Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
- GiorgosAtha
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Μακάρι... άντε να δούμε.
Προσωπική άποψη: Costa θα έρθει και σίγουρα θα πάρουμε βαρβάτο εξτρέμ. Και οι δύο θα είναι έτοιμοι με gay.
ΥΣ. Sorry κιόλας αλλά αυτό το "θα χαλάσουν τα αποδυτήρια αν πάρει πολλά λεφτά ο Χ παίχτης" είναι ότι να 'ναι. Δηλαδή θα γκρινιάζει ο Κατσικάς που αν έρθει ο Costa θα πάρει περίπου 1,5? Γκρινιάζει ο Τζανδάρης που ο Noboa παίρνει κοντά 2?
Ας αποδείξει ο Χ Κάτσικας και ο Χ Τζανδάρης ότι αξίζουν και αυτοί τα λεφτά του Costa και του Noboa και αν δεν τους τα δίνουν ας γκρινιάξουν. Αλλιώς τουμπέκα ή τα κουβαδάκια τους και σε άλλη παραλία.
Με αυτή την λογική παίχτες όπως ο Ronaldo ή ο Ibra δεν θα βρίσκαν πουθενά ομάδα γιατί δεν θα τους έπαιρνε κανένας για να μην χαλάσουν τα αποδυτήρια.
Προσωπική άποψη: Costa θα έρθει και σίγουρα θα πάρουμε βαρβάτο εξτρέμ. Και οι δύο θα είναι έτοιμοι με gay.
ΥΣ. Sorry κιόλας αλλά αυτό το "θα χαλάσουν τα αποδυτήρια αν πάρει πολλά λεφτά ο Χ παίχτης" είναι ότι να 'ναι. Δηλαδή θα γκρινιάζει ο Κατσικάς που αν έρθει ο Costa θα πάρει περίπου 1,5? Γκρινιάζει ο Τζανδάρης που ο Noboa παίρνει κοντά 2?
Ας αποδείξει ο Χ Κάτσικας και ο Χ Τζανδάρης ότι αξίζουν και αυτοί τα λεφτά του Costa και του Noboa και αν δεν τους τα δίνουν ας γκρινιάξουν. Αλλιώς τουμπέκα ή τα κουβαδάκια τους και σε άλλη παραλία.
Με αυτή την λογική παίχτες όπως ο Ronaldo ή ο Ibra δεν θα βρίσκαν πουθενά ομάδα γιατί δεν θα τους έπαιρνε κανένας για να μην χαλάσουν τα αποδυτήρια.
-
@Roman
Μιλα και πες μας τι ξερεις για το πουλεν...δεν παιζει να ηταν συμπτοση οτι ρωτησες για τον Αντρε ενω ειχαμε να γραψουμε αρκετες σελιδες γι αυτον ...
Ειδικα μετα απο (σορυ που το αναφερω
) την ανακοιωση του φορουμ οτι μαθαινετε για τα μεταγραφικα του ΠΑΟΚ.... no offense 
Μιλα και πες μας τι ξερεις για το πουλεν...δεν παιζει να ηταν συμπτοση οτι ρωτησες για τον Αντρε ενω ειχαμε να γραψουμε αρκετες σελιδες γι αυτον ...

Δεν ειναι θεμα ισσοροπιων στα αποδυτηρια,χεστηκα για το τι θα πει ο Κατσε,ειναι θεμα ισορρπιων στον αγωνιστικο χωρο.Τι νοημα εχει να αγωνιζομαι με τον Βιερινια αριστερα αμοιβομενο μαλιστα με 2 μυρια οταν πισω του κινδυνευω σε μια σειρα παιχνιδιων να εχω τον Ποζατζιδη; Εγω παντα θεωρουσα πιο λογικο αν πχ εχω διαθεσιμο ενα μπατζετ υψους 4 μυριων να παρω 5 παικτες των 800.000 και να φτιαξω ενα πραγματικα γεματο ροστερ παρα να παρω 2 παικταραδες και να συνεχιζω να εχω μαυρες τρυπες σε αλλες θεσεις.
-
Εγω πιστευω οτι οντως εχουν κανει προταση στον Βιειρινια και την εβγαλαν προς τα εξω ετσι ωστε αν φαμε χυλοπιτα να φανει οτι δεν θελει ο παικτης και οχι ο ΠΑΟΚ.
Γιατι ειναι παρα πολλοι αυτοι που λενε "γιατι δινετε τοσα λεφτα για τον καθε Ντεβιτς και δεν δινετε για τον Βιειρινια;"
Ε τωρα θα μας πουν οτι δωσανε αλλα δεν ηθελε ο Αντρε.
Εγω παντως στην θεση του θα ερχομουν χθες. Και αν ισχυουν τα ποσα που γραφτηκαν, δεν ξερω πως θα πει οχι.
Γιατι ειναι παρα πολλοι αυτοι που λενε "γιατι δινετε τοσα λεφτα για τον καθε Ντεβιτς και δεν δινετε για τον Βιειρινια;"
Εγω παντως στην θεση του θα ερχομουν χθες. Και αν ισχυουν τα ποσα που γραφτηκαν, δεν ξερω πως θα πει οχι.
- ace79grpaok
η γερμανοι παιρνουν σουρλε ,
καλο αυτο ο βιερινια αν οντως υπαρχει αυτη η προταση δεν εχει καμμια δικαιολογια αν δεν ερθει ,οι προτασεις που περιμενε μαλλον ΔΕΝ και με 2 χαρτια ρε παλικαρε που θα τα βρεις αντε ελα αφου ξερω γω ενταξει
,αντε να κλεινει ο κοστας να μπει μια σειρα

- ace79grpaok
αν αποδειχθει παπας το θεμα βιερινια το ξυλο να δουμε ποιος θα το φαειron-swanson έγραψε:Εγω πιστευω οτι οντως εχουν κανει προταση στον Βιειρινια και την εβγαλαν προς τα εξω ετσι ωστε αν φαμε χυλοπιτα να φανει οτι δεν θελει ο παικτης και οχι ο ΠΑΟΚ.

-
Κολκας και inpaok. Αυτοι το βγαλανε, αυτοι θα το φανε
Αλλα τον Κολκα δεν τον εχω για τοσο μαλακα. Ξερει οτι θα γινει της πουτ@νας αν κοροιδεψει τον κοσμο σε αυτη τη φαση με Βιειρινια. Οποτε θεωρω οτι η προταση εχει γινει.
Και η αληθεια ειναι οτι μου φαινεται λογικο να του εχουν κανει προταση. Δηλαδη κυνηγουσαν να παρουν τον 32χρονο σεντερ φορ Ντεβιτς που εχει συμβολαιο 1,8εκ και η Ρουμπιν θελει ρητρες 5 εκ. και δεν εκαναν προταση στον 29 χρονο εξτρεμ Βιειρινια που μενει ελευθερος και θα κανει παταγο;

Αλλα τον Κολκα δεν τον εχω για τοσο μαλακα. Ξερει οτι θα γινει της πουτ@νας αν κοροιδεψει τον κοσμο σε αυτη τη φαση με Βιειρινια. Οποτε θεωρω οτι η προταση εχει γινει.
Και η αληθεια ειναι οτι μου φαινεται λογικο να του εχουν κανει προταση. Δηλαδη κυνηγουσαν να παρουν τον 32χρονο σεντερ φορ Ντεβιτς που εχει συμβολαιο 1,8εκ και η Ρουμπιν θελει ρητρες 5 εκ. και δεν εκαναν προταση στον 29 χρονο εξτρεμ Βιειρινια που μενει ελευθερος και θα κανει παταγο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Δευ 26 Ιαν 2015, 10:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- GiorgosAtha
Josh... στο τελευταίο συμφωνώ μαζί σου.
Αυτή την στιγμή όμως σε 2 θέσεις έχεις "μαύρες τρύπες". Στα αριστερά της επίθεσης και στα CB. Εκεί -φαίνεται να- δίνεις τα γκαφρά.
Δεν βλέπω λοιπόν που είναι η ανισορροπία και γιατί να μη δώσουμε αυτά τα λεφτά στον Vieirinha.
Αυτή την στιγμή όμως σε 2 θέσεις έχεις "μαύρες τρύπες". Στα αριστερά της επίθεσης και στα CB. Εκεί -φαίνεται να- δίνεις τα γκαφρά.
Δεν βλέπω λοιπόν που είναι η ανισορροπία και γιατί να μη δώσουμε αυτά τα λεφτά στον Vieirinha.
σιγά μην έρθει ο βιερίνια
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
άντε να υπογράψει με καμιά σάλκε, γιατί μόνο να μας φθείρει μπορεί η συγκεκριμένη προσμονή
ΈΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΙΕΡΙΝΙΑ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
άντε να υπογράψει με καμιά σάλκε, γιατί μόνο να μας φθείρει μπορεί η συγκεκριμένη προσμονή
ΈΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΙΕΡΙΝΙΑ
- ΑποστόληςΑ
Αριστερό εξτρέμ, στόπερ και εναλλακτικό αριστερό μπακ. Ακόμη και οι τυφλοί γνωρίζουν πού πάσχουμε.
Ευτυχώς που ναυάγησε η ακριβή μεταγραφή Devic.
Ευτυχώς που ναυάγησε η ακριβή μεταγραφή Devic.
- john4serres
Αυτός ο πορτογάλος ο Βιειρινια είναι και έτοιμος αγωνιστικά. Είχε πολλά ματς με τους λύκους. Μπορεί να έρθει και να βοηθήσει.
- sourmenetes
- Moderator
Απο οποια οπτικη και να ψαξεις την υποθεση αντελινο ειναι ιδανικη...
ο παιχτης ξερεις ποιος ειναι ξερεις τι θα σου παιξει ξερεις ποσα θα κερδισεις απο φανελες εισιτιρια κτλ κτλ.
Τωρα αν στραβωσει καποιος με τα λεφτα που παιρνει προβλημα του.Αν θελει να γινει ο καθενας αντελινο και να παιρνει 1.5 εκ.Δεν υπαρχουν αυτα.Δηλαδη στραβωσε κανεις με τα 700χιλ. του κλαους το καλοκαιρι??
Αυτα ειναι γελοια ζητηματα.Για να ξεφυγεις επιπεδο πρεπει να εχεις και 2-3 παιχτες που θα τους τα σκας ξεχωριστα.
ο παιχτης ξερεις ποιος ειναι ξερεις τι θα σου παιξει ξερεις ποσα θα κερδισεις απο φανελες εισιτιρια κτλ κτλ.
Τωρα αν στραβωσει καποιος με τα λεφτα που παιρνει προβλημα του.Αν θελει να γινει ο καθενας αντελινο και να παιρνει 1.5 εκ.Δεν υπαρχουν αυτα.Δηλαδη στραβωσε κανεις με τα 700χιλ. του κλαους το καλοκαιρι??
Αυτα ειναι γελοια ζητηματα.Για να ξεφυγεις επιπεδο πρεπει να εχεις και 2-3 παιχτες που θα τους τα σκας ξεχωριστα.
- john4serres
-
Κι αν το δουμε και λιγο δικαια, ο Αντελινο οσο ηταν στον ΠΑΟΚ ηταν ο μ@λ@κ@ς της υποθεσης.
Εβλεπε τον καθε Γεωργιαδη και Κουτσιανικουλη να παιρνουν περισσοτερα απο αυτον και δεν ελεγε κουβεντα και ηταν και ο καλυτερος παιχτης της ομαδας με 250 χιλιαρικα το χρονο.
Εβλεπε τον καθε Γεωργιαδη και Κουτσιανικουλη να παιρνουν περισσοτερα απο αυτον και δεν ελεγε κουβεντα και ηταν και ο καλυτερος παιχτης της ομαδας με 250 χιλιαρικα το χρονο.
Αντε Βασωωωωω ξεκινα την μουρμουρα, και φερτον εδω να ειναι ο βασιλιας της πολης και σε ενα εξαμηνο να βαλει περισσοτερα γκολ απο οσα εβαλε τοσα χρονια στην ξενιτια, εκει οπου παιζει ως αριστερο...μπακ χαφ