Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από K_geo »

ron-swanson έγραψε:PAOK24
Όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται για έναν παίκτη με τον οποίο αποκλειστικά ασχολούνται οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ.

Λίγες ημέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ο ΠΑΟΚ περιμένει απαντήσεις και εξελίξεις σε διαφορετικές περιπτώσεις. Βάσει όλων των στοιχείων, υπάρχουν και παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου (τύπου… Νομπόα) αλλά και πιο άγνωστοι ποδοσφαιριστές τύπου… Μακ.

Ακόμη και σήμερα το πιο πιθανό είναι να κάνει ο Δικέφαλος άλλη μία μεταγραφή…
ηξεις αφήξεις ουκ εν τω πολεμω θνιξεις
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Η διατύπωση είναι κακή αλλά ο ποιητής εννωεί ότι θα γίνει κι αλλη μεταγραφή που μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμα και σήμερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Πέμ 29 Ιαν 2015, 18:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

vs40 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Υποτίθεται οτι παίκτες τύπου Μάρτενς αυτό θα έδιναν. Το πιο "σοβαρό" ποδόσφαιρο άνευ σάλτσας.

Ακόμα κι αν υποθέσουμε πως απλά ήταν μια ατυχής περίπτωση, δώστε μου ρε παιδιά ένα παράδειγμα σοβαρού παίκτη και οχι "ζογκλέρ" που θα μας δώσει αυτό που χρειαζόμαστε!

Γιατί προσωπικά νομίζω πως αυτό που χρειαζόμαστε, είναι ένας παίκτης που να ΤΡΙΠΛΑΡΕΙ. Για να ανοίγει άμυνες.
Θέλεις να επαναλάβω το όνομα του Σουηδομαροκινού? Από ότι βλέπω έχω κουράσει να το ξαναλέω, αλλά είναι ΣΙΓΟΥΡΗ κίνηση. Γκολ, ασίστ, σταθερή ανοδική πορεία, δύναμη, 1,88, σε φόρμα σήμερα όχι χθες. Δίνουμε κίνητρο να κάνει ένα ακόμη βήμα παραπάνω. Συνδιάζει θέαμα με ουσία (με αυτοσκοπο την ουσία όχι το θέαμα), φοβερός στο 1 εναντίον 1, φοβερό σουτ, σεντρα. Σοβαρά δείτε τα βίντεο που έχει. Είναι 23, και κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερος τις τελευταίες 4 σεζόν που αγωνίζεται. Δείτε όλα τα video και ψάξτε για αδύναμα σημεία του παίκτη, γιατί εγώ ακόμη δεν έχω βρει.
Εγω ειμαι μαζι σου.
Σημερα εταξα έξτρα χαρτζιλικι στην κορη μου,την αντισαλπιγγιδικια και κατεβασε
βιντεακια του Σουηδομαροκινου και τα χαζεβαμε παρεα.
Επειδη εχει "καλο" ματι της ζητησα τη γνωμη της.
-Μπαμπα(μου λεει),μ΄αυτον στην ομαδα πρεπει να δινουμε και δυο(2),
γκολ αβαντζο για να εχει ενδιαφερν το ματς.

Το οποίον...................
vs40,prist64και θυγατερα,ψηφιζουμε Σουηδομαροκινο.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

agios έγραψε:΄Άρα.....O Μοχαμεντ Σαλάχ αντί για Ρόμα πάει αντάλλαγμα στην Φιορεντίνα απ την Τσέλσι.Ο Βιερίνια πάει Σάλκε από Βόλσφμπουργκ για να πάει ο Σούρλε από Τσέλσι στην Βόλσφμπουργκ,για να πάει ο Κουαδράδο από Φιορεντίνα στην Τσέλσι για να έρθει ο Βάργκας στον ΠΑΟΚ...
Απλά τα πράγματα!!! ;) :D
να δώσουμε και τον Σπυρόπουλο στην Ρόμα να μην έχει παράπονο? Χωρίς παίχτη τους άφησες αυτούς,κρίμα είναι :mrgreen:
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Μην βγαζετε μερικοί μένος για τον Βιερινίνια την στιγμή που ακόμη και εσείς να ήσασταν το ίδιο θα κάνατε.
Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.
Εγώ θεωρώ ότι ο παίκτης και όσο φορούσε την φανέλα με έχει σεβαστεί με το παραπάνω!
Αν και όταν είναι να έρθει τον θέλω, τότε θα είναι στο χέρι μου να τον πάρω ή να του πω όχι. Πολύ απλά.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Χοχλιουρε κομμα δεν εβαλες.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:mrgreen:

οπου βολευει τον καθενα. :lol:
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Magpies4 έγραψε:
mpafos4 έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Ο Αντρέ αν πάει στη Σάλκε θα παίξει στην αρχή αλλά μετά
θα καταλήξει να σκουπίζει τον πάγκο. Νομίζω για backup
τον παίρνουνε και όχι για νούμερο ένα. Πολύ δύσκολο το
βλέπω να πιάσει στα >29 και μέτα από χιαστούς σε επίπεδο
Σάλκε... Γι᾽αυτό και απορώ με τα λεφτά που του δίνουν.
Δηλαδή κάτι ξέρουν οι Λύκοι που δεν ανεβάζουν την προσφορά.
Oσο ο Βιερινια θα ειναι καλα και θα εχει προτασεις απο ομαδες του εξωτερικου,ΔΕΝ προκειται να γυρισει.Και ο λογος δεν ειναι ο ΠΑΟΚ,τον οποιο θεωρει οικογενεια του αλλα πολλα αλλα θεματα που αφορουν το επιπεδο του ποδοσφαιρου και της νοοτροπιας που επικρατει στην Ελλαδα!!

Να γυρισει να κανει τι?....Να πηγαινει σε καβα να αγορασει ενα μπουκαλι κρασι και ο Ραπτοπουλος την ιδια μερα να λεει πως ειναι αλκοολικος!....Εχετε την εντυπωση πως οι παικτες δεν μαθαινουν τι λεγεται και τι γραφεται για αυτους αλλα κανετε τρομερο λαθος!!!

Δεν υπαρχει φυσιολογικος ανθρωπος που να αφηνει τα σαλονια για τα αλωνια!!!
Λογικά αυτά που λες αλλά εγώ μιλάω απλά για την προοπτική του σε ένα τοπ κλαμπ όπως οι μπλε.
Ο άνθρωπος έχει φιλοδοξίες να παίξει στην ελίτ της Ευρώπης και όλοι το ίδιο θα κάναμε στη θέση του.
Απλά ποδοσφαιρικά πιστεύω ότι θα τα βρει δύσκολα εκεί, και ίσως του χρόνου να ψάχνει να φύγει.
το επιπεδο της σαλκε δεν διαφερει απο αυτο των λυκων!ισα ισα που φετος εχουν σιγουρο το τσαμπιον λιγκ ενω η σαλκε δεν το εχει εξασφαλισμενο...και γι αυτο θελει να ενισχυθει καθως ειχε και τραυματια τον φαρφαν
μεταξυ μας ,αλλα το να θελει να μεινει στη γερμανια σε τοπ ομαδες που κανουν πλειστηριασμο για να τον αποκτησουν δεν συνεπαγεται οτι δεν γουσταρει τον παοκ ,ασ ειμαστε ρεαλιστες!
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Αυτόν για αλλαγή του Rats: RETO ZIEGLER (άνεργος είναι και του χρειάζεται)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ωραιος ο ζιγκλερ, αλλα περυσι μας ειχε ριξει πολυ ακυρο οποτε του το ριζνουμε και εμεις. να παει στη μερκελ να ζητησει δουλεια. :mrgreen:
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

alp920 έγραψε:
agios έγραψε:΄Άρα.....O Μοχαμεντ Σαλάχ αντί για Ρόμα πάει αντάλλαγμα στην Φιορεντίνα απ την Τσέλσι.Ο Βιερίνια πάει Σάλκε από Βόλσφμπουργκ για να πάει ο Σούρλε από Τσέλσι στην Βόλσφμπουργκ,για να πάει ο Κουαδράδο από Φιορεντίνα στην Τσέλσι για να έρθει ο Βάργκας στον ΠΑΟΚ...
να δώσουμε και τον Σπυρόπουλο στην Ρόμα να μην έχει παράπονο? Χωρίς παίχτη τους άφησες αυτούς,κρίμα είναι :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Για αυτό είπα ότι του χρειάζεται να είναι αλλαγή του Ρατς ...

Εν τω μεταξύ έρχεται ο Ιβάν αύριο.
Λέτε να μην έλθει μόνος ?
Τίποτα παγωμένους από Ρωσία θα φέρει ?
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

alp920 έγραψε:
Έχουν Τοροσίδη αυτοί δε μασάνε!!!!!!Και Χολέμπας!!!Κι άμα χρειαστεί (αφού πήραν και Μανωλά!) τους ξεπουλάει ο χοντρός και τον Μαζουάκου...Ξέρει ο χοντρός!!! :D
Άβαταρ μέλους
mitel

Δημοσίευση από mitel »

ελβετος ειναι ο ζιεγκλερ νομιζω..
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Παλι μακρύ το βλέπω το βράδυ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”