Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
ρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ... σε εμβολιμη μεταγραφικη περιοδο πηρε νομποα και κοστα σοου φαρ.
αλλα η διοικηση ειναι για τον μπουλο αφου δεν μας εφερε τον ουσερο , τον μπεν και τον ε΄μπο.
α ρε ποσο για ξηλο ειμαστε
αλλα η διοικηση ειναι για τον μπουλο αφου δεν μας εφερε τον ουσερο , τον μπεν και τον ε΄μπο.
- kataramenos5
Να ,για κατι τετοιες στιγμες αξιζει το διαρκειας .Κράζεις ελεύθερα χωρις τύψεις.danirifle έγραψε:πόσα διαρκείας κάναμε ρε μάγκες για να απαιτούμε και μπαμ πάταγους?
η αυτοκριτική πότε θα γίνει? οεο?
χώνε εσύ ιβάν και στην πρώτη στραβή θα μιλήσουμε για ανύπαρκτη διοίκηση
αλλαγή νοοτροπίας όπως είπαν μερικοί, θα είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή

αντε αντρα της Βασως θα ειναι και το φιλαρακι σου εδω απο την Εθνικη!ψησου 

- kataramenos5
Η καθυστέρηση ειναι η αιτια despe.desperando έγραψε:ρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ... σε εμβολιμη μεταγραφικη περιοδο πηρε νομποα και κοστα σοου φαρ.
εννοειταιkataramenos5 έγραψε: Να ,για κατι τετοιες στιγμες αξιζει το διαρκειας .Κράζεις ελεύθερα χωρις τύψεις.

ντεσπε προσωπικα δεν ειπα γενικα για διοικηση
δεν ειναι μονο το οτι περιμενουμε τις 31.
ακομα κι αν παει καλα τελικα(πλην καθυστερησεως)
δεν θα τρωμε το αγχος καθε φορα μην χαλαρωσουν τα λουρια και δουμε τον βυντρα με χριστοδουλοπουλο καρνεζη και γκεκα
ή να δουμε ρομπερ ή γομπέγ αν θες μαζι με βιβιαν κουμαλο κλτπ κτλπ κτλπ
αυτο ειναι μαζοχισμος
ομως σας εχουμε την λυση
τεχνικος διευθηντης ζορντι, στιγμες χαλαρωσης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Τετ 28 Ιαν 2015, 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι καλοί παίχτες στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο κλείνουν στο 80% την τελευταία εβδομάδα .
- nikospaok66
Άντε ρε παιδιά να ηρεμήσουμε λίγο. Πάμε και για αριστερά (εξτρέμ - μπακ) και τελειώσαμε. Όλα καλά!!! Πάντα τέτοια!!!

Λοιπόν να πω κι εγώ την παπαριά μου για Βιεϊρίνια, αίσθησή μου, μετά τα πρόσφατα δεδομένα που ακούγονται (από αρδ βέβαια), είναι ότι η ΠΑΕ καθυστερεί τόσο πολύ για εξτρέμ γιατί είχε αποφασίσει από την αρχή ότι θέλει να φέρει το παιδί μας πίσω από τώρα. Λόγω προφανώς της πλευράς του παίκτη υπάρχει αβεβαιότητα, και γι αυτό έχει τραβήξει τόσο πολύ, δεν θα έκλειναν διαφορετικά από την αρχή κάποιον άλλο αφού τα λεφτά τα διαθέτουν;; Άντε να ανοίξουμε στοιχήματα αν θα έρθει ή όχι; θα έρθει στοιχηματίζω εγώ 

- denyparxeisalio
Εγω το επαιξα απ την αρχη πριν 2-3 βδομαδες σχεδον που ακουγοταν για μπλανκο,ρωτηστε και τον τζελα
που εχει τα πρακτικα
Σαφως ψηφιζω ναι
που εχει τα πρακτικα
Σαφως ψηφιζω ναι
paoki1985 έγραψε: Καλα ρε μπάνε εσύ δε μου είπες να το ξεχάσω?
Στο ξαναλεω γιατι η προταση αυτη δεν υπαρχει,η τουλαχιστον αν δεν την δω με τα ματια μου δεν την πιστευω.
- ramolimendo
ε , ναιMANIAKOS έγραψε:Με γαβρο θελει 1 0 με γκολ του σαλπι
το να σου βαλει γκολ το χειροτερο εξτρεμ του πρωταθληματος ειναι ξεφτιλα
- PAOK_Antarctica
Πάρα πολύ καλή μεταγραφή και επιτέλους θα νιώθουμε μια κάποια σιγουριά στην άμυνα.
Αν και ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ, οπότε δεν αφήνω τον εαυτό μου να χαρεί. Ελπίζω αύριο να καραγουστάρουμε.
Από κει και πέρα, αυτό δεν αναιρεί πως έπρεπε να φτάσουμε ξημέρωμα της 28/1 για να καλυφθεί το πρώτο από τα ουσιαστικά κενά της ομάδας που γνωρίζαμε πως υπάρχει από τέλη Μαϊου.
Αν και ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ, οπότε δεν αφήνω τον εαυτό μου να χαρεί. Ελπίζω αύριο να καραγουστάρουμε.
Από κει και πέρα, αυτό δεν αναιρεί πως έπρεπε να φτάσουμε ξημέρωμα της 28/1 για να καλυφθεί το πρώτο από τα ουσιαστικά κενά της ομάδας που γνωρίζαμε πως υπάρχει από τέλη Μαϊου.
-
ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα σε κανένανkataramenos5 έγραψε:Να ,για κατι τετοιες στιγμες αξιζει το διαρκειας .Κράζεις ελεύθερα χωρις τύψεις.danirifle έγραψε:πόσα διαρκείας κάναμε ρε μάγκες για να απαιτούμε και μπαμ πάταγους?
η αυτοκριτική πότε θα γίνει? οεο?
χώνε εσύ ιβάν και στην πρώτη στραβή θα μιλήσουμε για ανύπαρκτη διοίκηση
αλλαγή νοοτροπίας όπως είπαν μερικοί, θα είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή
ιστορικά,έχει δώσει άπειρα και έχει πάρει ψίχουλα