Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από obanebane »

Πες το και ετσι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Υποτίθεται πως η έλευση ενός εξτρέμ είναι δεδομένη. Ήταν η ΠΡΩΤΗ και ΚΥΡΙΑ ανάγκη της ομάδας πριν ακόμα την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου.

Υποτίθεται ακόμα πως ο τραυματισμός και η μη ανανέωση Κατσικά ήταν τα δεδομένα που ώθησαν τους υπευθύνους να κινηθούν για στόπερ. Καθώς μάλιστα ο Άγγελος ήταν αυτός που ήθελε χαφ, τότε φαντάζομαι πως μέχρι και το... Νοέμβρη, σίγουρα όλοι αποδέχονταν πως η ΜΕΓΑΛΗ έλλειψη, αφορά εξτρέμ.

Δε νομίζω να κάνουν τέτοια πατάτα!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

η μπριζ ειναι πρωτη αν δεν κανω λαθος στο βελγιο και συνεχιζει στο γιουροπα ως πρωτη στον ομιλο της. ο ρεφαελοφ ειναι πρωτος της σκορερ στο γιουροπα με 5 γκολ σε...6 αγωνες και πρωτος σε ασσιστ στο πρωταθλημα για την ομαδα του.

για αυτο και θεωρω δυσκολο να τον δωσουν απο τωρα, με μοναδικο "θετικο" το οτι το καλοκαιρι ληγει το συμβολαιο του.

ακομα δε περισσοτερο, πιστευω οτι αφου η ομαδα του παει ετσι καλα και αυτος δεν θα εχει και τον τρελο νταλγκα να την κανει. για αυτο λεω οτι ειναι ναι μεν η ιδανικοτερη περιπτωση, αλλα και απο την αλλη ισως η πιο δυσκολη και περιπλοκη....

για τον αργεντινο δεν εχω σαφη εικονα, στα βιδεος φαινεται μεγαλος αρτιστας, αλλα τα νουμερα του δεν με προξενησαν μεγαλη εντυπωση. παρολα ταυτα, το τοπι δειχνει οτι το κατεχει και πολυ μαλιστα. και θεωρητικα ερχεται και πιο ευκολα απο οτι ο Ισραηλινος.

παντως, οτι και να ειναι, στο μεσοεπιθετικο-εξτρεμ πιστευω οτι σε τετοια επιπεδα παιχτη πρεπει να κινηθουμε. δεν εχουμε και πολλους που να κανουν το κατιτης παραπανω (και ας μην ειναι ολο ουσια), ωστε να γουσταρει και λιγο η εξεδρα... :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Όποιον και να πάρουμε απ' τους δύο (ΑΝ πάρουμε κάποιον απ' αυτούς) εγώ ευχαριστημένος θα είμαι γιατί φαίνονται παιχταράδες και οι δύο, κι έχουν στοιχεία που λείπουν απ' το παιχνίδι μας!
ΥΓ. Βαλτός είσαι κι εσύ με τις φωτογραφίες της Μπελούτσι;! :shock: :mrgreen: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οχι νενε,οχι νενε,οχι νενε,οχι νενε,οχι νενε,οχι νενε, α ναι και οχι Νενε :mrgreen: .Και μεγαλος και πρωην ποδοσφαιριστης.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

O Νενε μεγαλη παιχταρα ητανε αλλα μετα απο 2 χρονια στο Καταρ... Ειναι και 33,5.

Παντως κατι μου λεει πως ο γαυρος θα παει για Νενε. Γιατι ο Νικοβλακοπουλος στο αρθρο του στο gazzetta που προσπαθει να μειωσει την μεταγραφη Ρικαρντο Κοστα λεει
Ίσως και να ήμουν επηρεασμένος από το ότι προέρχεται από το πρωτάθλημα στην Αραβία, σε συνδυασμό με την ηλικία του, 33 στα 34. Κι όποιος έχει έρθει στον Ολυμπιακό από τέτοια πρωταθλήματα, αποδείχθηκε μάπα το καρπούζι. Και ο Νέλσον Βαλντές πέρσι και ο Γέστε επί Βαλβέρδε και ο Λούα Λούα, στο δεύτερο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό-για εμένα από Κατάρ κλπ αν φέρεις παίκτη πρέπει να είναι πολύ υψηλού επιπέδου, τύπου Νενέ.
Το εργο το ξερουμε. Αν τον παρουμε εμεις ειναι παλαιμαχος, αν τον παρουν αυτοι ειναι παιχταρας και επενδυση του μεγαλοεπενδυτη.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Eνω τα νουμερα του Μακ ηταν απο αλλο πλανητη...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν υπαρχει περιπτωση να κινηθουμε για νενε.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

T.H.E.O.S έγραψε:Θελω τον παπα μουυυυυυ.
Δεν μπορωωω.
Εχω παθει στερηση, εχουμε και καιρο να δουμε την ομαδα.

Αλλα ενα αληθοφανη παπα, οχι οτι να ειναι....
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Δεν έχω παπα, αλλά έχω το πως αντιδρά ο gay στις μεταγραφές μας :

http://www.transfermarkt.co.uk/thomas-g ... eler/76377

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Ολοι μιλατε για τα χαρακτηριστικα, την τεχνικη και τα νουμερα του Ραφαελωφ, ΑΛΛΑ ξεχνατε το πιο σημαντικο,
ο τυπος εχει λιγδιασμενο μαλλι και φοραει κορδελα 8-)
παντως πιο πολυ σε αργεντινο φερνει παρα σε εβραιο.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

ΑΥΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ

Εικόνα
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Καλα ο Νενε αν εχει ακομη ορεξη για μπαλα ειναι απο αλλον πλανητη.......Ωστοσο νομιζω θα πρεπει να δωσουμε βαρος στις δυο αλλες περιπτωσεις...Δηλαδη σιγουρα Pepito τωρα και Refaelov αν οχι απο τωρα εστω και για καλοκαιρι...
Ο Βιειρινια παντως απλα με εχει απογοητευσει...Νομιζα οτι νιωθει απο ΠΑΟΚ...Αυτος και τρελα λεφτα ζηταει και σνομπαρει...Τι να πω...Μακαρι το παιδι να κανει τρελα πραγματα εξω....αλλα στον ΠΑΟΚ για να παρει συνταξη δεν τον θελω..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ένας πρώην αντίπαλος, στα ασπρόμαυρα;

paok next generation
Μέρες τώρα φημολογείται, ότι ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά σε συμφωνία με ποδοσφαιριστή από την Ιταλία, αλλά έκανε πίσω την τελευταία στιγμή, ασχολούμενος ζεστά με την υπόθεση Ντέβιτς. Αυτός φέρεται να ήταν ο Χουάν Βάργκας της Φιορεντίνα. Τις τελευταίες ημέρες το όνομά του έχει επανέλθει στο προσκήνιο, ωστόσο οι συνθήκες δεν είναι το ίδιο καλές, εν συγκρίσει με την προηγούμενη εβδομάδα. Μπορεί η ιταλική ομάδα να ενισχύθηκε με Ντιαμάντι και Τζιλαρντίνο, αλλά η υπόθεση μεταγραφής του Κουαρδάδο στην Τσέλσι δεν έχει κλείσει οριστικά κι έτσι υπάρχει στασιμότητα και κωλυσιεργία από την μεριά των Ιταλών και σ' αυτήν την υπόθεση. Ο Περουβιανός διεθνής στα 31 του φαίνεται πως είναι ένας από τους τρεις-τέσσερις που ασχολείται ο Δικέφαλος, ενώ μέσα σ' αυτούς δεν υπάρχει το όνομα του Πατίτο Ροντρίγκες!
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Προσωπικα προτιμω επενδυση Rodriguez παρα Vargas..Θελω ο μεσοεπιθετικος να εχει ατομικη ενεργεια.Αν εχει και προσωπικοτητα οπως ο Refaelov ακομη καλυτερα..Ελπιζω να μην ισχυει...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ο Αντρέ αν πάει στη Σάλκε θα παίξει στην αρχή αλλά μετά
θα καταλήξει να σκουπίζει τον πάγκο. Νομίζω για backup
τον παίρνουνε και όχι για νούμερο ένα. Πολύ δύσκολο το
βλέπω να πιάσει στα >29 και μέτα από χιαστούς σε επίπεδο
Σάλκε... Γι᾽αυτό και απορώ με τα λεφτά που του δίνουν.
Δηλαδή κάτι ξέρουν οι Λύκοι που δεν ανεβάζουν την προσφορά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”