Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
αλεκακιους που εισαι κρυμενος ρε φιλε?Alekakius έγραψε: Μπράβο ρε despe χίλια μπράβο.....
Επιτέλους σταματήστε να παρασύρεστε από το δηλητήριο τον δημοσιογράφων ,ναι να τους ακούς ,ναι να ενημερώνεσαι,αλλα όχι και να ταυτίζεσαι με το ζόρι τους e όχι, P.A.Ο.K ΕΙΣΑΙ
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ?
ΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?
οταν μια μερα ερθω κρητη θα σε παρω να τα πουμε
Αντε να πω καθαρα τι πιστευω για να τελειωνουμε,λοιπον ολα αυτα για μενα ειναι παιχνιδια του μανατζερ του (με την ανοχη μας και πιθανον με το ταξιμο αλλου ποδοσφαιριστη απο την πλευρα του) για να ανεβασει το κασε του πελατη του.
Τα λεφτα αυτα ειναι εξωπραγματικα αν θελετε το δεχεστε αν οχι δικαιωμα σας.
Ξαναλεω αυτη ειναι η αισθηση μου.
Ποσα ειπαμε οτι δωσαμε στον Νομποα που εχει βαρυτερο βιογραφικο και μεγαλυτερη χρηματηστηριακη αξια;
Ηλικιακα ποσο διαφερουν; απο τραυματισμους ποιος εχει περισσοτερους;
Ποσα ειπαμε οτι δωσαμε στον Νομποα που εχει βαρυτερο βιογραφικο και μεγαλυτερη χρηματηστηριακη αξια;
paoki μακαρι φιλε ποιος τυφλος δε θελει το φως του;
Απλα μου φαινεται πολυ ωραιο για να ειναι αληθινο.
Απλα μου φαινεται πολυ ωραιο για να ειναι αληθινο.
Μπανε λογικο αυτο που λες ΑΛΛΑ αλλιωτικα λεφτα δινεις σε αμυντικο χαφ και αλλιωτικα και προς τα πανω σε εξτρεμ ιδιου επιπεδου 

Μην ξυνεις πληγέςdanirifle έγραψε:πόσα διαρκείας κάναμε ρε μάγκες για να απαιτούμε και μπαμ πάταγους?
η αυτοκριτική πότε θα γίνει? οεο?
χώνε εσύ ιβάν και στην πρώτη στραβή θα μιλήσουμε για ανύπαρκτη διοίκηση
αλλαγή νοοτροπίας όπως είπαν μερικοί, θα είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή
- navigator11
Αφενός βασιμος ο όποιος προβληματισμός σου, αφετέρου πώς να ψέξει κάποιος τέτοιας βαρύτητας επιλογές;kataramenos5 έγραψε:Το θεμα δεν ειναι να ερθουν παικταράδες,το θεμα ειναι να ερθουν παικτες που θελει ο προπονητης ,που κουμπώνουν στη φιλοσοφία του ,και να προλάβουν να προσφέρουν.Αν στον επόμενο μηνα χασεις εστω ενα παιχνίδι ακόμα λογω ελλείψεων ροστερ τοτε bye bye.slidar έγραψε:Οι καλοί παίχτες στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο κλείνουν στο 80% την τελευταία εβδομάδα .
Και φοβάμαι μηπως η αξια των μεταγγραφών αποτελέσει αλλοθι για να φύγει ο τρελος.Μη πουνε δηλαδη σου φεραμε παικταράδες αλλα δεν...Ποιος θα θυμάται το καλοκαίρι οτι χαθηκε ενας ολοκληρος μηνας ,αν αυριο σκασει μυτη στο αεροδρόμιο ο Αντελινιο?
Προσωπικά, έχοντας το βλέμμα όχι τόσο στο σήμερα, προτιμώ και εγκρίνω την ακολουθούμενη τακτική των ποιοτικών προσθηκών όσος χρόνος κι αν χρειαστεί. Άλλωστε, ούτε ο ΑΑ, αν τελικά ο τίτλος δεν κατακτηθεί, θεωρώ πως θα κρυφτεί πίσω από δικαιολογίες. Οφείλω να πω πως την προοπτική παραμονής του για μια ακόμη χρονιά στην καθοδήγηση εντός χόρτου της ομάδας την αντιμετωπίζω αρκετά θετικά. Εύχομαι να γίνει, ανεξαρτήτως της συνέχειας από εδώ και περα.
Συμφωνώ με μπανε αλλα μονο η πορεία θα δείξει .. Το θέμα ειναι να ρθει εξτρεμάρα
Και η περίπτωση Devic κάπως έτσι πρέπει να παίχτηκε. Την πληρώσανε καλά την εμπλοκή μας οι εμίρηδες. Ας ελπίσουμε ότι έχουμε συνεπώς λαμβάνειν και από Ρωσοουκρανία μεριά.....obanebane έγραψε:Αντε να πω καθαρα τι πιστευω για να τελειωνουμε,λοιπον ολα αυτα για μενα ειναι παιχνιδια του μανατζερ του (με την ανοχη μας και πιθανον με το ταξιμο αλλου ποδοσφαιριστη απο την πλευρα του) για να ανεβασει το κασε του πελατη του.
Ο Μπεν θα πάει Αγγλία αφούdesperando έγραψε:ρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ... σε εμβολιμη μεταγραφικη περιοδο πηρε νομποα και κοστα σοου φαρ.
αλλα η διοικηση ειναι για τον μπουλο αφου δεν μας εφερε τον ουσερο , τον μπεν και τον ε΄μπο.
α ρε ποσο για ξηλο ειμαστε

desperando έγραψε:ρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ... σε εμβολιμη μεταγραφικη περιοδο πηρε νομποα και κοστα σοου φαρ.
αλλα η διοικηση ειναι για τον μπουλο αφου δεν μας εφερε τον ουσερο , τον μπεν και τον ε΄μπο.
α ρε ποσο για ξηλο ειμαστε
Τελος με τα του βιερινια,αναλωθηκα τοσο πολυ που ξεχασα να γραψω για τον παιχταρα που κλεισαμε.
Ρικαρντο Κοστα ΟΕ!ΟΕ!ΟΕ! ΟΕ!ΟΕ!ΟΕ! ΟΕ!ΟΕ!ΟΕ!
Ρικαρντο Κοστα ΟΕ!ΟΕ!ΟΕ! ΟΕ!ΟΕ!ΟΕ! ΟΕ!ΟΕ!ΟΕ!
ναι γιατι παιζει ρολο και σε τι πρωταθλημα παιζει, ποσα καθαριζε εκει που επαιζε και τι προτασεις εχει...obanebane έγραψε:Ενα εκατομυριο παραπανω;
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν διαφωνω σε γενικες γραμμες αλλα επειδη το εχεις τονισει τον τελευταιο καιρο αρκετες φορες μπορεις να μου πεις απο που προκυπτει οτι ο νομποα εχει βαρυτερο βιογραφικο?obanebane έγραψε:Αντε να πω καθαρα τι πιστευω για να τελειωνουμε,λοιπον ολα αυτα για μενα ειναι παιχνιδια του μανατζερ του (με την ανοχη μας και πιθανον με το ταξιμο αλλου ποδοσφαιριστη απο την πλευρα του) για να ανεβασει το κασε του πελατη του.
-
Κουτσιολακος = το μεγαλύτερο α€?&,@& Manager που συνεργαζόμαστε...πείτε μου έχει κάνει κανένα καλό σε εμάς μέχρι τώρα; Μας έχει φέρει κάποιον παίχτη που να αξίζει; Θα ήθελα ειλικρινή απάντηση γιατί πολύ άπλα δεν θυμάμαι κανέναν.