγε περισσοτερο απο ολους ηταν ο εξτρεμ,δεν ειναι δυνατον να μην αποκτηθει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τελευταια μερα γινεται χαμος σε ολη την ευρωπη με ομαδες του δικου μας επιπεδου.
Εκατονταδες δανεισμοι και τρομερα μαγειρεματα,αν οπως φαινεται παμε για δανεισμο θα εξαντλησουμε τα περιθωρια οποτε κυριακη προς δευτερα ξημερωματα θα ξερουμε.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Αδερφια οτι ειναι να γινει θα γινει ή σημερα ή την Δευτερα(αποψη μου)...Σ/Κ δεν νομιζω να γινει κατι....Οποτε υπομονη λιγο ακομα...Μακαρι να ερχοταν καποιος εκ των Ρεφαελοφ-Πατιτο...ηδωμεν ----> DUM SPIRO SPERO
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ποιες μεταγραφές τώρα, αυτές δεν μετράνε, οι επενδύσεις γίνονται αλλού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΚΕΔ όρισε τον Αλέξανδρο Δημητρόπουλο του Συνδέσμου Φθιώτιδας, να σφυρίξει το σαββατιάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, που θα γίνει στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.
Βοηθοί του ορίστηκαν οι: Βερρής - Σταυρουλάκης, 4ος ο Αρετόπουλος και πορατηρητής διαιτησίας ο Γενναίος...
Αναλυτικά οι ορισμοί:
ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός: Δημητρόπουλος
Βέροια - Ολυμπιακός: Ιωαννίδης
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Εγώ λυπάμαι πολύ για τα θύματα, αλλά έχω ήδη βγάλει το μπαζούκας, το συντήρησα και τώρα το συναρμολογώ.
Ζήση λυπάμαι πολύ, αλλά σου μένουν λίγες ώρες.
Φρόντισε μέχρι το βράδυ να έχεις πάρει αναβολή και να ξαναγυρίσει ο σωλήνας στην θέση του.
Αρκετά, μας τα κάνατε 10 κιλά το ένα.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Αν δεν γίνει το ΜΠΑΜ, θα ακουστεί άλλο ΜΠΑΜ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Του μένουν λίγες ώρες ? Τζιχαντιστης είσαι ?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τελευταια μερα κανεις μια κινηση πολυτελειας ,κανεις μια κινηση μπαλωμα οπως του αριστερου μπακ ,δεν περιμενεις τελευταια μερα να καλυψεις βασικο σου κενο, γιατι ειναι πολυ πιθανο να μεινεις με το @λι στο χερι.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

ΟΧΙ δεν είμαι τζιχαντιστής, είμαι ΠΑΟΚΙΣΤΗΣ
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Ένα αριστερο Μπακ και
Έναν αριστερο Μακ :lol:

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Άντε πάλι τα ίδια ρε περιμένετε λίγο και μετά να κρίνουμε η ευφορία λόγω Κόστα κρατησε μιση μέρα
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Το εγραψα και εχθες το λεω και σημερα.Εμενα κατι μου λεει πως δεν θα κανουμε αλλη μεταγραφη και αυτο προσπαθουν να μας το περασουν και στα μουλωχτα τα αρδακια
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αν κάνουμε τι θα πεις ? Με την μεταφυσική θα βγάλουμε συμπέρασμα ότι δεν θα κάνουν μεταγραφές ?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Τελευταια μερα κανεις μια κινηση πολυτελειας ,κανεις μια κινηση μπαλωμα οπως του αριστερου μπακ ,δεν περιμενεις τελευταια μερα να καλυψεις βασικο σου κενο, γιατι ειναι πολυ πιθανο να μεινεις με το @λι στο χερι.

Oταν προκειται για δανεισμο δεν ισχυει αυτο που λες,αν μιλαμε για ελευθερη μεταγγραφη η αγορα ποδοσφαιριστη τοτε ναι αλλαζουν τα κοζια.
Αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι εχουμε καταληξει σε 2-3 περιπτωσεις μονο για δανεισμο γιαυτο ειμαστε αναγκασμενοι να περιμενουμε τι θα αποφασισουν οι ομαδες τους.
Δηλαδη που θα τους δωσουν με τι ορους κτλ.
Οι δανεισμοι αυτα εχουν joshua μου δεν κανει παιχνιδι αυτος που δανειζεται.
Γιαυτο φωναζω απο το καλοκαιρι μακρια απο δανεικους,αφου προκειται μονο για εναν ας το αποδεχτουμε και ας ελπισουμε να εχει μια ρητρα στα μετρα μας.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

GoMaRoS έγραψε:Τον Μάρτενς τον είχαμε πάρει για οργανωτή, δεύτερο επιθετικο κτλ κτλ δεν έπιασε, έφυγε. Στην θέση αυτή, που πονάμε χρόνια τώρα, ποιον φέραμε; Κινηθήκαμε για Μπλάνκο και Ντέβιτς, δεν έκατσαν, άρα ο σχεδιασμός μας αρχικά δεν ήταν τόσο για εξτρέμ, αλλά για παίχτη στον άξονα, ναι πονάμε στα εξτρέμ γιατί έχουμε μόνο ένα, τον Μακ, αλλά θέλουμε παίχτη και στον άξονα. Με το που έμπαινε πχ ο Βούκιτς, και κρατούσε λίγο την μπάλα, άλλαζε όλη η ομάδα προς το καλύτερο, να μην πάμε πιο πίσω στον Ίβιτς

Από την αρχή το έλεγα εγώ μεσοεπιθετικό οργανωτή με έφεση στο σκοράρισμα και θα το λέω για πάντα :mrgreen:
Από τον Βλαντιμίρ έχουμε να δούμε εναν τέτοιο.
Αν και θέλουμε ΚΑΙ εξτρέμ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”