Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Μου αρεσει παντως το τα ξερει ολα για ΠΑΟΚ και Ιβαν ο ροντριγκεζ στα Σπορ του Βορρα,μην σου πω οτι εχει και ετησια συνδρομη στην εφημεριδα...ΕΛΕΟΣ
- sourmenetes
- Moderator
αν και ειναι σουπερ αρδια φερε σκοκο που μας τα κολουσε στο ναο απτο κεντρο,αν και για να σταματησουν τον πεπιτο (πως τον λενε) θα πρεπει να του βαλουν τις αλυσιδες των dalton αυτες με τις μπαλες.. υγ. jos σαν παιδικη φαινεται η μπασκετα

προχ8ες δεν λεγανε ''ΕΡΧΟΜΑΙ ... ειπε ο κοστα στον μαντουρο''
και χ8ες ο κοστα ειπε οτι δεν μιλησανε κα9ολου....
ο κουβεντιδης εγραψε παντως οτι προταθηκε απο τον μανατζερ τ φακουντο και ειπε οτι μπορει να τον φερει ειτε ελευθερο(απι8ανο) ειτε σχεδον τζαμπα δανεικο με οψιον το καλοκαιρι!!!!!!!!!
και χ8ες ο κοστα ειπε οτι δεν μιλησανε κα9ολου....

ο κουβεντιδης εγραψε παντως οτι προταθηκε απο τον μανατζερ τ φακουντο και ειπε οτι μπορει να τον φερει ειτε ελευθερο(απι8ανο) ειτε σχεδον τζαμπα δανεικο με οψιον το καλοκαιρι!!!!!!!!!
- sourmenetes
- Moderator
Γιατι νομιζω οτι αυτος που θα ερθει μπορει να μην εχει ακουστει καθολου???
Αφου δεν εμπλεκετε η ιντεπετιεντε και ο ποδοσφαιριστης εχει πουληθει στους βραζιλιανους και εγω το πιστευω οτι τον φερνουμε οτι ωρα θελουμε,ιδιαιτερα μεγαλο συμβολαιο δεν εχει οποτε ειναι στα μετρα μας αρκει βεβαια να το θελει και ο ιδιος.
Νομιζω ομως οτι ψηνουν ποδοσφαιριστη που δεν θα εχει μεγαλο ρισκο και θα μπει να βοηθησει αμεσα.
Αυτο που θελω εγω και το εγραψα και πιο πανω ειναι ο ποδοσφαιριστης που θα ερθει να εχει αγωνιστικο ρυθμο,τον φεβρουαριο θα κριθουν τα παντα, με δεδομενο οτι ο Νομποα ειναι πλεον ετοιμος αλλα και ο Κοστα συμφωνα με τις εξετασεις ειναι σουπερ το μονο που μενει ειναι να μπει και ο ακραιος και να ειναι ετοιμος στο ματς με το γαυρο.
Υ.Γ Γεμιστε τη τουμπα πιστεψτε το βοηθηστε την ομαδα,θα τους παρουμε ολους σβαρνα.
Νομιζω ομως οτι ψηνουν ποδοσφαιριστη που δεν θα εχει μεγαλο ρισκο και θα μπει να βοηθησει αμεσα.
Αυτο που θελω εγω και το εγραψα και πιο πανω ειναι ο ποδοσφαιριστης που θα ερθει να εχει αγωνιστικο ρυθμο,τον φεβρουαριο θα κριθουν τα παντα, με δεδομενο οτι ο Νομποα ειναι πλεον ετοιμος αλλα και ο Κοστα συμφωνα με τις εξετασεις ειναι σουπερ το μονο που μενει ειναι να μπει και ο ακραιος και να ειναι ετοιμος στο ματς με το γαυρο.
Υ.Γ Γεμιστε τη τουμπα πιστεψτε το βοηθηστε την ομαδα,θα τους παρουμε ολους σβαρνα.
Φερε τη παικτουρα τον rafaelov..χτες ελεγα φερε κασανο,πεπιτο σημερα σκοκο, ραφαελοφ .Τι εχω παθει ο φουκαρας τι κωλοτουμπας εχω γινει.Βρυζα φερε καποιον ρε θα χασουμε τ μυαλα μας εδω...ΞΥΠΝΑ
- sourmenetes
- Moderator
Προπονειται ηδη 20 μερες μια χαρα ετοιμος ειναι,επαιξε ολοκληρο 90λεπτο στο φιλικο δεν υπαρχει θεμα.
Αν ο παικτης μπορει να ερθει δανεικος με μικρο κοστος δεν τον αφηνεις,παρτον δοκιμασε τον γιατι αν βγει μπορει να σου φερει τρελα λεφτα και παρε και εναν πιο ετοιμο,τετοια λαβρακια δεν τα προσπερνας.
Και χωρις τζιολη μεσα θα τον εχει με τον gay... YΓ.σουρμε λιωνουν τα παγακια φιλε τι θα γινει?
Μπορει να τον αφησουν για το καλοκαιρι που θα υπαρξει παλι ενα μικρο ξεσκαρταρισμα,δε νομιζω να παρουν 2 ποδοσφαιριστες μεσοεπιθετικα τετοια εποχη.
- sourmenetes
- Moderator
mitel έγραψε:Και χωρις τζιολη μεσα θα τον εχει με τον gay... YΓ.σουρμε λιωνουν τα παγακια φιλε τι θα γινει?
Περιμενω courier...Το ξεχασα...
- GiorgosAtha
Sourme και εγώ πιστεύω ότι είναι έτοιμος, απλά του λείπει ο ρυθμός.sourmenetes έγραψε:Τον νομποα πολυ ετοιμο δεν τον βλεπω ακομα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα τον δούμε και θα έχουμε καλύτερη άποψη το Σάββατο που θα είναι βασικός με το Αγρίνιο...
Ο Κώστας, αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα για τα εργομετρικά, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για βασικός με ΟΦΗ...
Αν το εξτρέμ είναι στα επίπεδα ετοιμότητας του Κωστα, το βλέπω και αυτό ως αλλαγή με ΟΦΗ και βασικό για κάνα 70λεπτο (ίσα ίσα να τους κάνει πουτ@ν@) με τον gay.