Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paoki1985

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από paoki1985 »

Demir έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:Δεν νομίζω πως αξίζει να δώσουμε τόσα πολλά χρήματα για τον (οποιοδήποτε) Βιερίνια. Είναι υπερβολικά χρήματα. Βέβαια, με μια συμμετοχή σε ομίλους το ποσό αυτό φαντάζει μικρό, αλλά, μπορεί ένας βιερίνια να σου εξασφαλίσει πρωτάθλημα ή πρόκριση στα προκριματικά;
συμφωνω... 8 εκ για 2 χρονια (καμια 12 με εφορια!!) απιστευτα λεφτα για ενα παικτη... για ελλαδα χωρις εξασφαλισμενο τσαμπιονς λιγκ δεν γινεται....

Ρε μάγκες δικά σας είναι τα λεφτά? Μπερδευτήκατε μάλλον. Τον Ιβαν Σαββιδη έχουμε όχι τον ΘΖ. Δε σας είδα να έχετε τον ίδιο προβληματισμό για τις μεταγραφες Φιλομένου - 1.200.000, Κουτσιανικούλη 3.500.000 κτλ. Μια χαρά είναι όσα κρίνει ο μεγαλομετοχος ότι θέλει να δώσει.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Είπα εγω να μην τα δώσει; Εγώ είπα ότι δεν αξίζει.
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

GI4NNEN4 έγραψε:Είπα εγω να μην τα δώσει; Εγώ είπα ότι δεν αξίζει.
Όχι είπες ναμην τα δώσουμε. Έχει διαφορά. κ στο φινάλε είναι το πουλέν μας. Τουλαχιστον των περισσοτέρων. Έιναι παίχτης που θα κάνει πλάκα όπως έκανε και πριν στο πρωτάθλημα. Είναι Παοκτσάκι. Ξέρει που έρχεται. Έρχεται μπαίνει παίζει. μηδεν ρίσκο.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Επειδή πρέπει να τα λέμε όλα για το πουλέν μας, τη σεζόν που έφυγε και για όσο έπαιξε, σερνόταν. Θυμάμαι μάλιστα και κάτι φωτογραφίες του απο συγκέντρωση της εθνικής Πορτογαλίας που σχολιάζαμε την κοιλιά του. Απλά για να τα λέμε όλα.
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

Ειμαι κομματια,να πεσω για υπνο ή να περιμενω τον ''ζωα μου αργα'' μπας και ?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ace79grpaok έγραψε:Εγώ τα παραταω και δεν ξανά ασχολούμαι ,δεν είμαι μωρό να με πασάρει την πεμπτη 2 ονόματα για να ηρεμισω να να μην έχουν πάρει κανέναν ακόμη .Δεν θα πάρουν κανέναν ,χθες τι περιμενατε να πουν οτι δεν θα πάρουν παίκτες?2/2 ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

'Παρα τις προσπάθειες μας που καταβάλαμε δυστυχώς δεν μπόρεσαμε να φερουμε παίκτες "

ΑΝΤΕ. ΚΑΙ *ΑΜΙΘΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

Την κάνω απο το φόρουμ γιατί δεν μπορω άλλο να ασχολουμε με μια ομάδα που με κοροηδευει .ΣΑς πάω ολους παιδιά ειστε μια παρέα και παρηγοριά μέσα στην σκληρή Μοθ πραγματικότητα, αλλά το σαβββατο μετα την φαπα με ντεβιτς είχα 16 πιεση δεν θα με πεθάνει ο ζησαο που μας έχει ολους γραμμένους στα μπαλάκια του

Δες το πιο χαλαρά..
Εγώ πχ λόγω Σχολής δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω τα μεταγραφικά (και τις κουβέντες στο παρών topic) τόσο ζεστά και είμαι ήρεμος.

Δεν περιμένω μεταγραφές, έχω πίστη στην ήδη υπάρχουσα ομάδα. Κατάφεραν να είναι σε τροχιά κορυφής με περισσότερους αγώνες, δεν θα τα καταφέρουν τώρα με 1 αγώνα την εβδομάδα;
Λες και κάθε χρόνο συνηθίσαμε στους τίτλους...
Ούτε για τον Noboa, ούτε για τον Vieirinha, ούτε για τους τίτλους είμαστε Π.Α.Ο.Κ.!
Τους θέλουμε όμως τους τίτλους και γι'αυτούς παλεύουμε.
Ρεαλιστικά.

Σαν διαχειριστής, χαίρομαι που μας πας ως παρέα, σημαίνει πως κάτι κάνουμε καλά! :)
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

paoki1985 έγραψε:
Όχι είπες ναμην τα δώσουμε. Έχει διαφορά. κ στο φινάλε

είναι το πουλέν μας. Τουλαχιστον των περισσοτέρων. ΠΑΝΤΟΥ
Έιναι παίχτης που θα κάνει πλάκα όπως έκανε και πριν στο πρωτάθλημα. ΥΠΑΡΧΕΙ
Είναι Παοκτσάκι. Ξέρει που έρχεται. ΕΝΑΣ
Έρχεται μπαίνει παίζει. μηδεν ρίσκο. ΜΥΘΟΣ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Blackfox κρατά δυνάμεις για αυριο

Υγ μπαμ ...παταγος
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ace λαθος εποχη διαλεξες να αποχωρησεις,λιγο πριν τα Μπαμ ειμαστε ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Τρί 27 Ιαν 2015, 22:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Αν ανεβάσει ο Ιβάν την προσφορά σε 3 το χρόνο κάτι μπορεί να γινει.
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

MANIAKOS έγραψε:Blackfox κρατά δυνάμεις για αυριο

Υγ μπαμ ...παταγος

Με παίρνει να ονειρευτω? ή θα φάω ηττα ως συνήθως ? :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
berry

Δημοσίευση από berry »

μπορει να βαλει ποσοστο απο τις πωλησεις απο τη φανελα ή και απο τα διαρκειας αμα θελει.
Black_White_Heart

Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

http://paokweb.gr/podosfairo/item/26307 ... MfvNXC9LCQ

Sorry αλλά γράφω από το κινητό ...ΜΠΑΜ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Black_White_Heart την Τρί 27 Ιαν 2015, 22:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

paoki1985 έγραψε:
Demir έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:Δεν νομίζω πως αξίζει να δώσουμε τόσα πολλά χρήματα για τον (οποιοδήποτε) Βιερίνια. Είναι υπερβολικά χρήματα. Βέβαια, με μια συμμετοχή σε ομίλους το ποσό αυτό φαντάζει μικρό, αλλά, μπορεί ένας βιερίνια να σου εξασφαλίσει πρωτάθλημα ή πρόκριση στα προκριματικά;
συμφωνω... 8 εκ για 2 χρονια (καμια 12 με εφορια!!) απιστευτα λεφτα για ενα παικτη... για ελλαδα χωρις εξασφαλισμενο τσαμπιονς λιγκ δεν γινεται....

Ρε μάγκες δικά σας είναι τα λεφτά? Μπερδευτήκατε μάλλον. Τον Ιβαν Σαββιδη έχουμε όχι τον ΘΖ. Δε σας είδα να έχετε τον ίδιο προβληματισμό για τις μεταγραφες Φιλομένου - 1.200.000, Κουτσιανικούλη 3.500.000 κτλ. Μια χαρά είναι όσα κρίνει ο μεγαλομετοχος ότι θέλει να δώσει.

Να τα δωσει και να τα παραδωσει
Φτανει χαρικ κλιν τοσα χρονια απ τα ακρα
Εχουμε ταϊσει τον καθε πικραμενο
Ανεβαινε(τροπος που λεει) η ομαδα απ τις πτερυγες και τα τσιμεντα της τουμπας εκλειναν τα ματια τους και οι προβολεις γελουσαν.
Άβαταρ μέλους
Snitch4

Δημοσίευση από Snitch4 »

Συμφωνία ΠΑΟΚ-Ρικάρντο Κόστα!
Oι Πορτογάλοι έστελναν τον Ρικάρντο Κόστα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο κατά τα φαινόμενα η φήμη δεν ήταν παρά μια κίνηση τακτικής! Ο ΠΑΟΚ... κρατούσε μικρό καλάθι, ωστόσο επέμεινε για τον έμπειρο αμυντικό, ο οποίος μετρά πλέον αντίστροφα για να φορέσει τη φανέλα του δικεφάλου!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, το θέμα που υπήρχε με το συμβόλαιό του στην Αλ Σαλίγια λύθηκε και ο Κόστα επέλεξε οριστικά τον ΠΑΟΚ! Συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και αναμένεται να ντυθεί στα ασπρόμαυρα για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Μετά τη θετική έκβαση στην υπόθεση του αμυντικού, πλέον από τον ΠΑΟΚ ρίχνουν το βάρος στον μεσοεπιθετικό, για τον οποίο αναμένεται να υπάρχουν σύντομα νεότερα.

Διάβασε περισσότερα στο: Συμφωνία ΠΑΟΚ-Ρικάρντο Κόστα! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”