Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από john4serres »

Μπαχουι , Μπεν χαιμ , Ρεφαελοφ , Ντιεγκο Καπελ

Φέρτε κάτι !!
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Black_White_Heart έγραψε: Στα 30 φευγα σου να ερθεις να κανεις, τι συμβολαιο και τι στοχους να εχεις? κριμα...γιατι και στην Schalke για αλλαγη πας οπως σωστα εγραψε ενας φιλος πιο πριν. Πραγματικα ελπιζω να ειναι απλα μια τακτικη και να μας ερθεις τελευταια μερα σαν εκπληξη!
Στο μεταξύ είναι το 86 γεννηθείς ξέρω γω... :mrgreen:

Α ρε Αντελίνο. Κι εσύ όπως κι άλλοι αυτής της ομαδάρας έγινες αντικείμενο εκμετάλευσης
κι ασπίδα για την ανικανότητα ορισμένων εντός της ΠΑΕ.
Κλάϊν, ο πρώτος είσαι ή ο τελευταίος;
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Εγω αν ηταν να διαλεξω αναμεσα σε ενα απο τα μεγαλυτερα πρωταθληματα, ως αλλαγη, και το ελληνικο ως πραγματικος ΣΤΑΡ (με σχεδον τα ιδια λεφτα) θα διαλεγα το ελληνικο...αλλα εγω ειμαι ΠΑΟΚ αρα ουτως η αλλος θα διαλεγα τον ΠΑΟΚ(και χωρις λεφτα) :lol:

υπομονη και παλι τοτε
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

αντε να τελειωνει και το παραμυθακι "ο παοκτσης βιερινια" γιατι αν σε δινει περισοτερρα ο παοκ και δεν ερχεσαι ,γαμα το αντρε πες οτι εισαι πορτο και οχι παοκ,καλυτερα για να ενεργοποιησουν τις αλλες λυσεις στα εξτρεμ και να τελειωνει και αυτο το προβλημα
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ολοι οσοι κραζαν την κακη ΠΑΕ, τον κακο τεχνικο διευθυντη και τους παντες
τωρα μπορειτε να κραξετε και τον Βιερινια ανετα..
αυτο που λεγαμε, οτι δε γυρναει τωρα και τι να κανει στα χωραφια και στη βρωμολιγδα, το επιβεβαιωσε και ο ιδιος..
μπας και σταματησει η ασκοπη Βιερινιαδα, και τα εκατομμυρια που μοιραζαν μερικοι με το μυαλο τους λες και ειναι στραγαλια, και θα βγουνε απο φανελες!!!!
να παρουμε εναν Μακ απο τ αριστερα, σε καλη ηλικια, να φυγει και ο πονοματος με τον κοντο
Άβαταρ μέλους
andis4

Δημοσίευση από andis4 »

Black_White_Heart έγραψε:Εγω αν ηταν να διαλεξω αναμεσα σε ενα απο τα μεγαλυτερα πρωταθληματα, ως αλλαγη, και το ελληνικο ως πραγματικος ΣΤΑΡ (με σχεδον τα ιδια λεφτα) θα διαλεγα το ελληνικο...αλλα εγω ειμαι ΠΑΟΚ αρα ουτως η αλλος θα διαλεγα τον ΠΑΟΚ(και χωρις λεφτα) :lol:

υπομονη και παλι τοτε
καλυτερα πρωτος στο χωριο παρα τελευταιος στην πολη :D
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

ΑΝ ισχύει η δήλωση στο Kicker έτσι όπως γράφτηκε και δεν είναι ψιλοΑΡΔιά ή παράφραση μεταφραστή, είναι πραγματικά κρίμα. Ελπίζω να το σκεφτεί καλύτερα.

Δε ξέρω πόσοι άλλοι παίχτες στον πλανήτη έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν ως ήρωες στην ομάδα που τους ανέδειξε, με ηγεμονικό συμβόλαιο και να γίνουν ουσιαστικά σύμβολα της νέας σελίδας στην ιστορία της. Θα διαφωνήσω μαζί του και θα πω ότι η ώρα είναι τωρα και όχι στα 31-32 που ως εξτρεμ θα έχει πάρει την κατιούσα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πρώτα είναι επαγγελματίας απλά τζάμπα κραζανε κάποιοι την παε γιατί δεν έκανε πρόταση κι ο Πετρουλάκης ουρλιάζε δεν τον έκανε πρόταση η παε το είπε λέει και ο ίδιος ,τωρα που του έγινε τι είπε ?
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

σκεφτήκατε ότι όταν λέει "δεν ήρθε η ώρα ακόμα" εννοεί όχι σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, αλλά το καλοκαίρι;;; :idea:

ξέρω, η παράκρουση μας χτυπάει ρεκόρ! :lol:
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

eorptol έγραψε:Όντως κρίμα τώρα είναι η ώρα η κατάλληλη στα 33 θα δούμε ,αλλά τότε νέο βιερινια θα θέλουμε 23 χρόνων
Να μας πει για τη δήλωσή του προ μηνός περίπου: Δεν έχω πρόταση από τον ΠΑΟΚ
Να μας πουν και οι πάντοτε πρόθυμοι,εδώ μέσα, που έκαναν σημαία την παραπάνω δήλωση μαζί με τον στελοπετρουλακη για να σκίσουν την ΠΑΕ και τον Ιβάν.

Σημ. Με πρόλαβαν οι προηγούμενοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Τετ 28 Ιαν 2015, 11:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Κουρδε η ποιο μεγάλη ώρα είναι τώρα που λέει και το τραγούδι ......
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Εγώ θεωρώ ότι παλεύουν για έναν εκ των Vieirinha, Capel, Bahui, Refaelov... και έχουν standby -έχοντας συμφωνήσει μαζί του- τον Ben Haim.
Σε περίπτωση που δεν τα βρούμε με κάποιον από τους 4 πρώτους απλά θα πληρώσουμε την ρήτρα του τελευταίου και θα κλείσει το θέμα του αριστερού επιθετικού/εξτρέμ.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Εγώ θέλω έναν Μακ από την άλλη πλευρά!
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Εντάξει ,να το πει ο Κούλης που είναι πιτσιρικάς το καταλαβαίνω. Να λέει ο Βιερίνια στα 29 πως κάποτε θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ λες και είναι το χωριό του, δε μ' αρέσει.

Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε . Δεν είναι η ομαδούλα που ήξερες. Όταν του χρόνου θα κουνάει σεντόνι και θα έχει παικταράδες μέσα, θα χτυπάς το κεφάλι σου . Και σε 3-4 χρόνια μην είσαι καθόλου σίγουρος ότι θα σε θέλει ο ΠΑΟΚ.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Πάντως οι παίκτες για στόπερ που παλέψαμε είναι τρομερές !! Moisander μεγάλος παίκτης - ηγέτης κ αρχηγός του Αγίαξ !! Μακάρι να τον κλείσουμε για καλοκαίρι !! Kamia glik ! Αρχηγός τορινο!!! 26 ετών!!
Και ινσαουραλδε!!
Πάρε έναν από moi sander - insauralde και κλείσε και rafaelov για 10αρι το καλοκαίρι !!
Τώρα έναν εξτρεμαρο και είσαι πανέτοιμος !!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”