Για τακτικά κενά δεν ξέρω, αλλά ακόμη και στα highlights κάνει λάθος επιλογές και οι περισσότερες φάσεις είναι απλά ντρίπλες χωρίς τελικό αποτέλεσμα. Ο παίκτης σε κάθε10 αγώνες που αγωνίζεται μοιράζει μία ασίστ και βάζει 1 γκολ. Δεν πάει να είναι ο Ροναλντίνιο, παίκτης με τέτοια στατς δεν δίνει τίποτα σε αυτή τη θέση. Ο Βίτορ βάζει τόσα γκολ σαν Κ.Αμυντικός...Περιπτερος έγραψε:Βροχοποιέ άλλοι ξέρουνε απο μπάλα και άλλοι από ...rainmaker έγραψε:Υποτίθεται οτι παίκτες τύπου Μάρτενς αυτό θα έδιναν. Το πιο "σοβαρό" ποδόσφαιρο άνευ σάλτσας.
Ακόμα κι αν υποθέσουμε πως απλά ήταν μια ατυχής περίπτωση, δώστε μου ρε παιδιά ένα παράδειγμα σοβαρού παίκτη και οχι "ζογκλέρ" που θα μας δώσει αυτό που χρειαζόμαστε!
Γιατί προσωπικά νομίζω πως αυτό που χρειαζόμαστε, είναι ένας παίκτης που να ΤΡΙΠΛΑΡΕΙ. Για να ανοίγει άμυνες.
Κάποιοι πέρυσι είχανε θεό και λιβάνιζαν τον Στοχ και Λούκας ... και φέτος οι ίδιοι ανακαλύπτουν "τακτικά κενά" σε παίκτες που είδαν highlights από βιντεάκια.
Φέτος ενοχλούνται όταν αναφέρομαι στο μονοκόκκαλο τον Μάρτενς.
Και για να τελειώνω με τους άμπαλους που κάνουν πλακίτσα.
Διεμβολιστές τεχνίτες θέλει η ομάδα για να σπάσει τις άμυνες. Τρεχαλιτζήδες έχει.
Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Υπερβολικη ησυχια παντως για πεμπτη 29/1,κατι μου λεει οτι μεσα στην μερα παιζει και να μαθουμε μεχρι και οτι παικτης εχει ερθει ηδη Ελλαδα.
Είμαστε η μόνη ομάδα αυτή την στιγμή που βγάζει προς τα έξω υγεία, ο γαύρος πήρε έναν ανέτοιμο δανεικό, ο βάζελος κάτι κουρασμένα παλικάρια, ο αστέρας και ο ατρόμητος κάτι ελεύθερες μετριότητες. Εχουμε κανένα δανεικό στο ρόστερ μας; όχι. Φτιάχνουμε σιγά σιγα κορμό για χρόνια; ναι. Ο μόνος λόγος για να γκρινιάζουμε είναι γιατί δεν έγινε αυτό από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο Ιβαν στην ομάδα, χάθηκε χρόνος και χρήμα, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Και το εξτρεμ που θα έρθει πιστέυω ότι δεν θα είναι δανεικός
lior rafaelov...μοιαζει παρα πολυ στον τσορι... φετος σε 23 ματς 13 γκολ και 16 ασσιστς!!!!!!!!!!Περιπτερος έγραψε:Μπορούμε να βρούμε έναν Τσόρι στα 27-28 να τους παίρνει αμπάριζα ?
Αντε γιατί θα ξεχάσουμε το ποδόσφαιρο σε λίγο.
Οταν ταμπουρώνονται οι άλλοι πίσω με τους γκράδες, ποιός θα ανοίξει την άμυνα ? ο Παπ ?
Μόνο ο Φακούντο το παλεύει.
Είχαμε περυσι τον άγιο Σβόνιμιρ, που δεν έτρεχε καν.
Επαιρνε την μπάλα, έκανε μισή προσποίηση με την μέση και το παστέλωνε.
Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα με κίνηση να σπάσεις την άμυνα. Αλλά όταν ο άλλος παίζει με 10 μέσα στην περιοχή - νιέντε, τίποτα ... συγκρουόμενα στο λούνα πάρκ. Αν δεν έχεις τον παίκτη να τραβήξει 2-3 επάνω του να υπάρξει κενό αναλώνεσαι σε σέντρες και γιόμες μπας και φαλτσάρει η μπάλα στο χορτάρει και γίνει το τσαφ.
Να ξέρουμε για ποιό παιχνίδι μιλάμε.
Βρύζα μην φέρεις τον Ρονάλντο γιατί κάνει τσαλίμια στην μπάλα και έχει τεχνικά κενά, πάρε 2-3 Φρούντζα να χορτάσουμε ποδόσφαιρο.
https://www.youtube.com/watch?v=vKThtIJamTE
ελευθερος το καλοκαρι!!!!
- Περιπτερος
Μητσοτάκη έγραψες ... ακόμα γελάω.
Δεν θέλω πολλά ... έναν Μακ από τα δεξιά.
Και έναν μπαλαδόρο να σερβίρει τις μπάλες στους επιθετικούς και να μην παίζει δεκάρι ο Κλάους ή ο Παπ ... .
Μπακ, μπουκ κλπ. θα βρούμε.
Με μισό χαρτί παίρνεις πολύ καλούς για την Ελλάδα.
Για κάποιο λόγο όμως αυτοί οι μπροστά βγαίνουν πιο ακριβοί από το "εργοστάσιο".
Μήπως γιατί πρέπει να ξέρουν και περισσότερη μπάλα ?
Δεν θέλω πολλά ... έναν Μακ από τα δεξιά.
Και έναν μπαλαδόρο να σερβίρει τις μπάλες στους επιθετικούς και να μην παίζει δεκάρι ο Κλάους ή ο Παπ ... .
Μπακ, μπουκ κλπ. θα βρούμε.
Με μισό χαρτί παίρνεις πολύ καλούς για την Ελλάδα.
Για κάποιο λόγο όμως αυτοί οι μπροστά βγαίνουν πιο ακριβοί από το "εργοστάσιο".
Μήπως γιατί πρέπει να ξέρουν και περισσότερη μπάλα ?
ρεφαελοφ απο τις ιδανικοτερες περιπτωσεις. ωριμος ηλικιακα, εξαιρετικη κλειστη τριπλα, καλη πασα, καλο σουτ, ορθη τακτικη παιδεια και δυνατοτητα να γινει ηγετης μεσοεπιθετικα καθως του αρεσει να εχει τη μπαλα στα ποδια και να κανει το παιχνιδι της ομαδας.
συν το οτι μενει ελευθερος το καλοκαιρι, συν οι σχεσεις με ισραηλ, συν το οχι υπερβολικο μπατζετ που θα θελει.
τεραστιο μειονεκτημα το οτι η μπριζ φετος κανει εξαιρετικη χρονια, οπως και ο ιδιος, οποτε....
συν το οτι μενει ελευθερος το καλοκαιρι, συν οι σχεσεις με ισραηλ, συν το οχι υπερβολικο μπατζετ που θα θελει.
τεραστιο μειονεκτημα το οτι η μπριζ φετος κανει εξαιρετικη χρονια, οπως και ο ιδιος, οποτε....
- KostasRe007
ωραια αποφασιστηκε! ραφαελοφ και ροντριγκες.... παω στην τουμπα να το πω στον ζηση....
υ.γ παντως η club bruge χ8ες εδωσε τον επι8ετικο της και 1ο σκορερ και ταλεντο στην μαιντζ δανεικο! αν παμε με ενα 500 αρικο 8α τον αφησουν ..εχουν μεγαλο ροστερ...

υ.γ παντως η club bruge χ8ες εδωσε τον επι8ετικο της και 1ο σκορερ και ταλεντο στην μαιντζ δανεικο! αν παμε με ενα 500 αρικο 8α τον αφησουν ..εχουν μεγαλο ροστερ...
- Περιπτερος
Demir είναι πολύ καλός ο Ραφαέλοφ (και τακτικά που λένε κάποιοι)
Αλλά τον βλέπεις να έρχεται ?
Αλλά τον βλέπεις να έρχεται ?
Όντως είναι παιχταράς...προσποίηση με το σώμα, κοφτή τρίπλα, πολύ καλός.
Παίζει και αριστερά με το να συγκλίνει;
Παίζει και αριστερά με το να συγκλίνει;
''Άτακτοι'του ΠΑΟΚ Τολμπά,Φαν Ροί,Σπάσιτς,Σάμπρι,Σικαμπάλα...Πείτε μου με το χέρι στην καρδιά ποιον δε γουστάρατε?
Ας έχουμε 10 τακτικούς και έναν ''άτακτο''δεν περάζει!!!
ΥΓ. Αυτόν τον Ραφαέλοφ εδώ και καιρό πολύ τον θέλω...
Ας έχουμε 10 τακτικούς και έναν ''άτακτο''δεν περάζει!!!

ΥΓ. Αυτόν τον Ραφαέλοφ εδώ και καιρό πολύ τον θέλω...
- Περιπτερος
http://youtu.be/mlS-GAryeyw
Δείτε στο 8' και στο 13' πως βγάζει σέντρα ο μικρός.
Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες στον κόσμο που μπορούν να σεντράρουν χωρίς βήμα - στατικοί.
Μην ακυρώνουμε το ποδόσφαιρο.
Δείτε στο 8' και στο 13' πως βγάζει σέντρα ο μικρός.
Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες στον κόσμο που μπορούν να σεντράρουν χωρίς βήμα - στατικοί.
Μην ακυρώνουμε το ποδόσφαιρο.
- ilovegame27
Ρε αυτός ο Νικολακόπουλος έχει τρελαθεί πάλι σήμερα!Πάλι άρθρο για τον ΠΑΟΚ ανέβασε!Ρε κλείστε τον μέσα!
Συγγνώμη αλλά στο 4λεπτο βίντεο του ρεφαελοφ που αναρτήθηκε προ ολίγου, την πρώτη ΣΟΒΑΡΗ κίνηση την κάνει στο 2,35. Μέχρι τότε θέατρα και πλασέ.
Δεν τον ξέρω τον παίκτη αλλά ΤΙ είναι αυτό που σας έκανε να απορρίψετε τον Αργεντίνο σε μισή μέρα και να συζητάτε ενάμιση μήνα το Ρεφαέλοφ;
Μπορεί να είναι παικταράς, αλλά ΝΟΜΙΖΑ πως κάτι άλλο ψάχναμε.
Επίσης ! Ο Παίκτης αποκτήθηκε απο τη Μπριζ στα... 24 του με πάνω απο 2 εκατομμύρια. Κι εμείς λέμε οτι ο Μπεν Χαιμ είναι "ύποπτο" στα 25 του να παίζει ακόμα Ισραήλ και να ζητάνε σχεδόν δύο μύρια??
Άσε που στο Βέλγιο κι ο Μάρτενς θεωρείται μια χαρά παίκτης. Ο ίδιος δήλωσε οτι δε μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό στον ΠΑΟΚ!
ΠΡΟΣΟΧΗ : ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.
Ο ΒελγοΙσραηλινός μπορεί στην τελική όντως να έρθει και να βγει παικταράς και ο αγαπημένος μου. Δεν τον βγάζω άχρηστο. Απλά διαφωνώ με τη λογική βάσει της οποίας απορρίπτεται ο ένας και εγκρίνεται ο άλλος!
Δεν τον ξέρω τον παίκτη αλλά ΤΙ είναι αυτό που σας έκανε να απορρίψετε τον Αργεντίνο σε μισή μέρα και να συζητάτε ενάμιση μήνα το Ρεφαέλοφ;
Μπορεί να είναι παικταράς, αλλά ΝΟΜΙΖΑ πως κάτι άλλο ψάχναμε.
Επίσης ! Ο Παίκτης αποκτήθηκε απο τη Μπριζ στα... 24 του με πάνω απο 2 εκατομμύρια. Κι εμείς λέμε οτι ο Μπεν Χαιμ είναι "ύποπτο" στα 25 του να παίζει ακόμα Ισραήλ και να ζητάνε σχεδόν δύο μύρια??
Άσε που στο Βέλγιο κι ο Μάρτενς θεωρείται μια χαρά παίκτης. Ο ίδιος δήλωσε οτι δε μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό στον ΠΑΟΚ!
ΠΡΟΣΟΧΗ : ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.
Ο ΒελγοΙσραηλινός μπορεί στην τελική όντως να έρθει και να βγει παικταράς και ο αγαπημένος μου. Δεν τον βγάζω άχρηστο. Απλά διαφωνώ με τη λογική βάσει της οποίας απορρίπτεται ο ένας και εγκρίνεται ο άλλος!
- Kostas_Peraia4
Και εγω συφωνω για Refaelov!!!Zηση φερτον να πεσουν τα τσιμεντα.Φαινεται να ειναι πιο πειθαρχημενος απο τον αργεντινο και εχει και αυτη την κοφτη ντριπλα που λατρευω.Τα νουμερα του επισης ειναι καταπληκτικα.Η ηλικια του ειναι ταμαμ για 2,5 χρονια συμβολαιο.Τωρα για τον αν θα βγει Μαρτενς/Λουκας ή Βιειρινια αυτο δεν μπορει να το μαντεψει κανεις