Έχει μια βαση αυτό που λες. Ελεγαν τις προηγουμενες μερες για διεθνη μεσοεπιθετικο απο καμπιονατο.astronaut έγραψε:Ο Κασάνο μάς κάνει για κερασάκι?...
Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Εγω θα τον ηθελα και για τους απλους λογους. Δηλαδη να πας και να περιμενεις το απροβλεπτο. Τετοιοι παικτες τραβανε κοσμο στα γηπεδα
Ο Βιερινια εχασε το τελευταιο λεωφορειο προς ΠΑΟΚ. Να κατσει εκει που ειναι με ολο τον σεβασμο προς αυτον. Στα 32-33 ο ΠΑΟΚ θα εχει μεγαλωσει φιλε μου Αντελινο και θα θυμομαστε πως στα 29 σου σου καναμε μια απιστευτη προταση και η "αγαπη" σου δεν ηταν αρκετη για να ερθεις να γινεις βασιλιας και να μπεις στην ιστορια ως πρωταθλητης.stathis73 έγραψε:DENLEW έγραψε:Ο VIEIRINHA θα ερθει στον ΠΑΟΚ μετα τα 32 αν ερθει που ρωτησε ενας φιλος...
Eκλεισε στην Σαλκε ο VIEIRINHA...............................oποτε ισως και να εχεις δικιο.
Επιλογη σου αλλα ο ΠΑΟΚ συνεχιζει και γιγαντωνεται.
προχθες εμεινε ελευθερος.. αλλα καλυτερα να μην ερθει γτ δεν ειναι καθαρο εξτρεμ και ειναι ακομα πιο φορ απο τον ντεβιτς και ειναι και μεγαλος δεν ταιριαζει στο πλανο και κασανο ειναι πολλα θα παιρνει και για να κολησει ενσημα θα ερθει και εδω δεν εκανε στην παρμα σε μας θα κανει και και και και και ΠΑΟΚ εισαι.. αχ00χα0χα0αχ00χα0αχ0χα
πλακα στη πλακα θα προτιμουσα ενα κλασσικο αρ εξτρεμ.. αλλα προφανως και δεν εχω προβλημα με τετοιου βεληνεκους παικτες γτ αυτοι οι παικτες (γεροι να ναι) παιζουν οπου θελουνε

πλακα στη πλακα θα προτιμουσα ενα κλασσικο αρ εξτρεμ.. αλλα προφανως και δεν εχω προβλημα με τετοιου βεληνεκους παικτες γτ αυτοι οι παικτες (γεροι να ναι) παιζουν οπου θελουνε

- Περιπτερος
Ενημερωμένος ο Ομερτά.
Συμπερασμα : όποιος κάνει νερά του Αγγελου, πηγαίνει Primera.
Ο Σαββίδης τα σπρώχνει αβέρτα και ποντάρει στα 25 του CL.
Νομίζω ότι τα εξτρέμ που χτυπάμε είναι ο Πατίτος, ο Σουηδοάραβας και ο Ισραήλ.
Εν τω μεταξύ ο Σαββίδης παίζει με χρήματα και ο παιδοβούβαλος προβάρει χειροπέδες.
Συμπερασμα : όποιος κάνει νερά του Αγγελου, πηγαίνει Primera.
Ο Σαββίδης τα σπρώχνει αβέρτα και ποντάρει στα 25 του CL.
Νομίζω ότι τα εξτρέμ που χτυπάμε είναι ο Πατίτος, ο Σουηδοάραβας και ο Ισραήλ.
Εν τω μεταξύ ο Σαββίδης παίζει με χρήματα και ο παιδοβούβαλος προβάρει χειροπέδες.
Dimg4 έγραψε:Εγω θα τον ηθελα και για τους απλους λογους. Δηλαδη να πας και να περιμενεις το απροβλεπτο. Τετοιοι παικτες τραβανε κοσμο στα γηπεδα
Ο ροντριγκεζ είναι για το απροβλεπτο και το φανταζι. Ο κασανο είναι αλλου ειδους παιχτης για μένα. Πιο εργαλειο. Κανει πολλα πράγματα μέσα στο παιχνιδι. Δε λεω οτι δε μου κανει. Αλλά προτιμάω τον μικρο.
Ο Κασάνο είναι ο παίκτης που έχει φτιάξει τις περισσότερες φάσεις για γκολ στην Ιταλία εδώ και 1,5 χρόνο.
Ανάγκασε τον Πραντέλι να τον πάρει στο Μουντιάλ παρά την ηλικία του γιατί το 12/13 έβγαλε μόνος του την Πάρμα στο Europa League (άσχετα ότι δεν πήγε λόγω οικονομικών).
Ακόμα και φέτος, έχει κάνει μερικά καλά παιχνίδια που τα πήρε μόνος του.
Αυτό θα'ταν Η βόμβα μεγατόνων. Αλλά όσους λόγους έχεις για να τον πάρεις, άλλους τόσους έχεις και για να μην τον πάρεις.
Ανάγκασε τον Πραντέλι να τον πάρει στο Μουντιάλ παρά την ηλικία του γιατί το 12/13 έβγαλε μόνος του την Πάρμα στο Europa League (άσχετα ότι δεν πήγε λόγω οικονομικών).
Ακόμα και φέτος, έχει κάνει μερικά καλά παιχνίδια που τα πήρε μόνος του.
Αυτό θα'ταν Η βόμβα μεγατόνων. Αλλά όσους λόγους έχεις για να τον πάρεις, άλλους τόσους έχεις και για να μην τον πάρεις.
ο βιερινια παιδια δεν ηταν τοσο "φαντεζι" , το ενας με εναν το ειχε κυριω λογω εκρηξης και αλλαγης κατευθυνσης..
φαντεζι τα τελευταια χρονια ηταν ο σικαμπαλα (οσο επαιξε), φαντεζι ηταν ο σαμπρι.. εγω θελω ενα φαντεζι που να μην ξερεις τι θα κανει στη μια πλευρα και στην αλλη τον πιο "ορθολογικο" Μακ.. (ολα αυτα βεβαια απο την θεωρια και την προπονηση απεχουν παρα πολυ απο το να βγουνε και στον αγωνιστικο χωρο με τα κορακια και τους σε εντεταλμενη υπηρεσια αντιπαλους..)
φαντεζι τα τελευταια χρονια ηταν ο σικαμπαλα (οσο επαιξε), φαντεζι ηταν ο σαμπρι.. εγω θελω ενα φαντεζι που να μην ξερεις τι θα κανει στη μια πλευρα και στην αλλη τον πιο "ορθολογικο" Μακ.. (ολα αυτα βεβαια απο την θεωρια και την προπονηση απεχουν παρα πολυ απο το να βγουνε και στον αγωνιστικο χωρο με τα κορακια και τους σε εντεταλμενη υπηρεσια αντιπαλους..)
- paokovios1974
Επισης λενε οτι ο Αγγελος δεν θελει μεγαλους παικτες.Sera4 έγραψε:μεγαλη η καθυστερηση και δυσκολα τα πραγματα αλλα αν κλασει ο πεθαμενος θα αναστηθει ολος ο κοσμος λενε :ugeek:paokovios1974 έγραψε:Σερα που εισαι βρε ψυχη,τελικα θα καταλαβουν ΤΙ τους χτυπησε?Sera4 έγραψε:ο σουλειμανι, ο λαζοβιτς και το πουλεν του vs40 φαινονται πιο κοντρολαρισμενοι παιχτες και τους θεωρω εξαιρετικες επιλογες...
ο αργεντινος εχει το απροβλεπτο στο ενας με εναν και θα σπασει μεσες φαινεται ομως λιγο τσαπατσουλης και αδουλευτος τακτικα...σιγουρα ομως ειναι μεγαλο ταλεντο...δεν τον ξερω καθολου απο τα βιντεακια οσα ειδα...

μακαρι να ταν αυτα και τα θρησκευτικα τα κουσουρια του...αλλα τα κουσουρια του ειναι αλλα αγωνιστικου τυπου και δεν αλλαζουν...τελος παντων τα εχουμε υπεραναλυσει στο αντοιστιχο τοπικ 

- paokovios1974
Σερα χαβα κανω μην με παρεξηγεις.
Στο θεμα μας παρτε βιντεακι με το τον Ροντριγκεζ σε ρολο ασισταδορου.
[youtube]4Dxmj36YYGs&x[/youtube]
- Kostas_Peraia4
Ασε τις assist,απο αυτο το βιντεο φαινεται πως ο παικτης εχει τακτικη γνωση.Απλα δειτε οταν σπαει την μπαλα στο μπακ που ανεβαινει,τι κινησεις κανει και μπαινει κατευθειαν στην περιοχη.Επισης κατεβαινει πολυ χαμηλα,σχεδον στην δικη του μεγαλη περιοχη για να παρει την μπαλα.Επισης καλυπτει καλα τον μπακ οταν ξεκινανε απ αυτον οι επιθετικες προσπαθειες.Επισης ειναι ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ και οχι βραζιλιανος,οποτε καταλαβαινεις οτι σιγουρα ειναι πιο πειθαρχημενος.Δεν ξερω αν ειναι οντως μεταγραφικος στοχος και αν εχει απασχολησει το τεχνικο επιτελειο μας,αλλα ο παικτης φαινεται οτι εχει ολα τα φοντα για να παει μπροστα.Εγω απ'αυτα που βλεπω με εχει εντυπωσιασει σε μεγαλο βαθμοpaokovios1974 έγραψε:Σερα χαβα κανω μην με παρεξηγεις.