Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Δεν ξερετε τι σας γινεται μου φαινεται ορισμενοι,πριν γραψουμε κατι το τσεκαρουμε λιγο και μετα λεμε τη γνωμη μας.
Ρε παιδια ο Κοστα εχει παρει κυπελο ουεφα και τσαμπιονς λιγκ και μου λετε οτι ο Μαντουρο εχει βαρυτερο βιογραφικο;
Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω,σηκωνω τα χερια ψηλα.
Ρε παιδια ο Κοστα εχει παρει κυπελο ουεφα και τσαμπιονς λιγκ και μου λετε οτι ο Μαντουρο εχει βαρυτερο βιογραφικο;
Eχει δικιο ο μπανε. Ποιος μαντουρο και ποιο βιογραφικο? Ο "Κωστας" είναι μακραν ενα από τα πιο βαρια βιογραφικα που εχουβ ερθει στον ΠΑΟΚ μαζι με τον Παμπλο.obanebane έγραψε:Δεν ξερετε τι σας γινεται μου φαινεται ορισμενοι,πριν γραψουμε κατι το τσεκαρουμε λιγο και μετα λεμε τη γνωμη μας.
- Ekatnetworkltd
+obanebane έγραψε:Δεν ξερετε τι σας γινεται μου φαινεται ορισμενοι,πριν γραψουμε κατι το τσεκαρουμε λιγο και μετα λεμε τη γνωμη μας.
Ξεχνάτε και τον τεράστιο Sergio Conseisao.......................
Σωστοςfidel έγραψε:Ξεχνάτε και τον τεράστιο Sergio Conseisao.......................
O Παμπλο?????? Αααα ναι και η αγία αθανασία έκανε θαύματα.paoki1985 έγραψε:Eχει δικιο ο μπανε. Ποιος μαντουρο και ποιο βιογραφικο? Ο "Κωστας" είναι μακραν ενα από τα πιο βαρια βιογραφικα που εχουβ ερθει στον ΠΑΟΚ μαζι με τον Παμπλο.obanebane έγραψε:Δεν ξερετε τι σας γινεται μου φαινεται ορισμενοι,πριν γραψουμε κατι το τσεκαρουμε λιγο και μετα λεμε τη γνωμη μας.
Έλα?? Γιατί αμφισβητεις το βιογραφικο του ΠΑΜΠΛΟ?KOSTAS54 έγραψε:O Παμπλο?????? Αααα ναι και η αγία αθανασία έκανε θαύματα.paoki1985 έγραψε:Eχει δικιο ο μπανε. Ποιος μαντουρο και ποιο βιογραφικο? Ο "Κωστας" είναι μακραν ενα από τα πιο βαρια βιογραφικα που εχουβ ερθει στον ΠΑΟΚ μαζι με τον Παμπλο.obanebane έγραψε:Δεν ξερετε τι σας γινεται μου φαινεται ορισμενοι,πριν γραψουμε κατι το τσεκαρουμε λιγο και μετα λεμε τη γνωμη μας.
- Trilofiotis
Παίδες έτσι όπως τα γράφετε πραγματικά δε καταλαβαίνω ποιός ειρωνεύεται, ποιός αναρωτιέται και ποιός ρωτάει.. 

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... tisch.html
Βιερίνια : "One day I want to go back to PAOK," he says, "but now is not the right moment.

Βιερίνια : "One day I want to go back to PAOK," he says, "but now is not the right moment.

-
PAOK24
Το κείμενο, το οποίο μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ, φέρει τον τίτλο "Βιεϊρίνια: Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος", με τον Πορτογάλο να αναφέρεται φυσικά στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Βόλφσμπουργκ.
"Όλοι, ακόμα και εγώ, σκεφτόμουν πριν από λίγο καιρό πως τα πράγματα θα ήταν εύκολα. Τελικά, δεν είναι. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος όσο πριν. Ακόμα δεν έχουμε βρει μία λύση που θα κάνει χαρούμενες και τις δύο πλευρές. Συνεχίζω να περιμένω, αλλά αν δεν βρούμε μία λύση, θα βρω κάτι άλλο" τόνισε χαρακτηριστικά ο Βιεϊρίνια στο "Kicker", με τον συντάκτη του κειμένου να υπογραμμίζει στη συνέχεια πως η Σάλκε εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του αλλά και να ρωτάει τον Βιεϊρίνια για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.
Η απάντηση του Πορτογάλου; "Μία μέρα, θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ.Αλλά τώρα, δεν είναι η σωστή στιγμή για κάτι τέτοιο"
-
Απο kicker.de
Spieler aber will mehr. Er sagt: "Ich warte weiter." An seinem Wunsch habe sich freilich nichts geändert: "Ich will bleiben." Mittlerweile jedoch muss Vieirinha einschränken: "Wenn wir keine Lösung finden, werde ich was anderes finden."
An Möglichkeiten mangelt es dem Offensivmann nicht. Schalke gilt als Interessent, auch aus dem Ausland haben sich zahlreiche Klubs informiert. Wie in jeder Transferperiode gehört auch Vieirinhas Ex-Klub, PAOK Saloniki, zum Kreis der Bewerber. Eine Rückkehr nach Griechenland kommt für den 29-Jährigen aber noch nicht infrage. "Eines Tages will ich zu PAOK zurück", sagt er, "jetzt ist aber noch nicht der richtige Moment." Noch will Vieirinha in Wolfsburg bleiben. Eigentlich.
Σημερινη συνεντευξη του Αντρε στο Kicker.de στην οποια λεει στο τελος οτι "Καποια στιγμη θελω να γυρισω στον ΠΑΟΚ, αλλα αυτη η στιγμη δεν ηρθε ακομα".
Κριμα ρε Αντρε, γιατι τωρα σε χρειαζομαστε, τωρα μπορουμε να χτυπησουμε το πρωταθλημα. Στα 30 φευγα σου να ερθεις να κανεις, τι συμβολαιο και τι στοχους να εχεις? κριμα...γιατι και στην Schalke για αλλαγη πας οπως σωστα εγραψε ενας φιλος πιο πριν. Πραγματικα ελπιζω να ειναι απλα μια τακτικη και να μας ερθεις τελευταια μερα σαν εκπληξη!
Spieler aber will mehr. Er sagt: "Ich warte weiter." An seinem Wunsch habe sich freilich nichts geändert: "Ich will bleiben." Mittlerweile jedoch muss Vieirinha einschränken: "Wenn wir keine Lösung finden, werde ich was anderes finden."
An Möglichkeiten mangelt es dem Offensivmann nicht. Schalke gilt als Interessent, auch aus dem Ausland haben sich zahlreiche Klubs informiert. Wie in jeder Transferperiode gehört auch Vieirinhas Ex-Klub, PAOK Saloniki, zum Kreis der Bewerber. Eine Rückkehr nach Griechenland kommt für den 29-Jährigen aber noch nicht infrage. "Eines Tages will ich zu PAOK zurück", sagt er, "jetzt ist aber noch nicht der richtige Moment." Noch will Vieirinha in Wolfsburg bleiben. Eigentlich.
Σημερινη συνεντευξη του Αντρε στο Kicker.de στην οποια λεει στο τελος οτι "Καποια στιγμη θελω να γυρισω στον ΠΑΟΚ, αλλα αυτη η στιγμη δεν ηρθε ακομα".
Κριμα ρε Αντρε, γιατι τωρα σε χρειαζομαστε, τωρα μπορουμε να χτυπησουμε το πρωταθλημα. Στα 30 φευγα σου να ερθεις να κανεις, τι συμβολαιο και τι στοχους να εχεις? κριμα...γιατι και στην Schalke για αλλαγη πας οπως σωστα εγραψε ενας φιλος πιο πριν. Πραγματικα ελπιζω να ειναι απλα μια τακτικη και να μας ερθεις τελευταια μερα σαν εκπληξη!
Ξεκολλήστε μωρέ τωρα ελεος.. καθεστε και μπαινετε σε τετοια διαδικασια?? οκ πειτε ο καθενας την γνωμη και ως εκει.. τωρα ποιος την εχει πιο μεγαλη και ποιος τρωει ολο του φαι και γω δεν ξερω τι..
Ηρθε ενας παικταρας και ας ασχοληθουμε με αυτο!
Και παμε και για αλλα , μην ξεχνιομαστε.. Το Σαββατο θελω να δω παντως ποσος κοσμος θα ερθει στο γηπεδο. ειδικα αν μεχρι τοτε ερθει και αλλος ενας παικτης , που λογικα θα ειναι του ιδιου βελινικους , οπως οι 2 προηγουμενοι..
Και επιτελους απο οτι φαινεται σπαμε και μια καταρα που μας ειχε να παιρνουμε τον χειμωνα (κατα πολυ μεγαλο ποσοοστο) παλτα και πανωφορια
Ηρθε ενας παικταρας και ας ασχοληθουμε με αυτο!
Και παμε και για αλλα , μην ξεχνιομαστε.. Το Σαββατο θελω να δω παντως ποσος κοσμος θα ερθει στο γηπεδο. ειδικα αν μεχρι τοτε ερθει και αλλος ενας παικτης , που λογικα θα ειναι του ιδιου βελινικους , οπως οι 2 προηγουμενοι..
Και επιτελους απο οτι φαινεται σπαμε και μια καταρα που μας ειχε να παιρνουμε τον χειμωνα (κατα πολυ μεγαλο ποσοοστο) παλτα και πανωφορια

Όντως κρίμα τώρα είναι η ώρα η κατάλληλη στα 33 θα δούμε ,αλλά τότε νέο βιερινια θα θέλουμε 23 χρόνων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τετ 28 Ιαν 2015, 11:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.